Mira 27/04/2021 - 00:00 -kor

Játssz és nyerj!

Szuperanyukák, szuperapukák és kis izgő-mozgó szuperhősök, figyelem! Megérkezett a Pampers Pants bugyipelenka szuperhősös különleges kiadása: megszokott kényelem és védelem szupererővel felruházva!

Attól a pillanattól, hogy kisbabád elkezd kúszni, mászni és rugdalózni a peluscsere közben, tudhatod, hogy eljött a bugyipelenkák ideje! Öltöztesd csöppségedet a Pampers Pants bugyipelenka szuperhősös különleges kiadásába, és hagyd, hogy kibontakoztassa szupererjét! Ha még nem ismered a Pampers Pants bugyipelenkákat, kattints ide és tudj meg többet!

Már elérhető a boltokban

Különleges kiadás A Pampers Pants bugyipelenka szuperhősös különleges kiadását 4-es, 5-ös és 6-os méretben már megtalálod a boltokban és online is:

Bevetés indul: Találd meg kisbabád szuperképességét!

Tudtad, hogy minden baba szupererővel jön a világra? Ahogy csöppségeink cseperednek, ezeket a szuperképességeket nekünk is megmutatják. Szuperhallásukkal a legapróbb neszt is meghallják éjszaka, a bébiételből pillanatok alatt művészi alkotást varázsolnak a fehér falra, ugyanakkor amerre járnak mosolyt és jókedvet teremtenek, édes kacajukkal még a legborongósabb napokat is megmentik. Te megtaláltad már csöppséged szupererjét?

A Pampers Pants bugyipelenka szuperhősös különleges kiadásának örömére most dupla nyereményjátékkal készültünk nektek, amiben most Ti is megmutathatjátok kisbabátok szupererejét!


Vásárolj, és nyerd meg a 10 db Pelenka.hu utalvány egyikét!

Vásárolj Pampers szuperhősös bugyipelenkát, töltsd fel nekünk a blokkot vagy a számlát és nyerd meg a 10 db 20.000 Ft értékű Pelenka.hu ajándékutalvány egyikét! Ha szeretnél részt venni a játékban, ezt kell tenned: Vásárolj, és nyerd meg a 10 db Pelenka.hu utalvány egyikét!

 1. Vásárolj Pampers szuperhősös bugyipelenkát online vagy a boltokban

 2. Töltsd fel nekünk a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot

 3. A feltöltésnél válaszolj röviden a kérdésre: "Mi kisbabád szuperképessége?"

Blokk feltöltése


A nyereményjáték időtartama: 2021.04.26 00:00 - 2021.05.28 23:59
A nyerteseket itt fogjuk kihirdetni 2021. június 2-án.
A teljes játékszabályzatot itt olvashatod.


Mutasd meg kisbabád szupererejét, és nyerj Pampers szuperhősös bugyipelust!

Játssz és nyerj! Most nemcsak egy, hanem két nyereményjátékban is részt vehetsz! Oszd meg kisbabád szupererejét az Instagramon vagy Facebookon, töltsd fel róla a képernyőképet és nyerd meg a 10 db Pampers Pants bugyipelenka szuperhősös különleges kiadásának egyikét!

 1. Töltsd le a sablonunkat ide kattintva

 2. Töltsd be a képet Instagram vagy Facebook történetedbe

 3. Mielőtt kiposztolnád, írd be, hogy mi kisbabád szuperereje!

 4. Ha kiposztoltad, készíts képernyőképet és töltsd fel nekünk a lenti gombra kattintava:

Képernyőkép feltöltése


A nyereményjáték időtartama: 2021.04.26 00:00 - 2021.05.28 23:59
A nyerteseket itt fogjuk kihirdetni 2021. június 2-án.
A teljes játékszabályzatot itt olvashatod.

Játssz és nyerj!

Mira 27/04/2021 - 00:00 -kor

Mindent a Pampers Pants bugyipelusokról

Ha kisbabád izeg-mozog, miközben próbálod tisztába tenni, eljött a Pampers Pants bugyipelenka ideje! Próbáld ki most imádnivaló, szuperhősös különleges kiadásban!

5 ok, amiért imádjuk a Pampers szuperhősös bugyipelust

 1. Feladásnál felhúzod...

  Amint csöppségeink megtanulnak kúszni, mászni, a peluscsere egyre nagyobb kihívássá válik. A Pampers Pants bugyipelus azonban olyan, mint egy kis nadrág: egy mozdulattal feladható, nem kell a tépőzárakkal bajlódni. Csak húzd fel, és kis szuperhősöd máris készen áll a bevetésre!

 2. ...cserénél feltéped

  Ha azon gondolkodtál, hogyan kell cserélni, segítünk! Nem, lefelé már nem úgy kell lehúzni, mint egy nadrágot (az elég maszatos lenne!). Fektesd le csöppségedet, tépd fel a pelust az oldalainál, és már kész is! A koszos pelust tekerd fel, majd rögzítsd a pelus hátán lévő ragasztócsík segítségével. Roppant egyszerű, és az apukák is imádják!

 3. Éjjel-nappal véd

  A szupererős nedvszívó mag azonnal magába szívja a nedvességet, a dupla védőgát pedig a baba lábainál sem engedi kiszivárogni a pelenka tartalmát. Éjszaka a Pampers Pants bugyipelenka nem nyílik szét, segít megelőzni a szivárgást, így a kisbaba és a szülők is nyugodtan alhatnak.

 4. Kényelmes illeszkedés

  A 360 fokos körkörös illeszkedésű derékrésznek köszönhetően rugalmasan igazodik kisbabád alakjához, ami nemcsak kiváló szivárgás elleni védelmet nyújt, de kisbabád számára is kényelmes viselet. Akár üres, akár teli a pocak, a pelus mindig puhán simul kisbabádra.

 5. Imádnivaló minták

  Az Igazság Ligájának szereplőivel díszített pelusokban csöppséged igazi kis szuperhősnek érezheti magát.

Játssz és nyerj!

Játssz velünk és nyerd meg a 10 db 20.000 Ft értékű Pelenka.hu utalvány vagy a 10 db. Pamper szuperhősös bugyipelenka egyikét!

Tovább a játékokhoz

Sütik elfogadása