Mira 04/07/2019 - 16:00 -kor

Mit mondanak ismerőseink a Premium Care pelenkákról?

VIP-projektünk célja, hogy minél több kisgyermekes anyukát és apukát bevonjunk a projektbe, hogy megismertethessük velük a Pampers Premium Care pelenkákat. Meséljünk a megújult Premium Care pelenkákról, osszuk meg minél több szülővel a tapasztalatainkat, majd kérdezzük meg véleményüket!

Közös tesztelés kisbabás barátainkkal

A jó idő számtalan szuper programra ad lehetőséget a hétvégén, így rengeteg lehetőségünk lehet, hogy kisbabás szülőkkel beszélgessünk. Akár a játszótérre, baba-mama klubba vagy strandra megyünk csöppségeinkkel, a Premium Care pelenkák mindenhol a legnagyobb kényelmet és legkiválóbb bőrvédelmet nyújtják a kis totyogóknak.

Egy-egy találkozás alkalmával mesélhetünk barátainknak és családtagjainknak a Pampers VIP Klubról, valamint a Premium Care pelenkák puha, lélegző anyagáról, az akár 12 órán át tartó szárazságról vagy a köldökbarát kialakításról. A Premium Care Pants tesztelőiként pedig megemlíthetjük az egyszerű használatot vagy a rugalmas derékrészt, mely gyengéden illeszkedik kisbabánk testére.

Tippünk: Végezzétek el barátaitokkal közösen a projektmenetrendben található teszteket, hogy saját szemükkel is meggyőződhessenek a Premium Care pelenkák előnyeiről!

Ne felejtsétek el magatokkal vinni és kitöltetni a "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőíveket sem, így össze tudjátok gyűjteni barátaitok és ismerőseitek véleményét, melyek szintén nagyon fontosak a Pampers számára.

Kérdőív feltöltése


@Mindenki: Ti hány emberrel beszélgettetek eddig a Premium Care pelenkákról? Milyen visszajelzéseket kaptatok eddig? Mutassátok meg nekünk képeiteket a közös beszélgetésekről!

72 hozzászólás

netyke28 Verified 04/07/2019 - 16:29 -kor

Mi nagyon szeretjük.Nem lesz kiütéses a bőre és egész éjszaka szárazon tartja a babám popsiját.

TBogi98 Verified 04/07/2019 - 16:32 -kor

Már kb. 6 emberrel beszélgettem a projekt során a Premium Care pelusokról, és minden ismerősöm nagyon pozitívan fogadta :)

hsandor0207 • 04/07/2019 - 16:43 -kor

Sziasztok! Ismerős,barát és rokonnal is beszéltünk a Prémium Care pelenkáról. Vegyesek voltak az első tesztek. De összességében mindenki csak jó véleménnyel volt. Mi biztosan ezt használjuk tovább!!!

g.anik • 04/07/2019 - 16:54 -kor

Sziasztok! Eddig 7 emberrel beszélgettem a pelenkáról, 2-nek adtam is pár darabot, hogy ők is kipróbálhassák. Nagyon pozitívan fogadták.

susano • 04/07/2019 - 16:54 -kor

Én eddig két babás barátnőmmel beszélgettem a pampers pelenkákról, mindketten abszolút pozitív véleménnyel vannak a pelenkáról. A tesztek jól sikerültek maximálisan elégedett vagyok. Hétvégén további ismerőseimmel is találkozunk, hogy tesztelhessünk.

kovacsalexandraa • 04/07/2019 - 17:10 -kor

Sziasztok! 5 ismerősömmel beszéltem a pelusról, mindenki egyetért velem... Szuper jó pelenka!!! 😉

Lillus89 Verified 04/07/2019 - 17:28 -kor

Sziasztok! Mi heten barátnők teszteltük le anyatejes kakival... kiválóra vizsgázott, végre nem kell annyit mosni a babák után :)

Klarisz • 04/07/2019 - 17:38 -kor

Sziasztok!Eddig 10 kisbabás anyukával beszélgettem a pampers premium care pelenkáról.A nagyobb részük ezt használja és nagyon szeretik.Igazán "strapa bíró"pelenka.Az éjszakai hosszabb peluscsere nélküli időszak sem fog ki rajta.Sok vizeletet "elbír"és mégis szárazon tartja a baba bőrét.A köldökvédelem kialakítás is nagyon hasznos.Jól benne tartja a székletet is.Más pelenkában nyakig kakisak lettek a babán:-)))).Pihe-puha a bőrhöz.Szuper jó pelenka!

Mira • 08/07/2019 - 14:16 -kor

@Klarisz: Örülünk, hogy ilyen pozitívak a tapasztalataitok! További jó tesztelést kívánunk! 😉

P.JuDy • 04/07/2019 - 17:47 -kor

Sziasztok!
Ismerősök és barátok csupa pozitív véleménnyel vannak a pelusról,még az érzékeny bőrű babának is tökéletes megfelel. Végre sikerült belátni azoknak akik az árak alapján vásároltak eddig, hogy nem mindig azt kell nézni mi mennyibe kerül, hanem fontos, hogy a legjobbat válasszuk.
Nálunk csak is a Pampers ami ezentúl is a kosárba kerül. ❤️

kendralinx Verified 04/07/2019 - 17:54 -kor

Nekunk bevalt a 2 es igaz ujszulott enyém de suly meg magassag miatt ejszakara 2es kell. Külön jó hogy jelöli meggig hajtsd ve

evike0120 • 04/07/2019 - 18:04 -kor

Van egy pár babás ismerősöm,rendszeresen téma volt a pelenka kérdés. Amióta bekerültem a projektbe azóta még jobban napirendre került.
Volt aki nem próbálta még és adtam tesztelni egy-két darabot. Tetszett nekik.
Én a magam részéről szeretem mert nagyon vékony,kényelmes lehet(főleg a melegben).

NiaraStan Verified 04/07/2019 - 18:04 -kor

Sziasztok!
Én eddig 7 babás ismerősömmel beszélgettem a Pampers Premium Care pelenkákról.
Szerencsére most volt a kisfiam névnapja, így sokan megfordultak nálunk :) Az édesanyák többnyire már találkoztak a Pampers pelenkák valamelyikével, ám rajtuk kívül érkeztek olyan vendég is, akik még csak tervezik a gyermekáldást, de szerencsére maris fontosnak tartják a pelenkák iránti tájékozódást, és örültek, hogy megfoghatják, megvizsgálhatják a terméket, és nem a pelenkázó asztalon történik az első találkozás. :)
Leginkább az éjszakai teherbírás érdekelte őket, a felhelyezhetőség és a pelenkakiütés.
A nedvszívóképességéről mindenképp csak jót tudok mondani, hiszen a kisfiam hétalvó, és még nem történt baleset ezzel a pelenkával :)
Egyik családtagom környezetvédelmi szempontból is érdeklődött, hiszen fontos számára a lebomolhatóság.
Saját véleményem szerint a pelenka jól szellőzik, ám a hálós réteg miatt kissé óvakodtam, hiszen ezelőtt egyik pelenkán sem láttam hasonlót, mostanra azonban ki kell emelnem, hogy az benne az egyik legjobb!
A felhelyezhetőségét illetően az én kis izgő-mozgó porontyom sosem könnyíti meg a dolgom, így nem tudok nyilatkozni, de a ragasztó csíkot tekintve erősebbnek tűnik, mint más termékeké, és sokadik ragasztása/igazításra sem mozdul el a pelenka.
Sajnálattal tapasztaltam, hogy más gyártók pelenkái csak az első két méretet látták el nedvesség jelző tesztcsíkkal, pedig számomra nagyon fontos, és az általam kérdezették többnyire egyet is értettek velem. A jövőbeli anyukák pedig roppantul örültek neki, hogy van ilyen, és szerencsére a Pampers a 3-as méreten sem hagyta el.
A pelenka anyagát tekintve puha, nem hiszem, hogy megfelelő körülmények mellett kiütésektől kellene tartanom.
A párom leginkább a pelenka tartósságára hívta fel a figyelmem.

Kisfiammal mi mindenképp használni fogjuk a továbbiakban is. :)

Mira • 08/07/2019 - 14:19 -kor

@NiaraStan: Nagyon köszönjük a részletes visszajelzést, örömmel olvastuk, hogy ennyi mindent kiemeltél a pelenkával kapcsolatban. 😊 A Heart Quilts réteggel (ez az a szívecske mintás hálószerű anyag a pelus belsejében) valóban nem találkozhattál még, ez egy új innováció a Pampers-től, mely segít gyorsabban elvezetni a nedvességet, így megelőzi az irritációt.

Szaszuss • 04/07/2019 - 18:29 -kor

Sziasztok!
Én eddig 4 ismerösömmel beszélgettünk és teszteltük.
Mindenki csak pozitív véleménnyel van róla.
Szerintem is a legjobb pelenka ,olyannyira elszívja a nedvességet,hogy észre se venni ha tele a pelus.
Csak is ezt fogjuk használni.

Bella0202 • 04/07/2019 - 18:46 -kor

4 barátnőmmel beszélgettem eddig, ketten ismerték a pelust, de megmutattam nekik is az újításokat! egyikük most is a care-t használja, de még a régebbit, nagyon szereti. Másik barátnőm ismeri, tudja milyen jók, de nem engedheti meg magának ezt a drága pelust.
Harmadik barátnőm nem ismerte, kapott próbáta a csomagomból, azt mondta lehet, hogy vesz majd a jövőben ilyet. A negyedik barátnőm is kapott mintát, de ő teljesen meg van elégedve az eddigi pelusával, azt mondta nem fog váltani.
Én továbbra is csak dicsérni tudom :)

Ella • 04/07/2019 - 19:08 -kor

2 ismerösömnek beszéltem a pampers premium care jótékonyságairól. Teljesen pozitív véleményen voltak. Adtam is belőle pár darabot hogy teszteljenek.
Próbáltam már más pelust is , de pelenka kiütéses lett tölle, de a pampers nem okoz irritációt. Azóta csak pampers termékeket vásárolok.

Baby1989 • 04/07/2019 - 19:44 -kor

Öt emberrel beszélgettem eddig a Pampers Premium Care pelenkáról az ismerőseim közül, azokból hárman csak ezt használják gyermekük születése óta. Ők nagyon elégedettek vele és nem cserélnék le másik pelenkákra. Nem is kértek mintát, mert nekik nem kell bemutatni, hogy milyen jól teljesít a Pampers. Mi is nagyon elégedettek vagyunk az ikreim lelkes tesztelők és eddig minden éjszakát maximálisan kibírta átázás nélkül.

Marica • 04/07/2019 - 19:50 -kor

4 emberrel beszéltem eddig, egyikük azt mondta, hogy nem valószínű, hogy fog még venni ilyen pelust, mert az ő kisfia rendszeresen kitornázza a kakit reggelre, egy másik ismerősöm azt mondta, lehet kipróbálja ezt az újítottat, mert eddig csak a régit használták, és tetszik neki az újítás, reméli jó is. A harmadik ismerősömnek még nem született meg a babája, ő azt mondta, mindenképp kipróbálja egyszer, mert tetszik neki, a negyedik ismerősöm, szokta néha használni más márka mellett, neki tetszik. Nekem is tetszik, csak az a baj, hogy nincs hát gumírozása, így van, hogy kifolyik a pisi, ha a hátán fekszik a lányom. :(

Nensee Verified 04/07/2019 - 19:57 -kor

Eddig 5 anyukával beszélgettem a pelusról az egyik anyukának oda is adtam a csomag felét.
Nagyon szeretik, az 5-ből az egyik anyuka is tesztelte de a liberora esküszik.
Mi használjuk 2 napja de a kisfiam popsija hihetetlenül kipattogott, nem tudom hogy a pelusnak tudhatom e be mert eddig nem történt ilyesmi velünk.
Mindenesetre tetszik hogy kibirja az estét és hogy van rajta jelzőcsík.
Most szünetet tarzunk majd egy hét múlva ismét proba ha akkor is is kipattog akkor a peludt nem birja a kis popoja 🙄

Mira • 08/07/2019 - 14:33 -kor

@Nensee: Nagyon sajnáljuk, hogy kipattogott kisbabád bőre, bízunk benne, hogy nem a pelenka okozta a kiütést!

hirannis • 04/07/2019 - 20:38 -kor

Eddig összesen 6 kisbabás emberrel beszéltem a pelusokról, két kérdőívet már korábban feltöltöttem, most mindjárt a maradékot is. Együtt teszteltünk a többséggel, mindenki elégedett volt az eredménnyel 😍

deutsch.nori Verified 04/07/2019 - 21:28 -kor

Sziasztok! Eddig 4-5 csalàdbaràt hàzaspàrral beszélgettünk a tapasztalatainkról...akik eddig nem hasznàltak Pampers pelusokat, azoknak adtunk kuponkódot.😊 Akik eddig is Pampers pelusokat hasznàltak, maximálisan elégedettek mind a nedvszívó képességükkel, mind a légàteresztőségükkel. Javasoltuk nekik, hogy próbàljàk ki az új pelusokat, hiszen még puhábbak, még könnyedebbek, a Pants pelusok oldala pedig könnyen elszakítható.😊 A tesztelés tovàbb folytatódik.😊💓

Heszilvi • 04/07/2019 - 21:34 -kor

Sziasztok!
Nagyon sok anyukával beszélgettem a Pampers Premium Care pelusról és adtam belőle próbára is. Vegyesek a visszajelzések. Volt olyan is aki a régi csomagolásra esküszik, mert szerinte az új nincs olyan jó minőségű (vatta szerű apró darabok maradnak a babája popsiján), de többségében mindenki meg van vele elégedve. Én viszont ugyanúgy szeretem mint régen, ez az egyik legjobb pelenka!

bibike • 04/07/2019 - 21:59 -kor

Sziasztok,4 ismerősömmel beszèltem ès 3-an pamperst használnak,nagyon meg vannak vele elégedve 🙂a másik anyukának adtam ,hogy kipróbálják milyen vele az èjszaka.

Hrena44 • 04/07/2019 - 22:35 -kor

Sziasztok! Eddig a helyi baba-mama klubban beszélgettem az anyukákkal a Pampers Premium Care pelusról illetve a baráti társaságban is hasonló korú picik vannak. Mindenki kapott termékmintákat, amiknek örültek. Eddig a visszajelzések csak pozitívak. Szinte mindenki a puhaságot emelte ki és a jó nedvszívó képességet. A teszttelés tovább folytatódik :)

Nika1204 • 04/07/2019 - 22:55 -kor

Sajnos valamiért nem tudom a “Kérdezd meg barátaidat” tesztet kitölteni! Többször is próbálkoztam,de mindig elugrik az oldal...
Én amúgy 5 barátnőmmel beszéltem eddig a Pampers Premium Care pelusról. Közülük egy Liberot használ a gyermekének,egy másiknak nem jött be(nem bírta a kislány bőre). 2 csak is Pamperst használ és imádják! Az 5. még nem próbálta,neki drágának tűnt ezért adtam neki kupon kódot!
Én imádom ezt a márkát! Csúcsszuper ez a bugyipelus!!! SOHA nem volt még “baleset”! Viszont egy pici negatív véleményem van,mégpedig az,hogy én sokszor érzem a pisi szagot!
De ez sem tántorít el attól,hogy továbbra is ezt a márkát használjam!!!

Mira • 08/07/2019 - 14:44 -kor

@Nika1204: Írtunk Neked e-mailt ezzel kapcsolatban. 🙂

aniko1107 • 04/07/2019 - 23:05 -kor

Sziasztok! Eddig 3 babás barátnőmmel beszélgettem a premium bugyi pelusról. Mind a hárman kaptak belőle próbára is,mert ők se használták még. Személy szerint én két kisfiamon nagyon szeretem. Használtunk már más márkából bugyi pelust, az se rossz, de ezt úgy veszem észre kényelmesebb is a fiúknak és a pisit is jobban tartja. Barátnőim még nem nyilatkoztak

Cili01 • 05/07/2019 - 07:39 -kor

Sziasztok! Idáig a családdal és pár ismerőssel beszélgettem a premium care pelusról, adtam is kipróbálásra, teszteltünk is. Pozitív visszajelzések érkeztek, még attól is aki nem fogadta nagy lelkesedéssel mert már másik márka bevált náluk.

szuszka102 • 05/07/2019 - 08:37 -kor

Sziasztok! Mi is elkezdtük a tesztelést a barátnőimmel és eddig csak mosolygós arcú babikákat láttunk :-). Jó viselet, jól érzik magukat benne és jó a nedvszívó képessége is.

Dorcy Verified 05/07/2019 - 11:18 -kor

Sziasztok! Mi is és több barátunk is Pampers pelenkát használtunk eddig is, de ez az új pelenka valami fantasztikus. Már elsőre is nagyon pozitív benyomást nyújtott a pelenka puhasága. Az első éjszaka után nem voltunk pisisek, ennek nagyon örültem. Eddig nekünk is meg barátoknak is pozitív élményt nyújtott.

tibicsevi • 05/07/2019 - 11:26 -kor

4 emberrel beszéltem eddig, közülük ketten eddig is pamperst használtak, de nem premium care pants pelust. Eddig csak pozitívak a vélemények az úl premium care pelusról.

Kiwiww • 05/07/2019 - 12:07 -kor

Sziasztok mi 8emberrel beszélgettünk (családon kívül) a pampers premium és más pelenkák használata során kialakult véleményekről! Pár cserét is össze hoztunk egymás között. :) Pampers premium mindent vissz én mondjuk esdig is pampers párti voltam de az utóbbi napok csak jobban be bizonyították számomra hogy míg pelenkásak vagyunk addig csak pampers!❤️ Nagyon jo puha tapintása mint egy kis pamut bugyiban nak. Ez abbol is látszik hogy képes bolyhosodni is az anyaga ha bébi húzza magát a földön :) . Izgő-mozgó , tekergő gyerkőcre sokkal könnyebben és rá lehet adni a pelust a rugalmas tépőzárnak köszönhetően. És ami nem utolsó szempont hogy nincs erős pisi szaga a gyereknek mint ami már más pelus használatánál meg esett.

Mira • 08/07/2019 - 14:46 -kor

@Kiwiww: Szuper, hogy ilyen sok emberrel tudtál beszélgetni a Premium Care pelusokról! Csak így tovább! 😊

Ninatorok Verified 05/07/2019 - 12:59 -kor

Tegnap voltunk védőnői vizsgálaton, ahol egy kisbaba sikeres balesetet rakott a pelusba. Szerencsére pont volt nálunk plusz pelus, így ki tudtuk segíteni őket. Nagyon tetszett nekik a Pampers mintája, illetve tapintása is. Mi is nagyon szeretjük, egész éjjel is száraz marad a popsi, se pisi, se kaki nem folyt ki belőle. Örülök, hogy kipróbálhatjuk, biztos veszünk még belőle

Dorad Verified 05/07/2019 - 15:06 -kor

Eddig 3 friss anyuka barátnővel sikerült beszélnem és otthagynom a kérdőívet kitöltésre.
Egyébként épp ahogy gondoltam, szuper a pelus, elsőre a puhaság észrevehető különbség az alap pantshez képest, és igaz azzal sincs problémánk sosem, de örülök, hogy a kisfiam popója prémium minőséget kap:)

Tundi90 • 05/07/2019 - 15:50 -kor

Sok ismerősömmel találkoztam és beszélgettem a pelusról. Vannak akik imádják és venni is fognak, van aki ár-érték arányban másik márkát választ inkább.

A mi tapasztalatunk:
Érintésre nagyon bársonyos, jó megfogni
Imádom a vékonyságát
A rugalmas derékrésznek köszönhetően tényleg egyszerűen és gyorsan fel lehet adni a kis mocorgóra
Könnyen levehető minden maszatolás nélkül
Jó nedvszívó képességgel rendelkezik
Ami fura nálunk, hogy a sima pelushoz képest nem fedi le a teljes popo részt és a nagy izgés mozgásban volt, hogy félre csúszott, így vissza kellett igazítani, hogy minden benn maradjon

Bia Verified 05/07/2019 - 16:05 -kor

Eddig 4 anyukával beszéltem 2-vel teszteltem is illetve pár db-ot adtam is nekik. Nem hittek a szemüknek. Nagy volt a csodálkozás😊 mi továbbra is csak ezt fogjuk használni.

kendralinx Verified 05/07/2019 - 16:25 -kor

Az ismerősök barátok többfajta pamperst hasznaltak volt aki vett is kuponra jol fogadtak .. egy ember volt aki nem akart ez jo arány

Holtner • 05/07/2019 - 16:35 -kor

Sziasztok! Én eddig 15 anyukaval beszeltem többen mar régóta használják és nagyon elégedettek vele☺ pár anyukanak adtam belőle akik meg nem használták, h ki tudjak próbálni. Kupont eddig 2 embernek sikerült adnom akik nagyon örültek neki☺. Szemely szerint nekem nagyon tetszik jobban is mint az activ baby!

Timcsus Verified 05/07/2019 - 17:25 -kor

Sziasztok! Eddig 8 anyukával beszéltem, akikből 2-en Pampers pelust használtak, akik nem azoknak megmutattam a pelust és adtam is nekik egyet egyet. Nagyon örültek neki és már elsőre nagyon megfogta őket a pelus puhasága. :)

Mira • 08/07/2019 - 14:52 -kor

@Timcsus: Bízunk benne, hogy használat után is elégedettek lesznek! 😊

icsomarcsi Verified 05/07/2019 - 21:38 -kor

Sziasztok hálistennek egyre több anyuka ismerősömet tudom belevonni, de interneten tudok jobban beszélni velük, mint élőben a picik miatt. A kuponkódokat is simán megtudom oldani, hogy mindenki kapjon, mert ahogy megkérem,hogy regisztráljanak a pampers oldalon, automatikusan emailben kapnak egyet :)

Adrienn1996 Verified 05/07/2019 - 21:39 -kor

Sziasztok! Jónéhány anyukával beszélgettem már a pelusról,s a legtöbb visszajelzés nagyon pozitív a pelenkáról. Tetszik nekik a nedvszívó képessége, a rugalmas derékrész, a pelenka pihe-puhasága. Egy- két anyuka az árát kicsit sokalta, de ők is maximálisan dicsérték a pelust. Mi imádjuk a kisfiammal!

April13 Verified 06/07/2019 - 06:46 -kor

Én eddig 4 ismerősömmel beszélgettem személyesen hosszabban, mélyebben a témáról. Rájuk első ránézésre, kézbe véve, tapintva, kialakítása alapján mind pozitív benyomást tett a megmutatott pelenka, bár élesben a babáján még egyikük sem tudta tesztelni azt, mivel a már másfél éves lányommal mi az 5-ös méretet teszteljük, a többi baba még apróbb egyelőre. A beszélgetések és a szemrevételezés alapján viszont egyikük lehetségesnek, hárman pedig valószínűnek tartották, hogy maguk is kipróbálják a közeljövőben a megfelelő méretben - plusz ösztönzésként ki is osztottam közöttük a kuponkódokat :D

Emellett még hárman írtak rám online pár rövidebb kérdéssel a Premium Care, illetve egy esetben nagyobb általánosságban a Pampers pelenkákkal kapcsolatban - közös volt bennük, hogy a Facebook-ra feltöltött bejegyzésemmel találkozva megörültek neki, hogy célirányosan tudtak valaki olyantól kérdezni, akiről látják, hogy van tapasztalata a témában.

Amúgy pont a magam fenti példája alapján jutott eszembe valami, amit remélem, hogy építő jellegű észrevételként fogtok fogadni: a legközelebbi nagyobb tesztelés alkalmával szerintem tök jó ötlet lenne - függetlenül attól, hogy a tesztben részt vevő baba mekkorát hord - minden méretű pelenkából 1-2 db külön csomagolt termékmintát is beledobni az indulócsomagokba, hogy a babájuk korától, méretétől függetlenül a legtöbb érdeklődő szülő számára egyből át lehessen adni egy-egy azonnal teszelhető darabot a babájuk aktuális méretében, ez szerintem még profibb és meggyőzőbb fellépést tenne lehetővé ^^

Mira • 08/07/2019 - 14:56 -kor

@April13: Ez nagyon jó ötlet, bízunk benne, hogy a következő VIP-projektben lesz lehetőségünk mintákat is tenni az indulócsomagokba. Szuper, hogy az ismerőseid ennyire érdeklődtek a Premium Care pelenkákról, hiszen a személyes tapasztalatok a legmeggyőzőbbek!

Szilvy18 • 06/07/2019 - 07:45 -kor

Már az 5.napja teszteljük a terméket, eddig csak pozitív tapasztalataink vannak.
Első érintésre a pelus nagyon puha , könnyed.
A minták egyszerűek de cukik.
Kislányomnak az őzike tetszik a legjobban :)
A pelus az éjszkakákat és az egész napos jövés-menést jól bírja az örökmozgó kislányomnál.
Ami különösen tetszik hogy extra puha a belső borítás, jól szívja a nedvességet, nem engedi vissza a pisit. Így a kislány is boldog és elégedett.

Ribovicsne • 06/07/2019 - 09:37 -kor

Sziasztok! Sikerült jó pár édesanyával és édesapával beszélgetni a pelenkáról. A kérdőíveket igyekszem majd feltölteni minél hamarabb.
A teszteket is elvégeztük. Az eddigi személyek nagy része érdeklődik a pelenka iránt, bár az ára egy kicsit magasnak találták. A kuponokat kiosztottam az érdeklődők között, pelenkát kapott jó pár édesanya, bár nem mindenki most fogja kipróbálni, mert a gyermeke még kisebb. Van aki nem fog változtatni, mert neki bevált az, amit eddig használt.
A tesztek során a tapasztalat pozitív volt.
A pelus jó puha, selymes a babám is szereti ( még játéknak is :-)) , és nagyon vékony, ami ebben a melegben jól is jön.
A kisbabám nagyon jól érzi magát benne, jobb mint az elődje. Az éjszakát is jobban kibírja mint az active baby és jobban tartja a nedvességet, kevésbé nyirkos mikor reggel felkelünk. Eddig mi nagyon szeretjük :-)

Mira • 08/07/2019 - 15:00 -kor

@Ribovicsne: Köszönjük, hogy megosztottad tapasztalataitokat! Várjuk majd a kérdőíveket is! 😊

kataaa20 Verified 06/07/2019 - 09:38 -kor

Mi 8an teszteljuk jelenleg az ismerettsegi korbol. Mindenki nagyon elegedett, es 3an kiemelve a bugyipelust. Sokkal konnyedebb mint a hagyomanyos az izgo-mozgoinknak. 13orat siman kibirt ejjel es istenien finom puha. Imadjuk.

April13 Verified 06/07/2019 - 10:25 -kor

Ja, és - jobb híján egyelőre csak saját tapasztalatok alapján - eddig azt tudom mondani, hogy valóban pihepuha, bőrbarát anyagból van a pelenka, legtöbbször nem is kell mellette semmilyen popsikrémet se használni. Azt viszont meglepődve olvasom, hogy a legtöbben azt írják, hogy tökéletesen elégedettek a nedvszívóképességével - mi az 5-ös méretű bugyipelenkát teszteljük épp a másfél éves lányommal, aki 13-13,5 kg jelenleg (vagyis bőven belefér a 12-17 kg-os tartományba), és sajnos nálunk eddig minden reggelre átázott, egyelőre ez az egyetlen gyengepontja... Ebből a szempontból sokkal elégedettebb vagyok, jobbak a tapasztalataim az Active baby pelenkákkal, azoknál sokkal ritkábban fordult elő ilyen baleset... Persze feltaláljuk magunkat, ha éjszakára nekünk nem is ez a legjobb választás, napközben ettől még tökéletes viselet :) :)

Ediitt Verified 06/07/2019 - 22:00 -kor

Nagyon tetszik a pelus, még mielőtt megérkeztek az emagos kuponok, már előtte rendeltem egy 3x80 db-os csomagot a kislányomnak, illetve mind a 4 kupont felhasználték az ismerőseim és ők is rendeltek pelusokat. Eddig 5 emberrel beszéltem és csak jót tudtam mondani nekik a Premium Careről :)

BurkaBogi • 07/07/2019 - 00:17 -kor

6 barátnőmmel teszteltük eddig és mindannyian meg vagyunk elégedve vele.
Pihepuha, nem irritálja a bőrt, szuper nedvszívó.
4 barátnőmnek csak megmutatni tudtam a pelenkát, mert már 5-ös méretet hordanak, de első ránézésre tetszett nekik. Tudom, hogy közülük 2-en biztosan ki fogják próbálni, ha nem is a sima nadrágpelenkát, de a bugyipelenkát mindenképpen. :)

amylee18 Verified 07/07/2019 - 07:46 -kor

Én eddig 3 ismerőssel beszélgettem a pelusról. Többen nem használják mert rossz tapasztalatuk volt a régebbi pelenkákkal, adtam nekik mintát illetve vettek is egy csomaggal és szétosztották maguk között :) Kíváncsi leszek a véleményükre.:)

Mira • 08/07/2019 - 15:31 -kor

@amylee18: Szuper ötlet közös csomagot venni a barátnőkkel, így van kivel megbeszélni a tapasztalatokat, és meggyőződhetnek a pelenka rengeteg előnyéről is, mielőtt egy nagyobb mennyiséget vesznek. 🙂

Ivettbarbara • 07/07/2019 - 13:45 -kor

Sziasztok! Eddig 4 anyukával osztottam meg a véleményemet a pelenkáról. Kaptam pár darabot tesztelésnek, remélem nekik is beválik majd :) . A napokban megosztom majd a véleményüket ;)

Berni • 07/07/2019 - 22:33 -kor

Sziasztok.😊
11 közeli barátnál tarok.Még hátra van a család és az ismerősök.Van akinek kisebb a babu mint az enyém,nekik nem tudtam adni próba dbokat de mindeképp elmondtam próbálják ki mert nem fogjàk megbánni,szuper pelus lett.Vettek és nagyon jó véleménnyel voltak szintén róla!
Sajnos olyan tapasztalatokba ütköztem a RÉGI Premium Carenàl amit én is tapasztaltam kifojt a pisi,kaki.Nem bírta ki az éjszakákat és ezért többen letettek róla De mivel kaptam tőletek tudtam nekik adni próba pelest elmondtam hogy változott és teljesen más mint a régi.
Elmondtam az én tapasztalataimat,így veletek is megosztom,rosszat nem lehet róla mondani.A Babámnak nagyon kényelmes.Legáteresztő!Ebben a nagy melegben sincs baj hogy bepált volna neki nem piros sehol nagyon jó!Finom puha.Vékony.Kibír egy teljes éjszakát!A kisfiam 7hónapos és már nem kel fel éjel de nekem sem kell tartani hogy reggelre tisza pisi lesz a ruha,ágynemű stb...Mikor pelus csere van nem pisis a kisfiam,teljesen magában tartja a pisit.A Kaki nem fojik ki bellő.Ezt Teljesen mertékben mindenkinek kihangsúlyoztam nem olyan mint a régi teljesen más!Imádom nagyon nagyon szeretem!És ők sem fogják megbánni!És igazam lett àt is álltak a másik nagy márkáról!Szeretik és ennek úgy örülök hogy álltalam és álltalatok Papmers💕 kipróbálhatták és megtapasztalhatták mennyire más és mennyire jó!Nagyon jó egyszerűen nem tudom annyiszor leírnise mennyire jó.Köszönjük és Köszönöm hogy vagytok nekünk! Csak is jó tapasztalatokat jeleznek visza 100%megbízhatóság.Csak is a Pampers!És még tovább viszem fojtatom jön a család és az ismerőseim!Mindenkinek Ajánlom.🌸🥰

Mira • 08/07/2019 - 15:34 -kor

@Berni: Nagy örömmel olvastuk pozitív tapasztalataidat, köszönjük, hogy megosztottad velünk gondolataidat! 🙂

Szilvy18 • 07/07/2019 - 23:18 -kor

Sziasztok,
eddig 7 anyukával beszélgettem , közülük 3an használják ezt a márkát, azok közül akik nem használják adtam 2-2 db mintát.
Elsőre meglepődtek, milyen puha, könnyű pelus. Letisztult, természetes , cuki figurás szavakkal jellemezték.
Azóta tesztelték és pozitívan csalódtak, minden bennmaradt ami kell. :)
Kisbabák is jól érezték benne magukat, valóban pihe-puha. Biztos fognak a jövőben vásárolni. .

Gigi95 Verified 08/07/2019 - 10:00 -kor

Már legalább 8 közeli ismerőssel, barátnővel beszéltem a pelusról, adtam mintákat is, és szépen lassan jönnek a visszajelzések is, amint tudom töltöm is fel őket. Nagyrészt jó a tapasztalat, de van még mit csiszolni rajta 🙂

Bius1995 Verified 08/07/2019 - 10:32 -kor

Sziasztok! Eddig kb. 15 emberrel beszéltem erről a csodapelusról! Volt, aki teljesen ledöbbent, konkurenciát használják L....ot, de meglepődött teljesen, mennyivel vékonyabb ez a pants, mint más márkáknál, valamint többen részese is voltak peluscserének, mellyel meggyőződhettek arról, mennyi nedvességet bír a pelus, a nedvességjelző csík is szuper, így lehet úgymond spórolni is :)

Cleobella • 08/07/2019 - 10:52 -kor

Szerintem már kattosnak néz mindenki akivel találkozok és babás témába bonyolódunk! Imádom! Mindenkit ezzel fárasztok! A páromnak már vagy ezerszel elmondtam, hogy imádom! Anyira puha, öszintén könnyebb is feladni rá mint a sima pants penkát! A gumirozása is más jobban tartja a nedvességet is imádom! És örülök hogy visszaköszön a csík ami jelzi a pisit! ( kis nosztalgia)! Nagyon megvagyok ekégedve vele! Örülök, hogy kipróbálhattuk!

Mira • 10/07/2019 - 16:10 -kor

@Cleobella: Mi nagyon örülünk, hogy ennyire lelkes vagy, hiszen ez azt jelenti, hogy elégedettek vagytok kisbabáddal. 💕😊

Fridi • 08/07/2019 - 12:46 -kor

Jó néhány anyukával beszélgettem már és a kuponokat is kiosztottam. Eddig mindenki érdeklődő volt, szívesen fogadták a termékmintát és a kuponokat.

Dorcianya18 Verified 08/07/2019 - 15:03 -kor

Akikkel beszéltem ezidáig a pampers pelenkakrol nagy meglepetéssel fogadták és örültek a tesztelésnek.
A legjobb vélemény amit kaptam, az, hogy 8orat is kibir. :) reggelre nem ázik at :D

Sancsa • 08/07/2019 - 16:46 -kor

Őszintén szólva, én saját magamnak örülök a legjobban :) Azaz, eddig egy másik márkához ragaszkodtam, majd a projekt kezdete előtt kipróbáltam egy újabbat, de a Pampers bizonyult a három közül a legjobbnak számunkra. Korábban már próbáltam első gyerkőcnél Pamperst, valamiért nem jött be, s el is könyveltem a dolgot. Ez most megdőlt. Igyekeztem/igyekszem ismerősök között is megosztani tapasztalataimat.

Mira • 10/07/2019 - 16:48 -kor

@Sancsa: Mi is nagyon örülünk Neked, és hogy végre rátaláltál a tökéletes pelusra! 😊

vikulina9712 Verified 08/07/2019 - 17:53 -kor

Sziasztok! Eddig 13 anyukával beszéltem a Pampers Premium Care pelenkáról. Mindneki nagyon érdeklődő volt és volt aki már eddig is használta és bevált neki. A többieknek pedig adtam 1-1 darabot kipróbálásra. Kivétel nélkül mindenki meg volt vele elégedve, aminek nagyon örülök! 😍

niniki92 Verified 08/07/2019 - 21:11 -kor

Sziasztok!
Én a hétvégén egy családi szülinapi összejövetelen meséltem 3 kisgyermekes családtagomnak, a pelusról, és az eddigi tapasztalataimról. Meglepődve hallgatták, mert egyikük sem próbált még bugyi pelust a babáján. Adtam nekik 7-7-7 mintát, (így éreztem igazságosnak, hiszen én is ingyen kaptam, és ennyi dbnál már hitelesebb eredményt kaphatunk) hogy kipróbálhassák maguk is. Eddig 2en már megírták a tapasztalatukat, ami mindkét esetben pozitív. Szerintem elég nagy szó, hogy egyikük egy konkurens márkát cserélt le a Premium Care Pantsre! :)

Mira • 10/07/2019 - 17:25 -kor

@niniki92: Ez nagyon kedves és nagylelkű Tőled! Biztos nagyon örültek a mintáknak! 😊

Moni86 • 09/07/2019 - 11:18 -kor

Sziasztok,sok anyukával beszéltem már és mindenki azt mondja hogy a Pampers Premium Care pelenka a legjobb,adtam 1-1 pelust kipróbálásra nekik,és meg voltak vele elégedve.És én is kellemeset csalódtam mert ragaszkodtam a másik márkához,de ezentúl csak Pampers pelenkát használunk.A jövőben csak ilyen pelust használunk,kisfiam popsija sem pirosodott ki tőle,egyszerűen Tökéletes.

adriana33 • 09/07/2019 - 15:50 -kor

Összesen kb 30-40 emberrel beszélgettünk az új Pampers pelenkarol. Mindenkinek pozitív véleménye volt/van. Negatív sok embernek az ára, így inkább az olcsóbb, de kevésbé megbízhatóbb márkákat választják. Természetesen örültek a teszt pelenkáknak, de nem garantálják, hogy venni is fognak.

pebe Verified 09/07/2019 - 19:51 -kor

Sziasztok!
Megkésve egy kicsit, de én is jelentkezem a tapasztalatokkal!
A legjobban a nedvességjelző csík tetszik a 4es méreten! Régen a nagyobbik lányomnál pamperst használtunk, a fiam viszont kipattogzott tőle, így váltottunk más márkára! Január végén született meg a 3. gyerkőc és nagy reményeket fűztem ehhez a projekthez!
Nem csalódtam! Bár a hátoldali gumírozást hiányolom egy kicsit, de ezt leszámítva, meg a fura szagot, nekünl bevált!
A kérdőíveket is sikerült kitölteni, hamarosan feltöltöm őket! Az ismerősök véleménye megoszlik! Van, aki ragaszkodik az eddig használt másik márkához, van, aki drágáljs és ban, aki csak erre esküszik! A kódokat örömmel fogadták!
Köszönöm a lehetőséget! :)

wucky Verified 10/07/2019 - 07:58 -kor

Nagyon pozitív benyomást tett rám , én ezt a márkát elvetettem, mert több baleset is volt mikor kicsi volt a fiam. Azóta sokat változott a teszten 400ml vizet is bele tudtam önteni és azt is elszívtam. Puha , vékony és rugalmas. Engem meggyőzött és akiknek mutattam őket is.

Lanmeli • 10/07/2019 - 08:20 -kor

Sziasztok!
Én is mindefele a papmers pelust hirdetem most éppen: játszótéren, gyerek rendezvényen, babás délutánon. Szerintem is szuper a nedvességjelző csík végre nagyobb méret esetén is! Bár korábban még jobb lett volna, most már a kislányom tudja mondani ha kaka meg pisi van! :) Nekem egyik - amúgy pont pampers-t használó - anyuka mondta, hogy őt az nem győzte meg, hogy fél, hogy a puha szálak esetleg iritálhatják a lányok bőrét, szóval ő így marad a pampers-nél, csak a korábbi fajtáknál. :) A többiek eddig örültek a tesztre kapott pelenkának és segítettek kitölteni a kérdőívet is.

Mira • 10/07/2019 - 17:14 -kor

@Lanmeli: A Pampers Premium Care pelenkák gondosan válogatott, tollpihe-puhaságú anyagokból készültek, hogy a legpuhább kényelmet biztosíthassák a babáknak, így nem kell aggódni az irritáció miatt. :)

kati_a • 10/07/2019 - 08:43 -kor

Sziasztok!
Nekünk bevált az uj pelus! Sokkal jobb mint amit eddig használtunk! Az éjszakát is nagyon jól kibírja! A pelus jó puha, selymes és vékony, ami ebben a melegben jól is jön.
A kisbabám nagyon jól érzi magát benne, jobb mint amit eddig használtunk.

meliszke Verified 10/07/2019 - 19:32 -kor

Sziasztok! Nagyon örülök hogy kipróbálhatjuk a Pampers premium care pants pelenkát. Már több ismerőssel és rokonnal is beszéltem a pelenkáról, aki ugyan ezt a méretet használja, annak adtam mintát is belőle. Nagyon tetszik a mintája, meg az, hogy nem ereszti át a vizeletet, nem irritál, puha, könnyű rá adni a kisfiamra, jól illeszkedik a derék gumírozása. Nagyon szeretjük. Már 2kupont el is tudtam ajándékozni, aminek nagyon örültek. Az ismerőseimnek is nagyon tetszik.

Vivee • 11/07/2019 - 23:55 -kor

Sziasztok!
Hat édesanyával beszélgettünk a Pampers Premium Care Pants pelusról. Volt anyukák, akik már ismerték a terméket és használják is, (ők megkapták az online kuponkódokat), volt, aki ismeri, de még nem használta, azoban volt közülük egy olyan anyuka olyan, aki kissé elzàrkózott tőle, mert nagyon idegenkedett a Pants pelus használatától. Így hát, hogy ők is kipróbálhassák, és részesülhessünk együtt a közös élményekben, adtam nekik termékmintákat a csomagomból. Azóta csak áradoznak róla, hogy milyen jó, és én is csak jó tapasztalattal gazdagodtam. Köszönjük szépen!

Mira • 17/07/2019 - 14:36 -kor

@Vivee: Esetleg megosztotta veled, hogy miért idegenkedik a Pants pelenkáktól? Bízunk benne, hogy neki is tudtál adni mintát, és megtapasztalhatta, milyen gyors és egyszerű a peluscsere a Pampers Premium Cara Pants pelenkákkal. 😉

Bunnyka06 • 12/07/2019 - 01:19 -kor

Ez valóban fantasztikus! Annyira vékony, annyira puha! Kellemes tapintású, nagyon kényelmes! Kérdezgetem a kisfiamat, na milyen az új pelus? A válasz mimig az, hogy: Jó!😀 A 12 óra meg se kottyan neki! Attól tartok, hogy túl kényelmes és sose szokik le a kisfiam pelenkáról!🤣

zsobogyo Verified 12/07/2019 - 22:14 -kor

Nagyon örülök, hogy kipróbálhattuk a pelust, már sok emberrel beszélgettem róla, adtunk pár darabot kipróbálásra is. Mindenki nagyon pozitívan nyilatkozott róla és örömmel fogadták a kuponkódokat is!

Magdolna1986 • 15/07/2019 - 23:59 -kor

Nagyon örülök, hogy kipróbálhattuk a pelust! Nagyon bevált az érzékeny bőrű gyermekemnél, nem lett kiütéses, és nagyon jó nedvszívó!
Már sok emberrel beszélgettem a pelenkáról és csupa csupa pozitív visszajelzést kapok! Egyszóval nagyon szuper a pelus! 😊

dorysz88 • 19/07/2019 - 15:17 -kor

Barátnőim egytől -egyig meg voltak elégedve a Pamperssel a tesztelést követően. Mindenki kapott termékmintát, hogy saját babáján is kipróbálhassa, hogy valóban szuper a pelus. :)

Ildy86 Verified 19/07/2019 - 19:19 -kor

Rengeteg anyukával, apukával beszélgettem, játszótéren, baba-mama klubban, ismerősökön keresztül.
Alapvetően a Pampers pelenkáról mindenki pozitívan vélekedett, csupán 1-2 szülő volt, aki sohasem használta még eddig.
A kuponokat rögtön sikerült szétosztani, pelenka mintát is ajándékoztam bőven, akik más méretet hordanak, mint kisbabám egymás közt cseréltek pelenkát, hogy mindenki ki tudja próbálni PPC pelenkát.
Eddig jó magam is lelkes híve voltam ennek a terméknek, hiszen nedvesség elnyelő képessége miatt mindig száraz maradt kisbabám popsija, a kényelmes gumírozás nem vágta babám combját és tökéletesen igazodott kisbabám testéhez mindig. Kívül cuki, színe figurák, belül selymes puhaság, minden balesettől megkímélt minket.
A klubban végzett tesztelés során több pelenkával összehasonlítottuk és igen jól szerepelt, elsők között végzett.
Többen jelezték, hogy az új PPC pelenkák más méretezéssek készültek, egyszerűsödtek a minták, és furcsa mellékszagot lehet érezni rajtuk.
A következő klubgyűlésre már letesztelék a kiosztott pelusokat és megerősítették az általam is tapasztaltakat, hogy pelenkacserénél találtak a kisbaba pelenkával fedett részén a folyadék megkötő anyagból, ami meg is ilyesztett 1-2 embert, hogy nem káros anyag érintkezett-e kisbabájuk testével.

Marika861211 Verified 19/07/2019 - 22:06 -kor

Én azt vettem észre a beszélgetések során, hogy két típusú szülő van, aki nagyon szereti a Pampers pelenkákat, és akinek egyáltalán nem váltak be, köztes állásponttal nem nagyon találkoztam.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása