Pampers Active Baby

Pampers Active Baby

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Pampers Active Baby pelenkákat.

30/09/2019 to 22/11/2019

Kuponkódok

Pampers Active Baby VIP-projektünk minden résztvevőjét szeretnénk megajándékozni 11 db kuponkóddal, melyből egyet felhasználhattok saját célra, a többit pedig megoszthatjátok kisbabás ismerőseitekkel. Az egyedi kódokat bejelentkezés után személyes Profil oldalatokról érhetitek el.

800 Ft kedvezmény

A felhasználás feltételei

A kuponkódok 800 Ft kedvezményre jogosítanak fel a megadott 3-as, 4-es, 4+-os, 5-ös vagy 6-os méretű Pampers Active Baby pelenkacsomag vásárlása esetén az eMAG oldalán, az alábbi linkeken:

Az eMAG webáruházban történő vásárlás során add meg az e-mailben szereplő egyedi promóciós kódot és váltsd be a 800 Ft kedvezményre jogosító kupont!

Egy személy egy kupon felhasználására jogosult, egy kupon pedig a kuponon megjelölt termékek valamelyikére váltható be. A kuponon szereplő kód egyedi és csak egyszer használható fel! A kupon a megjelölt termékek vásárlásához 2019. október 21. és 2019. november 18. között érvényes. A kupon készpénzre nem váltható! Ez egy elektronikusan beváltható kupon, ezért nyomtatott formában nem érvényesíthető!

Kérdésed van a beváltással kapcsolatban? Írj bátran a mira@pampersvipklub.hu e-mail címre!

Sütik elfogadása