Pampers Pants bugyipelenka stop & protect kakitasival

Pampers Pants stop & protect

VIP-projektünkben 1000 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a Pampers Pants bugyipelenkákat az új stop & protect kakitasival.

24/06/2022 to 25/08/2022

Team Pampers 02/08/2022 - 13:30 -kor

Köszönjük a részvételt!

Az elmúlt hétekben közösen próbálhattuk ki a Pampers Pants legújabb stop & protect bugyipelenkáit, melyek forradalmian új kakitasi kialakítása megelőzi a hátoldali szivárgást. VIP-projektünk a mai napon véget ér, ezért utolsó bejegyzésünkben szeretnénk nektek megköszönni a lelkes részvételeteket, valamint a rengeteg aranyos képet és visszajelzést, amit küldtetek nekünk. Segítségetekkel még ismertebbé tehettük a stop & protect pelenkákat az anyukák és az apukák köreiben.

montazs

Pajkosne89 VIP klubtagunk számos pozitív tapasztalatáról számolt be:

Annyira örülök,hogy tesztelhetjük ezt a pelust mert nagyon bevált. Amióta használjuk nincs baleset, kipirosodás. Felszívja az összes folyadékot.Könnyen eltèphető az oldala ami pelus cserénèl nagyon hasznos mert a fiam folyton izeg-mozog😄Biztosan veszünk ilyen pelust.

Cs.Adrienn7 VIP klubtagunk mindenképp szeretné a jövőben újravásárolni a terméket:

Nagyon örülünk, hogy bekerültünk a csapatba. Eddig nagyon szuper a pelenka. Kicsit sem szivárog, szép mintás, nagyon sokat bír ( éjjel sem kell kicserélni) ès még jó illata is van. Mindezek mellé könnyű a babára adni, nem kell tépőzárakkal vacakolni. Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is fogunk venni. 😊

Zárásként szeretnénk Titeket arra kérni, hogy töltsétek ki a VIP-projekthez kapcsolódó Záró felmérésünket. Szeretnénk megismerni gondolataitokat a témával kapcsolatban, és visszajelzést kapni magáról a VIP-projektről – akár elnyerte a tetszéseteket, akár nem, hiszen szeretnénk megtudni, hogy legközelebb hogyan lehetne még jobbá tenni!

Kérünk, szánj pár percet a Záró felmérésünket kitöltésére. A linket megtalálod itt, illetve Profilodon.

@Mindenki: Mi tetszett legjobban közös VIP-projektünkben?

28 hozzászólás

BIvett • 02/08/2022 - 15:32 -kor

Szuper volt a projekt,napkozben en maradok az eddig hasznalt pelusnal, de ejszakara nem kerdes, hogy innentol ezt fogom vasarolni!

klaura95 • 02/08/2022 - 15:41 -kor

Szuper projekt volt! Pont a projekt közepén tartottunk, amikor Kende pelusai már nem bírták az éjszakai maratoni alvásokat (9-10 óra), ezért bepróbálkoztunk a bugyipelussal. Bár még kicsit nagynak találtam és féltem, hogy emiatt baleset lesz belőle, pont ellenkezőleg történt, azóta nyugodt vagyok éjszaka, hogy nem pisiben ázva alszik! Van még pár darab az active babyből, amit eddig használtunk, lehetséges hogy nappalra marad az és csak méretet váltunk, viszont éjszakára tuti a pants lesz a nyerő! :)

Pepike93 • 02/08/2022 - 15:48 -kor

Nagyon szuper volt kiprobálni, sokat segített az izgő mozgó babámnál mind a pelus csere mind az éjszaka alatt. Sokat iszik így sokszor ázott át de míg a kaki baki mentes pelust teszteltük egyszer sem, se pisi se kaki.

Pampers Verified 09/08/2022 - 12:53 -kor

@Pepike93: Szuper! 😊

hanita Verified 02/08/2022 - 15:55 -kor

Szuper pelus , bár most bele estünk abba hogy a kislányom 10,8 kg a 4 méret kicsi az 5 nagy :-( Ilyenkor nem tudom melyiket kellene inkább , de a bevált premium care pantsból jó a 4 méret , az is kakitasis tudja valaki ?(eddig nem találkoztam olyannal)

Csizmariktobiasbarbi Verified 02/08/2022 - 15:59 -kor

Köszönöm szépen a lehetsőséget!
Sokaknál olvastam hogy éjszakára használják majd a bugyipelust, nappal maradnak a beváltnál☺️ nálunk fordítva lesz, nappal használjuk majd kislányomnak a pelust, hatalmas mozgás szabadságot nyújt a gyereknek, éjszakát sajnos eddig még nem bírt ki 🤔

QueenE Verified 02/08/2022 - 16:05 -kor

A megszokott minőséget kaptuk. A pelussal már a projekt előtt találkoztam, hiszen a 3 évesünknél most van folyamatban a leszokás az éjszakai pelushasználatról, így maradtunk nála is a Pampers Pants pelusnál, hiszen eddig is végigkísérte az úton. Nála annyira nem jöttek ki az erősségei, hiszen nem használja 0-24. Az öccsénél azonban nagyon jól jött a tasi, hiszen pont egy nagyon durva fogzás elé néztünk vele... Nem részletezném, mennyit ment a mosógép, mert nyilván 2 percre nem tud megállni, izeg-mozog, hát a sima nadrágpelus is elcsúszott, ráadásul töredelmesen bevallom, hogy akkor a nappali pelusa nem is Pampers volt. Egy szó, mint száz, felért egy életmentéssel!😁 A bátyó meg azóta is hajtogatja, hogy kaki-baki, ha az öccsénél eljön a peluscsere ideje, a másik kedvenc szava pedig a kaki-tasi lett. 😁😁

Edinaa92 • 02/08/2022 - 16:52 -kor

Köszönjük szépen a lehetőséget. Nappal teljes szabadságot ad, mert pikk pakk ki tudjuk cserélni. Az éjszakákat is teljesen jól bírja baki nélkül. Nyár lévén sokszor volt a kisfiam csak pelenkában, hiába húzta-nyúzta, nem nyúlt meg a derekán a gumi. Nagyfiamnál sokszor tapasztaltam, hogy ha pisis lesz, büdös lesz a pelenka (más márkánál ezt nem tapsztaltuk). Ezért sem használtuk a kicsinél idáig, de ezentúl, amíg kell ezt fogjuk használni.

LZsuzsi92 • 02/08/2022 - 17:27 -kor

Örülök, hogy bekerültünk a tesztelők közé. Ugyanis az első negatív tapasztalatok miatt kerültem a Papmers márkát.
(1-es és 2-es méretű pelusként a prémium minőséget vettem kipróbálásra, de ahol lehetett kifolyt. Váltottam saját márkás termékre, lassan 10 hónapja már csak azt használom. Aztán jött a bugyi pelus korszak, nagy bajban voltam, mert az eddig használt márka 4es bugyi pelusa leírás alapján jónak kellett volna lennie, mégis kifolyt minden 10 hónap után... Aztán jött a Pampers Pants ezzel a kaki tasakkal. Nekünk bevállt, bár épp hasmenéses betegség idején kezdtük a tesztet, de úgy gondolom van amikor még ide a csúcs minőség is kevés 😂💩
Azóta vettem 3 csomag 54db-os kiszerelésű Pampers Pants bugyi pelust. Nekünk eddig sem volt gond éjszaka a pelussal, ezután sem lesz 😊

Marika861211 Verified 02/08/2022 - 18:28 -kor

Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy részt vehettünk a tesztelésben. Alapvetően elégedett vagyok a Pampers bugyi pelenkával. Nyilván nincs olyan pelus, ami teljesen balesetmentes minden körülmény között, de a kakitasi valóban nem engedett ki hátul semmit. Ha valahol folyt ki 1-2 alkalommal, az a combjánál volt. Mi már meg is vettük az utánpótlást nagy kiszerelésben.

Borsy • 02/08/2022 - 19:46 -kor

Véleményem szerint újszülött babáknak kevésbé alkalmas, később már jobb.

mszandra97 Verified 02/08/2022 - 20:21 -kor

Nagyon jó volt kiprobálni ezt a pelust. Napközben teljesen jó volt, hogy az izgő-mozgó kisfiamra sokkal könnyebb volt feladni, mint a tépőzaras pelenkát. Azonban negativum, hogy éjszaka többször is kipróbaltuk, de sajnos kiszivargott a pisi. Tehát napközben tényleg ajanlanám, éjszaka annyira nem vált be.

Petranatasa2014 Verified 02/08/2022 - 20:46 -kor

Nagyon örülünk hogy kipróbálhattuk. Fantasztikus pelenka. Egy örök mozgó pici mellett pont erre van szükség. És nem mellesleg kibír egy egész éjszakát, szivárgás nélkül. Nekünk bevált, úgyhogy mi biztos ennél maradunk. Talán csak a méret választásnál kell figyelni, hogy pontosan illeszkedjen a babára.

Adnilem • 02/08/2022 - 21:19 -kor

Nagyon szuper pelus,ha teljesen nem is állunk át a hasznalatára, biztosan fogom venni.

mohacsiivett Verified 03/08/2022 - 07:20 -kor

Szuper projekt volt! Koszonom, hogy reszese lehettem. Szo szerint megmentette az idegrendszerunket a pelenkazasnal😂nem gondoltam volna, hogy a regi jol bevalt pelusunkat egyszer lecsereljuk, most megtettuk.

aradikam • 03/08/2022 - 14:15 -kor

Nagyon jópofák a buborékok és a fotófal, kisfiam kedvenc új szava a kaki lett, mert imádja a kis kakirajzot :D nem bánom, mert legalább megtanulta mit jelent és szól, ha van a csomagban produktum. Nagyjából fél éves kora óta bugyipelenkát használunk, mert amióta állni tud, nem hajlandó lefeküdni a pelenkázáshoz, és ezzel egy mozdulat az egész, Pampers Pantset használtunk már korábban is. Nem igazán vettem észre különbséget nedvszivás terén (eddig se volt szivárgás), de a gyümölcsszezon közepén a kakitasi életmentő, mert hátul volt már kifolyás korábban, de ez az új verzió állja a próbát. Szerintem hasznos lenne, ha a következő VIP projekthez csomagolnátok külön termékmintákat, mondjuk 5*2 db-ot amit oda lehet adni másoknak, akár papircsomagolásban a környezetterhelés csökkentése miatt. Igy pucéron egyesével odaadni, táskában vinni nem olyan higiénikus. Szivesen részt vennék vip projektben máskor is, köszönöm a lehetőséget!

Pampers Verified 09/08/2022 - 12:50 -kor

@aradikam: Örülünk, hogy ilyen nagy sikert aratott. 😊

Bubucsibe Verified 03/08/2022 - 17:59 -kor

Nagyon jó volt kipróbálni ezt a pelust. Jó pelus, viszont a híg kakit nem bírta. De azonkívül az éjszakát is bírta. Köszönöm a lehetőséget!

pappocs • 03/08/2022 - 20:27 -kor

Én már ebben a hónapban ezt vettem! Nagyon bevàlt! Vettem a premium care- ból is de sajnos az nem volt ilyen jó…ott több baki is volt..de ezt könnyű felvenni, jól illeszkedik! És a rajta lévő elefánt os szupi, mert az a kedvencünk!

szepviki07 • 03/08/2022 - 21:59 -kor

Köszönjük, hogy lehetőséget kaptunk a tesztelésre! Eddig is csak a Pampers vált be nálunk, viszont mostmár biztosan tudom, hogy nem is próbálkozom mással! 🙂

Matea Verified 03/08/2022 - 22:40 -kor

Köszönjük szépen a tesztelési lehetőséget, nekünk nagyon nagyon bevált ez a pelus, azóta már vettünk belőle egy giga pakkot 😁
Egyszer sem volt reggelre átázás, pedig egy üveg víz elfogy az éjszaka.
A legjobban a combrész gumírozását szerettem, mert bár szorosan tart oldalt, egyáltalán nem szorítja el a combját, nálunk általában oldalról több baleset történik.

Szilvy18 • 05/08/2022 - 21:06 -kor

Köszönjük, hogy tesztelhettük a kis örökmozgó lányommal a bugyi pelust, mi korábban sima pelust használtunk.
Nagyon praktikus volt, hogy pikk-pakk megvolt a pelus csere, legyen szó strandolásról, vagy a játszótéri játékról.
Nálunk nem voltak balesetek, az éjszakát is jól bírta. Egyedül talán a nedvszívó képessége nem volt számunkra ideális.

Zkiss4475 Verified 08/08/2022 - 10:34 -kor

Köszönjük szépen hogy tesztelhettük. A 11 hónapos kisfiam szerette nagyon. Azota is ezt veszem neki szuperek. Kényelmes számára és hiper szuper gyorsan le lehet cserélni.😊

Pszandra • 08/08/2022 - 12:37 -kor

Köszönjük a lehetőséget! Kedvenc pelus lett! Nappal és éjjel is ezt adom a kislányomra. Köszönjük Pampers!

Vivi Verified 08/08/2022 - 17:57 -kor

Köszönjük,hogy tesztelhettük ezt a remel pelust imádjuk csak ezt veszem mostantól. 😊

Karina Verified 08/08/2022 - 22:46 -kor

Nagyon jó volt olvasgatni a többi mami vèlemènyèt is. A lányomnak ès sok pajtásásnak is tetszett a pelus, mi maradunk ennél a termèknèl. Szoknya alatt is a helyèn marad, sosem forog el, vagy válik kènyelmetlennè.
Köszönjük a lehetőséget, a termèkmintákat ès mindent, nagyon èlveztük mindketten ezt a projektet.

GabiMami Verified 09/08/2022 - 14:41 -kor

Én is köszönöm a lehetőséget hogy tesztelhettem heteken át!
A filc és karton nagyon szupi ötlet volt!

Hogy írjak pro-kontra véleményt is, tömören, mi 5ös méretet használunk. Azaz a lányom már nagyobbacska..más jellegű is a széklete is. Így valahogy az a véleményem hogy szilárdabb cuccot nem feltétlen fog meg a tasi, tehát funkcionálisan nincs jelentősége! De ha híg és fekvő helyzetben van a babó, akkor nagyon is jó! Általában a kisebb csecsemőknek, inkább van folyékonyabb állagú kaksikjuk mint a nagyoknak. Szerintem...
Mindamellett imádta a macis figurákat! Az volt a kedvenc..Épített belőle várat mindent IS :)
Köszi Pampers :) Örúlök

Barbara01 • 09/08/2022 - 21:27 -kor

Köszönöm, hogy bekerülhettem a projektbe! Minden várakozásomat felülmúlta. Egyáltalán nem szivárgott. Bent maradt aminek bent kellett maradnia. Finom illata van. Nem lett pelenka kiütéses a kislányom. (elég érzékeny bőre van) Kis harcos amazon de könnyű volt feladni a pelust rá! :) A jövőben biztosan fogok vásárolni ebből a pelusból!

Duska30 • 11/08/2022 - 17:40 -kor

Kisfiam a projekt közben döntött úgy, hogy elindul 😄 így a pelust nehezített körülmények között is teszteltük, állta a sarat a sok fenékre huppanás közben is! Minket meggyőzött a termék, biztos hogy használni fogjuk!

Hanga Verified 21/08/2022 - 23:44 -kor

Mi is köszönjük a lehetőséget, végre megtaláltuk azt a pelenkát ami a legtökéletesebb minden szempontból számunkra!!!🥰

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása