Lily 26/09/2018 - 10:05 -kor

Megszakítás nélküli móka a Pampers Pants bugyipelenkával

Apának lenni nemcsak sok jutalommal, de kihívásokkal is jár. Korábban megvitattunk pár feladatot, melyekben apukák is részt vehetnek. A pelenkacsere persze nem tartozik sem az Apukák, sem az Anyukák, sem a kisbabák kedvenc tevékenységei közé, különösen, ha sok időt és erőfeszítést vesz igénybe ahelyett, hogy folytatnák a közös játékot. A kisbabák állandóan izegnek-mozognak, újabb és újabb kihívásokkal találkoznak a világ felfedezése közben, ami pedig tökéletesen illeszkedő pelenkát igényel!

Amikor a babák mászni, majd később járni kezdenek, fontos, hogy olyan pelenkát válasszunk, mely szárazan tartja a bőrüket, ugyanakkor engedi, hogy szabadon fedezhessék fel a világot. A Pampers bemutatja a puha és rugalmas oldalú Pants bugyipelenkákat, melyeket az aktív babák számára fejlesztettek ki:

A Pampers pelenkák mikrogyöngyöket tartalmaznak, melyek magukba zárják a nedvességet, így akár 12 órán keresztül szárazon tartják az örökmozgó babák bőrét.

A Pampers Pants bugyipelenka segíthet csökkenteni a pelenkacserével töltött időt és energiát, mivel használata egyszerű: bújtasd át kisbabád lábát a lyukakon, majd húzd fel a pelust a pocakjáig. Figyelj arra, hogy a minták elöl, a ragasztószalag pedig hátul legyen. Levenni is nagyon könnyű: szakítsd fel a pelenkát az oldalaknál, görgesd fel, majd rögzítsd a ragasztószalaggal.

A Pampers Pant bugyipelenkák segítségével a pelenkacsere csak pár másodpercig tart, így akár a játékba is bevonhatjuk, ezáltal pedig a szülők és a kicsi is élvezheti a megszakítás nélküli közös mókát.

@Mindenki: Próbáltátok már a Pampers Pants bugyipelenkákat korábban? Mik a tapasztalataitok?

22 hozzászólás

katica • 26/09/2018 - 10:46 -kor

A Pampers oldalán néhány héttel ezelőtt sikerült termékmintát rendelnem Pampers Pants bugyipelusból, éppen 3-as méretből lehetett, amit ezúton is nagyon köszönünk, a 4 hónapos kislányunk már 7 kg, úgyhogy éppen méretes nekünk. A kiküldött termékmintát ki is próbáltuk és tökéletes volt, jól illeszkedik, a nedvszívó képessége is nagyon jó és tényleg nagyon könnyű feladni. Bár a mi kislányunk is egyre többet ficánkol, de elnézve a 11 hónapos unokatesót, akkor fogja csak igazán megkönnyíteni a pelenkacserét. Sőt apa is azt mondta, ha ilyet veszünk ezzel a fajtával ő is többször fog próbálkozni, mert sokkal egyszerűbb.
Úgyhogy épp nemrég volt 2+1 akcióba több üzletláncnál is a Pants bugyipelus, ezért fel is töltöttem a készleteinket, de már ebből a fajtából. Ma láttam az emagon is akcióban van a havi pelenkacsomag, 2 fizet 3-at kap, érdemes az akciókat figyelni és akkor vásárolni, mert sokat lehet így spórolni, én mindig a darab árat nézem!
A termékmintát innen rendeltem: https://www.pampers.hu/kupon-ajanlatok

Sziszka9 • 26/09/2018 - 10:52 -kor

Igen a két nagyfiamnál is próbáltam már és nagyon jó volt, mert sokszor már nem tetszett nekik a pelenkázás procedúrája és a Pants-szel gyorsabban megoldjuk a problémát. Csak jobban kell figyelni a méret megválasztására, mivel ugye nem állítható a dereka tépőzárral.

Lily • 26/09/2018 - 14:32 -kor

@Sziszka9: Nagyon örülünk, hogy bevált számotokra a Pampers Pants bugyipelenka! Szuper, hogy megkönnyíthetjük számotokra a peluscserét. :)

vero_baba • 26/09/2018 - 14:27 -kor

Nagyon szeretjük a bugyipelust, főleg hogy lehetetlenség a pelenka csere, ami 3 perc lenne az majdnem 10 perc, mert mindig elforog, és lefogni képtelenség.
A bugyipelust könnyű feladni, és könnyű levenni.
Szuper találmány!

Lily • 26/09/2018 - 14:40 -kor

@vero_baba: Örömmel olvassuk, hogy lerövidíthettük a "harcot". :)

csikicsi Verified 26/09/2018 - 21:57 -kor

Mi próbáltuk már, éjszaka ebben alszik, meg sose ázott át. Kis örökmozgó a lányom, egy másodpercig se marad egy helyben ezért kihívás a pelenkázás. Forog, mászik, feláll. A Pampers Pants pelenkát még így is fel tudom rá tenni, megkönnyíti a dolgom, gyorsabb, így a kislányom is hamarabb szabadul 😃

JakabneSaci Verified 27/09/2018 - 10:12 -kor

Mi még nem próbáltuk, mi az activity baby dry-t használjuk. De úgy gondolom éppen itt az ideje, hogy kipróbáljuk 😊

Teri89 Verified 27/09/2018 - 12:36 -kor

A legjobb és legpraktikusabb utazáshoz, játszótérre és minden olyan helyre, ahol sokat mocorog a kicsi. Az 1 éves lányom izgő-mozgó, felfedező mindennapjaiban rendkívül nagy segítség. Fél percet bír ki csak egy helyben, így ez az idő pont elég a pelus felhúzására :)

Szyszy89 • 27/09/2018 - 21:43 -kor

Használtuk és jelenleg is ezt használjuk a kisfiamnál is...csak is a pants!a legeslegjobb minden tulzás nélkül..a kislányom amikor elkezdett forgolódni,mocorogni akkor nagyon nehéz volt a pelenkacsere akkor próbáltuk ki a pants pelust és hát olyannyira bevált hogy a mai napig mind a kettőnek ezt használjuk..nekünk mind éjszakára mind nappalra bevált..😁a nagyobbik is imádja mert kevesebbet kell pelenkázni🙈kivéve ha 💩van🙈🤣

Szyszy89 • 27/09/2018 - 21:45 -kor

@brbvaa:

Nyugi!tuti hogy szinte mindenkinél🤣
Gondold el nekünk egy 2 éves es egy 3 hónapos🙈

katica • 28/09/2018 - 09:40 -kor

f.agi5: mi nemrég kezdtük el használni a 3-as méretű Pampers Pants bugyipelust (kislányunk 4 hónapos elmúlt és 7 kg). Napközben elhasználom amiket még babaköszöntő ajándékba kaptunk, sima pelus, más márka és kevésbé jól bírja, de ha megyünk valahova és éjszakára is csak Pampers Pants! Biztos te sem fogsz benne csalódni! A kislányunk már két hónapja átalussza az éjszakákat és simán bírja a bugyipelus, még egyszer sem áztunk át! Én csak ajánlani tudom!

csikicsi Verified 28/09/2018 - 12:23 -kor

f.agi5
Mi nappal és éjszaka is ezt használjuk már. Éjszaka kibirja a 12 órát, nem ázik át. Nappal meg a gumis dereknak köszönhetően nem folyik ki belőle a 💩, ami nálunk hagyományosnal hátul derekanal többször okozott balesetet :)

csikicsi Verified 28/09/2018 - 19:13 -kor

f.agi5
Két oldalán könnyedén téphető a pelenka, (nem bugyikent kell lehúzni), így nem lesz olyan a lába (ha csak utána külön a talpával bele nem tapicskol😂 mint a lányom, ha figyelmetlen vagyok). Van rajta kis ragasztócsík, amivel a használt pelenkát össze lehet zárni, hogy ne folyjon ki belőle semmi.

katica • 28/09/2018 - 19:51 -kor

esztike1991: mi a különbség a sima Pampers Pants és a premium care pants között? Már én is láttam valamelyik webshopban, de még nem próbáltuk! Valamiért nálunk a rendes pelusból a pampers premium care kevésbé vált be, mint a zöld pampers active baby dry, ezért nem is mertem belőle venni eddig. A sima pants tökéletes, ezért érdekelne a különbség 😊

Lily • 01/10/2018 - 10:43 -kor

@katica: A Pampers Premium Care Pants bugyipelenkákban nedvességjelző csík található, illetve bababalzsammal vannak bevonva, mely ápolja és védi a kisbabák finom bőrét.

Szyszy89 • 29/09/2018 - 13:30 -kor

@f.agi5

Próbáljátok ki mihamarabb,hidd el nem fogsz benne csalódni es szerintem utána mást nem is fogsz venni...
Én azóta sem veszek mást se a lányomnak sem a kisfiamnak..illetve bocsi a kicsinek addig tépőzárasat vettem még nem érte el a súlyhatárt..de már ő is ezt használja..
Úgy képzeld el hogy a kislányom este alvás előtt bever 280ml tejcsikét aztán este ébred mégegyszer ennyi és van hogy reggel is..és ettől sem átik at a pelus...pufika lessz de nem ázik és nem folyik ki🤗

Lily • 01/10/2018 - 11:05 -kor

@Szyszy89: Köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat, biztosan sokak számára nagy segítség és hasznos információ. :)

Szyszy89 • 29/09/2018 - 13:40 -kor

@Mindenki!
Csak egy megfigyelés és egy kis irigykedés🙈😊
Olyan sokan írjátok hogy átalussza a picitek az éjszakát ez a része irigykedés egy picit😉viszont ezeknek a piciknek tuti tökéletes a pants pelus mindent kibir😁😁
Visszatérve tényleg mázlisták vagytok😉😁😁😁
Nekem 2 van egy 3hós es egy 27hós és este felváltva ébrednek enni 🙈🙈🙈🙄😪
De imádom őket és pelust nem cserélünk soha este egyiknél sem🤫

katica • 29/09/2018 - 14:03 -kor

Ha valaki tudja mi a különbség a sima Pampers Pants és a Premium Care Pants között legyen kedves megírni! Esetleg a személyes véleményét is írja meg, mik a tapasztalatok vele kapcsolatban! Nem mertem megvenni, jól jönne egy kis megerősítés! ;) Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

csikicsi Verified 29/09/2018 - 16:56 -kor

Szyszy89
Az én lányom is kel minden éjjel. 2 hónapig ataludta az éjszakát, aztán a mozgásfejlődés "elrontotta" :) volt, mikor óránként kelt, most már csak 2-3x, (ritkán 1x) szopi után vissza is alszik egyből. Pelenkacserével viszont felébred(ne) úgy, hogy min 1 óra lenne visszaaltatni. Mivel abszolút nem ázik át, nem zavarja öt se, így mi se cserélünk éjjel.

Engem is érdekelne miben más a Prémium care Pants a simahoz képest :) eddig mi is csak a sima használtuk.

Lily • 01/10/2018 - 11:07 -kor

@csikicsi: A Pampers Premium Care Pants bugyipelenkák bababalzsammal vannak bevonva, mely óvja a babák érzékeny bőrét, illetve nedvességjelző csík segít abban, hogy lássuk, mikor lehet cserélni a pelust.

Andicu Verified 29/09/2018 - 21:39 -kor

Amióta kipróbáltuk csak ilyen használunk ! Egyszerűen imádjuk ! Szépen hozzásimul a kicsi lányunk testéhez , nem gyűrődik és nem mozdul el ! Könnyen felhúzható és könnyen le is lehet venni , praktikusan záródik 😉 Nálunk bevált és ajánlom mindenkinek !😊

Alexics Verified 30/09/2018 - 13:24 -kor

Már korábban is hallottam a Pampers pants bugyipelusról. Egy jóideje már csak ezt használom. A "sima" pelenka felvétele már kész "harc" volt a lányommal, a rögzítéssel bajlódtam egy csomót, elcsúszott, mire a következő pelenkacsere ideje eljött. És ekkor láttam meg az interneten, hogy létezik bugyipelenka. Rendeltem mintát, ahogy kipróbáltam, tudtam, hogy ilyen kell. Azóta is csak ezt használjuk. A felrakása és levétele pofon egyszerű, végre nem vesz el egy csomó időt a pelenkázás. 😁 Nagyon ajánlom mindenkinek!

csikicsi Verified 01/10/2018 - 09:07 -kor

esztike1991
Köszi ☺️ szerintem kipróbáljuk mi is a Prémium care Pants pelust. Szerettem a nedvesség jelző csíkot a kisebb méretű pelenkáknál is. És a nedvszívó képesség se utolsó szempont éjszakára ☺️

katica • 01/10/2018 - 09:16 -kor

esztike1991: Nagyon szépen köszönöm a választ! Közben már utánanéztem a kettő közötti különbségnek, de a személyes tapasztalatok mindig jól jönnek segítségként és megerősítésként! Valóban a nedvesség jelző csík nagyon hasznos! Viszont ha jól láttam akkor Premium Care Pants csak 4-es mérettől kapható, ami nekünk még nem aktuális, csak nemrég nőttünk bele a 3-as Pants-be :) De ha méretes lesz mindenképpen kipróbáljuk! Köszi ;)

katica • 09/10/2018 - 18:08 -kor

Nekünk nagyon bejött a Pampers Pants és ígéretét betartva azóta már apa is gyakran pelenkáz mióta ezt használjuk! Igaz először nem tudta, hogyan működik és ugyanúgy húzta le mintha bugyi lenne, persze én végignevettem az egész "műveletet", majd elárultam, hogy az oldalán eltéphető :D

Reni89 Verified 10/10/2018 - 14:54 -kor

Sajnos mi még csak a próbálkozásnál járunk, de remélem idén anyai örömök elé nézek. Sógornőmnek picilányát pampers pelenkával pelenkáztuk, és nagyon meg voltunk elégedve vele. Kényelmes jó nedvszívó képességű. Használata egyszerű.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása