Pampers Pants

Pampers Pants VIP-projekt

VIP-projektünkben 500 Pampers VIP Klubtaggal tesztelhettük a Pampers Pants bugyipelenkákat

22/07/2020 to 30/09/2020

Mira 23/09/2020 - 09:30 -kor

Töltsd ki a Záró felmérést!

Az elmúlt három hétben 500 VIP Klubtaggal tesztelhettük a Pampers Pants bugyipelenkát, mely kiválóan illeszkedik, könnyen cserélhető, és akár 12 órán át tartó szivárgás elleni védelmet nyújt csöppségeinknek.

VIP-projektünk a mai napon véget ér, ezért utolsó bejegyzésünkben szeretnénk Nektek megköszönni lelkes részvételeteket, valamint a rengeteg képet és visszajelzést, melyet megosztottatok velünk.

Köszönjük!

Töltsd ki a Záró felmérést!

Veronika19890930 VIP Klubtag így írt a bugyipelusról:

Balesetmentesek az éjszakáink és kibírja reggelig, nem kell aggódni. Illetve úgy tapasztaljuk, hogy a picikénk is jobban alszik, sokkal jobb a nedvszívása a bugyipelusnak. Mi nagyon meg vagyunk vele elégedve, a legtöbb megkérdezett anyuka és apuka is pozitívan nyilatkozik. Szeretjük! :)

Indul a Záró felmérés

A mai naptól elérhető a Záró felmérés, melyben megoszthatjátok velünk összegző gondolataitokat, pozitív és negatív tapasztalataitokat a termékről. A kérdőív két héten keresztül, 2020. október 7. éjfélig lesz elérhető, eddig az időpontig még nyugodtan elküldhetitek a fényképeiteket, online riportjaitokat és "Kérdezd meg barátaidat" kérdőíveiteket is. Ne feledjétek, hogy a projekt végén a 3 legaktívabb nagykövetünk még több Pampers Pants bugyipelust kap majd!

Az egy hónapra elegendő Pampers Pants bugyipelenkák nyertesei:

 1. Milagros VIP Klubtag
 2. Veronika19890930 VIP Klubtag
 3. Gabee94 VIP Klubtag

Köszönjük aktív részvételeteket!

@Mindenki: Jól éreztétek magatokat az elmúlt három hétben? A jövőben is fogjátok használni a Pampers Pants bugyipelusokat?

Mira 18/09/2020 - 13:00 -kor

Vegyünk egy nagy lendületet a projekt vége előtt!

Az elmúlt hetekben közösen kipróbáltuk a Pampers Pants bugyipelusokat, megtapasztaltuk, hogy milyen könnyen és gyorsan cserélhetőek, milyen jól illeszkednek kisbabánk alakjához, és hogy nappal és éjszaka egyaránt szárazon tartják csöppségeinket.

Közös projektünk hamarosan véget ér, így itt az idő, hogy vegyünk még egy nagy lendületet! Használjuk ki a hátralévő napokat, és osszuk meg minél több ismerősünkkel a Pampers Pants bugyipelusokról szerzett tapasztalatainkat és a megmaradt mintákat!

Vegyünk egy nagy lendületet a projekt vége előtt! Köszönjük a képeket BettiBoo, Viki_anyuka és LKZsofia VIP Klubtagoknak!

A projekt utolsó napjaiban vegyél egy nagy lendületet, és…

 1. oszd meg a tapasztalataidat és a termékmintákat azokkal a kisbabás ismerőseiddel, akikkel még nem sikerült eddig.

 2. …a 'Kérdezd meg barátaid' kérdőívek segítségével gyűjtsd össze a visszajelzéseket beszélgetőpartnereidtől.

  Töltsd fel a kérdőíveket!

 3. ...oszd meg összegző tapasztalataidat ismerőseiddel a Facebookon és Instagramon a #passzolapocira, #PampersPants, #Pampersbugyipelus, #PampersVIPKlub és #reklám hashtagekkel! A képeidhez inspirálódj az általatok beküldött kedvenc képeinkből!

  Töltsd fel a bejegyzéseidet!

Megjutalmazzuk a legaktívabb résztvevőket! 🎁

Ne feledjétek, hogy a projekt végén a 3 legaktívabb nagykövetet egy hónapra elegendő Pampers Pants pelussal ajándékozzuk meg. Küldjétek be bejegyzéseitek linkjét, valamint a barátaitok által kitöltött kérdőíveket, hogy rögzíthessük aktivitásotokat!

@Mindenki: Ti hogyan osztottátok meg tapasztalataitokat a Pampers Pants bugyipelusról? Kiknek adtatok a mintákból?

Mira 16/09/2020 - 10:00 -kor

Aludj, baba, aludjál

Meglepő, de egy olyan egyszerű (és nagyszerű) dolgot is tévhitek öveznek, mint a Pampers Pants bugyipelenka! Az egyik ilyen tévhit, hogy a bugyipelus nappalra való és éjszaka nem véd a szivárgástól, de bizonyára már Ti is megtapasztaltátok, hogy ez nem így van.

Aludj, baba, aludjál Köszönjük az édes képeket Milagros, Gabee94 és Dorina0827 VIP Klubtagoknak!

Sokan úgy gondolják, hogy a bugyipelenka nappali viselet, melyet a nagy felfedezésekhez és a játékhoz fejlesztettek ki. Ez az állítás azonban hamis! A kisbabák kétszer annyit mozognak álmukban, mint a felnőttek, ezért éjszaka is legalább annyira fontos a kiváló illeszkedés és a szivárgás elleni védelem, mint nappal.

Egész nap és egész éjjel

A Pampers Pants bugyipelenka szuper nedvszívó magja magába zárja a nedvességet, így akár 12 órán át, azaz egész éjszaka szárazon tartja a csöppségeket. Ezen felül a 360°-os illeszkedésnek köszönhetően sokkal jobban illeszkedik a csöppségek alakjához a pocaknál és a comboknál, mint a tépőzáras pelenka, mely éjszaka meglazulhat és elmozdulhat. A Pampers Pants bugyipelus ezzel szemben alkalmazkodik kisbabád mozgásához és alakjához, így nem számít, mennyit forgolódik álmában, a bugyipelus éjszaka is védelmet nyújt a szivárgás ellen, ezért nem kell tartanod a balesetektől.

Osszátok meg a videót üzenetben vagy közösségi oldalaitokon tapasztalataitok kíséretében, és adjátok tovább a megmaradt pelenkamintákat az érdeklődő anyukáknak és apukáknak!

Mit mondanak ismerőseink a Pampers Pants bugyipelenkákról?

Ha még maradt pelenkamintád az indulócsomagból, oszd meg őket kisbabás ismerőseiddel! A Pampers csapatának nagyon fontos, hogy minél több anyuka és apuka véleményét megismerhessék, amiben most mi is segíthetünk! Gyűjtsd össze minél több barátod, ismerősöd véleményét a "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőívek segítségével, majd töltsd fel őket a lenti gombra kattintva!

"Kérdezd meg barátaidat" kérdőív feltöltése

@Mindenki: Ti milyen visszajelzést kaptok, kaptatok az anyukáktól, apukáktól?


Ne feledjétek, hogy a projekt végén a 3 legaktívabb nagykövetet egy hónapra elegendő Pampers Pants pelussal ajándékozzuk meg. Küldjétek be bejegyzéseitek linkjét, valamint a barátaitok által kitöltött kérdőíveket a személyes profil oldalatokon, hogy rögzíthessük aktivitásotokat!

Mira 11/09/2020 - 08:30 -kor

Eljött a játék ideje!

Az apukák köztudottan a család mókamesterei: imádják a kicsiket szórakoztatni és mindenre képesek egy aprócska kacajért. Azonban nemcsak a játékkal vehetik ki részüket a gyereknevelésből! A legtöbb családban az apukák feladata a fürdetés, de a Pampers Pants bugyipelussal a peluscserét is meg fogják szeretni!

Eljött a játék ideje! Köszönjük a vidám képeket Eniko772, Kniki és Csillag19 VIP Klubtagoknak!

A játék kulcsfontosságú a gyermekek fejlődésében: játék közben a picik értelmi, érzelmi és szociális képességei is fejlődnek. Amikor csöppségeinkkel játszunk, azzal egyidőben, hogy szórakoztatjuk őket és örömet okozunk nekik, mélyítjük a szülő-gyermek kötődést és fejlesztjük a képzeletüket, gondolkodásukat és az érzékelésüket.

Baba VS anya és apa

Talán nem is csoda, hogy nagyjából 6 hónapos kortól a csöppségek már nem maradnak meg egy helyben, hiszen annyi minden vár a felfedezésükre! Ilyenkor a peluscsere gyakran nagy harccá válik és különböző szülői trükköket kell bevetni, hogy lekössük csöppségünket, míg gyorsan tisztába tesszük őket.

A Pampers Pants bugyipelusokat azonban olyan könnyű föladni, akár csak egy kis nadrágot. Nem kell aggódnod, hogy túl szorosra vagy lazára állítod a füleket. Csak felhúzod mint egy nadrágot, és már kész is! Pelenkacserénél csak tépd fel az oldalainál, majd tekerd fel és rögzítsd a hátulján lévő ragasztószalaggal.

Játék a peluscsere

Anyukák, apukák, nagyszülők, barátok! Versenyezzetek egymással és mutassátok meg, kinek megy a leggyorsabban a peluscsere!

 1. Töltsétek le legújabb sablonunkat ide kattintva.

 2. Vegyetek elő egy stopperórát és állítsátok fel peluscsere rekordotokat a Pampers Pants bugyipelussal!

 3. Az eredményt töltsétek fel Instagram és Facebook történetetekbe!

 4. Hívjátok ki kisbabás barátaitokat! Ha nincs még bugyipelusuk, lepjétek meg őket egy-egy pelenkamintával.

Tökéletesen passzol játék közben is

Napközben az apróságok folyamatosan mozgásban vannak, ilyenkor a tépőzáras pelenkák gyakran elmozdulnak, ami szivárgáshoz vezethet. Erre is megoldást nyújt a Pampers Pants bugyipelenka: 360°-ban illeszkedő rugalmas és erős derékgumírozása, valamint a comboknál megerősített védőgátak gondoskodnak arról, hogy a pelus játék közben is tökéletesen illeszkedjen és védjen a szivárgással szemben.

@Mindenki: Nagykövetek, mi a tapasztalatotok a Pampers Pants bugyipelussal és a pelenkacserével kapcsolatban? A ti csöppségetek hogy viseli a peluscserét?


Ne feledjétek, hogy a projekt végén a 3 legaktívabb nagykövetet egy hónapra elegendő Pampers Pants pelussal ajándékozzuk meg. Küldjétek be bejegyzéseitek linkjét, valamint a barátaitok által kitöltött kérdőíveket a személyes profil oldalatokon, hogy rögzíthessük aktivitásotokat!

Mira 07/09/2020 - 15:00 -kor

Töltsd ki a Félidei felmérést!

Közös projektünk második hetéhez érkezve a Pampers csapata nagyon kíváncsi arra, hogyan értékelitek eddig a Pampers Pants bugyipelust. Félidei felmérésünkben most közvetlenül a Pampers csapatával oszthatjátok meg tapasztalataitokat.

Oszd meg tapasztalataidat a Pampers csapatával! Köszönjük az édes képeket Gabee94, Csillag19 és Fmoncsy92 VIP klubtagoknak!

koledi VIP Klubtag így összegezte eddigi tapasztalatait:

A pelus nagyon szuper. Nagyon könnyen fel lehet adni a husi kislányomra, nem kell a tépőzárral vesződni. Szuperül alkalmazkodik a pocakjához és a vastag combikhoz. Mióta teszteljük nem volt éjszakai túlcsorgás! És a legjobb rész, amikor letéphetem róla :), nagyon jó móka! Ráadásként jó illata van a pelusnak. Eddig nem találtam benne hibát!

Inez VIP Klubtag is elégedett a bugyipelussal:

Mi nagyon szeretjük, sokkal gyorsabban rá tudom adni mint a sima pelust, így jó el kevesebb idő a pelenkázás is. Nem folyik ki belőle semmi, tényleg nem szorítja a hasát. Mi nagyon elégedettek vagyunk ☺️

Pancsi88 VIP Klubtag is megszerette a Pampers Pants bugyipelust:

Kisfiam most kezdett mászni. Eddig "harc" volt a pelenka csere, most viszont könnyen és gyorsan megy. Imádom!

Töltsd ki a Félidei felmérést!

A Pampers csapatának minden tesztelő véleménye nagyon fontos, ezért összeállítottak egy 3 kérdésből álló kérdőívet, melyből az elmúlt napok során szerzett tapasztalataitokat szeretnék megismerni.

Kitöltöm a felmérést!

@Mindenki: Számítunk visszajelzéseitekre!

Sütik elfogadása