Küldetések

Küldetések

Vegyél részt a legújabb Pampers Küldetésben!

13/08/2018 to 30/09/2019

Lily 05/03/2019 - 13:45 -kor

#7 Küldetés

Olvasd el a Pampers történetét, majd oszd meg velünk a Tiédet!

Szülők szerte a világon már több mint 60 éve bízzák gyermekeiket a Pampers termékekre. A Procter & Gamble vállalathoz tartozó Pampers márka története 1950-ben indult, mára pedig az egyik piacvezető pelenkagyártóvá nőtte ki magát: több mint 25 millió kisbabáról gondoskodik naponta, a világ 100 országában.

A szeretet, alvás és játék története

Tudtátok, hogy az általunk ma is használt Pampers eldobható pelenkák ötlete egy nagypapában fogalmazódott meg először? Victor Mills, aki a P&G vegyészmérnökeként dolgozott, saját unokái pelenkázásakor fejlesztette ki a terméket, mivel szerette volna egyszerűbbé tenni a folyamatot. Az ő munkája eredményeképpen jött létre a Pampers.

Mára a Pampers márka pelenkák és törlőkendők széles skáláját kínálja a kisbabák számára, szem előtt tartva a csöppségek kényelmét, védelmét és különböző fejlődési szakaszaik igényeit, hogy minden kisbaba számára biztosíthassa a boldog, egészséges fejlődést.

A Ti történetetek mikor kezdődött?

Mondd el nekünk, mikor kezdődött a Te történeted a Pampers-szel!

Számomra a Pampers...

egy régóta tartó történet

211 Szavazatok, 50%

egy történet, mely nemrég kezdődött el

173 Szavazatok, 41%

egy történet, mely hamarosan kezdetét veszi

30 Szavazatok, 7%

valami más (elmesélem a bejegyzés alatt)

7 Szavazatok, 2%

@Mindenki: Hogyan kezdődött a Ti Pampers-történetetek?

14 hozzászólás

csikicsi Verified 05/03/2019 - 23:07 -kor

Mi elég hamar rátaláltunk a Pampers re. Kezdő szülőként sokféle pelenkát hoztak ajándékba babalátogatáskor rokonok, barátok, de kislányom kizárólag Pampers kompatibilis, csak ebből nem folytak ki a dolgok. KB 2 hónapos korától kizárólag ezt a márkát használjuk. Nedvestörlőre hamarabb rátaláltunk, a Freah cleant használjuk 1 hónapos kora óta 😊

Mira • 07/03/2019 - 13:49 -kor

@csikicsi: Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk kislányod fejlődésének, és nem csalódtatok a termékeinkben. :)

tomkeller Verified 07/03/2019 - 10:50 -kor

Alapvetően több terméket is kipróbáltunk, de egyedül a Pampers vált be újszülött kisfiamnál :)

harleymanci Verified 07/03/2019 - 11:01 -kor

Mikor én születtem, még csak a libero eldobható pelenkabetét volt a gumibugyihoz. Szegény Anyukám sokat kínlódott vele. De a legkisebb tesómnál (20 éves) már Pampers-t használt, és emlékszem mennyit mondogatta, hogy mennyivel könnyebb, egyszerűbb így. Én már akkor, kislányként elhatároztam, hogy ha nekem kisbabám lesz, én is Pampers-t fogok használni.

Mira • 07/03/2019 - 14:07 -kor

@harleymanci: Szuper. hogy már anyukád is elégedett volt a Pampers pelenkákkal, és hogy ilyen korán megismerhetted Te is a termékeinket. :)

Linabazsa Verified 07/03/2019 - 11:51 -kor

Nálunk 6 évvel ezelőtt kezdődött, amikor megszületett az első gyermekem :)

krisztina.zubor Verified 07/03/2019 - 12:44 -kor

Mi egyből a pamperssel kezdük (pelenka,popsitörlő). Keresztfiam anyukája mind 2 gyerekénél ezt használta így nekünk se volt kérdés, hogy azt válasszuk ami már bevállt a családban.

BurkaBogi • 08/03/2019 - 04:21 -kor

2015-ben megszületett első gyermekünk, Emma. Gyönyörű volt, mint minden kisbaba, de a bőre olyan érzékeny volt, akár saját az enyém. Nem akartunk sokáig tesztetek folytatni rajta, hogy melyik noname olcsó pelenka lesz jó neki. Egyből a legnagyobb neveket vettük meg. A Pampers Prémium Care volt a legelső, amit kipróbáltunk és amelyről nem is váltottunk nagyon sokáig. Ez volt az a pelenka, amely nem csípte ki a bőrét, ami kibírta az éjszakákat és amelynél én se éreztem, hogy gond lenne (zavarná, ha bepisilt; bántaná a bőrét). Akkor váltottunk, mikor nemcsak a csomagolást cserélték ki, hanem magát a pelenkát is. De ekkor is maradtunk a Pampersnél (Sleep amd Play), de ez már pont a szobatisztaság előtt volt, így sokáig nem használtuk ezt a fajtát.
2018 novemberében megszületett a kisfiúnk. Nem volt kérdés, hogy mit vegyünk neki. Tettünk egy próbát újra a Pampers Prémium Care-rel és ugyanolyan volt, mint annak idején, a kezdet kezdetén. Már a 2-es méretet hordjuk, lassan ki is növi a kislegény, ami nem baj, mert már bekészültem pár csomag 3-as méretűvel is.

Mira • 08/03/2019 - 10:49 -kor

@BurkaBogi: Köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztalataidat. :) Örülünk, hogy kisfiadnál és kislányodnál is jól szerepeltek a pelenkáink. :)

meliszke Verified 08/03/2019 - 10:18 -kor

A mi Pampers történetünk 22 éve kezdődött,anyukám a tesóm születésekor kapta először a kórházi csomagban,így már ő is Pamperst használt.Gyűjtöttük a logókat,mert kaptunk érte fluoreszkálós baba párnát,meg matracvédő lepedőt ajándékba,amik anyukámnál el vannak téve emlékbe,mert azok voltak tesóm kedvencei.Az nélkül nem mehettünk sehova.Valamiért gyíkocskának hívta,és rongyosra dörgölte a sarkait.Én hiányolom,hogy most nem lehet ilyen saját logós termékekhez jutni.Nekem tavaly született meg az első gyermekem ,akinél kipróbáltam mindenféle pelenkát,amiktől kipirosodott a popsija,még úgy is,hogy krémeztem.A Pamperstől viszont nem pirosodik ki,még krémezés nélkül se.Mi használtunk már Pampers Prémium Caret,Sleep and Playt,actyve-baby dryt,Pantsot.Jelenleg az actyve-baby dryt használom nappal,éjszaka pedig Pantsot használunk.Popsitörlőt is próbáltunk minden félét,mert kaptunk rengeteget ajándékba,de én csak Pampers sensitivet veszek,mert az vált be.Az illata is,jó.

Mira • 08/03/2019 - 10:51 -kor

@meliszke: Köszönjük visszajelzéseidet, szuper, hogy a régi ajándékok emléke így megmaradt bennetek. :)

Teri89 Verified 10/03/2019 - 12:04 -kor

Kislányom 1,5 éves és mivel első baba sok pelust kipróbáltunk, de kizárólag a Pampers vált be minden szempontból. A bőre imádja, kényelmes neki minden napszakban és minden pozícióban. Próbáltuk a Prémium care, Active baby termékeket is, mindegyik kiváló és imádjuk. Jelenleg Pants bugyipelust hord, mivel izgő-mozgóként kihívás minden egyes peluscsere. Így azt mondhatom, a Pampers minden egyes (mozgás)fejlődési szakaszban végigkísér és tökéletesen megállja a helyét. Köszönjük, hogy vagy és könnyebbé teszed a pelus kérdést Pampers❤️

Mira • 19/03/2019 - 18:12 -kor

@Teri89: Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk történeteteket. :) Jó olvasni, hogy ilyen elégedettek vagytok a Pampers pelenkákkal. :)

Vandane Verified 14/03/2019 - 17:20 -kor

A mi tortenetunk kb 10 honapja kezdodott mikor meg pocakban volt Liza baba. Hiaba masodik gyerkoc, a naggyal nem ezt a markat hasznaltuk, nem is ertem ez hogy lehet.. Szoval egy szep napon egy aruhaz online oldala hibasan irta ki a pelenka arakat, vagy talan kiarusitas volt?! Nem tudom mar pontosan. De nagyon jo aron lehetett hozzajutni. Igy gondoltam miert ne. Meg is rendeltem joopar csomag pelenkat. Megszuletett Liza baba, es azota pampers hasznalok vagyunk. ☺️

keskitszi Verified 25/03/2019 - 17:58 -kor

Első babásként sokféle pelenkával próbálkoztunk, de az igazit, csak a 3-as méret elérése után találtuk meg, amikor pampers active baby megújult. Párom nem híve a boltok saját márkás pelusainak, így a lányunk is megörökölte ezt a tulajdonságot, csak a legjobbat szereti :)

JakabneSaci Verified 25/03/2019 - 18:07 -kor

Az első kisbabám születése előtt nagyon sok mindent olvastam és nagyon sok mindenkivel beszélgettem mindenről a babákkal kapcsolatban így a pelenkákról is. Viszonylag elég hamar eldöntöttem, hogy pamperst fogunk használni, mert mint minden szülő én is a legjobbat szerettem volna adni a kisbabámnak. Az első pelus csomag is amit a kórházba vittünk már a pampers volt 2015.októberében született meg első kisfiúnk. Azóta is a pamperst használjuk a pelenkából és a popsitörlőből is. Kényelmes, jó nedvszívó és nem volt pelenkakiütése soha. A popsi törlő tökéletes míg másfajtából kellhet akár 3-4darab is ebből elegendő általában 1(persze csak akkor ha nem apa teszi tisztába a fiúkat 😃). A második kisfiam 2017. áprilisában született neki már nem is volt kérdés milyen pelust fogunk használni. A nagy már most szoba tiszta, a picikém még használja a pelust. Ő nagyon érzékeny bőrű, mikor megszületett mi is kaptunk más márkájú pelust amitől hamar fel is ömlött, így nem is használtuk el, oda adtuk ajándékba és vissza tértünk a jól bevált pampershöz. Hamarosan bővül a család és biztosan tudom, hogy ismét a pamers termékeket fogjuk használni 😊

Mira • 27/03/2019 - 10:24 -kor

@JakabneSaci: Köszönjük, hogy megosztottad tapasztalataidat! Örülünk, hogy mindkét kisbabádnál beváltak a Pampers pelenkák, bízunk benne, hogy a jövőben sem fogsz csalódni termékeinkben. :)

Barnabas • 26/03/2019 - 09:51 -kor

Sziasztok mamik! Mi ismerősöktől hallottunk a pampers pelenkáról először. 2015.marciusában megszüntett első kisfiùnk Dominik, és vele próbáltuk ki a pampers pelenkát először. A második kisfiam 2017.februarjában született és már neki is a pampers pelenkát használtuk. Azóta is csak a pampers pelenka. Nagyon bevált és sok pisit elbìr. Éjszaka is jól bírja benne végig Barnabás. Én csak ajánlani tudom mindenkinek a pampers pelenkàt :)

Mira • 27/03/2019 - 11:43 -kor

@Barnabas: Örülünk, hogy ilyen elégedettek vagytok. :)

Ancsi74 Verified 26/03/2019 - 14:27 -kor

A legjobb pelenka nincs átázás csak nyugodt pillanatok. Nem cserélném le semmi pénzért.

Tundi90 • 26/03/2019 - 15:28 -kor

Nálunk 25 hónapja kezdődött a Pampers imádat, már a szülésnél is azt vittem be a kórházba kislányomnak. Nagyon szeretjük, hiszen már tapintásra is teljesen egyedi, puha és vékony. Ez a legjobban bevált pelus, amit kipróbáltunk.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása