Lily 24/09/2018 - 10:42 -kor

Modern apukák

Változnak az idők: míg eddig a kisbabák gondozása inkább az anyukák feladata volt, napjainkban már az apukák is egyre inkább kiveszik részüket kicsik körüli mindennapos teendőkből. A parkban babakocsival sétáló apukákkal találkozhatunk, akik „Szeretem az apukámat” feliratú pólóba öltöztetett gyerkőceikkel levegőznek.

Modern apukák

Egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy az apukák mások által is észlelhetően büszkék az apaságukra. Ahogyan a közösségi média oldalak népszerűbbek lettek, úgy láthatunk egyre több apukát a képeken kisbabáikkal, megmutatva boldog pillanataikat barátaiknak és követőiknek.

Mutasd meg nekünk is, hogyan töltitek együtt az időt kisbabáddal! Posztolj egy képet magadról és kisbabátokról, használd a #pampersvipklub #szuperapa és #pampersdads hashtageket, majd töltsd fel a linket, mint Pampers Pillanatot, hogy más klubtagok és mi is láthassuk. Természetesen az anyukák is részt vehetnek. Osszatok meg egy képet párotokról, és mondjátok el nekünk, milyen büszkék vagytok rá!

A modern apukák követik a modern trendeket. Próbáld ki a Pampers Pants bugyipelenkákat, hogy megszakítás nélkül mókázhassatok, és több időd legyen kisbabáddal játszani. A tipegők önfeledten élvezhetik az örömteli pillanatokat, mikor kényelmesen érzik magukat, és semmi sem zavarja őket – főleg a pelenkacsere nem. Ebben a helyzetben a Pampers Pants bugyipelenka a legjobb döntés.

@Mindenki: Melyik a kedvenc örömteli pillanatotok kisbabáddal?

15 hozzászólás

mirikec • 24/09/2018 - 11:21 -kor

Sziasztok!
Mi az a pár típus vagyunk, akik leginkább semmit nem osztanak meg nyilvánosan másokkal, főleg nem vagyok nagyon híve ennek a modern, rohanó világban a " megosztom már mit csináltam ma" címszó alatt, napi 10-20.000 képet feltöltő embereket elnézve.
Ez által, én próbálom majd óvni a kicsit is amennyire csak lehet ettől a digitális világtól, de persze ez 100%-osan úgy sem lesz lehetséges.
Mivel első babánkat Februárra várjuk, így semmi képet nem tudok megosztani a kicsiről.
Kedvenc örömteli pillanatok nálunk most úgy telnek, hogy esténként fekszünk az ágyban, akkor már babóca is eléggé aktív szokott lenni, és ha apa keze a hasamra vándorol eszméletlen milyen "buliba" kezd odabent. Öröm nézni a párom arcát, amikor már végre ő is " részt tud venni" a terhesség folyamatában, amikor már neki is "kézzel fogható" hogy igen is ő a kicsi fiam odabent :)
Messze van még Február, de szerintük hamar el fog telni ez a kis idő. :D

Szyszy89 • 24/09/2018 - 11:23 -kor

Én mint Anyuka:amióta a kisfiam megszületett picit kevesebb időm jut a kislányomra aki 27hónapos és amikor Apa veszi ki a részét a pici vigyázásából akkor én a kislanyommal elmegyek egyet csavarogni,vásárolni picit egy csajos kikapcsolódás...addig pedig Apa és fia otthon "garázdálkodnak"😆🤗🙈
A kisfiammal pedig az amikor a nap bár.ely szakában hozzászólok ránézek és egyből vigyorog.😁😁természetesen sajnos ez nem mindig így van mert vannak rosszabb napok,percek...
De mind a két gyermekem mellettem van és boldogok nekem az a legnagyobb boldogság és ha őket boldognak látom

Sziszka9 • 24/09/2018 - 12:16 -kor

Ez a kérdés egy kicsit furcsa számomra, mert egy kisbabával minden pillanat öröm. Később amikor már nagyobbak lesznek akkor vannak olyan pillantok amik kevésbé örömtelik, pl hisztik.

katica • 24/09/2018 - 12:22 -kor

Minden perc örömteli amit együtt tölthetünk a kisbabánkkal egy családként, még akkor is ha vannak nehezebb, nyűgösebb napok is! Én sem szoktam képeket nyilvánosan megosztani, de a sok-sok fotó közül azért sikerült kiválasztanom és feltöltenem egyet, lassan két hónapja készült, minden rajta van ami kértek, apa és az ő picike kislánya, és teljesen véletlenül a háttérben még a kedvenc Pampers pelusunk is látható :) Azóta már méretet váltottunk és már 3-as pelust hordunk, sőt azóta már kipróbáltuk a Pampers Pants bugyipelust is, amiből már fel is töltöttem a készletünket, mert ez lett az új kedvencünk! Sokkal praktikusabb és egyszerűbb most, hogy már egyre többet ficánkol a pici, könnyebb ráadni, tökéletesen illeszkedik, nedvszívó képessége is nagyon jó, úgyhogy ajánlom a szuperapák figyelmébe is! :D

Lily • 24/09/2018 - 14:22 -kor

@katica: A részvétel önkéntes, aki nem szeret képeket megosztani online, kihagyhatja ezt a lehetőséget. :) Nagyon cuki képet töltöttél fel, sok sikert kívánunk a játékhoz! :) Annak pedig nagyon örülünk, hogy beváltak a Pampers Pants bugyipelusok. ;)

vero_baba • 24/09/2018 - 12:27 -kor

Imádom hordozni a gyermekemet, csodás pillanatok, mikor hozzám bújik.
Az igazi gyönyörűség mikor apa köti magára a babót, és összebújva élvezik egymás társaságát.
Nagyobbat is sokszor hordozta, nagyon szoros is a kötelék kettejük közt.

g.anik • 24/09/2018 - 14:14 -kor

A legörömtelibb pillanatok, a közös kirándulások, játékok, vagy amikor a reggeli ébredés után mindenki a "nagy" ágyban pihen még egy kicsit. Amikor a kislányom hozzám bújik és azt mondja, hogy szeretlek, szeretem Apát is.

csikicsi Verified 24/09/2018 - 14:41 -kor

Kedvenc pillanataim, amikor reggel feláll az ágyában és gügyögve, mosolyogva ébreszt, mikor hazajöhettünk kórházból, illetve ma az első szülinapom anyaként 😊

Lily • 26/09/2018 - 14:01 -kor

@csikicsi: Sok ilyen boldog születésnapot kívánunk Neked! :)

Teri89 Verified 24/09/2018 - 15:21 -kor

Minden pillanat csodálatos az 1 éves kislányunkkal. Az apás szüléstől elkezdve a mostani zsiványságig minden fantasztikus

gagea Verified 24/09/2018 - 20:52 -kor

Akármennyire fáradt vagyok, haragszom rájuk, rossz napunk van, ha rám mosolyognak és megölelnek, minden felhő elszáll. :)

katica • 25/09/2018 - 10:58 -kor

A férjem szerint a legörömtelibb pillanat számára az volt, amikor megszületett a kislányunk és először a kezébe adták neki, ezt a pillanatot meg is örökítette egy nagyon kedves csecsemős nővér. Persze nem csak a fotó miatt marad örök emlék nekünk, ahogy a férjem kórházi szettbe beöltözve, arcán szájmaszkkal, könnyes szemmel a kezében fogja a kislányunkat. Hihetetlen pillanat volt, ahogy az azóta eltelt kicsivel több mint 4 hónap is az volt!

Nittilaura Verified 25/09/2018 - 17:34 -kor

Mikor haza jön munkából és csillogó szemmel rohannak hozzá átölelni

Gabcsi • 25/09/2018 - 20:39 -kor

Kedvenc pillanat, amikor Apa hazaér a munkából, és a 2,5 éves kisfiunk rohan az ölébe egy nagy ölelésre és magasba emelésre. ☺️☺️☺️ A félévesünkkel pedig az a kedvenc, amikor teli szájjal rámosolyott az Apukájára. 😊😊😊

Edit • 27/09/2018 - 09:09 -kor

Sziasztok! Volt aki írta, hogy nem tartja jónak, hogy mindent felraknak a megosztó oldalakra és nem szeretnek a babáról nyilvános képeket megosztani. Sokáig én is ezen az állásponton voltam, de sajnos nagyon sok olyan ismerősöm van, köztük közeli rokonok is, akiknek nincs lehetőségük látni a babát minden nap, se héten, se hónapban 😞 Olyan gyorsan nőnek ezek a csöpségek, hogy pár nap alatt rengeteget változnak és mikor valakinek csak félévente van lehetősége hazajönni, lemarad csodás pillanatokról. ❤ Én mindig örülök, ha láthatom az ismerōsök babás képeit, sőt az ismeretlenek képeit is, hiszen mindig mosolyt csalnak az arcomra ezek a csöppségek. 😊 Elnézést, hogy kicsit eltértem a témától.
A mi Szuperapunk mindent szeret velünk csinálni, nincs olyan feladat ami alól kihúzná magát. Ő egy igazi Szuperapa! ❤

Lily • 27/09/2018 - 15:32 -kor

@Edit: Köszönjük, hogy megosztottad velünk véleményedet! :) Természetesen mindenki máshogy látja ezt a témát, azonban nagyon örülünk, hogy rávilágítottál a babás közösségi média posztok legnagyobb előnyeire: a kapcsolattartásra és a babával együtt átélt örömteli pillanatok megosztására. A távoli ismerősök, barátok bizonyára szívesen látják ezeket a képeket. :)

Dorcy Verified 27/09/2018 - 20:14 -kor

Kedves Anyukák!
Én is meg a férjem is azon vagyunk, hogy a kisfiúnk elég időt töltsön mindkettőnkkel illetve külön külön is jól érezze magát velünk. A férjem imád játszani, bohóckodni a fiúnkkal. Minden egyes percét imádom, jó látni, hogy összhangban vannak egymással. Szeretek megfigyelője lenni mikor együtt töltik az idejüket. Engem nem rég műtöttek és az ágyról pihenve néztem őket olykor a meghatótsagtól könnyes szemmel. Imádom minden egyes percét! :)

Lily • 28/09/2018 - 12:01 -kor

@Dorcy: Örülünk, hogy a kis babóca ennyire jól érzi magát Veletek együtt, és külön-külön is. :) Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Alexics Verified 30/09/2018 - 13:31 -kor

https://www.instagram.com/p/BoWT2ycg6Bp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1fwrw604yprve

Apa is szeret szelfizni a lányunkkal 😋😝 de persze minden móka jöhet 💕
Remélem nem gond, hogy csak most posztoltam, picit elvoltunk havazva a fürdőszoba felújítás miatt 😬😬

Lily • 01/10/2018 - 11:15 -kor

@Alexics: Nagyon édes kép, ha szeretnél ezzel a képpel indulni pályázatunkon, kérlek, töltsd fel ide: https://www.pampersvipklub.hu/hu/pampers-pillanatok/megosztas

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása