Pampers Premium Care

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Premium Care és Premium Care Pants pelenkákat.

14/06/2019 to 04/08/2019

Mira 04/07/2019 - 16:00 -kor

Mit mondanak ismerőseink a Premium Care pelenkákról?

VIP-projektünk célja, hogy minél több kisgyermekes anyukát és apukát bevonjunk a projektbe, hogy megismertethessük velük a Pampers Premium Care pelenkákat. Meséljünk a megújult Premium Care pelenkákról, osszuk meg minél több szülővel a tapasztalatainkat, majd kérdezzük meg véleményüket!

Közös tesztelés kisbabás barátainkkal

A jó idő számtalan szuper programra ad lehetőséget a hétvégén, így rengeteg lehetőségünk lehet, hogy kisbabás szülőkkel beszélgessünk. Akár a játszótérre, baba-mama klubba vagy strandra megyünk csöppségeinkkel, a Premium Care pelenkák mindenhol a legnagyobb kényelmet és legkiválóbb bőrvédelmet nyújtják a kis totyogóknak.

Egy-egy találkozás alkalmával mesélhetünk barátainknak és családtagjainknak a Pampers VIP Klubról, valamint a Premium Care pelenkák puha, lélegző anyagáról, az akár 12 órán át tartó szárazságról vagy a köldökbarát kialakításról. A Premium Care Pants tesztelőiként pedig megemlíthetjük az egyszerű használatot vagy a rugalmas derékrészt, mely gyengéden illeszkedik kisbabánk testére.

Tippünk: Végezzétek el barátaitokkal közösen a projektmenetrendben található teszteket, hogy saját szemükkel is meggyőződhessenek a Premium Care pelenkák előnyeiről!

Ne felejtsétek el magatokkal vinni és kitöltetni a "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőíveket sem, így össze tudjátok gyűjteni barátaitok és ismerőseitek véleményét, melyek szintén nagyon fontosak a Pampers számára.

Kérdőív feltöltése


@Mindenki: Ti hány emberrel beszélgettetek eddig a Premium Care pelenkákról? Milyen visszajelzéseket kaptatok eddig? Mutassátok meg nekünk képeiteket a közös beszélgetésekről!

31 hozzászólás

netyke28 Verified 04/07/2019 - 16:29 -kor

Mi nagyon szeretjük.Nem lesz kiütéses a bőre és egész éjszaka szárazon tartja a babám popsiját.

TBogi98 Verified 04/07/2019 - 16:32 -kor

Már kb. 6 emberrel beszélgettem a projekt során a Premium Care pelusokról, és minden ismerősöm nagyon pozitívan fogadta :)

g.anik • 04/07/2019 - 16:54 -kor

Sziasztok! Eddig 7 emberrel beszélgettem a pelenkáról, 2-nek adtam is pár darabot, hogy ők is kipróbálhassák. Nagyon pozitívan fogadták.

kovacsalexandraa • 04/07/2019 - 17:10 -kor

Sziasztok! 5 ismerősömmel beszéltem a pelusról, mindenki egyetért velem... Szuper jó pelenka!!! 😉

kendralinx Verified 04/07/2019 - 17:54 -kor

Nekunk bevalt a 2 es igaz ujszulott enyém de suly meg magassag miatt ejszakara 2es kell. Külön jó hogy jelöli meggig hajtsd ve

evike0120 • 04/07/2019 - 18:04 -kor

Van egy pár babás ismerősöm,rendszeresen téma volt a pelenka kérdés. Amióta bekerültem a projektbe azóta még jobban napirendre került.
Volt aki nem próbálta még és adtam tesztelni egy-két darabot. Tetszett nekik.
Én a magam részéről szeretem mert nagyon vékony,kényelmes lehet(főleg a melegben).

Ella • 04/07/2019 - 19:08 -kor

2 ismerösömnek beszéltem a pampers premium care jótékonyságairól. Teljesen pozitív véleményen voltak. Adtam is belőle pár darabot hogy teszteljenek.
Próbáltam már más pelust is , de pelenka kiütéses lett tölle, de a pampers nem okoz irritációt. Azóta csak pampers termékeket vásárolok.

Baby1989 • 04/07/2019 - 19:44 -kor

Öt emberrel beszélgettem eddig a Pampers Premium Care pelenkáról az ismerőseim közül, azokból hárman csak ezt használják gyermekük születése óta. Ők nagyon elégedettek vele és nem cserélnék le másik pelenkákra. Nem is kértek mintát, mert nekik nem kell bemutatni, hogy milyen jól teljesít a Pampers. Mi is nagyon elégedettek vagyunk az ikreim lelkes tesztelők és eddig minden éjszakát maximálisan kibírta átázás nélkül.

Marica • 04/07/2019 - 19:50 -kor

4 emberrel beszéltem eddig, egyikük azt mondta, hogy nem valószínű, hogy fog még venni ilyen pelust, mert az ő kisfia rendszeresen kitornázza a kakit reggelre, egy másik ismerősöm azt mondta, lehet kipróbálja ezt az újítottat, mert eddig csak a régit használták, és tetszik neki az újítás, reméli jó is. A harmadik ismerősömnek még nem született meg a babája, ő azt mondta, mindenképp kipróbálja egyszer, mert tetszik neki, a negyedik ismerősöm, szokta néha használni más márka mellett, neki tetszik. Nekem is tetszik, csak az a baj, hogy nincs hát gumírozása, így van, hogy kifolyik a pisi, ha a hátán fekszik a lányom. :(

Nensee Verified 04/07/2019 - 19:57 -kor

Eddig 5 anyukával beszélgettem a pelusról az egyik anyukának oda is adtam a csomag felét.
Nagyon szeretik, az 5-ből az egyik anyuka is tesztelte de a liberora esküszik.
Mi használjuk 2 napja de a kisfiam popsija hihetetlenül kipattogott, nem tudom hogy a pelusnak tudhatom e be mert eddig nem történt ilyesmi velünk.
Mindenesetre tetszik hogy kibirja az estét és hogy van rajta jelzőcsík.
Most szünetet tarzunk majd egy hét múlva ismét proba ha akkor is is kipattog akkor a peludt nem birja a kis popoja 🙄

Mira • 08/07/2019 - 14:33 -kor

@Nensee: Nagyon sajnáljuk, hogy kipattogott kisbabád bőre, bízunk benne, hogy nem a pelenka okozta a kiütést!

Hrena44 • 04/07/2019 - 22:35 -kor

Sziasztok! Eddig a helyi baba-mama klubban beszélgettem az anyukákkal a Pampers Premium Care pelusról illetve a baráti társaságban is hasonló korú picik vannak. Mindenki kapott termékmintákat, amiknek örültek. Eddig a visszajelzések csak pozitívak. Szinte mindenki a puhaságot emelte ki és a jó nedvszívó képességet. A teszttelés tovább folytatódik :)

szuszka102 • 05/07/2019 - 08:37 -kor

Sziasztok! Mi is elkezdtük a tesztelést a barátnőimmel és eddig csak mosolygós arcú babikákat láttunk :-). Jó viselet, jól érzik magukat benne és jó a nedvszívó képessége is.

Dorcy Verified 05/07/2019 - 11:18 -kor

Sziasztok! Mi is és több barátunk is Pampers pelenkát használtunk eddig is, de ez az új pelenka valami fantasztikus. Már elsőre is nagyon pozitív benyomást nyújtott a pelenka puhasága. Az első éjszaka után nem voltunk pisisek, ennek nagyon örültem. Eddig nekünk is meg barátoknak is pozitív élményt nyújtott.

tibicsevi • 05/07/2019 - 11:26 -kor

4 emberrel beszéltem eddig, közülük ketten eddig is pamperst használtak, de nem premium care pants pelust. Eddig csak pozitívak a vélemények az úl premium care pelusról.

Ninatorok Verified 05/07/2019 - 12:59 -kor

Tegnap voltunk védőnői vizsgálaton, ahol egy kisbaba sikeres balesetet rakott a pelusba. Szerencsére pont volt nálunk plusz pelus, így ki tudtuk segíteni őket. Nagyon tetszett nekik a Pampers mintája, illetve tapintása is. Mi is nagyon szeretjük, egész éjjel is száraz marad a popsi, se pisi, se kaki nem folyt ki belőle. Örülök, hogy kipróbálhatjuk, biztos veszünk még belőle

Dorad Verified 05/07/2019 - 15:06 -kor

Eddig 3 friss anyuka barátnővel sikerült beszélnem és otthagynom a kérdőívet kitöltésre.
Egyébként épp ahogy gondoltam, szuper a pelus, elsőre a puhaság észrevehető különbség az alap pantshez képest, és igaz azzal sincs problémánk sosem, de örülök, hogy a kisfiam popója prémium minőséget kap:)

Tundi90 • 05/07/2019 - 15:50 -kor

Sok ismerősömmel találkoztam és beszélgettem a pelusról. Vannak akik imádják és venni is fognak, van aki ár-érték arányban másik márkát választ inkább.

A mi tapasztalatunk:
Érintésre nagyon bársonyos, jó megfogni
Imádom a vékonyságát
A rugalmas derékrésznek köszönhetően tényleg egyszerűen és gyorsan fel lehet adni a kis mocorgóra
Könnyen levehető minden maszatolás nélkül
Jó nedvszívó képességgel rendelkezik
Ami fura nálunk, hogy a sima pelushoz képest nem fedi le a teljes popo részt és a nagy izgés mozgásban volt, hogy félre csúszott, így vissza kellett igazítani, hogy minden benn maradjon

Bia Verified 05/07/2019 - 16:05 -kor

Eddig 4 anyukával beszéltem 2-vel teszteltem is illetve pár db-ot adtam is nekik. Nem hittek a szemüknek. Nagy volt a csodálkozás😊 mi továbbra is csak ezt fogjuk használni.

kendralinx Verified 05/07/2019 - 16:25 -kor

Az ismerősök barátok többfajta pamperst hasznaltak volt aki vett is kuponra jol fogadtak .. egy ember volt aki nem akart ez jo arány

Timcsus Verified 05/07/2019 - 17:25 -kor

Sziasztok! Eddig 8 anyukával beszéltem, akikből 2-en Pampers pelust használtak, akik nem azoknak megmutattam a pelust és adtam is nekik egyet egyet. Nagyon örültek neki és már elsőre nagyon megfogta őket a pelus puhasága. :)

Mira • 08/07/2019 - 14:52 -kor

@Timcsus: Bízunk benne, hogy használat után is elégedettek lesznek! 😊

April13 Verified 06/07/2019 - 06:46 -kor

Én eddig 4 ismerősömmel beszélgettem személyesen hosszabban, mélyebben a témáról. Rájuk első ránézésre, kézbe véve, tapintva, kialakítása alapján mind pozitív benyomást tett a megmutatott pelenka, bár élesben a babáján még egyikük sem tudta tesztelni azt, mivel a már másfél éves lányommal mi az 5-ös méretet teszteljük, a többi baba még apróbb egyelőre. A beszélgetések és a szemrevételezés alapján viszont egyikük lehetségesnek, hárman pedig valószínűnek tartották, hogy maguk is kipróbálják a közeljövőben a megfelelő méretben - plusz ösztönzésként ki is osztottam közöttük a kuponkódokat :D

Emellett még hárman írtak rám online pár rövidebb kérdéssel a Premium Care, illetve egy esetben nagyobb általánosságban a Pampers pelenkákkal kapcsolatban - közös volt bennük, hogy a Facebook-ra feltöltött bejegyzésemmel találkozva megörültek neki, hogy célirányosan tudtak valaki olyantól kérdezni, akiről látják, hogy van tapasztalata a témában.

Amúgy pont a magam fenti példája alapján jutott eszembe valami, amit remélem, hogy építő jellegű észrevételként fogtok fogadni: a legközelebbi nagyobb tesztelés alkalmával szerintem tök jó ötlet lenne - függetlenül attól, hogy a tesztben részt vevő baba mekkorát hord - minden méretű pelenkából 1-2 db külön csomagolt termékmintát is beledobni az indulócsomagokba, hogy a babájuk korától, méretétől függetlenül a legtöbb érdeklődő szülő számára egyből át lehessen adni egy-egy azonnal teszelhető darabot a babájuk aktuális méretében, ez szerintem még profibb és meggyőzőbb fellépést tenne lehetővé ^^

Mira • 08/07/2019 - 14:56 -kor

@April13: Ez nagyon jó ötlet, bízunk benne, hogy a következő VIP-projektben lesz lehetőségünk mintákat is tenni az indulócsomagokba. Szuper, hogy az ismerőseid ennyire érdeklődtek a Premium Care pelenkákról, hiszen a személyes tapasztalatok a legmeggyőzőbbek!

April13 Verified 06/07/2019 - 10:25 -kor

Ja, és - jobb híján egyelőre csak saját tapasztalatok alapján - eddig azt tudom mondani, hogy valóban pihepuha, bőrbarát anyagból van a pelenka, legtöbbször nem is kell mellette semmilyen popsikrémet se használni. Azt viszont meglepődve olvasom, hogy a legtöbben azt írják, hogy tökéletesen elégedettek a nedvszívóképességével - mi az 5-ös méretű bugyipelenkát teszteljük épp a másfél éves lányommal, aki 13-13,5 kg jelenleg (vagyis bőven belefér a 12-17 kg-os tartományba), és sajnos nálunk eddig minden reggelre átázott, egyelőre ez az egyetlen gyengepontja... Ebből a szempontból sokkal elégedettebb vagyok, jobbak a tapasztalataim az Active baby pelenkákkal, azoknál sokkal ritkábban fordult elő ilyen baleset... Persze feltaláljuk magunkat, ha éjszakára nekünk nem is ez a legjobb választás, napközben ettől még tökéletes viselet :) :)

Ediitt Verified 06/07/2019 - 22:00 -kor

Nagyon tetszik a pelus, még mielőtt megérkeztek az emagos kuponok, már előtte rendeltem egy 3x80 db-os csomagot a kislányomnak, illetve mind a 4 kupont felhasználték az ismerőseim és ők is rendeltek pelusokat. Eddig 5 emberrel beszéltem és csak jót tudtam mondani nekik a Premium Careről :)

BurkaBogi • 07/07/2019 - 00:17 -kor

6 barátnőmmel teszteltük eddig és mindannyian meg vagyunk elégedve vele.
Pihepuha, nem irritálja a bőrt, szuper nedvszívó.
4 barátnőmnek csak megmutatni tudtam a pelenkát, mert már 5-ös méretet hordanak, de első ránézésre tetszett nekik. Tudom, hogy közülük 2-en biztosan ki fogják próbálni, ha nem is a sima nadrágpelenkát, de a bugyipelenkát mindenképpen. :)

amylee18 Verified 07/07/2019 - 07:46 -kor

Én eddig 3 ismerőssel beszélgettem a pelusról. Többen nem használják mert rossz tapasztalatuk volt a régebbi pelenkákkal, adtam nekik mintát illetve vettek is egy csomaggal és szétosztották maguk között :) Kíváncsi leszek a véleményükre.:)

Mira • 08/07/2019 - 15:31 -kor

@amylee18: Szuper ötlet közös csomagot venni a barátnőkkel, így van kivel megbeszélni a tapasztalatokat, és meggyőződhetnek a pelenka rengeteg előnyéről is, mielőtt egy nagyobb mennyiséget vesznek. 🙂

Gigi95 Verified 08/07/2019 - 10:00 -kor

Már legalább 8 közeli ismerőssel, barátnővel beszéltem a pelusról, adtam mintákat is, és szépen lassan jönnek a visszajelzések is, amint tudom töltöm is fel őket. Nagyrészt jó a tapasztalat, de van még mit csiszolni rajta 🙂

Dorcianya18 Verified 08/07/2019 - 15:03 -kor

Akikkel beszéltem ezidáig a pampers pelenkakrol nagy meglepetéssel fogadták és örültek a tesztelésnek.
A legjobb vélemény amit kaptam, az, hogy 8orat is kibir. :) reggelre nem ázik at :D

meliszke Verified 10/07/2019 - 19:32 -kor

Sziasztok! Nagyon örülök hogy kipróbálhatjuk a Pampers premium care pants pelenkát. Már több ismerőssel és rokonnal is beszéltem a pelenkáról, aki ugyan ezt a méretet használja, annak adtam mintát is belőle. Nagyon tetszik a mintája, meg az, hogy nem ereszti át a vizeletet, nem irritál, puha, könnyű rá adni a kisfiamra, jól illeszkedik a derék gumírozása. Nagyon szeretjük. Már 2kupont el is tudtam ajándékozni, aminek nagyon örültek. Az ismerőseimnek is nagyon tetszik.

Vivee • 11/07/2019 - 23:55 -kor

Sziasztok!
Hat édesanyával beszélgettünk a Pampers Premium Care Pants pelusról. Volt anyukák, akik már ismerték a terméket és használják is, (ők megkapták az online kuponkódokat), volt, aki ismeri, de még nem használta, azoban volt közülük egy olyan anyuka olyan, aki kissé elzàrkózott tőle, mert nagyon idegenkedett a Pants pelus használatától. Így hát, hogy ők is kipróbálhassák, és részesülhessünk együtt a közös élményekben, adtam nekik termékmintákat a csomagomból. Azóta csak áradoznak róla, hogy milyen jó, és én is csak jó tapasztalattal gazdagodtam. Köszönjük szépen!

Mira • 17/07/2019 - 14:36 -kor

@Vivee: Esetleg megosztotta veled, hogy miért idegenkedik a Pants pelenkáktól? Bízunk benne, hogy neki is tudtál adni mintát, és megtapasztalhatta, milyen gyors és egyszerű a peluscsere a Pampers Premium Cara Pants pelenkákkal. 😉

Ildy86 Verified 19/07/2019 - 19:19 -kor

Rengeteg anyukával, apukával beszélgettem, játszótéren, baba-mama klubban, ismerősökön keresztül.
Alapvetően a Pampers pelenkáról mindenki pozitívan vélekedett, csupán 1-2 szülő volt, aki sohasem használta még eddig.
A kuponokat rögtön sikerült szétosztani, pelenka mintát is ajándékoztam bőven, akik más méretet hordanak, mint kisbabám egymás közt cseréltek pelenkát, hogy mindenki ki tudja próbálni PPC pelenkát.
Eddig jó magam is lelkes híve voltam ennek a terméknek, hiszen nedvesség elnyelő képessége miatt mindig száraz maradt kisbabám popsija, a kényelmes gumírozás nem vágta babám combját és tökéletesen igazodott kisbabám testéhez mindig. Kívül cuki, színe figurák, belül selymes puhaság, minden balesettől megkímélt minket.
A klubban végzett tesztelés során több pelenkával összehasonlítottuk és igen jól szerepelt, elsők között végzett.
Többen jelezték, hogy az új PPC pelenkák más méretezéssek készültek, egyszerűsödtek a minták, és furcsa mellékszagot lehet érezni rajtuk.
A következő klubgyűlésre már letesztelék a kiosztott pelusokat és megerősítették az általam is tapasztaltakat, hogy pelenkacserénél találtak a kisbaba pelenkával fedett részén a folyadék megkötő anyagból, ami meg is ilyesztett 1-2 embert, hogy nem káros anyag érintkezett-e kisbabájuk testével.

Marika861211 Verified 19/07/2019 - 22:06 -kor

Én azt vettem észre a beszélgetések során, hogy két típusú szülő van, aki nagyon szereti a Pampers pelenkákat, és akinek egyáltalán nem váltak be, köztes állásponttal nem nagyon találkoztam.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása