Küldetések

Küldetések

Vegyél részt a legújabb Pampers Küldetésben!

13/08/2018 to 30/09/2019

Mira 08/05/2020 - 14:00 -kor

Amit minden anyának hallania kell

Múlt hét vasárnap az édesanyákat, nagymamákat és keresztanyákat ünnepeltük, ám ahogy ígértük, a Pampers VIP Klubon az anyák napja egész májusban tart! Reméljük, hogy valamennyiőtöknek csodálatosan telt a vasárnap, és (a helyzethez mérten) azzal és azokkal tölthettétek a napot, amit és akiket a legjobban szerettek.

Amit minden anyának hallania kell

Ám mindannyian tudjuk, hogy az anyaság nemcsak megható pillanatokkal teli, felejthetetlen és felhőtlenül boldog napokból áll. Akár elsőre, akár másodjára, akár sokadjára születik kisbabánk, a felbecsülhetetlen első évek kihívásokat és megannyi nehéz pillanatot is tartogatnak számunkra. Lehetünk végtelenül türelmesek és odaadóak, állhat mellettünk egy mindenben támogató partner és lehet kisbabánk a legnyugodtabb baba, vannak és lesznek olyan pillanatok, amikor elfáradunk, elkeseredünk vagy bármit megadnánk, ha pár órára egyedül lehetnénk.

  • Vannak olyan pillanatok, amikor legszívesebben elbújnánk a mosdóba egy kiadós sírásra.
  • Máskor hiányzik a régi életünk.
  • Néha fogalmunk sincs, miért sír a gyermekünk.
  • És az is előfordul, hogy bár vége van a megengedett meseidőnek, nincs erőnk új elfoglaltságot kitalálni, ezért még egy picit hagyjuk TV-zni a kicsiket.

Soha ne szégyelljük ezeket az érzéseket, és főképp ne gondoljuk azt, hogy bármit is rosszul csinálunk. Ne hasonlítsuk magunkat másokhoz! Bár úgy tűnhet, hogy a környezetünkben vagy a közösségi médián látott édesanyák tökéletes képet mutatnak, ha pár mondatot váltunk egymással rájövünk, hogy ugyanabban a cipőben járunk. Mindannyiunknak megvannak a jó és rossz napjai, nem vagyunk egyedül a bizonytalanságainkkal, aggodalmainkkal és félelmeinkkel. Támogassuk egymást (és persze magunkat is), hiszen néha csak annyira van szükségünk, hogy valaki, aki tudja, min megyünk keresztül megnyugtasson, hogy igenis jól csináljuk! 😊

Amit minden anyának hallania kell

Támogassuk egymást, hiszen nem vagyunk egyedül!

Mindannyian tudjuk, mire képes pár kedves, elismerő szó a nehéz pillanatokban. Töltsd le pozitív sablonjainkat és oszd meg őket Facebook vagy Instagram történetedben! Ne felejtsd el megjelölni rajta azokat az anyuka (vagy apuka!) ismerőseidet, akikkel tudatni szeretnéd, hogy szuper munkát végeznek. 😊 Támogassuk egymást, magunkat és minden anyát pozitív üzeneteinkkel!

Készítsd el saját üzenetedet!
Használd az üres sablont, hogy elkészíthesd személyre szabott üzeneteidet.

Szakíts időt magadra!
Mindannyian csodás munkát végzünk és megérdemeljük a kikapcsolódást! Töltsd le EZ vagy AZ sablonunkat, karikázd be a válaszaidat, majd oszd meg Facebook vagy Instagram történetedben ismerőseiddel, hogy emlékeztesd őket az énidő fontosságára!

Tovább a letöltéshez!

A letöltéshez be kell jelentkezned.

@Mindenki: Nektek mi szokott segíteni a nehéz pillanataitokban?

2 hozzászólás

Gimicica Verified 14/05/2020 - 07:33 -kor

Ha a kislányomra ránézek és látom az arcán, hogy mennyire boldog. :)

Marika861211 Verified 02/06/2020 - 11:34 -kor

Általában az idő, és az amikor a karomba bújik a kislányom.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása