Pampers Pure

VIP-projektünkben megismerkedhettünk a természetes törődést nyújtó Pampers Pure pelenkákkal. Kattints a részletekért!

18/03/2019 to 06/05/2019

Mira 16/04/2019 - 16:29 -kor

Foglaljuk össze, mit tudtunk meg a Pampers Pure pelenkákról!

Lassan négyhetes VIP-projektünk végéhez érünk. Az elmúlt hetekben rengeteg információt olvashattatok az új Pampers Pure termékcsaládról, így most szeretnénk Nektek összefoglalni, mik a legnagyobb előnyei a Pure pelenkáknak, hogy tudásotokat másokkal is megoszthassátok.

A Pampers Pure pelenkák legfontosabb jellemzői

12 órán át tartó szárazság

100% Pampers szárazság

A Pampers Pure pelenkákkal nem kell kompromisszumokat kötnöd, hiszen akár 12 órán át megbízható védelmet nyújtanak; a nedvességjelző csík segítségével pedig tudni fogod, mikor jött el a pelenkacsere ideje.

0% illatanyag és klórtartalmú fehérítő

0% illatanyag és klórtartalmú fehérítő

A Pampers Pure pelenkák nem tartalmaznak balzsamot, valamint egyetlen allergént sem, mely az ún. EU 26 illatanyaglistán szerepel.

Pamut alapú

Pamut alapú

A Pampers Pure pelenkák prémium minőségű pamut, puha, növényi eredetű rostok, valamint más egyéb, gondosan megválogatott alapanyag felhasználásával készülnek, így segítenek megóvni a kisbabák bőrét.

A babák boldog, egészséges fejlődéséért

0% illatanyag, klórtartalmú fehérítő és latex*, valamint 100% Pampers szárazság - a Pampers Pure Protection pelenkák klinikailag bizonyítottan hipoallergének és kíméletesek a babák finom bőréhez. Mivel kisbabád bőre megérdemli a kompromisszumok nélküli, szeretetteljes gondoskodást, ezért a Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át tartó, megbízható szárazságot nyújt számára. A termékjellemzőket, – mint például a bájos minták vagy a nedvességjelző csík – mamák és babák egyaránt kedvelik. A Pampers Pure Protection pelenkák 100%-ban megújuló áram, valamint fenntartható forrásból származó, puha bélésanyagok felhasználásával készülnek.

*természetes latexgumi

@Mindenki: Beszélgettetek már más anyukákkal, apukákkal a Pampers Pure pelenkákról? Mi volt a véleményük?

16 hozzászólás

tibicsevi • 16/04/2019 - 18:37 -kor

Igen, én több ismerős anyukával is beszélgettem az új Pampers Pure termékekről, akik már használták egytől-egyig pozitív tapasztalatokról számoltak be. Amit szinte mindenki kiemelt az az anyaga, puhább mint a többi pelus és a nedvességjelző csík ami végre nem csak kis méretű pelusokon van. Akik még nem próbálták érdeklődőek voltak.

Lilla27 Verified 16/04/2019 - 21:29 -kor

Én is beszélgettem, az egyik barátnőmnek pár hete született a kislánya, és emagon talált nagyon jó áron 1-es méretet, vett is belőle rögtön. Azt mondta nagyon jól szuperál, főleg az anyaga tetszik nekik jobban mint más Pampers amit használtak eddig.
@Mira én pedig köszönöm a korábbi tippet a Rossmannos akcióról, mi is vettünk egy csomaggal. Egy másik ismerősömmel most pont egy méretet hordanak a gyerekeink úgyhogy neki adtam párat, hogy ők is kitudják próbálni :) Tőle még nem jött visszajelzés.

Mira • 18/04/2019 - 15:23 -kor

@Lilla27: Igazán nincs mit. :) Nagyon kedves tőled, hogy megosztottad a pelust az ismerősöddel. :)

harleymanci Verified 16/04/2019 - 21:36 -kor

Én első körben a férjemmel beszéltem róla, de annyit tudott hozzáfűzni a témához, hogy a pelenkázás az én dolgom, úgy csinálom, ahogy akarom 😂
Kisbabás anyuka ismerőseimmel is beszélgettünk már róla. Az ismeretségi körömben sajnos senki nem próbálta ki Pampers Pure termékeket, sőt inkább nem is hallottak róluk. Elmeséltem mindenkinek nagy vonalakban, amit tudni kell, és elég nyitottak voltak rá. Kíváncsian várják a beszámolómat a tesztelés után, sőt némelyikük maga is szeretné kipróbálni kisbabáján a pelenkákat és törlőkendőket.

Mira • 18/04/2019 - 15:25 -kor

@harleymanci: Köszönjük, hogy ilyen sok mindenkivel beszélgettél az új termékcsaládról! :) Sajnáljuk, hogy párod érdeklődését nem sikerült felkeltenünk, de dolgozni fogunk az ügyön, hiszen a pelenkázás nemcsak az anyukák dolga. :)

Ninatorok Verified 17/04/2019 - 11:26 -kor

Egy barátnőm nagyon ajánlotta, hogy szerintük szuper pelus. Eddig nem próbáltuk, de ma, mikor a Rossmannba voltunk, győzött a kíváncsiság. Pantset akartam venni kis csomagban a hétvégi utazásra, de se az, se Premium Care nem volt. Az Active Dry pedig nem vált be. Így úgy döntöttünk, itt az ideje a kísérletnek. Nagyon bizakodó vagyok Dóri szavai után. Ja és a Rossmannba 15% kedvezményt is adnak rá. Ez tuti jel volt😃😉

Mira • 18/04/2019 - 15:30 -kor

@Ninatorok: Reméljük, nem okoz majd csalódást! :)

Sziszka9 • 17/04/2019 - 14:46 -kor

Beszélgettem a játszótéren kisgyerekes anyukákkal a Pampers Pure pelenkáról, de a többség még csak nem is hallott róla. Viszont amiket meséltem, -hogy nincsenek benne allergének és fenntartható forrásból származó anyagokból készül- felkeltett az érdeklődésüket. Szóval biztos ki fogják próbálni ha találkozni fognak vele, illetve kimondottan keresni fogják a drogériákban.

katica • 17/04/2019 - 19:02 -kor

Sziasztok! A baráti körünkben, többek között a két legjobb barátnőm is pár hónapos eltéréssel hozták világra a babáikat, de még a szomszédunkban is 4 hónapja született kisbaba, szóval sok kisbaba vannak körülöttünk. Így a legfőbb közös téma közöttünk, már a babáink és az ő ellátásukkal kapcsolatos teendők, tanácsok és természetesen termékekről is szoktunk beszélgetni. Szóba került már az új pampers pure termékcsalád is, volt aki már hallott róla és már használta is, de volt olyan is aki még nem is hallott róla. A már használok, közöttük én is, csak pozitív tapasztalatokról tudunk beszámolni. Már a termék neve (pure) is sokat mondó, jelentése egyszerű, tiszta és amit én még hozzátennék, hogy nagyon-nagyon puha, ezáltal még kíméletesebb a baba bőréhez. A csomagolás is egyszerű, letisztult, kellemes színekkel és mintákkal. Aki nem próbálta az egyértelműen csak az ára miatt nem teszi vagy tette, ezért jó ötlet lenne más pampers termék mellé ajándék pure termékmintát adni kipróbálásra vagy akár a pampers oldaláról termékminta igénylésre ha adódna lehetőség, hátha egy sikeres teszt után ők is megszeretnék a terméket.

Mira • 18/04/2019 - 15:31 -kor

@katica: Köszönjük a szuper ötletet! :)

Encsoka Verified 17/04/2019 - 19:48 -kor

Sziasztok!
Beszélgettünk igen és még olyan baratnőmnek is tetszett a dolog aki eddig nem igazán szerette a Pamperst és más márkát használt. A popsitörlőt mi használjuk és mutattam más anyukának is és tetszett nekik.
Nekem is nagyon tetszik hogy tényleg lehet rajta érezni hogy mennyi víz van benne és egy durva kakás pelus után is akár 2-3 darabbal is meg lehet oldani a dolgokat :)

csikicsi Verified 18/04/2019 - 11:38 -kor

Igen, beszélgettem. Először férjemmel került szóba, akinek természetesen szintén fontos, hogy milyen terméket vásárolunk. Aztán néhány kismama barátnőmmel is beszélgettem erről. Volt, akinek eddig nem vált be a Pampers (pelenka kiütéssel szenvednek), de most biztos kiprobalja a Pampers Pure pelenkát. Szerintem sok érzékeny bőrű babának jelenthet megoldást ez a termékcsalád 😊

Koszyka • 18/04/2019 - 16:47 -kor

Több kisbabás ismerőssel és baráttal is beszéltünk a pampers pure termékcsaládról, a délutáni játszótér erre is remek lehetőség. Aki használta már attól csak pozitív visszajelzés érkezett, de volt olyan is aki még nem is hallott egészen addig róla, amíg én nem ajánlottam.

Ildy86 Verified 19/04/2019 - 12:53 -kor

Nekem nagyon sok barátnőm, ismerősöm, pozitívan nyilatkozott a Pampers Pure-ral kapcsolatban.
Sokan tőlem hallottak a termékcsaládról először, volt aki már ismerte, és volt aki használta is.
Akik kipróbálták, azt mondták nem bánták meg, teljesen megéri az árát, száraz marad a baba popó még éjszaka után is, extra szuper puha pelenkaként jellemezték, amilyennel eddig még nem találkoztak, sokan állítják, hogy ez a legjobb pelus, a popsitörlőt, pedig az egekig magasztalták!
Majdnem mindenki váltott, viszont éjszakára mindenki Pure pelenkát ad babájára!
Akik nem próbálták még, egyedül az árára hivatkoztak, hogy eléggé magas, de figyelőcsapatot alkotva értesíjük egymást mikor, hol lesz akcióba, hogy ki tudják próbálni ők is, illetve egy-két anyuka kipróbálásra felajánlott a csomagból egy-egy pekenkát, így a méreteket egyeztetve sokan hozzá tudtak jutni mintához, meggyőződni Pure pekenka minőségéről!
Tegnap azt mondta az egyik anyuka, hogy ettől jobb pelenkát lehetetlen piacra dobni, ez a csúcs minőség teteje. ☺️

Mira • 26/04/2019 - 13:11 -kor

@Ildy86: Szuper, hogy értesítitek egymást az akciókról. :) Köszönjük visszajelzésedet!

Marika861211 Verified 20/04/2019 - 00:03 -kor

Én a törlőkendőt szerettem volna kipróbálni, de sajnos egyik üzletben sem találtam még, amelyikben a héten jártam. 2 ismerősöm hasonlóan járt. Remélem hamarosan több helyen is elérhetőek lesznek ezek a termékek. Mi egy kis községben lakunk, itt csak egy kis élelmiszerbolt van. Sajnos nincs autónk, így nekünk elég sokat kell ahhoz vonatozni, hogy a babás bevásárlást megejtsük, nem tudok több üzletet is felkeresni.

Mira • 26/04/2019 - 13:13 -kor

@Marika861211: A Pampers termékeket online is megvásárolhatjátok, szuper akciókat lehet kifogni a webáruházakban is. ;)

Linabazsa Verified 20/04/2019 - 13:36 -kor

Én először itt hallottam erről az új termékcsaládról :) amikor megláttam a boltban a törlőkendőt, vettem is egyet. Nekünk nagyon bevált.
A pelussal sajnos még nem találkoztam a boltban, de ha látok, tuti kipróbáljuk :)

Kisszofi • 23/04/2019 - 15:13 -kor

Igen,beszélgettünk,főleg most,hogy akciós a Rossmannban:)Be is fogjuk szerezni. Mi tesztelni fogjuk a kisfiammal,ha beválik és tényleg olyan szuper,mint ahogy gondolom, akkor a gyermekkori barátnőm kisbabája,aki egy hetes, tuti ezeket a termékeket fogja kapni babalátogatóra.

Vancsika • 23/04/2019 - 15:21 -kor

Beszélgettem az ismeretségi körömben lévő anyukákkal, a pampers márka amúgy is favorit, így szívesen próbálnak ki újdonságokat. A már kipróbálok nagyon elégedettek voltak.

BeuciDorcija Verified 24/04/2019 - 08:12 -kor

A játszótéren mindig téma, hogy ki melyik pelust használja. 😁Eddig két anyuka használta ès pozitív visszajelzéseket kaptam. Ők tipikus Pampers rajongók😁

Mira • 29/04/2019 - 12:09 -kor

@BeuciDorcija: Ez nagyon jó hír, örülünk, hogy bevált nekik a Pure pelus. :)

vinicky Verified 30/04/2019 - 23:42 -kor

Nálunk mindig a pampers a nyerő igy láthatják az anyukák is a baba klubban vagy a védőnőnél vagy épp babaúszásnál . Fel is figyeltek az új pelusra nem nehéz észre venni a cuki mintákat. Azóta eltelt néhány hét és szemfülesen észre vettem, hogy már több kis babatáskában vissza köszön az új fajta pelus és törlőkendő is. Aki igazán jót akar a babájának az csakis Pamperst használ ❤

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása