Mira 17/07/2019 - 15:00 -kor

A Premium Care tesztek eredménye

Hamarosan közös projektünk végéhez érünk, így már rengeteg tapasztalatot gyűjthettünk a megújult Premium Care Pelenkákról, melyeket más anyukákkal is megoszthattunk. Ti elvégeztétek már az összes tesztet a Projektmenetrend brosúrából?

A Premium Care tesztek eredménye

Projektünk egyik célja az volt, hogy közösen felfedezzük a megújult Premium Care Pelenkák előnyeit: az akár 12 órán tartó szárazságot és védelmet, a pihe-puha belső réteget, mely a legkiválóbb kényelmet nyújtja kisbabáinknak, a praktikus nedvességjelző csíkot a ragasztócsíkos pelenkákon, valamint a rugalmas derékgumírozást a bugyipelenkákon, mely megkönnyíti a pelenkacserét az örökmozgó babákon.

meliszke VIP Klubtag nagyon elégedett a Pampers Premium Care Pants pelenkákkal:

Nagyon tetszik a mintája, meg az, hogy nem ereszti át a vizeletet, nem irritál, puha, könnyű ráadni a kisfiamra, jól illeszkedik a derék gumírozása. Nagyon szeretjük.

NemethAgnes VIP Klubtagunk arról számolt be, hogy éjszaka is szuperül teljesítenek a pelusok:

Nedvszívó képessége kitűnő, az éjszakát simán bírja, és ami külön plusz pont, hogy elnyeli a kellemetlen szagokat is, ami egy átaludt éjszaka után kifejezetten előny!

Ahogy lassan projektünk végéhez érünk, már csak egy kérdés van hátra...

Ti mindent kipipáltatok már a nagyköveti teendőitek listáján?

Használjuk ki a hátralévő napokat, és vegyünk még egy nagy lendületet, hogy minél népszerűbbé tehessük a Premium Care pelenkákat!

  1. Beszélgessünk kisbabás ismerőseinkkel!

    Ragadjuk meg az alkalmat a játszótéren, a baba-mama klubban vagy a védőnőnél, és kérdezzük meg ismerőseink véleményét a Premium Care pelenkákról a "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőív segítségével! A kitöltött kérdőíveket ide kattintva tudjátok elküldeni nekünk.

  2. Osszuk meg tapasztalatainkat a közösségi oldalainkon!

    Mutassuk meg #PampersPremiumPuhaság pillanatainkat a Facebookon és Instagramon tapasztalataink kíséretében! Ne felejtsétek el használni a #PremiumCare, #PampersPremiumPuhaság, #PampersVIPprojekt és #PampersVIPKlub hashtageket!

  3. Értékeljük a Premium Care pelenkákat!

    Segítsünk a bizonytalan anyukáknak és apukáknak a tökéletes pelenka megtalálásában! Foglaljátok össze az elmúlt hetek során szerzett tapasztalataitokat pár mondatban, és értékeljétek a Premium Care pelenkákat a Pampers és az eMAG vagy a dm oldalán!

Ne felejtsétek el megosztani velünk bejegyzéseitek és értékeléseitek linkjét, hogy nyomon követhessük aktivitásotokat!

Online riport küldése


@Mindenki: Ti elvégeztétek a Projektmenetrendben található puhaság, szárazság, szív és rugalmasság teszteket? Elégedettek vagytok a Pampers Premium Care pelenkákkal?

28 hozzászólás

Gigi95 Verified 17/07/2019 - 16:35 -kor

Nem végeztem el a tesztet, csak a kisfiamon teszteljük a minőséget! Fölöslegesnek találtam 1 pelenkát emiatt szétvagdosni 😃Nagyon jól tartja a vizeletet, most már a kakit is, pedig az elején egyből kifolyt a kaki.. Az esti hosszú aluszkálás után már nagyon teli a pelus, de mégse folyik ki akkor sem, de már akkor nem marad száraz a bőre, mivel hason alszik 😜Egyébként nagyon be jött a pelus, újból fogom venni mindenképp! Köszönjük szépen hogy részt vehettünk, és megismerhettük ezt a jó pelust!

Mira • 18/07/2019 - 14:31 -kor

@Gigi95: Nagyon örülünk, hogy megszerettétek. 😊

pebe Verified 17/07/2019 - 16:41 -kor

Sziasztok!
Én nem vagdostam szét a pelenkát, de egy pohár vizet belecsorgattam és nem csalódtam. Jó a nedvszívó képessége, puha, kényelmes, könnyen megy a pelenkázás és bírja a 12 órát!

Bogica27 Verified 17/07/2019 - 16:45 -kor

Köszönjük hogy be juthattunk a tesztelésbe!Egyszerűen nem tudok erre a pelusra mást mondani hogy tökéletes♥️Imádom!Kislanyom feneke peluscserénél száraz hiaba tele pisili azt!Nem folyok ki magában tart minden csepet!Vásárolni fogok ilyen pelust mert nagyon meg szeretten!Mégegyszer köszönjük hogy tesztelhettünk kislányommal Rellával😊👩‍👧♥️😘

Encsy92 Verified 17/07/2019 - 17:22 -kor

Hát én nem csináltam vízpróbát.. 🤔 Egyből rá adtam a kislányomra. Örülök hogy be kerülhettünk a projektbe, mert bele szerettem a pelenkába!!!! Bírja az át aludt éjszakákat, nem folyik ki a kaki sem! Ami még előny, hogy száraz marad a popó is! 🤗 Illetve ami fontos és a legjobb előnye! Nincs pelenka kiütés!!!!! Ettől jobb nem is kell! :) Köszönöm, köszönjük pampers!! ❤️

kendralinx Verified 17/07/2019 - 17:33 -kor

Jol tartja a kakit fel is szivjamas pelenkakkal szemben

dora.herczku • 17/07/2019 - 18:22 -kor

Minden tesztet megcsináltunk a kisbabás barátnőimmel, aztán adtam nekik 2-2 pelust is kipróbálásra. Jelentem mindenki maximálisan elégedett :) A nedvszívó képessége ami a legjobban meggyőzött, az egész éjszakát kibírja, és nem folyik ki a pisi, pedig a kisfiam viszonylag sokat iszik éjszaka. Praktikus, szép a mintája is! Minket meggyőzött! Köszönjük Pampers! :)

Mira • 18/07/2019 - 14:36 -kor

@dora.herczku: Nagyon örülünk pozitív tapasztalataitoknak! 🙂

Koszyka • 17/07/2019 - 19:08 -kor

Igen, elvégeztük a teszt feladatokat, de akkor a leginkább meggyőző ha a gyerkőcön "működik" jól. Ha jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ha jól illeszkedik, ha nem irritálja a baba bőrét és ha nem is 12 órát de jól bent tartja amit bent kell tartani és ezeknek a Pampers Premium Care mind megfelelt! Szívből ajánljuk mindenkinek! Köszönjük, hogy tesztelhettük!

SzMBarbi Verified 17/07/2019 - 19:18 -kor

Sziasztok!imádtam a premium care bugyi pelust.nekem egy igazi izgő mozgó a kis manókám,de ezt a pelust pik pak "felrántottuk"🤣.
Tényleg extra pihe puha és nem engedte át a pisit.
Sajnos nem tudom hogy most ez a pelenka hibája volt vagy sem de nálunk történt egy nagy baj.Egyszer arra mentem be alvás után hogy a kaksi hátúl(nem tudom hogy)de kifolyt.Az egész ágy és szószerint az egész gyerek csupa kaka volt😢

Evettmagic Verified 17/07/2019 - 19:23 -kor

A design nagyon tetszik és a belső rész puhasága de a pisi minden éjszaka kifolyt belőle.

Mira • 18/07/2019 - 14:37 -kor

@Evettmagic: Ezt sajnálattal halljuk. 😔 Mit gondolsz, a mérettel lehetett a gond?

Dorsy • 17/07/2019 - 21:03 -kor

Köszönjük mégegyszer a tesztelési lehetőséget. :) Nekünk be vállt a pelus és kisfiamnak nagyon tetszettek a minták :) szerencsére sosem történt baleset és az is tetszik nagyon hogy a nagyobb méretű pelenkákon is van jelző csík :)

Teri89 Verified 17/07/2019 - 21:56 -kor

Mi a bugyipelust teszteltük. Konkrétan szerelmes lettem a pelenkába. Elképesztően jó azt látni, hogy miközben izeg-mozog a 2 éves kislányom, szinte észre sem veszi, hogy pelus van rajta. Annyira tökéletesen illeszkedik, annyira jó a gumírozása és a nedvességelszívó képessége, hogy teljesen fesztelen lehet minden helyzetben. Arról nem is beszélve, hogy a popsiját sem irritálja, mivel hihetetlenül puha.❤️💞💗💖💕

Mira • 18/07/2019 - 14:49 -kor

@Teri89: Köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztalataitokat! 😊 Szuper, hogy így megszerettétek a pelust.

Maja Verified 17/07/2019 - 23:38 -kor

Csak ismételni tudom magam 🙂
Imádjuk !
Egyszer sem volt baleset , reggelre is száraz Maja baba popsija, nincs kipirosodás ❤️
Szuper puha, biztonságos , kényelmes!
Külön kedvenc , hogy szolíd a mintája ,így a kis ruhákon sem látszik át 🙂
S szuper ,hogy ilyen vékony, a nagy melegben sokat számít ez is
Nagyon hálás vagyok , hogy bekerülhettünk a tesztelők közé !
Jó pár anyukával vitattuk a pelus kérdést , de miután kipróbálták meggyőzte őket is ! 🙂🙂🙂

cecilke • 18/07/2019 - 08:40 -kor

Az előírt teszteket negcsinàltam és jóra vizsgàzott a pelus. A gyakorlatban is összességében meg vagyunk elégedve. Egy dolog miatt voltam picit elégedetlen és ez a pelenka illata. Nagyon erőteljes és ez az én érzékeny szaglàsomat zavarta. Ezt leszàmítva ajànlani fogom másoknak.

Renatapuskas Verified 18/07/2019 - 10:28 -kor

Nagyon örülünk, hogy kipróbálhattuk ezt a terméket. Hamarosan a pants verzióját is mindenképp kiprobaljuk! Tökéletes nedvszívó és nagyon sokáig szárazon tartja a pici popsiját!
Csak ajánlani tudom, főleg az érzékeny bőrű babáknak.

Mira • 18/07/2019 - 14:54 -kor

@Renatapuskas: Bízunk benne, hogy a Premium Care Pants pelusokat is megszeretitek majd, hiszen szuper egyszerű a használatuk! 😊

Klarisz • 18/07/2019 - 11:11 -kor

Igen,elvégeztük a teszteket.Mindegyik ötösre vizsgázott!Nagyon puha az anyaga,tökéletesen elnyeli a vizeletet,székletet.Az éjszakai nagyobb vizelet mennyiséget is maradéktalanul elnyeli.Korábban sokszor volt pisis a pizsi,a pampers premium care pelenkaval ez nem fordult elő.Nem szoritja el a combocskáit a gumirozás.Jól tart a tépőzár.Szárazon tartja a kisfiam bőrét és irritáció sem alakult ki.Aranyosak a minták.Csak ezt a pelenkát használom ezentúl.Már a nagyobb kislányomnak is vettem két nagy csomaggal.:-))) Engem nagyon meggyőzőtt.Az árával is elégedett vagyok.

Berni • 18/07/2019 - 12:40 -kor

Igen elvègeztem megcsinàltok!Csoda pelus,csak dicsérni tudom! Nagyon jó!Rettentően jó a nedszívóképességgel bír!
Imádjuk.Erre a pelusra rosszat nem lehet mondani!
Mi a tesztcsomagban Permium Care sima pelust kaptunk!
De èn vettem Bugyipelust is!Azt is bàtran ajánlom mindenkinek!Az is nagyon jó!Nem szoros,nem csúszik le.Finom puha!Az is birja az éjszakát.
Mióta megújjult Teljesen elégedett vagyok!És akikekkel tesztektünk mindenki rossz visza jelzés hozzàm nem érkezett!

szezi Verified 18/07/2019 - 13:18 -kor

Beleolvasgattam a többiek írásaiba is.:) Köszönjük mi is a lehetőséget, szuper pelenka. Eddig az ára miatt nem vettem csak a "kék pamperst". Most viszont többször használtuk napközben is, jövet-menet, pár napot voltunk a Balaton mellett is az elmúlt héten. A tapasztalatom az, hogy:
1. mint prémium minőségű pelenka tökéletes, nagyon finom az anyaga, kellemes a tapintása. Engem kicsit zavart a fiús mintája, kék-szürke - 2 fiam után, szeretem a kislányom vidám, lányos színekbe öltöztetni. Szívesen adtam éjszaka a lányomra, tényleg nagyon pihe-puha, szuper derékrésszel.
2. Általánosságban a bugyipelenka szerintem tökéletesen KIEGÉSZÍTI a hagyományos pelenkát. Gondolok itt arra, hogy pl. amikor fel van már öltözve és csak lehuzom a nadrágját- na akkor a hagyományos a jó, különben alulról teljesen le kell hogy öltöztessem. Ha szoknyába, kis ruhába van akkor nyilván nincs ilyen gond. Illetve a popsikrémezéssel voltam némi gondban. A hagyományos pelenkát alá teszem, krémezem és rázárom, A bugyipelenkánál először krémeztem, majd ráhúztam, addig a fekvőfelület is némilég krémes lesz illetve a fenekén is elkenődik.
Barátnőimnek ajánlottam a pelenkát, a kódokat is kiosztottam. Volt aki mondta, hogy pont most lesz szoba tiszta a kisfia, így valószínű nem fogja felhasználni. 1 kódot megtartottam magunknak.

Mira • 23/07/2019 - 16:34 -kor

@szezi: Köszönjük, hogy ilyen részletesen megosztottad velünk tapasztalataidat! Ha nadrágban van kisbabád, akkor sincs szükség arra, hogy teljesen leöltöztesd. A Pants bugyipelus oldalai feltéphetőek, így könnyedén leveheted a megtelt pelenkát. 🙂

adriana33 • 18/07/2019 - 14:01 -kor

Vízpróba helyett éjszaka is teszteljük a kisfiammal. Sok pisit tud elnyelni, kisfiam hason alszik, mert mindig atfordul. Rengeteg pisi gyűlik össze így elől, de így is tartja.

Lexy • 18/07/2019 - 14:12 -kor

Sziasztok! :) a tesztet elvegeztük egyik barátnőmmel közösen:D plusz a kislányom volt az igazi teszt alany. Mivel nálunk az hogy nedvszívó legyen egész éjjel nagyon fontos. Nem egyszer jártunk már pórul hogy nem volt jó nedvszívó a pelus. :( De megkell mondjam hogy ezen én is meglepődtem tökéletesen nedvszívó és elnyeli amit el kell nyelnie. Nem volt vizes a kislányom popsia sem mikro cseréltem a pelust és tényleg nem volt kellemetlen szaga sem a pelusnak plusz pont!☺️☺️👏 Én nagyon örültem hogy be kerültem és hogy kipróbálhattuk. Nagyon szépen köszönjük! Mindenkinek további jó tesztelést. :D

Wica840307 • 18/07/2019 - 14:20 -kor

Én se vágtam szét a pelenkát csak a kisfiamon teszteltem
Csaladon belül 3 pelenkás fiú van akikkel teszteltünk és barátnő 2 éves kislányával
Mindenki elégedett volt
Én a védőnőmet is bevontam a tesztelésbe igy rajta keresztül sok anyuka értesült a tesztelésről tartottunk bemutatót kódokat kiosztottam

Valcsika56 • 18/07/2019 - 17:53 -kor

Köszönjük szépen a lehetőséget! Pelust mi sem vágtunk szét, inkább a babón teszteltük és teljesen elégedettek vagyunk! Pár darabot a baráti körben is szétosztottam a kuponok mellé :)

Pocok233 • 18/07/2019 - 21:01 -kor

Elsőnek a gyerkőcön próbáltam ki a pelust, de még első nap egy peluson megcsináltam a víztesztet is mert pont kakai nap és egyik pelus sem maradt fent olyan sokáig, hogy a nedvszívóképesség kiderüljön. Meglepően sok vizet nyelt el és még mindig száraz maradt. Viszont mivel kislányom egy szarógalamb 😆 sajnos három alakalommal baleset is történt ami egy ideje más pelusnál már nem fordult elő. 😕 Ettől függetlenül elégedett vagyok mert a popsija egyáltalán nem pirosodott ki, míg más pelusnál igen.
Több barátnak és ismerősnek beszéltem a pelenkáról és tartottunk bemutatót a kislányommal, illetve adtam pár mintadarabot is. Általában pozitív fogadtatás volt, egy esetet kivéve mikor egy mosipelusos csapatnak reklámoztam. 😁 Na ott teljes volt az ellenállás. 🙄
Elosztogattam a kuponokat is (nagy nehezen) mert akik biztosak is benne, hogy vesznek ilyen pelenkát azok sem akarnak online rendelni. (Nem szeretem, nem ismerem, szállítasi költség....stb).
Összességében nagyon élveztem a projektet, magát a tesztet is, az eredményeket is és azt is hogy megoszthattam másokkal a tapasztalataimat.
Köszönöm, hogy részt vehettem benne.

Aquincum Verified 19/07/2019 - 08:31 -kor

Nagyon elégedett vagyok az új PC pelussal, a hígabb dolgokat is pelenkán belül tartja, nem ázott át egyszer sem. Annyira meggyőzött, hogy vettem egy újabb csomaggal a kicsinek és a nagyfiamnak is. ☺️ Ő bugyipelust hord, mert a tépőzárt sokszor letépkedi, de fürdetés és nagydolog után (amikor eleve le kell tenni vízszintesbe) egyszerűbb a popsija alá csúsztatni egy hagyományos pelenkát. A 4-es méret mindkettejükre jó (9 és 13,5 kg), de a nagyobb nedvszívóhatás miatt 5-öst vettem a nagynak. Az is szuperül illeszkedik.
A játszótéri anyukák közül is mindenkinek bejött ez a pelus, örültek a mintáknak.
Köszönöm, hogy kipróbálhattuk!

susano • 19/07/2019 - 13:29 -kor

Igen, én elvégeztem a szív, puhaság és szárazság teszteket. Nagyon tetszett, hogy milyen tökéletesen elszívta a vizet, amit ráöntöttem. Én személy szerint eddig is imádtam a pampers pelusokat, most sem csalódtam. Tökéletesen illeszkedik, éjszakai "balesetünk" sem volt. Köszönöm hogy ezt a pelust is kipróbálhattuk, én élveztem.

Ancsosz • 19/07/2019 - 17:54 -kor

Köszönjük mégegyszer a tesztelési lehetőséget. A legjobb pelus amit eddig próbáltunk és ehhez nem volt szükség a vizes tesztre és a pelenka szétvágására sem, csak "élesben" teszteltük a kislányunkkal és csak pozitív tapasztalataink vannak! Szívből ajánlom!

tibicsevi • 19/07/2019 - 18:49 -kor

Köszönjük hogy bejuthattunk a tesztelők közé! A pelus egy szóval jellemezve hibátlan♥️ Könnyű a peluscsere, nem folyik ki magában tart mindent! Mégegyszer köszönjük hogy tesztelhettünk!

Marika861211 Verified 19/07/2019 - 22:22 -kor

Elvégeztem mindhárom tesztet. Mivel éppen többféle bugyipelenkánk is volt itthon, megcsináltam a teszteket azokkal is, és a blogomon részletesen leírtam a tesztek eredményeit. Mondanom sem kell, hogy a Pampers Premium Care érte el a legmagasabb pontszámot. :D

gagea Verified 20/07/2019 - 20:16 -kor

Tegnap este "elvégeztem" a legnagyobb tesztet: 3 hónapos kisfiam álmában minden módon telerakta a pelenkát, és mivel hason alszik, el is kúszott - se szivárgás, se kellemetlen illat, se kifolyás. Engem meggyőzött! Az online kuponokat nem kérte senki, pedig több, nagyobb létszámú internetes csoportokban is próbáltam elajándékozni... a termék ára sajnos nagyon visszatartó, pedig tényleg szuper!

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása