Pampers Pure

VIP-projektünkben megismerkedhettünk a természetes törődést nyújtó Pampers Pure pelenkákkal. Kattints a részletekért!

18/03/2019 to 06/05/2019

Mira 25/03/2019 - 13:28 -kor

Üdvözlünk új Pampers Pure VIP-projektünkben!

A következő négy hétben megismerkedhetünk a Pampers család legújabb tagjaival, a Pampers Pure pelenkával és a Pampers Aqua Pure törlőkendővel. 100 szerencsés résztvevő pedig a projekt végén kisbabájával is kipróbálhatja a Pampers újdonságait.

Üdvözlünk új Pampers Pure VIP-projektünkben!

Mi, a Pampers-nél, minden kisbaba boldog és egészséges fejlődésének elkötelezett hívei vagyunk, ezért nagy örömmel mutatjuk be legújabb termékünket, mely prémium minőségű pamutot és természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Közös projektünkben megismerhetitek az új Pampers Pure pelenkák előnyeit: 0% parfüm és klórtartalmú fehérítő, akár 12 órán át tartó Pampers szárazság, nedvességjelző csík és aranyos minták, mindez bőrgyógyászatilag tesztelve. Az új Pampers Pure pelenkákkal kisbabáink kompromisszumok nélkül fedezhetik fel a világot.

Mi vár Rád a projekt alatt?

1. Ismerd meg első kézből a Pampers Pure termékcsaládot!
Kövesd figyelemmel a projektblogot, ahol hetente kétszer jelentkezünk majd hasznos bejegyzésekkel a Pampers Pure termékekről, illetve bennfentes információkkal egyenesen a Pampers világából. Szó lesz többek között az összetevőkről, az új pelenkamintákról és a Pampers elköteleződéséről a fenntarthatósággal kapcsolatban.

2. Mondd el véleményedet!
Pampers VIP Klubtagként valószínűleg már nem újdonság, hogy a Ti véleményetek a legfontosabb számunkra. Vegyél részt a blogon zajló beszélgetésben, és oszd meg velünk első benyomásaidat! Már nagyon várjuk, hogy megtudjuk, mit gondoltok a Pampers Pure termékekről. ;)

3. Mesélj a Pampers Pure termékekről barátaidnak!
A projekt alatt a Pampers Pure nagyköveteként megoszthatod első benyomásaidat és a projekt során szerzett VIP-információidat a közösségi oldalaidon a #PampersPure és #pampersvipklub hashtagek segítségével. A jelentkezés továbbra is nyitva áll a projektre, így barátaidat is bátran meghívhatod!

Ne feledjétek, hogy a projekt végén Pampers Pure termékekkel ajándékozzuk meg a 100 leglelkesebb Pure nagykövet anyukát és apukát, akik segítenek nekünk, hogy még ismertebbé tegyük a Pampers Pure pelenkákat. Bízunk benne, hogy hasznosnak találjátok majd közös VIP-projektünket, és élvezni fogjátok a beszélgetést! :)

@Mindenki: Találkoztatok már valahol a Pampers Pure termékekkel? Meséltetek már projektünkről más anyukáknak?

24 hozzászólás

csikicsi Verified 25/03/2019 - 16:07 -kor

Sziasztok!

Még sajnos nem találkoztam a Pampers Pure termékekkel a boltban legutóbbi vásárlásom alkalmával.
A nedvességcsíkot hasznosnak tartom nagyon (kisebb méretű Pampersen volt, mióta a Pants 4-5 méretet használja lányom azóta sajnos nincs). Sokszor csalóka mennyi van a pelusban, ezért szerettem. Fontos, hogy minél kevesebb káros anyag érje a babám bőrét, ezért nagyon örülök ennek a termékcsaládnak.

Nettykee Verified 25/03/2019 - 18:18 -kor

A törlőkendőt próbáltuk és szuper. Összetevőkben is nagyon jó, semmi olyan káros anyag nincs benne (diplomás vegyész barátnőm nézte meg nekem a terméket) így a 2 és 1 évesem érzékeny bőrének sem okoz gondot, valamint tapintása is szuper. Nagyon bevált. Könnyen leszedi a széklet maradványokat. Kíváncsi vagyok majd júliusban születendő gyermekünknél is, hogy a magzatszurotól hogyan szabadítja meg a kis popsiját (szerintem jó lesz(. Elég nedves, de mégse folyik belőle mint más termékekből. Szaga semleges ami nekem előny.
Pelust még nem próbáltuk, nagyon drágán találtam eddig. De ki fogjuk próbálni.

Mira • 26/03/2019 - 17:31 -kor

@Nettykee: Nagyon örülünk, hogy ilyen pozitív mind a Te, mind a vegyész barátnőd véleménye a Pampers Aqua Pure törlőkendőkről! Bízunk benne, hogy a pelenkák is elnyerik majd tetszésedet. :)

meliszke Verified 25/03/2019 - 18:41 -kor

Sajnos én még nem találkoztam sem a pelenkával, sem a törlőkendővel. Nekünk nagyon fontos az ár is. Kíváncsi vagyok, hogy milyen áron lesznek ezek a termékek elérhetőek.Nagyon jó,hogy már ezeknél a termékeknél is törekszik valaki a környezetvédelemre is.

Encsoka Verified 25/03/2019 - 19:11 -kor

Sziasztok :)
Eddig csak a törlőkendővel találkoztam a drogériában, abból vettünk is egyet de még nem próbáltuk :)
A pelenkát még sajnos nem láttam csak itt az oldalon olvastam róla de kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet.
Aminek kifejezetten örülök az a nedvesség jelző csík, imádom ha egy peluson van.
Szívesen tesztelném is a Pure termékeket, remelem sikerül bekerülni abba a 100 szerencsés Anyuka/ Apuka közé.
Szép napot mindenkinek. ❤️

g.anik • 25/03/2019 - 20:18 -kor

A törlőkendővel találkoztunk. Pelenkát sajnos nem láttam. A törlőkendő nagyon jó. Kellően nedves, jól tisztítható. A megszokott pampers minőség. Jól visszazárható. Az ára is rendben van, én 595 ft-ért jutottam hozzá. Szerintem mi át is térünk rá. :)

vucuska96 Verified 25/03/2019 - 20:27 -kor

Pelenkát már láttam a popsitörlővel még nem találkoztam . Még csak itt olvastam a termékekről . Nagyon tetszik , hogy környezetbarát .

Sziszka9 • 26/03/2019 - 07:50 -kor

Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de még nem találkoztam sem a Pure pelenkával, sem a popsitörlővel, pedig elég gyakran szoktam a boltok babrészlegein nézelődni nem csak akkor amikor tényleges pelenkát veszek. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy miben más ez a pelenka mint a többi :)

Barnabas • 26/03/2019 - 09:58 -kor

Szívesen kipróbálnànk a pampers legujjabb pelenkáját is :). Nagyon megvagyunk elégedett a pampers pelenkával. Csak jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. Ajánlom mindenkinek :)

Linabazsa Verified 26/03/2019 - 11:52 -kor

Sajnos még nem találkoztam ezzel az új fajta Pampers termékekkel, de szívesen kipróbálnám :)

lazaeszti Verified 27/03/2019 - 07:18 -kor

Két sógornőmmel együtt várjuk a boltokba kerülést, még nem láttuk. Lassan nekünk kell új csomag pelus, úgyhogy nagyon figyelünk, remélem az ára is barátságos lesz. :)

Marika861211 Verified 28/03/2019 - 10:22 -kor

Nagyon örülök, hogy bekerülhettünk a projekt csapatba. Kíváncsian várom az információkat. Sajnos pár hónappal ezelőtt történt egy nem várt dolog az életünkben, így azóta anyagilag nem állunk a legjobban, ezért nem igazán van lehetőségünk rá, hogy kísérletezgessünk egy-egy új termékkel. Általában a jól bevált termékeket vesszük. A Pampers-ből is van olyan pelenka, ami annyira nem vált be, de a bugyipelust például imádjuk a kis örökmozgómmal, most is azt használjuk. :) Remélem bekerülünk majd a szerencsések közé, akik le is tesztelhetik az új pelust.
Egyébként én is próbálok odafigyelni, hogy a kislányom minél természetesebb termékekkel kerüljön kapcsolatba. Nem használunk mosószert, öblítőt, helyette mosótojásunk van és természetes illóolajokkal öblítem a ruhákat. A popsitörlőt is igyekszem minél természetesebbet választani, házi szappannal fürdünk és az étkezésben is nagyon odafigyelünk a minél természetesebb alapanyagokra adalékanyagok nélkül. Ezek mellé már szuper lenne egy jó természetes pelust is találni. :)

SVikoca Verified 28/03/2019 - 10:23 -kor

Sziasztok!

Számomra egy teljesen új termék megismerése indult ezzel a projekttel, soha nem hallottam róla, csak itt, a projekt keretében tudtam meg, hogy létezik. Épp aktuális nálunk ez a téma, hisz 7 hónapos kisfiam combján és tegnap óta popóján is furcsa foltok jelentek meg. Teszteljük az ételeket, hogy mire lehet allergiás, kaptam egy erős kenőcsöt, amit 3-4 alkalommal használhatunk csak, az újszülöttkori fürdetőt írták ki nekünk megint, s új tápszert, amiről jelezték, hogy elég rossz ízű. Csak a kenőcsöt váltottam ki eddig, szépen lassan akarom letesztelni, hogy mi lehet a hibás. Nekem azonban van egy érzésem, hogy a pelus, mert most váltottunk egy olcsóbb kategóriájúra, de lehet hiba volt. Visszatérek a Pampersre, mégpedig most a Sensitive-t szeretném kipróbálni. Kíváncsi vagyok az eredményre. Ha beválik a sejtésem, akkor csak a Pampers. Ez az új termék viszont lehet, hogy pont nekünk való emiatt is, várom, hogy polcokra kerüljön, s azonnal teszt.

Mira • 01/04/2019 - 18:04 -kor

@SVikoca: Kíváncsian várjuk tapasztalataidat! Bízunk benne, hogy a Pampers Pure pelenkák használata mellett elmúlnak majd a tünetek. :)

Marika861211 Verified 28/03/2019 - 10:25 -kor

Egyenlőre még nem találkoztam az új termékekkel, de a barátaimmal a hétvégén éppen a bugyipelusról beszélgettünk, és akkor megemlítettem nekik, hogy jön ez az újdonság. Ők is nagyon lelkesek lettek. :)
Alig várom már, hogy minél több információt megtudhassak róluk. Végül is minden szülő a legjobbat szeretné a gyermekének. :) :)

Gica13 • 28/03/2019 - 16:09 -kor

Eddig még nem találkoztam a termékkel, csak itt hallottam róla. Pampers Sensitive popsitörlőt nagyon szeretjük, kíváncsi vagyok az Aqua Pure is lesz-e olyan jó. Az viszont már most tetszik, hogy természetes összetevőket tartalmaz.

amylee18 Verified 30/03/2019 - 08:27 -kor

Még én sem találkoztam a termékkel. De nagyon várom hogy hol bukkan fel.:)

SVikoca Verified 30/03/2019 - 09:34 -kor

Sziasztok!
A pelust eddig emag-on láttam, a popsitörlő viszont tegnap szembe jött velem DM webshopban. Kicsit drágának tartom az eddig bevált Pampers Sensitive popsitörlőmhöz képest (épp most jön az újabb karton belőle), emiatt lehet nem fogom tudni kipróbálni.

Hanna.Anyukaja.0818 Verified 30/03/2019 - 09:35 -kor

Eddig sajnos még nem találkoztam a Pure termékkel, de ami késik, az nem múlik. Szokták mondani. Várom a Project végét, vagy, hogy találkozzak vele a boltban, mert ki szeretnénk próbálni.

tibicsevi • 30/03/2019 - 10:17 -kor

Pampers Pure pelenkával még nem találkoztam, de a törlőkendőjét már megvásároltam és nagyon elégedett vagyok vele! Amint lesz lehetőségünk kipróbáljuk a pelusát is!

tibicsevi • 30/03/2019 - 10:20 -kor

Megosztottam a projectet a facebook oldalamon, hogy az ismerőseim is értesüljenek az indulásáról :)

Koszyka • 30/03/2019 - 16:01 -kor

Az emagon már láttam, amikor épp a szokásos havi pelenkacsomagunkat rendeltem, feltűnt az új csomagolás, meg is néztem milyen új termékről van szó. De egyik üzletláncban sem láttam még, igaz csak akkor szoktuk nézegetni, ha éppen vásárolni akarunk. Mindenképpen ki fogjuk próbálni!

Ildy86 Verified 01/04/2019 - 14:14 -kor

Hétvégén voltunk nagybevásárlást intézni, de eddig
sajnos még nem találkoztam erre Pure termékekkel, csak interneten láttam, igaz ott is csak a popsitörlőt.
Anyukákkal beszélgettünk a Pure termékcsaládról (többeknek is felkeltette érdeklődését, így ajánlottam a regisztrációt, hogy közelebbről is megismerhessék ezeket), kiderült hogy az egyik anyuka kisfiának rendkívül érzékeny a bőre és az Angliában élő nővére küldi neki a Pure pelenkákat, mert ez az egyetlen pelus, amit elvisel pici babájának bőre! Alig várja, hogy a következő havi csomagot már itthon tudja megvenni és üzeni mindenkinek, hogy bátran próbálják ki, nem fognak veszíteni vele, csak a Pure pelussal tudta legyőzni a kipirosodott babapopsit és örökké hálás lesz a Pampersnek ezért a csodáért!
Ahogy elmondta mennyi "csodaszert" és különböző pelenkát próbáltak sikertelenül, hogy már feladták a reményt és azt latolgatták mikortól szoktathatják szobatisztaságra a picikéjüket, mert addig pelus nélküli baba lesz... Mi meg csak egy elégedetten mosolygó Kristóf babát láttunk...
Engem meggyőzött. Mi biztos, hogy ki fogjuk próbálni!

Mira • 01/04/2019 - 17:50 -kor

@Ildy86: Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk az ismerős anyuka tapasztalatait. Szuper, hogy ezentúl ő is megveheti majd a Pampers Pure termékeket a magyar üzletekben. :) Reméljük, ő is csatlakozik majd projektünkhöz, hogy meséljen tapasztalatairól. ;)

JakabneSaci Verified 01/04/2019 - 17:49 -kor

Itt találkoztam vele először, de azóta már láttam máshol is. Nekünk megtetszett és a barátnőmnek már a barátnőmnek el is meséltem.

Kisszofi • 01/04/2019 - 19:23 -kor

Már láttam az egyik drogériában,illetve az akciós újságukban is,de nem próbáltam még ki,mert várok valami jó kis akciót:)A baráti körben van aki már kipróbálta,dicsérte. A szomszédasszonyom ikerbabái közül az egyiknek szuper érzékeny a bőre,neki ajánlottam,hogy próbálják ki,még nem hallott róla előtte.

Mira • 01/04/2019 - 19:55 -kor

@Kisszofi: Köszönjük az ajánlást, bízunk benne, hogy az érzékeny bőrű baba is szeretni fogja majd a pelust. :)

katica • 04/04/2019 - 17:21 -kor

Sziasztok! Több barátnőm is ajánlotta az új Pure törlőkendőt, ma végre nekem is sikerült beszereznem a Tescóban, úgyhogy kíváncsian várom a tesztelését! Pelussal egyenlőre még nem találkoztam, de ha találok, azt is mindenképpen kipróbáljuk.

Mira • 05/04/2019 - 18:16 -kor

@katica: Ne felejtsd majd el megosztani velünk tapasztalataidat! ;)

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása