Küldetések

Vegyél részt a legújabb Pampers Küldetésben!

13/08/2018 to 30/09/2019

Mira 06/11/2019 - 12:30 -kor

#17 Küldetés

Legújabb Küldetésünkben azt szeretnénk Veletek kitárgyalni, hogy mi jelenti számotokra a legnagyobb kihívást, ha csöppségeitekkel együtt mozdultok ki otthonról.

#17 Küldetés

Otthonról elindulni kisgyermekkel legalább akkora tervezést igényel, mintha egy többhetes nyaralás előtt állnánk (nem is beszélve arról, ha nemcsak egy gyerkőccel van dolgunk). Babakocsi, cumi, cumisüveg, sapka, melegruha, harapnivaló, pelenka, nedves törlőkendő és még sorolhatnánk a listát, melyből valamiért garantáltan a kapuból fordulunk vissza. Ha a bepakolás megvolt, és még nem izzadtunk le, hátravan még az öltöztetés, mely a kis rosszcsontok hangulatától függően a rekordnak számító 5 perctől akár félóráig is terjedhet. Az igazi kihívás azonban gyakran az otthononkon kívül fogad minket, így nem csoda, hogy legszívesebben inkább nem is szervezünk hosszabb programokat.

@Mindenki: Ti milyen nehézségekkel néztek szembe, ha kimozdultok kisbabátokkal?

Közvélemény-kutatás

Mi a legnagyobb kihívás, amivel kisbabáddal otthonotokon kívül találkoztok?

Nincs mindenhol pelenkázó

68 Szavazatok, 36%

Nincs mindenhol olyan hely anyukák számára, ahol szoptatni lehetne

52 Szavazatok, 28%

Hangzavar

3 Szavazatok, 2%

Szennyezett levegő

4 Szavazatok, 2%

Nincs rámpa/felvonó a babakocsi számára

54 Szavazatok, 29%

Egyéb (hozzászólásban kifejtem)

8 Szavazatok, 4%

6 hozzászólás

gagea Verified 11/11/2019 - 09:59 -kor

Egyáltalán eljutni a buszmegállóig, mivel nincs járda...

Aquincum Verified 12/11/2019 - 09:59 -kor

Nincs járda, pedig forgalmas helyen lakunk (Bp. XI.), az autósok gyorsan hajtanak, figyelmetlenek, telefont nyomkodnak és majdnem elütnek, pedig mindig szorosan a kerítés mellett haladunk. Ritkán jár a busz és a villamos, a megállóban nem ürítik a szemetest, törött üvegek és dohányzó emberek közt, sárban-pocsolyában, lócitromban (lovarda mellett) várjuk a villamost, amin ápolatlan, ittas, büdös emberekkel utazunk. Ha nem jut ülőhely, elesünk, nagyon agresszívek a sofőrök. Az elsőajtós buszon sok szatyorral a vállamon fennakadok, nem elég széles. Nincs játszótér a közelben, ellenben mindenhol lakópark, társasház épül. Hordozok, kézen fogva viszem a 2,5 évest, másképp itt nem lehetne. Iskolából hazafelé az öt gyerekkel kész túlélőtúra a megállótól a házunkig eljutni. Azt már nem említem, hogy nincs sokszor pelenkázó, szoptató szinte sehol, mert odáig el se jutunk.

Mira • 10/12/2019 - 12:37 -kor

@Aquincum: Nagyon sajnáljuk, hogy ennyi nehézséggel találkoztok nap mint nap. 😔

Mirella-Hanna Verified 13/11/2019 - 00:08 -kor

Babakocsival nem mindenhol lehet elérni, nem minden buszra tudunk felszállni, sajnos a mosdók se mind úgy vannak kialakítva hogy be tudjunk menni

Wynike Verified 13/11/2019 - 16:30 -kor

Nálunk is a pelus csere a legnagyobb kihívás. 😐

csikicsi Verified 14/11/2019 - 10:50 -kor

Babakocsival nagyon nehézkes a közlekedés, ezért már csak hordozóval közlekedünk. Nincsenek szoptatási és pelenkázási lehetőségek. Az elején pedig, míg nem volt eutinom valami mindig itthon maradt :D most már elég gyorsan el tudunk indulni bárhova :)

nyuszicsalad Verified 15/11/2019 - 17:54 -kor

Az emberek érzéketlensége. Simán nekem jönnek és lökdösődnek. Nem hely kell csak, hogy amikor megyek a kicsivel a kezemben valahol, akkor ne jöjjenek nekem úgy, hogy bőven van hely mellettem...

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása