Pampers Active Baby

Pampers Active Baby

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Pampers Active Baby pelenkákat.

30/09/2019 to 22/11/2019

Mira 22/10/2019 - 18:00 -kor

Tegyük ismertebbé a Pampers Active Baby pelenkákat!

A hét elejére a legtöbben már átvehették Active Baby indulócsomagjukat, sokan pedig már a hétvégén megkezdték a tesztelést kisbabájukkal.

Tegyük ismertebbé a Pampers Active Baby pelenkákat! Kissned, Mvv és Gerda VIP Klubtagok képei

Projektünk célja, hogy minél több anyukával és apukával megismertethessük az új Pampers Active Baby pelenkákat. A következő három hétben a Ti segítségeteket szeretnénk kérni abban, hogy VIP információitokat, tapasztalataitokat és az exkluzív kuponkódokat megosszátok a környezetetekben lévő kisbabás szülőkkel, hogy ők is eldönthessék, megfelelő választás lenne-e a pelus csöppségeik számára.

Segítsetek a visszajelzések összegyűjtésében!

Tavalyi Pampers Active Baby VIP-projektünk eredményét már a kezetekben foghajtátok: igen, a Ti visszajelzéseitekre támaszkodva fejlesztettük tovább az Active Baby pelenkákat, hogy azok még nagyobb védelmet nyújthassanak a szivárgás ellen. Most is arra kérünk Titeket, hogy segítsetek nekünk az anyukák és apukák véleményének összegyűjtésében, hogy ismét közösen formálhassuk kedvenc pelenkánk jövőjét!

Az indulócsomagban található „Kérdezd meg barátaidat!” kérdőívek segítségével összesen 12 kisbabás ismerősötök véleményét kérdezhetitek meg a Pampers Active Baby pelenkákkal kapcsolatban. Kérjétek meg őket, hogy töltsenek ki egy-egy kérdőívet, majd válaszaikat küldjétek el nekünk a lenti gombra kattintva!

"Kérdezd meg barátaidat!" kérdőív feltöltése


Osszátok meg másokkal is a Pampers Active Baby pelenkák előnyeit!

2x erősebb védőgátak*

2x erősebb védőgátak*

Kétszer erősebb* védelmet nyújt a szivárgás ellen, és akár 12 órán át szárazon tartja kisbabád bőrét.

Extra „sleep” réteg

Extra „sleep” réteg

Segít a gyors nedvszívásban, és egész éjjel szárazon tartja kisbabádat.

Nedvszívó Mikro Pearls™ gyöngyök

Nedvszívó Mikro Pearls™ gyöngyök

A Mikro Pearls™ gyöngyöket tartalmazó nedvszívó réteg magába zárja a nedvességet. Az akár 12 órán át tartó szárazságért.

3 nedvességfelszívó csatorna

3 nedvességfelszívó csatorna

Segítenek egyenletesen eloszlatni a nedvességet a pelenka belsejében és távol tartani azt a baba bőrétől.

Rugalmas oldalak

Rugalmas oldalak

A kényelmes illeszkedésnek köszönhetően kiváló éjszakai szivárgás elleni védelmet nyújt.

Pamutszerű puhaság**

Pamutszerű puhaság**

A baba bőrével érintkező fedőréteg puha és száraz, a kényelmes éjszakai alvás érdekében.

*A korábbi, 1-estől 5-ös méretig elérhető Active Baby pelenkákkal összehasonlítva
**A termék valódi pamutot nem tartalmaz

@Mindenki: Mik az első benyomásaitok az új Pampers Active Baby pelenkákról? Kikkel vagy hol fogjátok megosztani tapasztalataitokat?

13 hozzászólás

Maria8922 Verified 23/10/2019 - 13:52 -kor

Nagyon cuki minták vannak rajta! Jó nedvszívó és puha. Barátaimmal, ismerőseimmel osztom meg tapasztalataimat 😊

Herczeg • 24/10/2019 - 23:01 -kor

Sziasztok!
Nagyon szerettem a régi Active Baby pelust éjszakára, mivel simán bírta, bááár eléggé pisi szaga volt reggelre. Eddig ez az új, vékonyabb is bírja, de ez is nagyon tele lesz, mire ébred a kisasszony. Kedden reggel picit nedves volt Mia pizsije, pedig nem pelenkáztam másképpen... Azóta nem történt "baleset". Miának és nekem is tetszenek a kis állatok és minták a peluson. A pelus illata pedig már kibontásnál megfogott! Az valami szuper, olyan igazi kisbabás

Mira • 05/11/2019 - 10:19 -kor

@Herczeg: Nagyon örülünk, hogy ilyen nyitottak voltak a tapasztalataidra! Bízunk benne, hogy a kedvezményes kuponkódokat is meg tudtad velük osztani. Köszönjük lelkes részvételedet! 😊

Mucika • 25/10/2019 - 07:47 -kor

Sziasztok! Mi kedd óta tesztelünk! Imádjuk mindig is pampers rajongó voltam soha nem csalódtam meg benne mint ahogy most se... Köszönjük szépen meg egyszer a lehetőséget!!! ❣️😍🥰❣️ szivárgásteszt, #PampersActiveBabyKihívás, #PampersVIPKlub és #PampersVIPprojekt

Linabazsa Verified 25/10/2019 - 08:46 -kor

Sziasztok! Nekünk is megérkezett a pelus, meg múlt hét pénteken.
Nagyon jó az illata,nagyon tetszik a minta is.
Nagyon jól bírja valóban az éjszakát, sosem ázott át:)
A kisgyerekes ismerőseikkel illetve babás csoportokban osztottam meg a tapasztalataim.

kildus002 • 25/10/2019 - 16:20 -kor

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy átalussza a kislányom az éjszakát. Ehhez bomba biztos pelusra van szükségünk! Megtaláltuk a Pampers Active Babyben az elképzelésünk!

Mira • 05/11/2019 - 10:37 -kor

@kildus002: Ennek nagyon örülünk! 😊

Marika861211 Verified 26/10/2019 - 10:27 -kor

Mili születésekor próbáltuk először ezt a pelust, mert ajándékba kaptuk rokonoktól. Akkor nagyon nem vált be, 1-2 óra alatt teljesen elázott. Tavaly aztán tesztelhettük az új fejlesztések után, de nekünk ekkor is nagyon sok balesetünk volt vele. Kicsit félve jelentkeztem ezután a mostani tesztelésre, de mivel a többi Pampers pelussal nagyon elégedettek vagyunk, gondoltam adok neki még egy esélyt, hátha a mostani fejlesztések már meghozzák a kívánt eredményt. Nagyon pozitívan csalódtam a pelusban. Sokkal jobb a nedvszívó képessége, mint korábban. Az átaludt éjszakákat is maximálisan kibírja, most már megbízom benne annyira, hogy éjjel és nappal is rá merem adni a kicsire, bárhova is megyünk. Már néhány nap alatt meggyőzött annyira, hogy biztosan meg fogom venni bölcsis pelusnak. A kupont is biztosan felhasználom majd! :)
Külön szeretném kifejezni a köszönetemet és a tiszteletemet a Pampers-nek, amiért valóban figyelembe veszik a kisbabák és szüleik igényeit és véleményét, és folyamatosan fejlesztik a termékeiket. Ezúttal tényleg érezhető a pozitív változás. :)

Mira • 05/11/2019 - 10:43 -kor

@Marika861211: Nagyon sokat jelent számunkra, amit írtál, hiszen a Ti elégedettségetek és kisbabáitok kényelme a legfontosabb számunkra! Nagyon örülünk, hogy elégedettek vagytok az újítással!

Barnabas • 26/10/2019 - 21:52 -kor

Kedves mamik :)! Nagyon jó pelus. Egész éjszaka rajta van, és nem ázik át. Nagyon jó a nedvszívó képessége a pelenkának :). Ezek után is folyamatosan fogom használni, ahogy eddig is ezt a márkájú pelust. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

Gica13 • 27/10/2019 - 22:08 -kor

Eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. Az illata nagyon kellemes és valóban jó kis vékony pelenka, de simán bírja az éjszakát is. Baba-mama klubban osztom meg a tapasztalataimat.

Adri1991 • 28/10/2019 - 08:30 -kor

Eddig nekünk is jól bírta, azonban tegnap éjszaka szabály szerűen este 8tól reggel 8ig volt rajta és sajnos pisisen ébredtünk 😏 meglátjuk a továbbiakban :)

salex112 • 30/10/2019 - 19:42 -kor

Pozitív: illata kellemes, cuki grafika, nagyon vékony, jól szellőzik, kellemes benne mozognia, gyorsan felszívja a pisit.
Amit változtatnék: jelzőcsíkot tennék rá (indikátor), illetve a formatervezésen. A comboknál a gumírozás a többi márkához képest kevesebb mozgásteret hagy. Ha a leírás szerinti kilókat nézzük a kezdő súlynál még vékonyabb a pici combja és nem lehet elég szorosra húzni így kifolyik a pisi. Meg kell várni még nagyobb lesz a baba. A méretek között nagy a különbség, nem követi úgy le formailag a babákat.

Mira • 05/11/2019 - 11:23 -kor

@salex112: Köszönjük, hogy megosztottad velünk gondolataidat! A mostani méretezés megalkotásához több ezer kisbaba lábát, popsiját és derekát mérték meg. A Pampers pelenkák méretét súly szerint adjuk meg, és mivel nincs két egyforma alakú baba, így láthatod, hogy a méretek között átfedések vannak. A legtöbb esetben a kisbabád súlyának az általad használt méret tartományain belül kell lennie. Ha kisbabád vékonyabb alkatú, érdemes a kisebb méretet választani, míg ha szélesebb a csípője vagy a combja, akkor a nagyobb méret lesz rá tökéletes.

salex112 • 30/10/2019 - 19:51 -kor

Baba-mama foglalkozásokon (torna, hurci klub, mondókás klub stb), anyuka ismerősök között, munkahelyeinken már szétszórtam a mintákat. Illetve a netes csoportokban is cseréljük a tapasztalatokat. Eljuttattam egy blogos ismerős anyukának is. Hamarosan kiderül mindenki számára milyen tapasztalokat oszt meg az oldalán. 😃

kildus002 • 31/10/2019 - 09:37 -kor

Kicsit kétkedve fogadtam a csomagot, hiszen első gyermekemnél többször csalódtam a Pampers-Ben, így eszembe sem jutott a második gyerekemnek ezt a márkát választani. Emiatt örömmel fogadtam a tesztelés lehetőségét. 😊 Már az első benyomásom is jó volt, pihe puha, vékony, szép, jó illatú. Már az 1. nap alatt nálam nagyszerűen vizsgázott, mostmár biztos vagyok benne, hogy megtaláltuk a Pampers Baby Active pelenkában a mi márkákat! Köszönöm szépen Pampers csapata!

BabaMama Verified 31/10/2019 - 11:54 -kor

Sajnos nálunk nem vált be. 9 óra alvás után olyan büdös a pelenka, pedig alig van benne pisi, hogy éjszaka kénytelen vagyok cserélni.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása