Pampers Premium Care

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Premium Care és Premium Care Pants pelenkákat.

14/06/2019 to 04/08/2019

Mira 01/07/2019 - 16:30 -kor

Teszteljük közösen a Premium Care pelenkákat!

Mostanra a legtöbben már átvehettétek a Premium Care pelenkákat rejtő indulócsomagotokat, így kezdetét veheti a közös tesztelés. Tegyük próbára közösen a Pampers legpuhább kényelmét és legkiválóbb bőrvédelmét nyújtó pelusait, melyek a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlását is elnyerték!

Teszteljük közösen a Premium Care pelenkákat!

Hogyan osszuk meg visszajelzéseinket a Pampers csapatával?

A Pampers Premium Care pelenkák nagyköveteiként két nagyon fontos és felelősségteljes feladatot is teljesíthettek: megismertethetitek kisbabás ismerőseiteket a Pampers Premium Care pelenkákkal és visszajelzést adhattok tapasztalataitokról a Pampers csapatának.

Online riport

Küldjétek el nekünk a projekt során közzétett bejegyzéseitek linkjét:

  • a #PampersPremiumPuhaság, #PremiumCare, #PampersVIPKlub és #PampersVIPprojekt hashtagekkel közétett képeiteket és videóitokat,
  • a pelenkákról írt értékeléseiteket,
  • a saját blogotokon közzétett bejegyzéseiteket.

"Kérdezd meg barátaidat" kérdőívek

A projekt során bizonyára rengeteg alkalmatok lesz más anyukákkal és apukákkal beszélgetni a pelenkázásról:

  • küldjétek tovább az eMAG oldalán beváltható kuponkódokat négy ismerősötöknek,
  • meséljetek tapasztalataitokról vagy adjatok egy mintát saját indulócsomagotokból,
  • végezzétek el barátaitokkal közösen a Projektmenetrendben található teszteket!

Egy-egy találkozás alkalmával ne felejtsetek el visszajelzést kérni barátaitoktól a "Kérdezd meg barátaidat" kérdőívek segítségével! Akkor sincs probléma, ha otthon felejtitek a kérdőíveket, hiszen az okos telefonotok segítségével is bármikor elérhetitek őket. 😉

Az egyedi kuponkódokat a személyes Profil oldaladon érheted el!

Fényképek feltöltése

Osszuk meg egymással a közös tesztelések pillanatait, hogy inspirálódhassunk egymás képeiből!

@Mindenki: Ti kivel fogjátok elvégezni a projektmenetrendben található teszteket?

9 hozzászólás

Alexics Verified 01/07/2019 - 19:56 -kor

Kisbabás barátokkal és a férjemmel közösen tesztelünk :)

never4get2 Verified 01/07/2019 - 21:28 -kor

Sziasztok!
Én a szomszédságban élő kisgyermekes anyukákkal fogok tesztelni.
Szuper termék!

Marika861211 Verified 01/07/2019 - 21:44 -kor

Az jutott az eszembe, hogy mivel most éppen van itthon három féle bugyipelenka is, elvégzem a teszteket mindegyiken, hogy össze is lehessen hasonlítani őket. Az eredményeket pedig a blogomon fogom részletesen megírni, hogy azok az ismerőseim is olvashassák, akik messzire laknak tőlünk. :)

Pocok233 • 01/07/2019 - 22:03 -kor

A családban és a baráti körben is vannak kisbabások. Őket mindenképpen meg fogom keresni, illetve van akinek már adtam is mintadarabot tesztelésre. Eddig mindenhonnan pozitív visszacsatolás érkezett. Azt hiszem tolongás lesz a kuponkódokért. 😉

csikicsi Verified 02/07/2019 - 08:58 -kor

Első teszteket a férjemmel és persze a lányom segítségével végeztük :) jó móka volt a lufis teszt. Nagyon puha és rugalmas a pelenka. Holnap délután jön át kismama barátnő, vele is megnézzük a folyadéktesztet :)

Hrena44 • 04/07/2019 - 05:44 -kor

Sziasztok! Köszönöm mégegyszer a csomagot!😁 A helyi baba-mama klubban, barátnőimmel és ismerősökkel teszteljük. Itthon már természetesen kipróbáltuk. Nagyon puha tapintású,kényelmes. Pelenkacserénél száraz a popsi! 😁

Timcsus Verified 04/07/2019 - 17:41 -kor

Családdal tesztelünk otthon és barátokkal is, sok a babás anyuka a környezetemben, lesz kivel tesztelni és megvitatni a dolgokat. :)

icebear85 • 05/07/2019 - 14:23 -kor

Én férjemmel és kisfiammal tesztelek. Telefonáltam a húgomnak, hogy teszteljen velem. Egy 2, 5 éves és egy 7 hónapos kisfiú anyukája és a konkurencia pelusait használja! Még termékmintát is küldtem volna, de hallani sem akart róla. Nem erőszak. Ellenben Barátnőm a 16 hónapos Olivérrel viszont (eredetileg Pampers Activ-dry használók!) Szívesen vette a termékmintát és a kuponkódot is. Visszajelzése alapján fognak Prémium Care pelust venni. Saját kisfiam, a 17 hónapos Patrik, rettenetesen érzékeny és nagyon fehérbőrű. Eddig bejött a pelus.
Köszönjük szépen Pampers Prémium Care a lehetőséget.
Mi eddig is ezt a terméket használtuk, de amikor bejött az új pc, sok rémhírt hallottam, hogy elromlott a pelus. Bevallom megijedtem, mit fogok a babám alá tenni, még sosem adtam rá másmilyet! A kórházban a csecsemőosztályon töltött 20 perc alatt egy másik pelust kapott, amiből szó szerint kilőtt a fekete kaki, nem is jött ki a kis body+rugiból. 😭 Szóval ijedtségemben be is táraztam a régiből, hogy ha tényleg elromlott.... Persze bíztam Bennetek, és hittem, hogy a Pampers az Pampers. Aztán jött ez a tesztlehetőség, és magam is megtapasztalhattam, hogy az új Pampers Prémium Care NEM ROMLOTT EL!!!!
❤️❤️

Mira • 08/07/2019 - 14:48 -kor

@icebear85: Köszönjük a bizalmat és a visszajelzést! Nagyon örülünk, hogy nem csalódtál a megújult pelusokban sem. 🙂

BurkaBogi • 07/07/2019 - 00:06 -kor

Lányunknál, Emmánál 2015-2017 között csak Pampers Premium Care pelenkát használtunk, így nem volt kérdés, hogy Zéténynél is ezt fogjuk. 2018. november 20.-a óta újra vesszük ezt a pelenkát, bár még akkor nem ez a fajta csomagolása volt. Kíváncsian vártam, hogy lesz-e valami változás a csomagoláson kívül. És ha lesz, akkor rosszabb vagy jobb vajon!? Szerencsére megnyugodtam, mert puha, vékony és még mindig ott a jelző csík. :) Imádjuk!

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása