Pampers Premium Care

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Premium Care és Premium Care Pants pelenkákat.

14/06/2019 to 04/08/2019

Mira 19/07/2019 - 08:30 -kor

Projektünk legszebb pillanatai

Az elmúlt három hétben barátainkkal közösen próbálhattuk ki a megújult Pampers Premium Care és Premium Care Pants pelenkákat, melyek a Pampers legpuhább kényelmét és legkiválóbb bőrvédelmét nyújtják kisbabáink számára. VIP-projektünk a mai napon véget ér, ezért utolsó bejegyzésünkben szeretnénk nektek megköszönni a lelkes részvételeteket, valamint a rengeteg aranyos képet és visszajelzést, amit küldtetek nekünk. Segítségetekkel még ismertebbé tehettük a Premium Care pelenkákat az anyukák és az apukák köreiben.

Projektünk legszebb pillanatai

Renatapuskas VIP klubtagunk pozitív tapasztalatokat gyűjtött a projekt során:

Nagyon örülünk, hogy kipróbálhattuk ezt a terméket. Hamarosan a Pants verzióját is mindenképp kipróbáljuk! Tökéletes nedvszívó, és nagyon sokáig szárazon tartja a pici popsiját! Csak ajánlani tudom, főleg az érzékeny bőrű babáknak.

Teri89 VIP Klubtag is elégedett volt a tesztekkel:

Mi a bugyipelust teszteltük. Konkrétan szerelmes lettem a pelenkába. Elképesztően jó azt látni, hogy miközben izeg-mozog a 2 éves kislányom, szinte észre sem veszi, hogy pelus van rajta. Annyira tökéletesen illeszkedik, annyira jó a gumírozása és a nedvességelszívó képessége, hogy teljesen fesztelen lehet minden helyzetben. Arról nem is beszélve, hogy a popsiját sem irritálja, mivel hihetetlenül puha.

Továbbra is várjuk online riportjaitokat értékeléseitekről és bejegyzéseitekről, "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőíveiteket, a projekt alatt készült képeiteket és további tapasztalataitokat a pelenkákkal kapcsolatban, melyeket megoszthattok velünk hozzászólások formájában.

Ne feledjétek, hogy mától tölthetitek ki a Záró felmérést, melyben összegezhetitek véleményeteket és értékelhetitek a termékeket. Minden visszajelzés nagyon fontos a Pampers számára, így kérünk Titeket, szánjatok most pár percet a kérdőív kitöltésére. A Záró felmérést a későbbiekben is megtalálhatjátok a profilotokon.

Kitöltöm a Záró felmérést!


@Mindenki: Jól éreztétek magatokat közös projektünkben?

11 hozzászólás

csikicsi Verified 19/07/2019 - 09:07 -kor

Szuper volt ez a projekt is :) Örülök, hogy kipróbálhattuk a Prémium Care Pants pelenkát. Jók voltak a feladatok is, amikkel teszteltünk (például a lufis, aminek a lányom később nagyon örült 😊). És a pelenka nem okozott csalódást 😉

Mira • 23/07/2019 - 16:51 -kor

@csikicsi: Örülünk, hogy a lufinak kislányod is nagyon örült. 😁

Ninatorok Verified 19/07/2019 - 09:17 -kor

Nagyon szuper volt a projekt, köszönjük a lehetőséget! Megcsináltuk a feladatokat, aztán Domi elkobozta a lufikat játszani. A pelus se okozott csalódást, kibír egy teljes éjszakát is, pedig sokat pisil kisfiam. Menetközben is rá tudom adni, ami szintén előny, mert egy percre nem áll meg. Biztos, hogy venni fogunk még belőle, ha elfogy az itthoni pelusrengeteg.
Valami oknál fogva nem enged belépni a Pampers oldalára véleményt írni. Már egy hete próbálkozok. Hiába kérek új jelszót, úgy sem. Esetleg tudtok segíteni, mi lehet a probléma?

Mira • 23/07/2019 - 16:51 -kor

@Ninatorok: A Pampers.hu oldalára külön regisztráció szükséges, a Pampers VIP Klubos felhasználóneveddel sajnos nem fogsz tudni belépni. Ha továbbra sem sikerül regisztrálni/belépni, kérünk, vedd fel a kapcsolatot a Pampers.hu csapatával (küldtünk Neked e-mailt az elérhetőségükről).

Judyka4 Verified 19/07/2019 - 10:00 -kor

Köszönöm a lehetőséget, nagyon jó projekt volt, és a pelus az egyik kedvencem lett :) a lufival az én babáim is sokat játszottak tesztelés után :))

Ancsosz • 19/07/2019 - 17:44 -kor

Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy tesztelhettük a megújult Pampers Premium Care pelenkát! Nagyon szuper projekt volt! Reméljük még sok hasonló lesz!

Koszyka • 19/07/2019 - 18:14 -kor

Nagyon jó projekt volt, a pelus hibátlan, ha indul hasonló projekt szívesen vennénk részt újra ;)

katica • 19/07/2019 - 18:27 -kor

Nagyon örülünk, hogy tesztelhettünk. Tökéletes nedvszívó, sokáig szárazon tartja a popsit, könnyű feladni és tökéletesen illeszkedik! Ajánlom, különösen érzékeny bőrű babáknak.

Vancsika • 19/07/2019 - 18:57 -kor

Mi a bugyipelust tesztelhettük Nektek köszönhetően, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk. Jól illeszkedik egy izgő-mozgó másfél évesnél aki egy pillanatra se áll meg. Ezért külön kiemelném a jó gumírozását és a nedvességelszívó képességét és nagyon hasznos a nedvességjelző is. Összefoglalva engem 100%-osan meggyőzött

Mira • 23/07/2019 - 17:01 -kor

@Vancsika: Köszönjük a visszajelzést! Bízunk benne, hogy a kuponok is jó helyre kerültek. 😊

never4get2 Verified 19/07/2019 - 21:56 -kor

Köszönjük szépen a lehetőséget a tesztelésre! Nagyon megszerettük a bugyipelust. Kibír egy éjszakát, ami nekünk nagyon fontos, mert a fiam éjjel is sokat iszik és valódi próbatételnek vannak kitéve a pelusok éjszaka!
Nagyszerű termék!

Marika861211 Verified 19/07/2019 - 22:32 -kor

Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy részt vehettünk a projektben, nagyon élveztük és igazán jó tapasztalatokkal gazdagodtunk. :) Fogjuk még venni ezt a pelenkát. :)

Marica • 22/07/2019 - 17:36 -kor

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, mi a nadrágpelust teszteltük, jobb lett az újítás után. A bugyipelust is biztosan kifogjuk próbálni, ha majd belenő a lányom. Most is szerettem volna, csak nem volt rá való méret.

Ildy86 Verified 24/07/2019 - 14:27 -kor

Nem engedi kitölteni a záró felmérést a rendszer, azt a hiba üzenetet küldi, hogy a keresett oldal nem található.
Azt kérdezik a lelkes anyukák, hogy a Prémium nadrágpelenkák mikor lesznek elérhetőek Emagon?

Mira • 30/07/2019 - 13:31 -kor

@Ildy86: Úgy látjuk, már kitöltötted a Záró felmérést, ezért nem tudod újból megnyitni. A Premium Care Pants pelenkák jelenleg elérhetőek az eMAG oldalán, de már csak pár darab van belőlük. 😉

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása