Küldetések

Küldetések

Vegyél részt a legújabb Pampers Küldetésben!

13/08/2018 to 30/09/2019

Lily 30/10/2018 - 14:08 -kor

#2 Küldetés

Kíváncsiak vagyunk benyomásaidra az új Pampers active baby TV-reklámmal kapcsolatban.

A második Küldetésben igazi VIP Klubtagként elmondhatod nekünk személyes véleményedet az új Pampers active baby reklámról. Az eredményeket továbbra is figyelemmel kíséri a Pampers központi csapata, így Te is alakíthatod a Pampers márka jövőbeli kommunikációját.

Második Küldetésünk lezárult.

Második küldetésünk eredményei

Második Küldetésünkben több mint 2 100-an mondtátok el véleményeteket az új Pampers reklámmal kapcsolatban. Ahogy azt már többször is említettük, nagyon fontos számunkra, hogy mind a termékek, mind a kommunikáció terén megfeleljünk elvárásaitoknak, így nagyon örültünk az eredményeknek:

  • Válaszaitok alapján kiderült, hogy a megújult Pampers active baby pelenkák előnyei érthetőek voltak számotokra a reklám alapján, és alapvetően pozitív érzelmeket váltott ki Belőletek.
  • Azt is megtudtuk, hogy a kicsik alvása nagyon fontos téma számotokra.
  • A reklámon túl azonban sokatoknak valószínűleg több információra van szükség ahhoz, hogy megvásárolja a terméket - ezért tervezünk Nektek minél több projektet, hogy minél többen kipróbálhassátok a Pampers pelenkákat. ;)

Köszönjük, hogy ismét megosztottátok velünk tapasztalataitokat!

3 hozzászólás

csikicsi Verified 30/10/2018 - 16:10 -kor

Nekem tetszik a reklám, a zene választás is összhangban van a reklámozott termékkel. Bemutatója milyen elképzelhetetlen pozokban tudnak aludni a babák :D és fontos, hogy ilyenkor se azzon át a pelenka. Nem próbáltam, mert a Pantset hasznaljuk, de biztos ez a termék is nagyon jó. :)

tibicsevi • 30/10/2018 - 18:11 -kor

Még csak a reklámban találkoztam a megújult Pampers termékkel, egy üzletben se láttam még. Tegnap még a "régi" csomagolású termékből tankoltam fel, mivel nagyon-nagyon jó árban volt kiárusítás alatt éppen a csomagolás megújulása miatt az egyik drogériában :) De mindenképpen ki fogom próbálni az új csomagolásút is, remélem lesz olyan jó mint a mostani! Ami a legfontosabb szempont, hogy az éjszakákat kibírtuk átázás nélkül, remélem ezután is így lesz vagyis 1 Pampers = 1 száraz éjszaka! :)
A reklám nagyon tetszik, az alatta futó zene tökéletes választás volt, ha a pelus is olyan jó, akkor sem anyának, sem a babának nem lesz oka panaszra!
A megújult csomagolás is tetszetős, de lényeg a beltartalom!

Barnabas • 07/12/2018 - 23:00 -kor

Sziasztok :). Nagyon aranyos a reklám. A kisfiam imádja nézni :). Édesek benne a babák nagyon :). Éjszaka szabályosan vándorolnak a kiságyban, és nagyon vicces pozókban tudnak aludni :). Nálunk hason alszik be és a feneke mindig a levegőbe van.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása