Pampers Premium Care

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Premium Care és Premium Care Pants pelenkákat.

14/06/2019 to 04/08/2019

Mira 19/07/2019 - 08:30 -kor

Projektünk legszebb pillanatai

Az elmúlt három hétben barátainkkal közösen próbálhattuk ki a megújult Pampers Premium Care és Premium Care Pants pelenkákat, melyek a Pampers legpuhább kényelmét és legkiválóbb bőrvédelmét nyújtják kisbabáink számára. VIP-projektünk a mai napon véget ér, ezért utolsó bejegyzésünkben szeretnénk nektek megköszönni a lelkes részvételeteket, valamint a rengeteg aranyos képet és visszajelzést, amit küldtetek nekünk. Segítségetekkel még ismertebbé tehettük a Premium Care pelenkákat az anyukák és az apukák köreiben.

Projektünk legszebb pillanatai

Renatapuskas VIP klubtagunk pozitív tapasztalatokat gyűjtött a projekt során:

Nagyon örülünk, hogy kipróbálhattuk ezt a terméket. Hamarosan a Pants verzióját is mindenképp kipróbáljuk! Tökéletes nedvszívó, és nagyon sokáig szárazon tartja a pici popsiját! Csak ajánlani tudom, főleg az érzékeny bőrű babáknak.

Teri89 VIP Klubtag is elégedett volt a tesztekkel:

Mi a bugyipelust teszteltük. Konkrétan szerelmes lettem a pelenkába. Elképesztően jó azt látni, hogy miközben izeg-mozog a 2 éves kislányom, szinte észre sem veszi, hogy pelus van rajta. Annyira tökéletesen illeszkedik, annyira jó a gumírozása és a nedvességelszívó képessége, hogy teljesen fesztelen lehet minden helyzetben. Arról nem is beszélve, hogy a popsiját sem irritálja, mivel hihetetlenül puha.

Továbbra is várjuk online riportjaitokat értékeléseitekről és bejegyzéseitekről, "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőíveiteket, a projekt alatt készült képeiteket és további tapasztalataitokat a pelenkákkal kapcsolatban, melyeket megoszthattok velünk hozzászólások formájában.

Ne feledjétek, hogy mától tölthetitek ki a Záró felmérést, melyben összegezhetitek véleményeteket és értékelhetitek a termékeket. Minden visszajelzés nagyon fontos a Pampers számára, így kérünk Titeket, szánjatok most pár percet a kérdőív kitöltésére. A Záró felmérést a későbbiekben is megtalálhatjátok a profilotokon.

Kitöltöm a Záró felmérést!


@Mindenki: Jól éreztétek magatokat közös projektünkben?

Mira 17/07/2019 - 15:00 -kor

A Premium Care tesztek eredménye

Hamarosan közös projektünk végéhez érünk, így már rengeteg tapasztalatot gyűjthettünk a megújult Premium Care Pelenkákról, melyeket más anyukákkal is megoszthattunk. Ti elvégeztétek már az összes tesztet a Projektmenetrend brosúrából?

A Premium Care tesztek eredménye

Projektünk egyik célja az volt, hogy közösen felfedezzük a megújult Premium Care Pelenkák előnyeit: az akár 12 órán tartó szárazságot és védelmet, a pihe-puha belső réteget, mely a legkiválóbb kényelmet nyújtja kisbabáinknak, a praktikus nedvességjelző csíkot a ragasztócsíkos pelenkákon, valamint a rugalmas derékgumírozást a bugyipelenkákon, mely megkönnyíti a pelenkacserét az örökmozgó babákon.

meliszke VIP Klubtag nagyon elégedett a Pampers Premium Care Pants pelenkákkal:

Nagyon tetszik a mintája, meg az, hogy nem ereszti át a vizeletet, nem irritál, puha, könnyű ráadni a kisfiamra, jól illeszkedik a derék gumírozása. Nagyon szeretjük.

NemethAgnes VIP Klubtagunk arról számolt be, hogy éjszaka is szuperül teljesítenek a pelusok:

Nedvszívó képessége kitűnő, az éjszakát simán bírja, és ami külön plusz pont, hogy elnyeli a kellemetlen szagokat is, ami egy átaludt éjszaka után kifejezetten előny!

Ahogy lassan projektünk végéhez érünk, már csak egy kérdés van hátra...

Ti mindent kipipáltatok már a nagyköveti teendőitek listáján?

Használjuk ki a hátralévő napokat, és vegyünk még egy nagy lendületet, hogy minél népszerűbbé tehessük a Premium Care pelenkákat!

 1. Beszélgessünk kisbabás ismerőseinkkel!

  Ragadjuk meg az alkalmat a játszótéren, a baba-mama klubban vagy a védőnőnél, és kérdezzük meg ismerőseink véleményét a Premium Care pelenkákról a "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőív segítségével! A kitöltött kérdőíveket ide kattintva tudjátok elküldeni nekünk.

 2. Osszuk meg tapasztalatainkat a közösségi oldalainkon!

  Mutassuk meg #PampersPremiumPuhaság pillanatainkat a Facebookon és Instagramon tapasztalataink kíséretében! Ne felejtsétek el használni a #PremiumCare, #PampersPremiumPuhaság, #PampersVIPprojekt és #PampersVIPKlub hashtageket!

 3. Értékeljük a Premium Care pelenkákat!

  Segítsünk a bizonytalan anyukáknak és apukáknak a tökéletes pelenka megtalálásában! Foglaljátok össze az elmúlt hetek során szerzett tapasztalataitokat pár mondatban, és értékeljétek a Premium Care pelenkákat a Pampers és az eMAG vagy a dm oldalán!

Ne felejtsétek el megosztani velünk bejegyzéseitek és értékeléseitek linkjét, hogy nyomon követhessük aktivitásotokat!

Online riport küldése


@Mindenki: Ti elvégeztétek a Projektmenetrendben található puhaság, szárazság, szív és rugalmasság teszteket? Elégedettek vagytok a Pampers Premium Care pelenkákkal?

Mira 12/07/2019 - 18:00 -kor

#PampersPremiumPuhaság pillanataink

A projekt során már rengeteg édes képet kaptunk Tőletek csöppségeitekről, ahogy a #premiumcare pelenkákban felfedezik a világot, vagy éppen az igazak álmát alusszák. Szeretnénk, ha minél több anyuka és apuka megismerhetné a Pampers Premium Care pelenkákat, így nagyon örülnénk neki, ha a legaranyosabb képeket közösségi oldalaitokon is megosztanátok másokkal!

#PampersPremiumPuhaság pillanataink Keressétek az édes GIF-eket az Instagram Történet funkciójában!

Használjátok a #PampersPremiumPuhaság, #PremiumCare, #PampersVIPKlub és #PampersVIPprojekt hashtageket, és osszátok meg tapasztalataitokat követőitekkel pár aranyos kép kíséretében! Ha történetet osztotok meg Instagramon, keressetek rá a matricák közt a Pampers-re, ahol megtaláljátok a Premium Care pelenkákon látható édes állatkákat is. 😊

Néhány tipp a fotó elkészítéséhez:

 1. Gondoskodj róla, hogy a fénykép kellően világos és éles legyen! A legszebb felvételeket természetes fényeknél tudjuk megörökíteni.

 2. Vond magadra kisbabád figyelmét! A babák tudják, hogy a nyugodt pózolásnál sokkal több izgalmas dolog van a világon, ezért sokszor egy jó fotóért a legmókásabb arckifejezéseket kell bevetni!

 3. Ha Premium Care Pants pelenkákat teszteltek, említsd meg, hány másodperc alatt sikerült pelust cserélni a bugyipelenka segítségével, majd kérd fel követőidet, hogy döntsék meg a rekordodat!

 4. Róka, nyuszi, maci vagy szarvas? Mutassátok meg, ma melyik állat szerepel a pelusotokon!

Ne felejtsétek el elküldeni nekünk bejegyzéseiteket, hogy mi se maradjunk le alkotásaitokról!

Online riport küldése


@Mindenki: Ti megosztottátok már tesztelési tapasztalataitokat másokkal valamelyik közösségi oldalon, esetleg saját blogotokon?

Mira 08/07/2019 - 16:00 -kor

Értékeljük a Premium Care pelenkákat!

Már több mint egy hete teszteljük a Pampers Premium Care pelenkákat, így számos pelenkacserén túlvagyunk csöppségeinkkel. Most itt az idő, hogy véleményünket azokkal is megosszuk online, akik még nem próbálták a Premium Care pelusokat!

Értékeljük a Premium Care pelenkákat!

Hogyan írj hasznos értékelést?

 • Használd saját szavaidat
 • Mutasd be, miért vált be kisbabádnak és Neked a pelenka
 • Értékeld a pelenka hatékonyságát, anyagát és nedvszívását
 • Fogalmazz röviden és világosan: maximum 4 mondat elég ahhoz, hogy kiemeljük a számunkra legfontosabb tulajdonságokat
 • Ne másold be az általunk közzétett leírásokat, vagy amiket a reklámban hallottál, a szülők a Te véleményedre kíváncsiak

A következő oldalakon értékelhetitek a Pampers Premium Care pelenkát, de a felsoroltak mellett természetesen más fórumokon is beszélhettek a pelenkákról.

Pampers Premium Care pelenkát tesztelők:

Pampers Premium Care Pants pelenkát tesztelők:

Személyes Profil oldalatokon bármikor megtaláljátok a két linket, mely elvezet az általatok tesztelt méretnek megfelelő értékelőoldalakra.

Fontos, hogy az Online riport segítségével velünk is megosszátok az értékeléseitek linkjét vagy a felhasználóneveteket, mellyel a bejegyzést közzétettétek. Így tudjuk követni aktivitásotokat, melyet a későbbi VIP-projektek során is figyelembe veszünk.

Online riport küldése


@Mindenki: Ti hány csillaggal értékelitek a Premium Care pelenkákat?

Mira 04/07/2019 - 16:00 -kor

Mit mondanak ismerőseink a Premium Care pelenkákról?

VIP-projektünk célja, hogy minél több kisgyermekes anyukát és apukát bevonjunk a projektbe, hogy megismertethessük velük a Pampers Premium Care pelenkákat. Meséljünk a megújult Premium Care pelenkákról, osszuk meg minél több szülővel a tapasztalatainkat, majd kérdezzük meg véleményüket!

Közös tesztelés kisbabás barátainkkal

A jó idő számtalan szuper programra ad lehetőséget a hétvégén, így rengeteg lehetőségünk lehet, hogy kisbabás szülőkkel beszélgessünk. Akár a játszótérre, baba-mama klubba vagy strandra megyünk csöppségeinkkel, a Premium Care pelenkák mindenhol a legnagyobb kényelmet és legkiválóbb bőrvédelmet nyújtják a kis totyogóknak.

Egy-egy találkozás alkalmával mesélhetünk barátainknak és családtagjainknak a Pampers VIP Klubról, valamint a Premium Care pelenkák puha, lélegző anyagáról, az akár 12 órán át tartó szárazságról vagy a köldökbarát kialakításról. A Premium Care Pants tesztelőiként pedig megemlíthetjük az egyszerű használatot vagy a rugalmas derékrészt, mely gyengéden illeszkedik kisbabánk testére.

Tippünk: Végezzétek el barátaitokkal közösen a projektmenetrendben található teszteket, hogy saját szemükkel is meggyőződhessenek a Premium Care pelenkák előnyeiről!

Ne felejtsétek el magatokkal vinni és kitöltetni a "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőíveket sem, így össze tudjátok gyűjteni barátaitok és ismerőseitek véleményét, melyek szintén nagyon fontosak a Pampers számára.

Kérdőív feltöltése


@Mindenki: Ti hány emberrel beszélgettetek eddig a Premium Care pelenkákról? Milyen visszajelzéseket kaptatok eddig? Mutassátok meg nekünk képeiteket a közös beszélgetésekről!

Sütik elfogadása