Pampers Pure

VIP-projektünkben megismerkedhettünk a természetes törődést nyújtó Pampers Pure pelenkákkal. Kattints a részletekért!

18/03/2019 to 06/05/2019

Mira 18/04/2019 - 13:00 -kor

Köszönjük, hogy itt voltatok velünk!

Az elmúlt négy hétben közösen ismerhettük meg a Pampers Pure termékcsaládot, a pelenkák összetevőit, kedves mintáit, előnyeit, és olvashattunk arról is, hogy mit tesz a Pampers a termékei környezeti hatásának csökkentéséért.

Köszönjük, hogy itt voltatok velünk!

Nagyon örültünk, hogy végig kísértétek bejegyezéseinket a projektblogon, nagyon hasznos volt olvasni visszajelzéseiteket. Köszönjük, hogy itt voltatok velünk, és aktívan részt vettetek a projektben!

A projekt lezárásaként szeretnénk megkérni Titeket, hogy osszátok meg velünk összegző tapasztalataitokat. Számunkra a Ti véleményetek a legfontosabb, ezért nagyon kíváncsiak vagyunk rá, mit gondoltok a Pampers Pure termékcsaládról.


Visszajelzéseitek alapján bízunk benne, hogy minden résztvevő számára hasznos volt a projekt. :)
oroszangela VIP Klubtag véleménye:

Nagy meglepetés volt számomra ez a cikk! Nem is gondoltam volna, hogy egy akkora cégnek, akinek ennyi mindenre oda kell figyelnie, hiszen kisbabáknak gyárt termékeket kiváló minőségben, még arra is van kapacitása, hogy a földre, környezetvédelemre gondoljon. Ez a mai rohanó világban nagyon nem jellemző! 💚 Ezentúl, ha valaki megkérdezi, miért használom, és miért ajánlom mindig csak a Pamperst, még egy szuper érvem lesz a márka mellett! Köszönöm Pampers, hogy nem csak a kisbabáinkra gondoltok, hanem a jövő kisbabáira is! 💚👶🏼

zita1994 VIP Klubtag már be is szerezett egy csomag Pure pelenkát:

Tegnap óta használjuk férjemmel a Pampers Pure pelenkát, eddig is meg voltam elégedve a Pampers pelenkákkal, de ez az új a kedvencem. Nagyon puha és természetes anyagból készült, a szagokat még jobban magába zárja. Ez lett az új kedvenc!!! <3

Ne feledjétek, hogy hamarosan kiválasztunk 100 VIP-anyukát, akik a Pampers Pure nagyköveteiként kipróbálhatják az új termékcsaládot! A szerencséseket e-mailben fogjuk értesíteni a Záró felmérés lezárása (május 5.) után.

@Mindenki: Köszönjük, hogy velünk tartottatok! Nektek mi maradt meg leginkább a Pampers Pure VIP-projektünkben elhangzottakból?

Mira 16/04/2019 - 16:29 -kor

Foglaljuk össze, mit tudtunk meg a Pampers Pure pelenkákról!

Lassan négyhetes VIP-projektünk végéhez érünk. Az elmúlt hetekben rengeteg információt olvashattatok az új Pampers Pure termékcsaládról, így most szeretnénk Nektek összefoglalni, mik a legnagyobb előnyei a Pure pelenkáknak, hogy tudásotokat másokkal is megoszthassátok.

A Pampers Pure pelenkák legfontosabb jellemzői

12 órán át tartó szárazság

100% Pampers szárazság

A Pampers Pure pelenkákkal nem kell kompromisszumokat kötnöd, hiszen akár 12 órán át megbízható védelmet nyújtanak; a nedvességjelző csík segítségével pedig tudni fogod, mikor jött el a pelenkacsere ideje.

0% illatanyag és klórtartalmú fehérítő

0% illatanyag és klórtartalmú fehérítő

A Pampers Pure pelenkák nem tartalmaznak balzsamot, valamint egyetlen allergént sem, mely az ún. EU 26 illatanyaglistán szerepel.

Pamut alapú

Pamut alapú

A Pampers Pure pelenkák prémium minőségű pamut, puha, növényi eredetű rostok, valamint más egyéb, gondosan megválogatott alapanyag felhasználásával készülnek, így segítenek megóvni a kisbabák bőrét.

A babák boldog, egészséges fejlődéséért

0% illatanyag, klórtartalmú fehérítő és latex*, valamint 100% Pampers szárazság - a Pampers Pure Protection pelenkák klinikailag bizonyítottan hipoallergének és kíméletesek a babák finom bőréhez. Mivel kisbabád bőre megérdemli a kompromisszumok nélküli, szeretetteljes gondoskodást, ezért a Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át tartó, megbízható szárazságot nyújt számára. A termékjellemzőket, – mint például a bájos minták vagy a nedvességjelző csík – mamák és babák egyaránt kedvelik. A Pampers Pure Protection pelenkák 100%-ban megújuló áram, valamint fenntartható forrásból származó, puha bélésanyagok felhasználásával készülnek.

*természetes latexgumi

@Mindenki: Beszélgettetek már más anyukákkal, apukákkal a Pampers Pure pelenkákról? Mi volt a véleményük?

Mira 11/04/2019 - 10:00 -kor

Gondoskodunk kisbabád jövőjéről

Semmi sem fontosabb a Pampers-nek, mint a gyermekek boldog és egészséges fejlődése, így büszkeséggel tölt el minket, hogy a szülők már több mint ötven éve fordulnak bizalommal a Pampers márka felé. Mi szívünkön viseljük ezt a felelősséget és egyúttal inspirációként is szolgál számunkra, hogy termékeinket folyamatosan felülvizsgáljuk és fejlesszük, hogy a lehető legnagyobb kényelmet, szárazságot és biztonságot nyújtsuk a csöppségek bőrének.

Gondoskodunk kisbabád jövőjéről

Ahogy vállalatunk és a termékskálánk is bővül, úgy növekszik a ránk háruló felelősség is. Arra törekszünk, hogy minél jobb termékeket állítsunk elő gyermekeitek számára, ugyanakkor teljesítsük ígéretünket, és gondoskodjuk a világról, amelyben a babák felnőnek. Éppen ezért a legfontosabb célunk, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat, és segítsünk minden generációnak abban, hogy olyan jövőt biztosíthassunk a gyermekeknek, ami lehetővé teszi az egészséges fejlődésüket.

Pampers fenntarthatóság: A környezetszennyezés visszaszorítása

A célunk, hogy biztonságos világot teremtsünk a fejlődéshez minden kisbaba számára. Ehhez figyelembe vesszük termékeink várható életciklusát, és teszünk azért, hogy csökkentsük az ellátási láncunk, gyáraink és hulladéktermelésünk lehetséges környezeti hatásait. Nyomon követtük, hogy folyamatos innovációnk révén hogyan sikerült csökkentenünk pelenkáink ökológiai lábnyomát, így most megmutathatjuk nektek az eddig elért eredményeinket:

Jobb pelenkák kevesebb anyagból
A legnagyobb lehetőség a káros környezeti hatások visszaszorítására a felhasznált anyagok mennyiségének csökkentésére való összpontosításban rejlik.

Az okosabb gyártás azt eredményezi, hogy kevesebb anyagra van szükség pelenkáink előállításához.
Ma már a legtöbb gyárunk nulla szemétkibocsátással működik, ami azt jelenti, hogy semmi nem kerül a hulladéklerakókba abból, ami bekerül ezekbe a gyárakba. Célunk az, hogy végül minden Pampers üzem kövesse ezt a példát.

Megújuló energia, fenntartható beszerzés
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fenntartható forrásból származó anyagokat használjunk, miközben megtartjuk a kimagasló teljesítményt és a legmagasabb szintű biztonságot a kisbabák számára.

Tudtad?

2007 és 2017 között...

Gondoskodunk kisbabád jövőjéről

@Mindenki: Haladunk, de tisztában vagyunk azzal, hogy még messze az út vége, ezért is kutatjuk szüntelenül a fejlesztés lehetőségét. Reméljük, hogy ebben Ti, szülők is támogatni fogtok minket! :)

Oszd meg bejegyzésünket másokkal is, hogy ők is értesülhessenek a Pampers fenntarthatóságért tett lépéseiről!

Mira 08/04/2019 - 17:00 -kor

0% illatanyag, klórtartalmú fehérítő és latex*

A Pampers Pure termékcsaládot olyan szülők számára terveztük, akik organikus eredetű termékeket keresnek, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a jó teljesítményről sem. Ahogy minden Pampers termék, úgy a Pure pelenkák is 100%-ban biztonságosak, gyengédek kisbabánk finom bőréhez és bőrgyógyászatilag teszteltek.

0% illatanyag, klórtartalmú fehérítő és latex*

Választási lehetőségek biztosítunk a szülőknek.

Az évek során megtanultuk, hogy minden szülő szereti maga eldönteni, mivel érintkezzen kisbabája bőre. Ezért tettük lehetővé az anyukáknak és apukáknak, hogy olyan terméket válasszanak a Pampers kínálatából, mely nem tartalmaz sem illatanyagot, sem balzsamot. A Pampers Pure pelenkák továbbá nem tartalmaznak latexgumit*, illetve egyetlen allergént sem, mely az úgynevezett EU 26 illatanyaglistán szerepel. A Pampers Pure pelenkákhoz felhasznált alapanyagok egyikénél sem használtunk klórtartalmú fehérítőt.

*természetes latexgumi

Szavazz!

Neked mi a véleményed az illatanyagmentes termékekről?

Nagyon szupernek tartom őket, támogatom az illatanyagmentes babatermékeket!

102 Szavazatok, 75%

Jobban szeretem a diszkréten illatosított babatermékeket, mindaddig, amíg biztonságosak csöppségeim számára.

34 Szavazatok, 25%

@Mindenki: Az eddig olvasottak alapján mi a benyomásotok a Pampers Pure termékekről?

Mira 05/04/2019 - 12:45 -kor

Gondosan válogatott alapanyagok kisbabáink egészséges fejlődéséért

A kisbabáinkról való gondoskodásba az is beletartozik, hogy vigyázunk a világra, melyben felnőnek. Ezért kötelezte el magát a Pampers az erőforrások megóvása mellett, és dolgozik azért nap mint nap, hogy csökkentse termékei környezetre gyakorolt hatását.

Gondosan válogatott alapanyagok kisbabáink egészséges fejlődéséért

Az új Pure pelenkákhoz organikus eredetű, megújuló forrásból származó anyagokat használtunk fel, melyek segítenek erőforrásaink megőrzésében

Újraalkottuk a Pampers pelenkák összetevőit, hogy növényi eredetű alapanyagokkal ötvözzük a Pampers-től megszokott 12 órás szárazságot. A Pampers Pure pelenkák prémium minőségű pamut, puha, növényi eredetű rostok, valamint más egyéb, gondosan megválogatott, felelős forrásból származó alapanyag felhasználásával készülnek, így segítenek megóvni a kisbabák bőrét.

A közhiedelem szerint az organikus eredetű termékek sok esetben nem teljesítenek olyan jól, mint szeretnénk, ezért a Pampers külön figyelmet fordít a minőségre. Munkánk eredményeképpen a Pure pelenkák biztosítják kisbabáink számára azokat az előnyöket, amit egy Pampers pelenkától elvárunk:

 • 12 órán át tartó védelem, hogy kisbabánk éjszaka is szárazon maradhasson
 • 3 nedvességfelszívó csatorna, mely segít a nedvesség egyenletes elosztásában
 • Nedvességjelző csík, hogy tudjuk, mikor jött el az ideje, hogy tisztába tegyük csöppségünket

Több organikus összetevő és a megszokott Pampers védelem - kompromisszumok nélkül

 1. BioPlastic polietilén

  A Pampers Pure pelenka felső rétege cukornádból előállított bio-műanyagból készült. Ez az anyag ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kőolajból előállított polietilén, mivel azonban megújuló erőforrásból állítják elő, a gyártása fenntartható.

 2. Cellulóz

  A pelenkák magját képző cellulóz szintén növényi eredetű alapanyagból készült. Tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható forrásból származik, mely azt jelenti, hogy a beszállító odafigyel az általa vásárolt kivágott fák pótlására és az erdők újratelepítésére.

 3. Prémium pamut

  A pelenka puha, külső rétege 15% prémium minőségű pamutot tartalmaz kisbabáink kényelmének érdekében. Az általunk használt pamut hipoallergén és érzékeny bőrre is tesztelt, hogy biztosítsuk a kisbabák boldog és egészséges fejlődését.

100% Pampers szárazság, 0% kompromisszum

A legegyszerűbb módja, hogy meggyőződjünk a Pure pelenkák minőségéről és védelméről, ha magunk is kipróbáljuk őket! Ha Titeket is érdekel, milyen teljesítményt nyújtanak a Pampers Pure pelenkák, próbáljátok ki, és osszátok meg velünk tapasztalataitokat!

@Mindenki: Ti kipróbáltátok már a Pampers Pure pelenkákat? Megbíztok az organikus összetevőket tartalmazó babatermékekben?

Ha úgy gondolod, hogy bejegyzésünk ismerőseid számára is érdekes lehet, oszd meg velük a bejegyzést a lenti gombok segítségével! #pamperspurehu #pampersvipklub

Sütik elfogadása