Küldetések

Küldetések

Vegyél részt a legújabb Pampers Küldetésben!

13/08/2018 to 30/09/2019

Mira 25/03/2020 - 10:00 -kor

Tévhitek a Pampers Pants bugyipelenkáról

Szülőként nap mint nap rengeteg mendemondával találkozunk a kisbabákkal és a gyermekneveléssel kapcsolatban. Biztosan Ti is hallottátok már a „ne szaladj rögtön, ha sír, mert soha nem tanulja meg megnyugtatni magát” vagy a „minél fáradtabb, annál jobban fog aludni éjszaka” és más, ezekhez hasonló tanácsokat. Lehet, hogy meglepő, de a Pampers Pants pelenkákkal kapcsolatban is léteznek már ilyen tévhitek! Készen állsz arra, hogy lerántsuk róluk a leplet? Akkor olvass tovább!

  1. A kisbabám még túl kicsi a Pants bugyipelenkához

    A legnagyobb hiedelem, mely körüllengi a bugyipelenkákat, hogy a Pampers Pants pelusok a nagyobb babákra valók, akik már elkezdték tanulni a bili használatát. Előző Küldetésünkből kiderült, hogy a Pampers VIP Klub 17%-a* egyetért ezzel az állítással. Való igaz, hogy a Pampers Pants pelusok nagyon hasznosak lehetnek ennél a mérföldkőnél, azonban a bugyipelenkák ideje sokkal hamarabb eljön a kisbabák életében. Amint csöppséged megteszi az első önálló mozdulatait, a pelenkacserék egyre nehezebbé válnak a kis örökmozgókkal – innen tudod, hogy ideje Pampers Pants pelusra váltani! 3-as mérettől elérhetőek, így mire kisbabád megtanul átfordulni, már el is kezdhetitek használni őket!

  2. A Pampers Pants pelusok nappalra valók

    A második tévhit, hogy a bugyipelenka nappali viselet, melyet a nagy felfedezésekhez és a játékhoz fejlesztették ki. Ez az állítás azonban szintén hamis! A kisbabák kétszer annyit mozognak álmukban, mint a felnőttek, ezért éjszaka is legalább annyira fontos a szivárgás elleni védelem, mint nappal. A Pampers Pants bugyipelenka szuper nedvszívó magja magába zárja a nedvességet, míg a 360°-os illeszkedés megakadályozza a szivárgást a combjuknál és a hasuknál. A VIP Klubtagok 43%-a úgy gondolta, hogy éjszakára a tépőzáras pelusok a legjobbak. Azonban míg a tépőzáras pelenkák meglazulhatnak kisbabád pocakján, addig a Pamper Pants pelusok követik kisbabád alakját – így nem csak nappal, hanem éjszaka is kiváló illeszkedést és szivárgás elleni védelmet nyújtanak az apróságoknak.

  3. Nincs szükségünk bugyipelenkára, mert a kisbabám mindig nyugodtan tűri a peluscserét

    Noha nagyon szerencsés helyzetben vagy, a Pants pelusok nem csak azért szuperek, mert könnyen és gyorsan lehet őket cserélni. A kisbabák pocakja evés után kikerekedik, majd alvás közben visszahúzódik – a különbség pedig akár több centiméter is lehet a pocijuk átmérőjében. Korábbi felmérésünkből kiderült, hogy 22%* szerint a tépőzáras pelusok jobban védenek a szivárgás ellen. Azonban a tépőzáras pelusokkal ellentétben a Pampers Pants pelusok rugalmas derékgumírozása kiválóan illeszkedik a babák alakjához és mozgásához, így mindig a helyén marad, miközben komfortosan öleli a kicsik pocakját. A Pampers Pants bugyipelenkákban kisbabád így mindig szabadon mozoghat, ami létfontosságú a fejlődésükhöz.

*414 Pampers VIP Klubtag véleménye alapján

A Pampers Pants pelusok 360°-os illeszkedése gondoskodik arról, hogy kisbabád mindig maximális kényelemben legyen - nappal és éjszaka. A tépőzáras pelenkákkal ellentétben nem szorít, de nem is lazul ki, minden helyzetben kiválóan simul kisbabád alakjához, így véd a szivárgás ellen. A feladásuk pedig egyszerűbb nem is lehetne, nem kell aggódnod, hogy túl szorosra vagy lazára állítod a füleket. Csak felhúzod mint egy nadrágot, és már kész is!

Közvélemény-kutatás

Ti kipróbálnátok a Pampers Pants bugyipelenkákat?

Igen, a maximális kényelmet szeretném nyújtani kisbabámnak!

46 Szavazatok, 72%

Nem, maradunk a tépőzáras pelenkáknál

3 Szavazatok, 5%

Már használjuk őket

15 Szavazatok, 23%

@Mindenki: Ti meglepődtetek a tévhitekben vagy Ti is hittetek bennük? Írjátok meg hozzászólásban!

4 hozzászólás

csikicsi Verified 29/03/2020 - 18:21 -kor

Hittem bennük, próbáltuk már korábban, és nagyon praktikus volt :)

Reni123 Verified 30/03/2020 - 11:58 -kor

Nagyon kényelmes és szeretjük

Szabryna13 • 01/04/2020 - 13:39 -kor

Kb 4 hónapja csak a Pantsot használjuk és bátran kimerem jelenteni, hogy az egyik legszuperebb pelus amit eddig próbáltunk! :)
Nem volt vele semmi probléma, sem nappal, sem éjszaka!
Nagyon szeretjük! :) ☺️

galambosnevarga Verified 07/04/2020 - 22:18 -kor

Nekünk nagyon hasznos a 8 honapos kisfiamnál😊😍

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása