Pampers Active Baby

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Pampers Active Baby pelenkákat.

30/09/2019 to 22/11/2019

Mira 31/10/2019 - 15:41 -kor

Értékeljük a Pampers Active Baby pelenkákat!

Már több mint egy hete tesztelhetitek az új Pampers Active Baby pelenkákat, így bizonyára már rengeteg tapasztalattal rendelkeztek, amire sokan kíváncsiak. Segítsünk más anyukáknak és apukáknak, akik még nem próbálták a megújult pelust, és osszuk meg véleményünket az értékelő oldalakon is!

Értékeljük a Pampers Active Baby pelenkákat! betty86, Kovacsneandi és Nellibet85 VIP Klubtagok képei

Ne feledjétek, hogy csak a pelenkával kapcsolatos tapasztalataink és őszinte benyomásaink megosztásával nyújthatunk hasznos információt azok számára, akik nem tudják, milyen pelenkát válasszanak. Most összegyűjtöttünk pár tippet a hasznos értékelések írásához:

Hogyan írhatunk hasznos értékelést?

 1. Használjátok a saját szavaitokat!

  Ne másoljátok be az általunk közzétett leírásokat, vagy amiket a reklámban hallottatok, a szülők a Ti véleményetekre kíváncsiak.

 2. Írjatok az előnyökről!

  Mutassátok be, miért vált be kisbabátoknak és Nektek a pelenka, milyen szempontok miatt jó döntés az új Active Baby pelenka.

 3. Legyetek lényegre törőek!

  Maximum 4 mondat elég ahhoz, hogy kiemeljük a számunkra legfontosabb tulajdonságokat. Fogalmazzatok röviden és világosan!

 4. Pár segítőkérdés az értékeléshez:

  Mi az általános benyomásod a pelenkáról? Mik a legnagyobb előnyei vagy hátrányai véleményed szerint? Megfelelt az elvárásaidnak a pelenka? Milyen szituációkban tudtátok tesztelni, mikor vált be a legjobban? Más pelenkákkal összehasonlítva hogyan értékelnéd az Active Baby-t? Ajánlanád őket más szülőknek?

A következő oldalakon értékelhetitek a Pampers Active Baby pelenkát, de a felsoroltak mellett természetesen más fórumokon is beszélhettek a pelenkákról.

Fontos, hogy az Online riport segítségével velünk is megosszátok az értékeléseitek linkjét vagy a felhasználóneveteket, mellyel a bejegyzést közzétettétek. Így tudjuk követni aktivitásotokat, melyet a későbbi VIP-projektek során is figyelembe veszünk.

Online riport küldése


@Mindenki: Milyen tapasztalatokat gyűjtöttetek az új Pampers Active Baby pelenkákkal kapcsolatban? Írtatok már értékeléseket?

Közvélemény-kutatás

Ti hány csillaggal értékelitek a Pampers Active Baby pelenkákat?

5 csillag

143 Szavazatok, 67%

4 csillag

50 Szavazatok, 23%

3 csillag

19 Szavazatok, 9%

2 csillag

1 Szavazás, 0%

1 csillag

2 Szavazatok, 1%

23 hozzászólás

Szabryna13 • 31/10/2019 - 18:00 -kor

Sziasztok!
Nagyon meg voltam elégedve a pelussal, egyszer sem folyt ki a tartalma, nyugodtan elmertem vinni több óra hosszara a kislányom. Az éjszakákat is kibirta:) Ezentúl csak a Pampers Aktív Baby pelust fogjuk használni! Köszönjük szépen a lehetőséget! :* :)

kovacsalexandraa • 31/10/2019 - 18:30 -kor

Nekünk nagyon be vált a pelus, imádom, hogy teljesen szárazon tartja a kislányomat. Nagyon vékony, puha tapintású és egy nagyon picit illatos is (szerintem 😅). Mi nagyon szeretjük és biztos hogy máskor is használni fogjuk. 😊

Zsu • 31/10/2019 - 18:55 -kor

Szuper, vékony pelus, amiben láthatóan jobban érzi magát a fiam és ismét szárazak a reggelek. Nekünk nagyon bevált, ezen túl ezt fogjuk használni!

Erzsi Verified 31/10/2019 - 19:17 -kor

Sziasztok! 1 hete teszteljük a pelust :)
1,5 éves a kislányom
Éjjelre és nappalra is ezt adtam rá, hosszú útakat is szárazon bírta , nem ázort átt 👌👌
Azt tapasztalttam hogy méretezés kicsit nagyobb (5 méretett teszteltünk ) de szerintem kisebb 6,- os méretnek megfelell 🥰🥰 ismerősi körben is nagyon sok pozítív vissza jelzést kaptam hogy jól bírja az éjszakát 🥰🥰 köszönöm hogy részese lehetem ,, biztos hogy a közel jővőben is fogunk venni az új pelusból ❤

Mira • 05/11/2019 - 11:41 -kor

@Erzsi: Nagyon örülünk, hogy ilyen elégedettek vagytok a pelussal! Köszönjük az őszinte visszajelzésedet!

Kriszta40 Verified 31/10/2019 - 19:18 -kor

Nekünk be is vált meg nem is.Kisfiam este meg éjszaka is elég sokat iszik,így van pisi is bőven.Nappalra bevált a pelus,éjszakára nem.De köszönjük a lehetőséget,hogy kipróbálhattuk. 🙂

AnMi Verified 31/10/2019 - 20:15 -kor

Sziasztok, nekünk sem vált be a pelus sajnos. Mi most kezdtük a hozzátáplálást és elég folyékony lett a kakija, és az mindig kinyomódott a hátánál. Viszont nagyon tetszett, higy vékony, légáteresztő és sok sok pisit elnyel.

Ancsi74 Verified 31/10/2019 - 20:19 -kor

Nagyon jó a pelenka sok folyadékot szív fel. Nagyon jó az illata kisfiamnak bevált.

Kbogi Verified 31/10/2019 - 20:42 -kor

Abszolút megvagyok elégedve a pelussal. Eddig is használtunk már pampers pelenkákat, de most valóban észrevettem hogy sokkal jobban és több pisit szív magába. És a kedvencem az illata, nekem kicsit olyan hintőporos illatúnak tűnik és így nincs a kisfiamnak tömény pisi szaga, akár 12 óra után sem!

Vikyci • 31/10/2019 - 20:53 -kor

Elégedett vagyok a pelussal, kibírja az éjszakát is, voltunk kirándulni is és azt is kibírta, nem volt szükség cserére.
újszülött korában használtam már Pamperst, de annak erős pisi szaga lett nagyon hamar. Ebből a pelusból nem érződik ki a pisi szag.

Mira • 05/11/2019 - 12:03 -kor

@Vikyci: Szuper, hogy nemcsak otthon teszteltétek a pelust! Nagyon örülünk, hogy a kiránduláson is kiállta a próbát az Active Baby! 😊

Herczeg • 31/10/2019 - 23:17 -kor

Sziasztok! Mi éjszakára eddig a régi Active Babyt használtuk,de ez az új is nagyon bevált. Sőt! Ennek reggelre egyáltalán nincs pisi szaga,pedig fullon megtelik. Egyszer volt csak nedves picit a pizsije a kislányunknak,de lehet nem figyeltem annyira a pelusozásnál. Rögtön aktív kirándulással kezdtük a tesztelést, ami alatt szintén száraz maradt mindene a manónak. A pelus maga puha, szuper nedvszívó, pedig vékony. Az illata és a rajta lévő minták mindkettőnknek nagyon tetszik, de a szétosztott mintáknál is ezek tűntek fel legelőször az anyáknak. A kérdőíveket kitöltötték az anyák a Baba-Mama Klubban és a játszótéren is,ahol személyesen is beszélgettünk a Pampers Active Babyről. Az emag.hu-ra és a Pampers.hu-ra is írtam értékelést. A kuponokat elküldtem,aminek nagyon örültek. Képeket is szorgosan töltögettem fel.
További jó tesztelést mindenkinek :)

Mira • 05/11/2019 - 12:09 -kor

@Herczeg: Köszönjük a beküldött képeket és a hozzászólásokat! Nagyon örülünk, hogy sikert szétosztani a kuponkódokat is! 😊

Linabazsa Verified 01/11/2019 - 08:21 -kor

Nekünk bevált ez a pelenka,nagyon tetszik, aranyos a mintája is.
Jól beszívta a pisit, nem ázott át.

Mcmoki • 01/11/2019 - 10:34 -kor

Sziasztok! A pelus valóban jobb, mint a korábbi változat, én érzek fejlődést. A 12 órát éjszaka azért nem minden alkalommal bírja ki. Pozitívum, hogy a piciszagot valamivel jobban elfedi, mint más pelusok. Viszont ha az ár/érték arányt nézzük a babylove pelenka is van ilyen jó, sőt gumirozott a derékrésze ami itt hiányzik. Ha olcsóbb lenne a Pamperst választanám lehet, de így a dm sajámárkás lekörözi nálam. A tesztelési lehetőséget nagyon szépen köszönjük!

Maria8922 Verified 01/11/2019 - 14:53 -kor

Puha, erős, szép színes, enyhén illatos😊 Nekünk bevált, szeretjük a Pampers pelenkákat! Nagyon sokat iszik a kislányom, volt, hogy át is ázott, de ez minddel előfordul. Volt, hogy majd leszakadt a sok pisitől, de jól bírta 😀

Pocok233 • 01/11/2019 - 15:54 -kor

Örülök, hogy kipróbálhattuk a pelust mert a legjobbak között van azok közül amiket használtunk. Az illata nagyon jó még a pisi szag sem érződik annyira. Az éjszakai 12 óra alvást simán kibírja és száraz marad a popsi. Hosszabb úton is megállta a helyét. Egyetlen kis hibát találtam rajta, a rögzítő csíkok nem mindig ragadnak megfelelően. Pelenkát ugyan nem hagytunk el mert a ruha is tartja, de ezen nem ártana javítani kicsit. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek.

Nagypalnekriszti • 01/11/2019 - 16:44 -kor

Teljesen meg vagyok elégedve a pelussal.Kibírta az éjszakákat is.

kuszendaj Verified 02/11/2019 - 09:42 -kor

Nagyon jó illatú, kellemes az anyaga, és szuper vékony ez a pelus.
Mind a kis és nagy dolgokat magában tartja, csak ajánlani tudom.
Egyszer fordult elő hogy a pisi kiszivárgott belőle.

Timcsus Verified 04/11/2019 - 08:51 -kor

Nekünk kisfiammal nagyon bevált. Vékony, mégis szuper a nedvszívó képessége, akár nappal izgő-mozgó módban van a drágám, akár éjszaka alvó módban. :) Jó puha, kedves figurák vannak rajta, tetszett mindkettőnknek. Köszönjük a lehetőséget, hogy kipróbálhattuk.

Mira • 05/11/2019 - 13:00 -kor

@Timcsus: Bízunk benne, hogy a jövőben is használni fogjátok! 😊

D.Szandra • 04/11/2019 - 12:30 -kor

Nagyon jó nedvszívó. Meglepően puha és vékony a pelus. Nagyon örülök hogy ki próbálhatuk nagyon meg vagyok vele elégedve így biztosan fogok venni

Dorcy Verified 04/11/2019 - 18:04 -kor

Köszönjük a tesztelési lehetőséget! Nagyon jó benne, hogy vékony, könnyű pelenka. Viszont ha a kisfiam sok folyadékot fogyaszt akkor reggelre pisisek leszünk. De ezt leszámítva fogunk még ilyen pelenkát vásárolni, hisz napközben szárazon tartja. :)

Reni89 Verified 07/11/2019 - 15:36 -kor

Sziasztok. Nagyon örülök hogy bekerülhettünk. Eddig a Lidl saját márkás pelusát használtuk, de ezt kipróbálva meg vagyunk elégedve vele. Sokkal vékonyabb és légáteresztőbb. Alig vehető észre. Valószínű hogy a jövőben is fogunk ilyet vásárolni.

salex112 • 07/11/2019 - 17:04 -kor

Pozitív: illata kellemes, cuki grafika, nagyon vékony, jól szellőzik, kellemes benne mozognia, gyorsan felszívja a pisit.
Amit változtatnék: jelzőcsíkot tennék rá (indikátor), illetve a formatervezésen.A comboknál előfordul, hogy kifolyik a pisi, a deréknál viszont most kényelmes a méret. A testalkata teljesen átlagos a pindúrnak. Összességében viszont egy jó és kényelmes nappali pelus, éjszakát nem bírná ki nálunk.
Baba-mama foglalkozásokon (torna, hurci klub, mondókás klub stb), anyuka ismerősök között, munkahelyeinken már szétszórtam a mintákat. Illetve a netes csoportokban is cseréljük a tapasztalatokat. Eljuttattam egy blogos ismerős anyukának is, illetve egy gyermek illusztrátor ismerősnek. Hamarosan kiderül mindenki számára milyen tapasztalokat oszt meg az oldalán. 😃 Pampers és Emag oldalon is értékelve.

Mira • 10/11/2019 - 13:00 -kor

@salex112: Köszönjük, hogy ilyen lelkesen részt vettél a projektben, és ilyen sok ismerősödnek meséltél a pelusokról. 😊 Köszönjük őszinte visszajelzésedet is! 😊

Marika861211 Verified 07/11/2019 - 20:37 -kor

Csak jót tudtam írni a pelenkáról. Ez az új fejlesztés teljesen meggyőzött, valóban nagyon megbízható pelenka, nem volt egyetlen balesetünk se. Még a 14 órás éjszakát is jólbírta. Elégedettek vagyunk. :)

betty86 Verified 07/11/2019 - 21:09 -kor

Sziasztok!
Örülök a teszelésnek.
Újszülöttként a pampers nem vált be mert minden irányba folyt ki minden belőle. Akkor libero comfortot hasznàltunk.
Fél év után a sleep&play nappali pelusnak bevàlt de éjjel cserélni kellett.
A bugyi pelust is kipróbáltam 4es méretet de max 2 órát bír azután csere volt mert lógott a gyereken.

Viszont teljesen pozitív tapasztalatom van jelenleg. Hálózsákban alvó gyereket ha magam mellé veszem szopizni akkor nem gőzölög ki a pisiszag. 10 órát de van hogy 12 órát rajta van ami alvás függő. Viszont ez is lóg ilyen hosszú idő miatt. Továbbá előfordult sokszor hogy a zselét töröltem le a bőréről (ez negativ) az esti alvás után.
Légáteresztő, puha, kényelmes.

Éjszakàra ezt fogjuk használni.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása