Pampers Active Baby

Pampers Active Baby

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Pampers Active Baby pelenkákat.

30/09/2019 to 22/11/2019

Mira 08/11/2019 - 16:00 -kor

Projektünk legszebb pillanatai

Az elmúlt három hétben 500 VIP Klubtaggal tesztelhettük a megújult Pampers Active Baby pelenkákat, melyek akár 12 órán át tartó szivárgás elleni védelmet nyújtanak kisbabáink számára. VIP-projektünk a mai napon véget ér, ezért utolsó bejegyzésünkben szeretnénk Nektek megköszönni lelkes részvételeteket, valamint a rengeteg képet és visszajelzést, melyet megosztottatok velünk.

Projektünk legszebb pillanatai Orsyka92, BettiBoo, BrigiTK, Enci06, Giny21, rekapuska052 és Kissned VIP Klubtagok képei

Marika861211 VIP Klubtagunk minden helyzetben tesztelte az új Active Baby pelenkát:

Nálunk a pelenka kibírta a 14 órás éjszakát, az 5 órás vonatutat és a napi bölcsődés rohangálást is. Elégedett vagyok, a kis örökmozgóm kényelmesen szaladgálhat egész nap, tudom, hogy nem fog átázni a pelenka. Sokkal jobb lett, mint régen volt. :)

Timcsus VIP Klubtagunk így foglalta össze tapasztalatait:

Nekünk kisfiammal nagyon bevált. Vékony, mégis szuper a nedvszívó képessége, akár nappal izgő-mozgó módban van a drágám, akár éjszaka alvó módban. :) Jó puha, kedves figurák vannak rajta, tetszett mindkettőnknek. Köszönjük a lehetőséget, hogy kipróbálhattuk.

erschoka VIP Klubtagnak is bevált a pelus:

Nekünk bevált a pelus, szárazon ébredt a kislányunk. Sőt, ha véletlen elfelejtettük egyből ébredés után kicserélni a pelust, reggelizés után is száraz maradt. Korábban ilyen esetekben az ülés során nehezedő súly nedvességet préselt a ruhájára. Ezzel a pelussal ilyesmi nem fordult elő:)

Osszuk meg összegző tapasztalatainkat a Pampers csapatával!

Ne feledjétek, hogy mától tölthetitek ki a Záró felmérést, melyben összegezhetitek véleményeteket és értékelhetitek az új Active Baby pelenkát. Minden visszajelzés nagyon fontos a Pampers számára, így kérünk Titeket, szánjatok most pár percet a kérdőív kitöltésére. A Záró felmérést november 22-ig tudjátok kitölteni.

Kitöltöm a Záró felmérést!


Továbbra is várjuk online riportjaitokat értékeléseitekről és bejegyzéseitekről, "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőíveiteket, a projekt alatt készült képeiteket és további tapasztalataitokat a pelenkákkal kapcsolatban, melyeket megoszthattok velünk hozzászólások formájában.

@Mindenki: Jól éreztétek magatokat közös projektünkben?

3 hozzászólás

Linabazsa Verified 08/11/2019 - 20:15 -kor

Én igen, nagyon jól. :)

Herczeg • 10/11/2019 - 19:11 -kor

Igen,nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük,hogy részt vehettünk benne! Szuper volt látni más anyukák gyönyörű manóit is tesztelés közben és olvasni a hozzászólásokat! Nekünk 100%-osan bevált a pelus, így nem használunk mást.

salex112 • 13/11/2019 - 20:14 -kor

Köszönjük szépen a lehetőséget. Első tesztünk volt, de reméljük nem az utolsó. Nagyon élveztük. Pozitív meglepetés volt. Sok sikert kívánunk a Pampers csapatának a későbbiekben.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása