Pampers Premium Care

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Premium Care és Premium Care Pants pelenkákat.

14/06/2019 to 04/08/2019

Kuponkódok

Pampers Premium Care VIP-projektünk minden résztvevőjét megajándékozzuk 4 db kuponkóddal, melyet továbbadhattok kisbabás ismerőseiteknek. Az egyedi kódokat e-mailben küldjük ki, bejelentkezés után pedig személyes Profil oldalatokról is elérhetitek azokat.

Kuponkódok

A felhasználás feltételei

A kuponkódok 1.500 Ft kedvezményre jogosítanak fel 3-as, 4-es vagy 5-ös méretű Pampers Premium Care havi pelenkacsomag vásárlása esetén az eMAG oldalán, az alábbi linkeken:

Az eMAG webáruházban történő vásárlás során add meg az e-mailben szereplő egyedi promóciós kódot és váltsd be az 1.500 Ft kedvezményre jogosító kupont!

Egy személy egy kuponkód felhasználására jogosult, mely a fentebb megjelölt termékek valamelyikére váltható be. A kuponkód egyedi és csak egyszer használható fel! A kuponkód a megjelölt termékek vásárlásához 2019. augusztus 31-ig váltható be. A kupon készpénzre nem váltható! Ez egy elektronikusan beváltható kupon, ezért nyomtatott formában nem érvényesíthető!

Kérdésed van a beváltással kapcsolatban? Írj bátran a mira@pampersvipklub.hu e-mail címre!

Még nem érkezett hozzászólás ebben a témában.
Sütik elfogadása