Pampers Pure

VIP-projektünkben megismerkedhettünk a természetes törődést nyújtó Pampers Pure pelenkákkal. Kattints a részletekért!

18/03/2019 to 06/05/2019

Mira 11/04/2019 - 10:00 -kor

Gondoskodunk kisbabád jövőjéről

Semmi sem fontosabb a Pampers-nek, mint a gyermekek boldog és egészséges fejlődése, így büszkeséggel tölt el minket, hogy a szülők már több mint ötven éve fordulnak bizalommal a Pampers márka felé. Mi szívünkön viseljük ezt a felelősséget és egyúttal inspirációként is szolgál számunkra, hogy termékeinket folyamatosan felülvizsgáljuk és fejlesszük, hogy a lehető legnagyobb kényelmet, szárazságot és biztonságot nyújtsuk a csöppségek bőrének.

Gondoskodunk kisbabád jövőjéről

Ahogy vállalatunk és a termékskálánk is bővül, úgy növekszik a ránk háruló felelősség is. Arra törekszünk, hogy minél jobb termékeket állítsunk elő gyermekeitek számára, ugyanakkor teljesítsük ígéretünket, és gondoskodjuk a világról, amelyben a babák felnőnek. Éppen ezért a legfontosabb célunk, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat, és segítsünk minden generációnak abban, hogy olyan jövőt biztosíthassunk a gyermekeknek, ami lehetővé teszi az egészséges fejlődésüket.

Pampers fenntarthatóság: A környezetszennyezés visszaszorítása

A célunk, hogy biztonságos világot teremtsünk a fejlődéshez minden kisbaba számára. Ehhez figyelembe vesszük termékeink várható életciklusát, és teszünk azért, hogy csökkentsük az ellátási láncunk, gyáraink és hulladéktermelésünk lehetséges környezeti hatásait. Nyomon követtük, hogy folyamatos innovációnk révén hogyan sikerült csökkentenünk pelenkáink ökológiai lábnyomát, így most megmutathatjuk nektek az eddig elért eredményeinket:

Jobb pelenkák kevesebb anyagból
A legnagyobb lehetőség a káros környezeti hatások visszaszorítására a felhasznált anyagok mennyiségének csökkentésére való összpontosításban rejlik.

Az okosabb gyártás azt eredményezi, hogy kevesebb anyagra van szükség pelenkáink előállításához.
Ma már a legtöbb gyárunk nulla szemétkibocsátással működik, ami azt jelenti, hogy semmi nem kerül a hulladéklerakókba abból, ami bekerül ezekbe a gyárakba. Célunk az, hogy végül minden Pampers üzem kövesse ezt a példát.

Megújuló energia, fenntartható beszerzés
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fenntartható forrásból származó anyagokat használjunk, miközben megtartjuk a kimagasló teljesítményt és a legmagasabb szintű biztonságot a kisbabák számára.

Tudtad?

2007 és 2017 között...

Gondoskodunk kisbabád jövőjéről

@Mindenki: Haladunk, de tisztában vagyunk azzal, hogy még messze az út vége, ezért is kutatjuk szüntelenül a fejlesztés lehetőségét. Reméljük, hogy ebben Ti, szülők is támogatni fogtok minket! :)

Oszd meg bejegyzésünket másokkal is, hogy ők is értesülhessenek a Pampers fenntarthatóságért tett lépéseiről!

18 hozzászólás

Ninatorok Verified 11/04/2019 - 10:57 -kor

Nagyon érdekes volt a cikk, és örülök, egyben büszke vagyok, hogy olyan pelenkát használunk, aminek a gyártója ügyel a környezet védelmére. Csak így tovább! Alig várjuk az új fejlesztéseket!

Barbi1400 • 11/04/2019 - 11:01 -kor

Wáó, ez nem kis eredmény a Pampers részéről. Nemtudtam, hogy már is ennyi mindent tettek a környezetvédelemért. Gratulálok, csak így tovább. Mi is fontosnak tartjuk a környezetvédelmet ezért igyekszünk tenni a jövőnkért, a gyermekeink jövőjéért.

Mira • 12/04/2019 - 08:39 -kor

@Barbi1400: Köszönjük, és a jövőben is azon leszünk, hogy minél jobban csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat. :)

gagea Verified 11/04/2019 - 11:15 -kor

Ez mind nagyon-nagyon jó és követendő példa! DE... hány év a Pampers pure lebomlási ideje? Ez irányban vannak nyilvános adatok, kutatások?

Linabazsa Verified 11/04/2019 - 11:55 -kor

Nagyon örülök annak, hogy gondolnak a környezetre is :)
Kevés cég próbálja meg ezt.

g.anik • 11/04/2019 - 12:44 -kor

Nagyon örülök, hogy a pelenkáitokat használjuk. Az első gyerekkel mosható pelenkát használtunk a környezet védelme érdekében. Sajnos a másodikkal már túl kevés volt az időm, nem fért bele sehogy. Ekkor váltottunk a pampers pelenkákra, és ez volt a lehető legjobb választás. :)

katica • 11/04/2019 - 14:18 -kor

Sziasztok! Nagyon meggyőző a fent leírt blogbejegyzés! Jó lenne, ha a hasonlóan nagy világmárkák is legalább ennyit tennének fenntarthatóságért és a környezetvédelemért! Főleg úgy, hogy ilyen érzékeny közönségnek gyártják a termékeiket mint a kisbabák. További sikereket kívánok minden területen, mert a kisbabáink jövője Önökön is múlik!

Sziszka9 • 11/04/2019 - 15:21 -kor

Nagyon szimpatikus, hogy ennyire figyel a Pampers a környezet védelmére. Nagyon szépek az adatok. Nagyon jó, hogy 95%-kal kevesebb a szemét és 60%-kal kevesebb a vízfelhasználás, jó ilyen adatokat olvasni! :)

meliszke Verified 11/04/2019 - 16:23 -kor

Nagyon szuper a Pamperstől ,hogy ennyire környezettudatos cég.Példaértékű ez a hozzáállás.Nagyon jó eredmények már most.Nagyon meggyőzőek a blogbejegyzésben írt eredmények.Nagyon jó volt ezt a cikket olvasni. A mi családunknak nagyon fontos a környezetvédelem. Így lehet, a későbbiekben csak pamperst fogunk venni.

Ildy86 Verified 11/04/2019 - 21:24 -kor

Amióta pelenkát használunk, már tudtam, hogy megéri Pamperst venni. Jó olvasni ezeket az adatokat, hiszem hogy már most el lehet kezdeni környezet tudatosságra szoktatni babámat, nálunk természetes lesz neki, ebbe nől bele. Mindig igyekszem nem elfelejteni, hogy "az unokáinktól kaptuk kölcsön ezt a Földet", tehát legalább ilyen formában meg is kell őrizni számukra, de inkább igyekezzünk jobbá tenni. Ha mindenki csak egy kicsit tesz érte, már szebb lesz a holnap! Köszönjük Pampers a gyengéd törődést és a szebb jövőt!

Mira • 12/04/2019 - 15:26 -kor

@Ildy86: Szuper, hogy Te is így gondolod. :)

Koszyka • 12/04/2019 - 13:18 -kor

Nagyon érdekes cikk, hasznos adatokkal, amik gondolom nem csak nekem jelentettek újdonságot! Fontos, hogy mindannyian odafigyeljünk a környezetvédelemre és a gyárak a fenntarthatóságra, mindannyiunk jövőjét befolyásolja! Viszont valahol hallottam, hogy a popsitörlőket és a hasonló konyhai törlőket be akarják tiltani, mivel hosszú idő alatt bomlanak le, erről lehet tudni valami pontosabbat?

csikicsi Verified 12/04/2019 - 14:45 -kor

Nagyon példamutató, hogy a Pampers nagy, nemzetközi cégként gondol a fenntartható környezetvédelemre. Csak így tovább! 😊 A statisztikai adatok is példásak, gratulálok 🙂

Encsoka Verified 12/04/2019 - 15:56 -kor

Nagyon jó volt ez a cikk, és így számokban kimutatva példaértékű. Gratulálok :)❤️

vinicky Verified 12/04/2019 - 17:24 -kor

Nagyon érdekes volt számomra a cikk!Egy ilyen nagy vállalat példaértékű legyen a többi számára is, hiszen ahogy egy számomra kedves idézet mondja: "A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön"

tibicsevi • 12/04/2019 - 19:27 -kor

Nagyon dicséretes, hogy ennyi mindent megtesztek a környezetszennyezés visszaszorítása érdekében és a fenntarthatóságért. Érdekes ami ebből a cikkből kiderült, hogy mi mindenre kell figyelni egy vállalatnak azon túl, hogy a lehető legjobb babatermékeket gyártsák. Csak így tovább a jövőben is!

Marika861211 Verified 13/04/2019 - 01:04 -kor

Nagyon jó volt olvasni, hogy a Pampers mennyire igyekszik odafigyelni környezetünk védelmére. :)
Ráadásul ezek az információk számomra teljesen újak voltak.
Ami nagyon jó lenne még, ha a következő fejlesztés a lebomló, vagy legalább részben lebomló pelenkákra irányulna, ugyanis szőrnyű belegondolni, hogy már csak egy baba is mennyi le nem bomló szemetet termel a pelenkás időszaka alatt. Mi éppen ezért kipróbáltuk a mosható pelenkát, de az végül nem vált be nekünk, mivel egy kis örökmozgóm van, akit mosható pelenkával szinte lehetetlen volt pelenkázni, arról nem is beszélve, hogy rengeteget iszik , amit a legvastagabb pelenka belső se bírt ki 3-4 órán túl, nemhogy egész éjszaka...
Remélem mire a kistesó születik majd, addigra ebben az irányban is lesz változás.
Mindenesetre csak így tovább Pampers! :)

vucuska96 Verified 15/04/2019 - 13:15 -kor

Nagyon hasznos cikk.
Örülök , hogy a környezet védelem ilyen fontos a cég számára és hogy ilyen kevés hulladék van .
Védjük a földet és gyermekeinket .:)

katica • 16/04/2019 - 09:09 -kor

Sziasztok! A Rossmannban 04.22-05.03-ig a Pampers Premium care és a Pampers Pants pelus is 2+1 akcióban lesz! Az üzletben a Rossmann+ kártyás -10% is igénybe vehető (annak akinek van)!
És még a kedvenc bölcsidet is hozzásegítheted nyereményhez: https://www.markasotletek.hu/pampers

BeuciDorcija Verified 20/04/2019 - 18:43 -kor

Érdekes és értékes tartalmat hordozó cikk. Gratulálok!

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása