Pampers Pants bugyipelenka stop & protect kakitasival

Pampers Pants stop & protect

VIP-projektünkben 1000 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a Pampers Pants bugyipelenkákat az új stop & protect kakitasival.

24/06/2022 to 25/08/2022

Nincs több kakibaki!

Szülőként, ki ne találkozott volna már legalább egyszer a picik, az elbűvölő picik életében... olyan helyzettel, amikor valójában nem is tűntek annyira elbűvölőnek. Igen, néhány pelenka sajnos nem tart meg mindent úgy, ahogyan szeretnénk, és ahogyan, azt gyakran reméljük. 😊 Többé nem kell az ilyen helyzetektől tartani! Mivel a Pampers Pants bugyipelenkák forradalmian új stop & protect kakitasit tartalmaznak, így nem történik többé kakibaki.

Lehet, hogy már jól ismered a klasszikus Pampers Pants bugyipelenkáinkat, amelyek a szuperhatékony nedvszívó mag segítségével azonnal magába szívják a nedvességet, és akár 12 órán keresztül szárazon tartják a baba bőrét. A 360°-os Fit kialakításnak köszönhetően illeszkednek a kicsi pocakjához, így segítenek megelőzni a szivárgást, a lábak körüli dupla védőgát pedig a combok körüli szivárgás megakadályozásban jeleskedik. Újdonság a stop & protect kakitasi, amely a pelenkában, hátul helyezkedik el, így segít megakadályozni a hátoldali szivárgást. Ha a kisbabád csere közben is mocorog, és mindent megtesz azért, hogy kiszabadoljon a kezeid közül, a bugyipelenka remek választás számotokra. A rugalmas derékrésznek köszönhetően nagyon könnyű felhúzni és levenni a kis örökmozgóról.

Új Pampers VIP Klub projektünkben a stop & protect szivárgásmentes kakitasival ellátott Pampers Pants bugyipelenkákat teszteljük 1000 anyukával, apukával és gyermekeikkel.

Pampers csomagod tartalma:

  • 2 teljes méretű Pampers Pants pelenka csomag stop & Protect kakitasival
  • Projekt útmutató
  • 2 vicces szövegbuborék, amelyeket felhasználhatsz a fotók készítésekor
  • Pampers marker toll, így az egyik szövegbuborék oldalára te is megírhatod kisbabád gondolataid
  • Pelenkázó alátét, amelyet fotóháttérként is használhatsz

Feladataink Vip-projektünk során:

  1. Próbáld ki a Pampers Pants bugyipelenkát az új stop & protect kakitasival, amely segít megelőzni a folyadék kiszivárgását a pelenka hátuljából.

  2. Készíts fényképet, és tedd közzé a közösségi médiában, a #PampersPants, #PampersVIPKlub, #nincstobbkakibaki és #reklám hashtagekkel ellátva. Ne felejtsd el, hogy az Instastory-hoz felhasználhatod majd a projektblogon elérhető vicces Instagram Story sablonokat.

  3. Legyél aktív, és a projekt végén ne felejtsd el kitölteni online kérdőívünket, amelyben mesélhetsz tapasztalataidról, és beszámolhatsz babád elégedettségéről.

Jelentkezek a projektre!

A jelentkezési időszak a Pampers Pants stop & protect VIP Klub projektre lezárult.

108 hozzászólás

Antalnorbi • 19/07/2022 - 23:10 -kor

Mi videot csinaltunk. Hogyan tudjuk elkuldeni???

Bryna • 01/08/2022 - 21:13 -kor

Köszönjük szépen, hogy mi is bekerültünk a projektbe és tesztelhettük a kaki tasis pelust. Szerencsére csak egyszer volt hígabb kaki és a pelus jól szolgált, bár azért a combinál egy kicsit elkezdett szivárogni, de gyors csere és már folytatódott is a móka. Jó a nedvszívó képessége, jól illeszkedik és könnyen cserélhető.

ambrigi91 • 02/08/2022 - 14:16 -kor

Nagyon szerettük a projektet. Eddig is pampers pants pelust használtuk és ezután is ezt foguk. Szuper az új kaki elleni védelem. 🙂

Bartazsv • 02/08/2022 - 15:52 -kor

Köszönjük, a leheteőségt

mentoloscsoki • 04/08/2022 - 20:56 -kor

Mi napközben csak ezt használjuk, bevált, a kisfiam szereti. Izgőmozgó így megkönnyíti a pelenkázast🙂

Fruzsi15 Verified 05/08/2022 - 20:18 -kor

Hol tudom kitölteni a záró felmérést?

Pampers Verified 18/08/2022 - 08:18 -kor

@Fruzsi15: Bejelentkezés után kattints a Profilodra, ahol a Pampers Pants stop & protect projektnél megtalálod a Záró felmérést. A linket emailben is elküldtük mindenkinek, aki részt vett a projektben. Nagyon köszönjük. :)

Mimi95 Verified 19/08/2022 - 14:41 -kor

Köszönjük a lehetőséget! Nagyon szuper a pelus, ajánlom másoknak is majd! A vékony testalkatú kisfiamra is tökéletesen illeszkedik, kényelmes neki. :)

Imo • 20/08/2022 - 13:21 -kor

Nagyon elégedett vagyok. Engem újra megnyert. Pozitívan csalódtam . Szuper védelem a bakik ellen és kellemes ,légáteresztő anyag ami nagyon jól illeszkedik. Mostmár mi is csak pamperst fogunk használni újra . Viszont kérdésem is lenne. Sajnos napok óta próbálok fotót feltölteni ,de nem engedi. Tudtok ebbe segíteni ? Illetve videót is készítettem . Van rá mód,hogy azt is feltöltsem? Köszönöm 🥰

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása