Mira 20/12/2019 - 14:24 -kor

Kellemes ünnepeket kíván a Pampers VIP Klub!

Egy újabb esztendő végéhez közeledünk, azonban a szilveszter előtt még hátravan az év legszebb ünnepe: a karácsony.

Szeretnénk megköszönni minden Klubtagnak, hogy 2019-ben is itt voltatok, és megosztottátok velünk és egymással csöppségetek cseperedésének legszebb pillanatait. Egyúttal szeretnénk Nektek és szeretteiteknek meghitt, pihenésben és boldog pillanatokban gazdag ünnepeket kívánni a Pampers VIP Klub csapata nevében.

Karácsonyi sablonok

Három aprócska ajándékkal is készültünk Nektek karácsony alkalmából. Karácsonyi Instagram és Facebook sablonjainkat megtaláljátok a VIP-ajándékok menüpontban, belépés után pedig ingyenesen letölthetitek és felhasználhatjátok őket.

  • Karácsonyi kívánságlista: Ha a Ti családi és baráti köreitekben is nagy fejtörést okoz az ajándékozás, ez a sablon különösen hasznos lehet! Töltsd ki csöppségeid számára, így biztosan nem lesz olyan ajándék a fa alatt, melynek ne örülnének a gyerekek. 😉
  • Karácsonyi Bingo: Dobd fel Instagram vagy Facebook profilodat ezzel a bájos sablonnal, és jelöld be azokat a dolgokat, amiket már kipipáltál idén karácsonykor!
  • Karácsonyi célok: Bár az ünnepeknek a családról és a szeretetről kellene szólnia, gyakran nem úgy alakul a készülődés, ahogy terveztük. Tartsd szem előtt azt, ami igazán fontos Számodra, és készíts listát azokról a dolgokról, amikre mindenképpen szeretnél időt fordítani!

A sablonokat regisztráció/bejelentkezés után itt tudjátok letölteni:

Letöltöm a karácsonyi sablonokat!


@Mindenki: Ti milyen karácsonyi hagyományokat őriztetek meg gyermekkorotokból és milyen új szokásokat teremtettetek a saját családotokban?

6 hozzászólás

Bewithu409 • 20/12/2019 - 16:38 -kor

Nalunk a csaladban hagyomany, hogy mindig egyutt diszitjuk a fat kozben csacsogunk forro csokit iszunk es karacsonyi zeneket hallgatunk mindenki kozosen ez most sem lesz maskepp. Sajat csaladunkban uj szokaskebt szeretnem bevezetni h minden evben csinalunk egy karacsonyi diszt a fara. Bence most meg csak 4 honapos de bizom benne hogy elvezni fogja az elkeszitesuket.

Gimicica Verified 20/12/2019 - 19:48 -kor

Hagyomány, hogy a 24-ei nap csak a közeli családé... ezt mindig meg fogom tartani! Uj szokast szerettem volna teremteni mar tavaly de a "csalad" marhara nem volt vevo ra... (minden evben masik teso szervezze a karacsonyi vacsorat...) ennyit a csaladrol. :(

Hrena44 • 20/12/2019 - 20:27 -kor

Nálunk hagyomány,hogy a karácsonyfát együtt díszítjük. Minden évben megfogadjuk,hogy először az égősort tesszük fel és utánna a díszeket de valahogy mindig fordítva történik. Ez lesz az első karácsonyunk a picivel,izgatottan várjuk,hogy a fények,csillogó gömbök mennyire fog neki tetszeni. 😁

Anyavagyok • 21/12/2019 - 08:47 -kor

Mezes kalácsot készítünk, nálunk az a karácsonyfa dísz is. Feldíszítjük a karácsonyfát, karacsonyi vacsora, ajándékozás.

Marika861211 Verified 30/12/2019 - 16:03 -kor

Nálunk a karácsonyfaállításnak és a közös karácsonyi ebédnek van hagyománya. Sajnos idén nem sikerült jól a karácsony betegség miatt. :(
Sebaj, a következő karácsonyt már egyel többen tartjuk majd, kiderült, hogy úton van a következő babó. :)

Mira • 12/01/2020 - 11:01 -kor

@Marika861211: Gratulálunk, és bízunk benne, hogy a jövő karácsony varázslatosan telik majd! 🥰

Cshm • 08/01/2020 - 14:41 -kor

Nálunk mindig meglepetés volt a feldíszített fa és az ajándékok. Mi is így szerettük volna csinálni a 21 hónapos Olivérrel, de nem akart aludni az izgatottságtól, ezért együtt díszítettünk. Így is jó volt!

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása