Küldetések

Küldetések

Vegyél részt a legújabb Pampers Küldetésben!

13/08/2018 to 30/09/2019

Mira 11/06/2020 - 12:00 -kor

Pampers Pants Bug(y)ipelus: tökéletes illeszkedés minden örökmozgónak

Nektek mi a kedvenc ruhadarabotok? És melyik a legkényelmesebb, amit egész nap szívesen viselnétek sportoláshoz, mozgáshoz, alváshoz vagy akár egy kiadós vacsorához? Ugye a második kérdésnél nektek is gumis derekú mackó- vagy cicanadrág jutott az eszetekbe?

A kisbabák életük első éveinek minden pillanatát pelusban töltik, és mivel a nap nagy részét az evés, alvás és a játék tölti ki, nekik is fontos, hogy ezt egy olyan pelenkában tehessék meg, mely minden helyzetben kényelemben tartja őket, tökéletesen illeszkedik és védelmet nyújt a szivárgás ellen. Egy többfogásos lakoma után mi, felnőttek is érezhetjük, hogy a gombok megfeszülnek a jóllakott pocakunkon, azonban a babáknál ez minden étkezés után megfigyelhető. A kicsik pocakja etetés közben kikerekedik, majd ahogy emésztenek, fokozatosan visszahúzódik – és ez így megy a nap folyamán minden etetésnél.

Egy hagyományos pelenka ilyen mértékű pocakmozgás után kitágulhat, és menthetetlenül utat enged a pisinek vagy akár a híg székletnek, míg a Pampers Pants bugyipelus 360°-ban, körös körül rugalmas derékgumírozása, valamint dupla védőgáttal ellátott combrésze tökéletesen illeszkedik a baba alakjához, pocakméret ingadozásához, ezzel garantálva a tökéletes védelmet. Íme a bizonyíték:

A hagyományos pelenkákkal ellentétben a Pampers Pants bugyipelenka:

  • tökéletesen illeszkedik, így segít megelőzni a szivárgást,
  • a körkörös gumírozásnak köszönhetően nem csúszik le, de nem is szorítja a kicsik testét,
  • minden babamozgást lekövet, legyen szó az evés után megnövekedett pocakméretről, alvás közbeni mozgolódásról vagy önfeledt játékról,
  • pillanatok alatt cserélhető.

„Tipeg topog két kicsi láb” 🎶

A Pampers Pants bugyipelus az Apacuka zenekart is megihlette, hallgassátok meg legújabb babás dalukat, melyben a bugipelusról énekelnek nekünk:

Nyerjetek egy hónapra elegendő Pampers Pants pelenkát!

Hallgassátok meg csöppségeddel az Apacuka dalát és örökítsd meg, ahogy mozogni kezd a zenére! Töltsd fel tartalmadat Facebookra, Instagramra vagy YouTube-ra a #passzolapocira, #bugipelus, #Apacuka, #PampersPants és #pampersvipklub hashtagekkel, majd küldd be nekünk a linket, hogy megnyerhesd a 3 db 1 hónapra elegendő Pampers Pants pelenkacsomag egyikét!

Tovább a játékhoz

@Mindenki: Hogy tetszett csöppségeteknek az Apacuka zenekar dala? A Ti apróságotok szeret táncolni?

1 hozzászólás

Szabryna13 • 23/06/2020 - 08:53 -kor

Az Én kislányomnak nagyon tetszett, ahogy meghallotta sikitott egyet és már rázta is 😍❤️
DE! Amint meglatta, hogy nyúlok a Telefon ért már is szégyenlős lett ☺️❤️

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása