Lily 28/09/2018 - 15:38 -kor

Köszönjük, hogy részt vettetek legelső VIP-projektünkben!

Első, apukákra fókuszáló Pampers VIP Klub projektünk utolsó napjához érkeztünk. Az elmúlt két hétben arról beszélgettünk, hogy milyen fontos az apák szerepe a kisbabák életében, és összegyűjtöttük azokat a feladatokat, melyekben ők is részt tudnak venni.

Szeretnénk megköszönni Nektek lelkes részvételt, a sok hozzászólást, ötletet és személyes tapasztalatot, melyet megosztottatok velünk a Blogon, valamint a csodás képeket a Pampers Pillanatok oldalon. Köszönetképpen összegyűjtöttük Nektek a Szuperapa VIP-projekt legszebb pillanatait.:

Köszönjük!

Bízunk benne, hogy Ti is annyira élveztétek VIP-projektünket, mint dorysz88:

Jó olvasni a kommenteket, hogy mennyi szuper apuka van, és hogy mennyi segítséget jelentenek ők az anyukáknak. Nekünk még pár hónap hátravan a babánk megszületéséig, de alig várom a pillanatot, amikor látom, hogy a férjem hogy szereti a kisbabánkat!

Zárásként szeretnénk Titeket arra kérni, hogy töltsétek ki a VIP-projekthez kapcsolódó Záró felmérésünket. Szeretnénk megismerni gondolataitokat a témával kapcsolatban, és visszajelzést kapni magáról a VIP-projektről – akár elnyerte a tetszéseteket, akár nem, hiszen szeretnénk megtudni, hogy legközelebb hogyan lehetne még jobbá tenni!

Kérünk, szánj pár percet a Záró felmérés kitöltésére. A linket megtalálod itt, illetve Profilodon.

Ne feledd, hogy a legaktívabb résztvevők közül 10 főt megjutalmazunk. A nyerteseket a Záró felmérés vége után fogjuk kihirdetni, így érdemes figyelni e-mail fiókodat!

@Mindenki: Mi tetszett legjobban közös VIP-projektünkben?

18 hozzászólás

csikicsi Verified 28/09/2018 - 15:50 -kor

Jó volt olvasni más anyukák tapasztalatait (például, hogy a pelenkázás nem csak nálunk okoz nehézséget :D), illetve hogy más családoknál mi az apuka feladata, mennyire veszi ki a részét a gyerek nevelésből.
Nekem nagyon tetszett ez a projekt, várom a következőt is :)

vero_baba • 28/09/2018 - 16:12 -kor

Jó látni, hogy a mi apukánk nem csodabogár. Kezd általánossá válni, hogy apukák is kiveszik részüket a gyermekek minden napjaiban.
Jó voltv olvasni, a többi anyuka bejegyzéseit.

Suzianyu • 28/09/2018 - 16:27 -kor

Nagyon örülök hogy nem csak az én férjem ilyen csodabogár aki ugyan úgy kiveszi a részét a gyereknevelésből. Nálunk férjem mindig azt mondja hogy ő is ugyan úgy részese a kisfiúnak az életének mint én. Attól hogy ő az apukája attól még ő is tud fürdetni, etetni, pelenkázni . Sőt összeteszem a két kezem hogy a gyermekágyi idő alatt a nagyszülők távolsága ellenére nem kellett nekem rögtön egyedül főzni mosni takaritani mert abban is segített a férjem és segít a mai napig. :)

katica • 28/09/2018 - 16:45 -kor

Nekem leginkább az tetszett, hogy megismerhettük más családok tapasztalatait is! Végigolvastam a témáknál a hozzászólásokat és egyértelműen látszott, hogy már a legtöbb apuka kiveszi a részét a gyerekeik körüli tennivalókból! És ez bizony nagy segítség nekünk anyukáknak, mert egy kisbabával foglalkozni a világ legcsodálatosabb dolga, de ugyanakkor nagyon fárasztó is!
Nem kis dolog, hogy néhány apuka is hozzászólt a témákhoz, így az ő oldalukat is megismerhettük, ami azért nem túl gyakori egy ilyen jellegű oldalon! Ennek hatására kérdeztem meg én is a férjemet, hogy számára melyik volt a legörömtelibb pillanat, én kapásból rávágtam, hogy minden pillanat az! Majd munkából hazaérve megkérdeztem őt is, erre ő a kislányunk születését mondta, persze ezen sem lepődtem meg, mert jobban meg volt hatódva mint én! :)
Nagyon jó téma volt, kíváncsian várom a következőt!

bet102 Verified 28/09/2018 - 16:46 -kor

Nagyon jó volt! Öröm volt olvasni a sok kommentet tapasztalatot, az apukás képek szívet melengetőek :)

Edit • 28/09/2018 - 19:02 -kor

Nagyon jó volt itt lenni és olvasni ezeket a bejegyzéseket. ❤Köszönöm, hogy itt lehettem, remélem lesz mèg ilyen! És a mi projektünk itt nem ér véget, hiszen a mi Szuper apukánk folytatja a sürgés forgást az ő kus herceg körül! ❤ Jó volt veletek!

Szyszy89 • 28/09/2018 - 19:09 -kor

Nekem nagyon tetszett😉
Főleg azért mert én eléggé ilyen kiborulós tipus vagyok🙈amikor 2016-ban megszületett a kislányom még ugye ilyen kicsinek nincs pants pelus es én allergiás voltam arra hogy a tépözáras pelus mindkét oldalon egyenlően legyen🤣de sosem sikerült...legfőképpen már akkor amikor elkezdett mozogni ..és én azt hittem és ezen idegeskedtem első babásként hogy ez nem igaz csak az én lányom ilyen pelusozásnál😂de ebben a projectben kiderült ez nem így van!!és ennek "örülök"
Kiváncsian olvastam hogy melyik Apuka mit és hogyan veszi ki a részét a mindennapi dolgokból és a játékbol....
És az főként jó hogy Apukák is vannak a csoportban hisz ők tudják a legjobban hogy ők hogyan éreznek ezzel kapcsolatban😊
Kíváncsian várom a következő projectet🤗😊😍

Gabcsi • 28/09/2018 - 21:46 -kor

Sziasztok!
Szerintem jó volt a projekt témája, mert a babákra vonatkozó kampányok, kutatások, stb általában az anyukákkal foglalkoznak. De az apák és gyermekeik kapcsolata ugyanolyan fontos! ☺️ Örülök, hogy részt vehettem a tapasztalatcserében. Jó volt olvasni a többi hozzászóló gondolatait. Köszönöm az élményt, és várom a következő projektet! 😉😉😊 Gabcsi

Sziszka9 • 28/09/2018 - 21:52 -kor

Megerősített abban, hogy jól csináljuk :) hogy az apának nem csak a gyerekek szórakoztatása a feladata, hanem mindent -majdnem mindent- el tud végezni a gyerekek gondozásával kapcsolatban is.

Lily • 01/10/2018 - 11:01 -kor

@Sziszka9: Nagyon örülünk neki, hogy ilyen lelkesek voltatok és ennyi mindent meg tudtunk itt beszélni. :)

katica • 29/09/2018 - 14:10 -kor

f.agi5 és brbvaa! Fényképet feltölteni a Pampers pillanatok fül alatt lehetett, miután megosztottad a fotód nyilvánosan valamelyik közösségi oldaladon ;) Különleges Apás-babás pillanatok volt a téma!

katica • 29/09/2018 - 19:45 -kor

Kedves f.agi5! A témákhoz nem lehetett képet csatolni!
A szavazatok jelentőségét én is megérdeklődtem, mert a szabályzatban nem esett ilyenről szó, íme a válasz:
“A szavazásnak az a jelentősége, hogy ezt IS figyelembe tudjuk venni, amennyiben a többi kritérium teljesül (illeszkedik a kiírás témájához, megfelelő a tartalom moderálás szempontjából, stb – lásd játékszabályzat).”
Remélem tudtam segíteni 😉

JakabneSaci Verified 30/09/2018 - 12:36 -kor

Sziasztok 😊 jó volt olvasni, a sok odaadó apukáról. Örülök neki, hogy már nem úgy kezelik az apukák a gyerek témát, hogy majd anya mindent megold, hanem ők is egyre többet és jobban kiveszik a részüket a játékból, peluscseréből a babák neveléséből. Hatalmas köszönet a férjemnek és minden más odaadó apukának az anyukák nevében.

Lily • 01/10/2018 - 11:12 -kor

@JakabneSaci: Mi is köszönjük Nektek, hogy itt voltatok és megosztottátok tapasztalataitokat. Szerintünk is szuper, hogy ilyen sokan követik ezt a trendet! :)

Teri89 Verified 03/10/2018 - 13:18 -kor

Végre az apukák szerepe is előtérbe került ❤️

Szuzanna • 05/10/2018 - 20:19 -kor

Nagyon örültem hogy ennyi tapasztalatot olvashattam, ennyi apuka van toppon a babával való foglalkozásban. Igazán örvendetes, hogy lassan kezd tényleg elkopni az a sztereotípia, hogy ez csak a nő dolga.

Szuzanna • 05/10/2018 - 20:20 -kor

Illetve fantadztikus az is, hogy teljesen előtérbe kerültek az apák. :)

katica • 09/10/2018 - 17:57 -kor

Mikor kezdődik a következő projekt? Nagyon elcsendesedett az oldal, nagyon várom a következő témát! :)

Lily • 11/10/2018 - 10:40 -kor

@katica: A következő projektre még kicsit várni kell, addig is megoszthatjátok kedvenc apás-babás pillanataitokat, valamint szavazhattok a többi képre is. ;)

tibicsevi • 26/10/2018 - 10:15 -kor

És a 10 legakívabb mikor derül ki?

katica • 22/11/2018 - 21:44 -kor

Megkaptuk a szuperapa projekt aktivitásért nyert 1 havi pelus csomagot, nagyon szépen köszönjük a kislányunk nevében is! 🥰❤️😘

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása