Pampers Premium Care

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Premium Care és Premium Care Pants pelenkákat.

14/06/2019 to 04/08/2019

Mira 17/07/2019 - 15:00 -kor

A Premium Care tesztek eredménye

Hamarosan közös projektünk végéhez érünk, így már rengeteg tapasztalatot gyűjthettünk a megújult Premium Care Pelenkákról, melyeket más anyukákkal is megoszthattunk. Ti elvégeztétek már az összes tesztet a Projektmenetrend brosúrából?

A Premium Care tesztek eredménye

Projektünk egyik célja az volt, hogy közösen felfedezzük a megújult Premium Care Pelenkák előnyeit: az akár 12 órán tartó szárazságot és védelmet, a pihe-puha belső réteget, mely a legkiválóbb kényelmet nyújtja kisbabáinknak, a praktikus nedvességjelző csíkot a ragasztócsíkos pelenkákon, valamint a rugalmas derékgumírozást a bugyipelenkákon, mely megkönnyíti a pelenkacserét az örökmozgó babákon.

meliszke VIP Klubtag nagyon elégedett a Pampers Premium Care Pants pelenkákkal:

Nagyon tetszik a mintája, meg az, hogy nem ereszti át a vizeletet, nem irritál, puha, könnyű ráadni a kisfiamra, jól illeszkedik a derék gumírozása. Nagyon szeretjük.

NemethAgnes VIP Klubtagunk arról számolt be, hogy éjszaka is szuperül teljesítenek a pelusok:

Nedvszívó képessége kitűnő, az éjszakát simán bírja, és ami külön plusz pont, hogy elnyeli a kellemetlen szagokat is, ami egy átaludt éjszaka után kifejezetten előny!

Ahogy lassan projektünk végéhez érünk, már csak egy kérdés van hátra...

Ti mindent kipipáltatok már a nagyköveti teendőitek listáján?

Használjuk ki a hátralévő napokat, és vegyünk még egy nagy lendületet, hogy minél népszerűbbé tehessük a Premium Care pelenkákat!

  1. Beszélgessünk kisbabás ismerőseinkkel!

    Ragadjuk meg az alkalmat a játszótéren, a baba-mama klubban vagy a védőnőnél, és kérdezzük meg ismerőseink véleményét a Premium Care pelenkákról a "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőív segítségével! A kitöltött kérdőíveket ide kattintva tudjátok elküldeni nekünk.

  2. Osszuk meg tapasztalatainkat a közösségi oldalainkon!

    Mutassuk meg #PampersPremiumPuhaság pillanatainkat a Facebookon és Instagramon tapasztalataink kíséretében! Ne felejtsétek el használni a #PremiumCare, #PampersPremiumPuhaság, #PampersVIPprojekt és #PampersVIPKlub hashtageket!

  3. Értékeljük a Premium Care pelenkákat!

    Segítsünk a bizonytalan anyukáknak és apukáknak a tökéletes pelenka megtalálásában! Foglaljátok össze az elmúlt hetek során szerzett tapasztalataitokat pár mondatban, és értékeljétek a Premium Care pelenkákat a Pampers és az eMAG vagy a dm oldalán!

Ne felejtsétek el megosztani velünk bejegyzéseitek és értékeléseitek linkjét, hogy nyomon követhessük aktivitásotokat!

Online riport küldése


@Mindenki: Ti elvégeztétek a Projektmenetrendben található puhaság, szárazság, szív és rugalmasság teszteket? Elégedettek vagytok a Pampers Premium Care pelenkákkal?

14 hozzászólás

Gigi95 Verified 17/07/2019 - 16:35 -kor

Nem végeztem el a tesztet, csak a kisfiamon teszteljük a minőséget! Fölöslegesnek találtam 1 pelenkát emiatt szétvagdosni 😃Nagyon jól tartja a vizeletet, most már a kakit is, pedig az elején egyből kifolyt a kaki.. Az esti hosszú aluszkálás után már nagyon teli a pelus, de mégse folyik ki akkor sem, de már akkor nem marad száraz a bőre, mivel hason alszik 😜Egyébként nagyon be jött a pelus, újból fogom venni mindenképp! Köszönjük szépen hogy részt vehettünk, és megismerhettük ezt a jó pelust!

Mira • 18/07/2019 - 14:31 -kor

@Gigi95: Nagyon örülünk, hogy megszerettétek. 😊

Bogica27 Verified 17/07/2019 - 16:45 -kor

Köszönjük hogy be juthattunk a tesztelésbe!Egyszerűen nem tudok erre a pelusra mást mondani hogy tökéletes♥️Imádom!Kislanyom feneke peluscserénél száraz hiaba tele pisili azt!Nem folyok ki magában tart minden csepet!Vásárolni fogok ilyen pelust mert nagyon meg szeretten!Mégegyszer köszönjük hogy tesztelhettünk kislányommal Rellával😊👩‍👧♥️😘

kendralinx Verified 17/07/2019 - 17:33 -kor

Jol tartja a kakit fel is szivjamas pelenkakkal szemben

Koszyka • 17/07/2019 - 19:08 -kor

Igen, elvégeztük a teszt feladatokat, de akkor a leginkább meggyőző ha a gyerkőcön "működik" jól. Ha jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ha jól illeszkedik, ha nem irritálja a baba bőrét és ha nem is 12 órát de jól bent tartja amit bent kell tartani és ezeknek a Pampers Premium Care mind megfelelt! Szívből ajánljuk mindenkinek! Köszönjük, hogy tesztelhettük!

Dorsy Verified 17/07/2019 - 21:03 -kor

Köszönjük mégegyszer a tesztelési lehetőséget. :) Nekünk be vállt a pelus és kisfiamnak nagyon tetszettek a minták :) szerencsére sosem történt baleset és az is tetszik nagyon hogy a nagyobb méretű pelenkákon is van jelző csík :)

Teri89 Verified 17/07/2019 - 21:56 -kor

Mi a bugyipelust teszteltük. Konkrétan szerelmes lettem a pelenkába. Elképesztően jó azt látni, hogy miközben izeg-mozog a 2 éves kislányom, szinte észre sem veszi, hogy pelus van rajta. Annyira tökéletesen illeszkedik, annyira jó a gumírozása és a nedvességelszívó képessége, hogy teljesen fesztelen lehet minden helyzetben. Arról nem is beszélve, hogy a popsiját sem irritálja, mivel hihetetlenül puha.❤️💞💗💖💕

Mira • 18/07/2019 - 14:49 -kor

@Teri89: Köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztalataitokat! 😊 Szuper, hogy így megszerettétek a pelust.

Maja Verified 17/07/2019 - 23:38 -kor

Csak ismételni tudom magam 🙂
Imádjuk !
Egyszer sem volt baleset , reggelre is száraz Maja baba popsija, nincs kipirosodás ❤️
Szuper puha, biztonságos , kényelmes!
Külön kedvenc , hogy szolíd a mintája ,így a kis ruhákon sem látszik át 🙂
S szuper ,hogy ilyen vékony, a nagy melegben sokat számít ez is
Nagyon hálás vagyok , hogy bekerülhettünk a tesztelők közé !
Jó pár anyukával vitattuk a pelus kérdést , de miután kipróbálták meggyőzte őket is ! 🙂🙂🙂

Renatapuskas Verified 18/07/2019 - 10:28 -kor

Nagyon örülünk, hogy kipróbálhattuk ezt a terméket. Hamarosan a pants verzióját is mindenképp kiprobaljuk! Tökéletes nedvszívó és nagyon sokáig szárazon tartja a pici popsiját!
Csak ajánlani tudom, főleg az érzékeny bőrű babáknak.

Mira • 18/07/2019 - 14:54 -kor

@Renatapuskas: Bízunk benne, hogy a Premium Care Pants pelusokat is megszeretitek majd, hiszen szuper egyszerű a használatuk! 😊

Pocok233 • 18/07/2019 - 21:01 -kor

Elsőnek a gyerkőcön próbáltam ki a pelust, de még első nap egy peluson megcsináltam a víztesztet is mert pont kakai nap és egyik pelus sem maradt fent olyan sokáig, hogy a nedvszívóképesség kiderüljön. Meglepően sok vizet nyelt el és még mindig száraz maradt. Viszont mivel kislányom egy szarógalamb 😆 sajnos három alakalommal baleset is történt ami egy ideje más pelusnál már nem fordult elő. 😕 Ettől függetlenül elégedett vagyok mert a popsija egyáltalán nem pirosodott ki, míg más pelusnál igen.
Több barátnak és ismerősnek beszéltem a pelenkáról és tartottunk bemutatót a kislányommal, illetve adtam pár mintadarabot is. Általában pozitív fogadtatás volt, egy esetet kivéve mikor egy mosipelusos csapatnak reklámoztam. 😁 Na ott teljes volt az ellenállás. 🙄
Elosztogattam a kuponokat is (nagy nehezen) mert akik biztosak is benne, hogy vesznek ilyen pelenkát azok sem akarnak online rendelni. (Nem szeretem, nem ismerem, szállítasi költség....stb).
Összességében nagyon élveztem a projektet, magát a tesztet is, az eredményeket is és azt is hogy megoszthattam másokkal a tapasztalataimat.
Köszönöm, hogy részt vehettem benne.

Aquincum Verified 19/07/2019 - 08:31 -kor

Nagyon elégedett vagyok az új PC pelussal, a hígabb dolgokat is pelenkán belül tartja, nem ázott át egyszer sem. Annyira meggyőzött, hogy vettem egy újabb csomaggal a kicsinek és a nagyfiamnak is. ☺️ Ő bugyipelust hord, mert a tépőzárt sokszor letépkedi, de fürdetés és nagydolog után (amikor eleve le kell tenni vízszintesbe) egyszerűbb a popsija alá csúsztatni egy hagyományos pelenkát. A 4-es méret mindkettejükre jó (9 és 13,5 kg), de a nagyobb nedvszívóhatás miatt 5-öst vettem a nagynak. Az is szuperül illeszkedik.
A játszótéri anyukák közül is mindenkinek bejött ez a pelus, örültek a mintáknak.
Köszönöm, hogy kipróbálhattuk!

Ancsosz • 19/07/2019 - 17:54 -kor

Köszönjük mégegyszer a tesztelési lehetőséget. A legjobb pelus amit eddig próbáltunk és ehhez nem volt szükség a vizes tesztre és a pelenka szétvágására sem, csak "élesben" teszteltük a kislányunkkal és csak pozitív tapasztalataink vannak! Szívből ajánlom!

tibicsevi • 19/07/2019 - 18:49 -kor

Köszönjük hogy bejuthattunk a tesztelők közé! A pelus egy szóval jellemezve hibátlan♥️ Könnyű a peluscsere, nem folyik ki magában tart mindent! Mégegyszer köszönjük hogy tesztelhettünk!

Marika861211 Verified 19/07/2019 - 22:22 -kor

Elvégeztem mindhárom tesztet. Mivel éppen többféle bugyipelenkánk is volt itthon, megcsináltam a teszteket azokkal is, és a blogomon részletesen leírtam a tesztek eredményeit. Mondanom sem kell, hogy a Pampers Premium Care érte el a legmagasabb pontszámot. :D

gagea Verified 20/07/2019 - 20:16 -kor

Tegnap este "elvégeztem" a legnagyobb tesztet: 3 hónapos kisfiam álmában minden módon telerakta a pelenkát, és mivel hason alszik, el is kúszott - se szivárgás, se kellemetlen illat, se kifolyás. Engem meggyőzött! Az online kuponokat nem kérte senki, pedig több, nagyobb létszámú internetes csoportokban is próbáltam elajándékozni... a termék ára sajnos nagyon visszatartó, pedig tényleg szuper!

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása