Pampers Active Baby

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult Pampers Active Baby pelenkákat.

30/09/2019 to 22/11/2019

Mira 08/11/2019 - 16:00 -kor

Projektünk legszebb pillanatai

Az elmúlt három hétben 500 VIP Klubtaggal tesztelhettük a megújult Pampers Active Baby pelenkákat, melyek akár 12 órán át tartó szivárgás elleni védelmet nyújtanak kisbabáink számára. VIP-projektünk a mai napon véget ér, ezért utolsó bejegyzésünkben szeretnénk Nektek megköszönni lelkes részvételeteket, valamint a rengeteg képet és visszajelzést, melyet megosztottatok velünk.

Projektünk legszebb pillanatai Orsyka92, BettiBoo, BrigiTK, Enci06, Giny21, rekapuska052 és Kissned VIP Klubtagok képei

Marika861211 VIP Klubtagunk minden helyzetben tesztelte az új Active Baby pelenkát:

Nálunk a pelenka kibírta a 14 órás éjszakát, az 5 órás vonatutat és a napi bölcsődés rohangálást is. Elégedett vagyok, a kis örökmozgóm kényelmesen szaladgálhat egész nap, tudom, hogy nem fog átázni a pelenka. Sokkal jobb lett, mint régen volt. :)

Timcsus VIP Klubtagunk így foglalta össze tapasztalatait:

Nekünk kisfiammal nagyon bevált. Vékony, mégis szuper a nedvszívó képessége, akár nappal izgő-mozgó módban van a drágám, akár éjszaka alvó módban. :) Jó puha, kedves figurák vannak rajta, tetszett mindkettőnknek. Köszönjük a lehetőséget, hogy kipróbálhattuk.

erschoka VIP Klubtagnak is bevált a pelus:

Nekünk bevált a pelus, szárazon ébredt a kislányunk. Sőt, ha véletlen elfelejtettük egyből ébredés után kicserélni a pelust, reggelizés után is száraz maradt. Korábban ilyen esetekben az ülés során nehezedő súly nedvességet préselt a ruhájára. Ezzel a pelussal ilyesmi nem fordult elő:)

Osszuk meg összegző tapasztalatainkat a Pampers csapatával!

Ne feledjétek, hogy mától tölthetitek ki a Záró felmérést, melyben összegezhetitek véleményeteket és értékelhetitek az új Active Baby pelenkát. Minden visszajelzés nagyon fontos a Pampers számára, így kérünk Titeket, szánjatok most pár percet a kérdőív kitöltésére. A Záró felmérést november 22-ig tudjátok kitölteni.

Kitöltöm a Záró felmérést!


Továbbra is várjuk online riportjaitokat értékeléseitekről és bejegyzéseitekről, "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőíveiteket, a projekt alatt készült képeiteket és további tapasztalataitokat a pelenkákkal kapcsolatban, melyeket megoszthattok velünk hozzászólások formájában.

@Mindenki: Jól éreztétek magatokat közös projektünkben?

Mira 04/11/2019 - 15:30 -kor

Élvezz minden pillanatot a Pampers Active Baby-vel!

Semmi sem rosszabb annál, mikor egy kényelmetlen és átázott pelus megakadályozza csöppségedet abban, hogy felszabadultan játszhasson vagy felfedezze a világot maga körül.

Élvezz minden pillanatot a Pampers Active Baby-vel! #szivárgásteszt a szabadban. rekapuskas05, Akela444 és lukinr2 VIP Klubtagok képei

Nincs mindig idő vagy lehetőség arra, hogy pelust cseréljünk egy hosszabb séta vagy utazás alkalmával, esetleg a bevásárlás közepén vagy a védőnő meglátogatásakor. Éppen ezért létfontosságú, hogy egy megbízható, kényelmes és szivárgásmentes pelenka gondoskodjon gyermekeink kényelméről.

A Pampers Active Baby pelenkák innovációjának köszönhetően nem kell aggódnod a kellemetlen balesetek miatt, így minden pillanatot kiélvezhetsz kisbabáddal. Legyetek otthon vagy társaságban, az új Active Baby pelenka:

 • akár 12 órán át tartó szivárgás elleni védelmet nyújt a 2x erősebb* védőgátaknak köszönhetően,
 • egyenletesen eloszlatja és magába zárja a nedvességet, így szárazon tartja kisbabádat,
 • pamutszerű puhasága** gondoskodik kisbabád kényelméről.

*A korábbi, 1-estől 5-ös méretig elérhető Active Baby pelenkákkal összehasonlítva **A termék valódi pamutot nem tartalmaz

Osszuk meg tapasztalatainkat!

Tisztában vagyunk vele, hogy az apró felfedezők szárazon tartása minden szülő számára nagy kihívás, főleg az otthonon kívül. Teszteljétek az Active Baby pelenkákat nyilvános helyeken, játszótereken, baba-mama klubokban vagy éppen bevásárláskor, majd beszélgessetek minél több szülővel a tapasztalataitokról! Használjuk ki a hátralévő egy hetet, és...

 • gyűjtsünk össze minél több "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőívet,
 • osszuk meg tapasztalatainkat online a #szivárgásteszt, #PampersActiveBabyKihívás, #PampersVIPKlub és #PampersVIPprojekt hashtagekkel!
"Kérdezd meg barátaidat!" kérdőív feltöltése


@Mindenki: Mit gondoltok, a jövőben is használni fogjátok az Active Baby pelenkákat? Felhasználtátok már a 800 Ft-os kedvezményt?

Közvélemény-kutatás

Kitöltötték már kisbabás ismerőseid a "Kérdezd meg barátaidat!" kérdőíveket?

Igen, már fel is töltöttem őket

69 Szavazatok, 56%

Igen, már csak fel kell őket töltenem

51 Szavazatok, 41%

Nem, de már tervezem a találkozókat, hogy kitölthessék

4 Szavazatok, 3%

Mira 31/10/2019 - 15:41 -kor

Értékeljük a Pampers Active Baby pelenkákat!

Már több mint egy hete tesztelhetitek az új Pampers Active Baby pelenkákat, így bizonyára már rengeteg tapasztalattal rendelkeztek, amire sokan kíváncsiak. Segítsünk más anyukáknak és apukáknak, akik még nem próbálták a megújult pelust, és osszuk meg véleményünket az értékelő oldalakon is!

Értékeljük a Pampers Active Baby pelenkákat! betty86, Kovacsneandi és Nellibet85 VIP Klubtagok képei

Ne feledjétek, hogy csak a pelenkával kapcsolatos tapasztalataink és őszinte benyomásaink megosztásával nyújthatunk hasznos információt azok számára, akik nem tudják, milyen pelenkát válasszanak. Most összegyűjtöttünk pár tippet a hasznos értékelések írásához:

Hogyan írhatunk hasznos értékelést?

 1. Használjátok a saját szavaitokat!

  Ne másoljátok be az általunk közzétett leírásokat, vagy amiket a reklámban hallottatok, a szülők a Ti véleményetekre kíváncsiak.

 2. Írjatok az előnyökről!

  Mutassátok be, miért vált be kisbabátoknak és Nektek a pelenka, milyen szempontok miatt jó döntés az új Active Baby pelenka.

 3. Legyetek lényegre törőek!

  Maximum 4 mondat elég ahhoz, hogy kiemeljük a számunkra legfontosabb tulajdonságokat. Fogalmazzatok röviden és világosan!

 4. Pár segítőkérdés az értékeléshez:

  Mi az általános benyomásod a pelenkáról? Mik a legnagyobb előnyei vagy hátrányai véleményed szerint? Megfelelt az elvárásaidnak a pelenka? Milyen szituációkban tudtátok tesztelni, mikor vált be a legjobban? Más pelenkákkal összehasonlítva hogyan értékelnéd az Active Baby-t? Ajánlanád őket más szülőknek?

A következő oldalakon értékelhetitek a Pampers Active Baby pelenkát, de a felsoroltak mellett természetesen más fórumokon is beszélhettek a pelenkákról.

Fontos, hogy az Online riport segítségével velünk is megosszátok az értékeléseitek linkjét vagy a felhasználóneveteket, mellyel a bejegyzést közzétettétek. Így tudjuk követni aktivitásotokat, melyet a későbbi VIP-projektek során is figyelembe veszünk.

Online riport küldése


@Mindenki: Milyen tapasztalatokat gyűjtöttetek az új Pampers Active Baby pelenkákkal kapcsolatban? Írtatok már értékeléseket?

Közvélemény-kutatás

Ti hány csillaggal értékelitek a Pampers Active Baby pelenkákat?

5 csillag

143 Szavazatok, 67%

4 csillag

50 Szavazatok, 23%

3 csillag

19 Szavazatok, 9%

2 csillag

1 Szavazás, 0%

1 csillag

2 Szavazatok, 1%

Mira 25/10/2019 - 15:00 -kor

#szivárgásteszt alvás közben

Minden szülő álma, hogy kisbabája nyugodtan és zavartalanul aludhasson éjszaka, hiszen ez a kulcsa annak, hogy az egész család kipihenhesse magát és feltöltődhessen energiával a következő napra.

#szivárgásteszt alvás közben

A kisbabák számára az alvás rendkívül fontos, hiszen kulcsszerepet játszik fizikai, mentális és érzelmi fejlődésükben. Alvás közben a kisbabák akár kétszer annyit is mozoghatnak, mint a felnőttek, ezért pelenkájuk szivárogni kezdhet vagy megduzzadhat a nedvességtől, ami megzavarja békés szunyókálásukat.

A Pampers Active Baby pelenkák egy különleges, extra „sleep” réteggel rendelkeznek, amely segít a folyadék gyors felszívásában, a 2x erősebb* védőgátak pedig segítenek abban, hogy szivárgásmentesen teljen az éjszaka. Így nem számít, mennyit mocorognak, vagy milyen pózban alszanak a babák, az új Pampers Active Baby pelenkák egész éjszaka gondoskodnak a szivárgásmentes kényelemről.

Pampers Active Baby Kihívás a közösségi oldalakon

Egy hét tesztelés után itt az idő, hogy megosszuk ismerőseinkkel, hogyan teljesít az új Pampers Active Baby pelenka alvás közben! Használjátok a #szivárgásteszt, #PampersActiveBabyKihívás, #PampersVIPKlub és #PampersVIPprojekt hashtageket, és osszátok meg tapasztalataitokat követőitekkel pár aranyos, alvós kép kíséretében!

#szivárgásteszt alvás közben

Éjjeli babatípusok

Tengericsillag, lajhár, szurikáta, bagoly vagy pacsirta? Olvasd el a különböző babatípusokra vonatkozó leírásokat, és derítsd ki, melyik csapatba tartozik csöppséged! Töltsd le a megfelelő sablont a VIP-ajándékok menüben, majd oszd meg az eredményt barátaiddal Facebook vagy Instagram történetben, hogy ők is megtalálhassák kisbabájuk típusát. Kattints ide a letöltéshez!

Ne felejtsétek el elküldeni nekünk bejegyzéseiteket, hogy mi se maradjunk le az édes kis hétalvókról!

Online riport küldése


*A korábbi, 1-estől 5-ös méretig elérhető Active Baby pelenkákkal összehasonlítva

@Mindenki: A Ti kisbabátok hogy alszik éjszaka?

Mira 22/10/2019 - 18:00 -kor

Tegyük ismertebbé a Pampers Active Baby pelenkákat!

A hét elejére a legtöbben már átvehették Active Baby indulócsomagjukat, sokan pedig már a hétvégén megkezdték a tesztelést kisbabájukkal.

Tegyük ismertebbé a Pampers Active Baby pelenkákat! Kissned, Mvv és Gerda VIP Klubtagok képei

Projektünk célja, hogy minél több anyukával és apukával megismertethessük az új Pampers Active Baby pelenkákat. A következő három hétben a Ti segítségeteket szeretnénk kérni abban, hogy VIP információitokat, tapasztalataitokat és az exkluzív kuponkódokat megosszátok a környezetetekben lévő kisbabás szülőkkel, hogy ők is eldönthessék, megfelelő választás lenne-e a pelus csöppségeik számára.

Segítsetek a visszajelzések összegyűjtésében!

Tavalyi Pampers Active Baby VIP-projektünk eredményét már a kezetekben foghajtátok: igen, a Ti visszajelzéseitekre támaszkodva fejlesztettük tovább az Active Baby pelenkákat, hogy azok még nagyobb védelmet nyújthassanak a szivárgás ellen. Most is arra kérünk Titeket, hogy segítsetek nekünk az anyukák és apukák véleményének összegyűjtésében, hogy ismét közösen formálhassuk kedvenc pelenkánk jövőjét!

Az indulócsomagban található „Kérdezd meg barátaidat!” kérdőívek segítségével összesen 12 kisbabás ismerősötök véleményét kérdezhetitek meg a Pampers Active Baby pelenkákkal kapcsolatban. Kérjétek meg őket, hogy töltsenek ki egy-egy kérdőívet, majd válaszaikat küldjétek el nekünk a lenti gombra kattintva!

"Kérdezd meg barátaidat!" kérdőív feltöltése


Osszátok meg másokkal is a Pampers Active Baby pelenkák előnyeit!

2x erősebb védőgátak*

2x erősebb védőgátak*

Kétszer erősebb* védelmet nyújt a szivárgás ellen, és akár 12 órán át szárazon tartja kisbabád bőrét.

Extra „sleep” réteg

Extra „sleep” réteg

Segít a gyors nedvszívásban, és egész éjjel szárazon tartja kisbabádat.

Nedvszívó Mikro Pearls™ gyöngyök

Nedvszívó Mikro Pearls™ gyöngyök

A Mikro Pearls™ gyöngyöket tartalmazó nedvszívó réteg magába zárja a nedvességet. Az akár 12 órán át tartó szárazságért.

3 nedvességfelszívó csatorna

3 nedvességfelszívó csatorna

Segítenek egyenletesen eloszlatni a nedvességet a pelenka belsejében és távol tartani azt a baba bőrétől.

Rugalmas oldalak

Rugalmas oldalak

A kényelmes illeszkedésnek köszönhetően kiváló éjszakai szivárgás elleni védelmet nyújt.

Pamutszerű puhaság**

Pamutszerű puhaság**

A baba bőrével érintkező fedőréteg puha és száraz, a kényelmes éjszakai alvás érdekében.

*A korábbi, 1-estől 5-ös méretig elérhető Active Baby pelenkákkal összehasonlítva
**A termék valódi pamutot nem tartalmaz

@Mindenki: Mik az első benyomásaitok az új Pampers Active Baby pelenkákról? Kikkel vagy hol fogjátok megosztani tapasztalataitokat?

Sütik elfogadása