Küldetések

Vegyél részt a legújabb Pampers Küldetésben!

13/08/2018 to 30/09/2019

Lily 31/08/2018 - 12:00 -kor

#1 Küldetés

Kíváncsiak vagyunk véleményedre az új Pampers VIP Klubbal kapcsolatban.

A Küldetésben elmondhatod nekünk véleményedet, elvárásaidat és álmaidat az oldallal kapcsolatban. Az eredmények közvetlenül a Pampers vállalati központjába is eljutnak, így együtt alakíthatunk ki egy olyan Pampers VIP Klubot, melyet mindannyian a szívünkbe zárhatunk.

Első Küldetésünk lezárult.

Első küldetésünk eredményei

Első alkalommal közel 2 000 anyuka és apuka osztotta meg velünk elképzeléseit az új Pampers VIP Klubbal kapcsolatban. Visszajelzéseitek nagyon fontosak számunkra, hogy közösen egy olyan online teret teremthessünk, ahol tapasztalataitokat nemcsak egymással, hanem a Pampers márkával is megoszthatjátok. Lássuk, mit mondtatok nekünk az 1. küldetésben.

A legtöbben a termékteszteléseket várjátok a legjobban, de sokan izgatottak voltatok, hogy...

... lehetőségetek lesz formálni a Pampers márkát véleményetek megosztása által,
... többet tanulhattok a Pampers márkáról,
... valamint sok-sok vidám és vicces élményben lesz részetek kisbabátokkal és családotokkal.

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy hányan vittétek tovább a hírt a Pampers VIP Klubról ismerőseiteknek. A válaszaitokból kiderül, hogy...

48%-otok már mesélt kisgyermekes barátainak, ismerőseinek a Pampers VIP Klubról.

Köszönjük bizalmatokat, és továbbra is arra bátorítunk Titeket, hogy meséljetek minél több anyukának és apukának az oldalról, hiszen minél többen vagyunk, annál több történetet és véleményt ismerhetünk meg! 😉

17 hozzászólás

Szyszy89 • 10/09/2018 - 11:29 -kor

Szerintem ez szuper ötlet,hogy létrehoztak egy ilyen csoportot,hiszen szerintem rengetegen használnak pampers pelust es igy kapcsolatot tudunk tartani egymással akár más anyukák akár a pampers csapata és segítséget tudunk nyújtani ötletet adni egymásnak,nem kell telefonon hívogatni öket ha probléma van stb...illetve ahogy olvastam hamarabb tudunk majd a legújjabb termékekről és ki is próbálhatjuk őket..ez manapság nem utolsó szempont!
Úgyhogy nekem nagyon tetszik😊🤗🤗🤗

Vandane Verified 10/09/2018 - 17:53 -kor

Nagyon szepen koszonom a lehetoseget, hogy csatlakozhattam a csoporthoz:)
Szuper kis csapat leszunk:)

csikicsi Verified 10/09/2018 - 19:15 -kor

Nagyon jó ötletnek tartom ezt a csoportot. Nagyszerű, hogy lehet tesztelni a termékeket, megosztani a tapasztalatokat más kismamákkal. Örülök, hogy a Pampers kíváncsi a véleményünkre, ez alapján szeretne alakítani a termékeket. Példásnak tartom. Nagyon szeretem a márkát.

Eperke137 • 10/09/2018 - 22:54 -kor

Köszönöm a lehetőséget , igazán hiánypótló oldal lett . Nagy ötlet a használóktól véleményt kérni , szerintem
Mi felhasználók tudjuk a legjobban formálni a márkàt

Eperke137 • 10/09/2018 - 22:55 -kor

Egyébként én nagyon szeretem a pants pelenkát , a kisfiam abban a korban van , hogy leszedi magáról a pelenkat, és sajnos sok a baleset ilyenkor . Ezt viszont nem tudja leszedni , és sokkal
Kényelmesebb is neki.

Eperke137 • 10/09/2018 - 23:07 -kor

Torlokendot is használunk egyébként , bár felváltva több márkával , nem csak kizárólag a pamperst . Viszont minőségre és tapintásra , nedvességre , vastagságra verhetetlen !

katica • 12/09/2018 - 10:35 -kor

Nagyon jó ötlet a VIP klub gondolata, megosztani a Pampers termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat egymással, segíteni a babát váróknak vagy éppen azoknak akik még nem találták meg a számokra megfelelő márkát! Pelenkából csak Pampers-t vásárolok, figyelem az akciókat, mert nagyon sokat lehet spórolni ha tudatosan vásárolunk, így én mindig a darab árat nézem és ezt tanácsolom mindenkinek! Vasárnap megyünk először babaúszásra így úszópelusból is a Pampers márkát választottam, kíváncsi vagyok hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Törlőkendőből szinte az összes márkát kipróbáltuk mivel babaköszöntő ajándékként sokat kaptunk, de abból is a Pampers vált be és abból is leginkább a sensitve, erős, kellőképpen nedves és a mérete is megfelelő. Ha úton vagyunk, a pelenkázó táskámban mindig a kupakkal visszazárható van nálunk, mert nagyon praktikus. Viszont otthon a visszazárhatót használom és ezzel kapcsolatban van is egy kis hiányérzetem, mert égen-földön kerestem a Pampers műagyag popsitörlő tároló dobozt, de sajnos sehol se kaptam, azt mondták már nincs forgalomban, így az egyik üzletlánc sajátmárkás termékét vettem meg, hogy a visszazárható csomagok se tudjanak kiszáradni. Úgyhogy ha lehetne egy tippem és újra elérhetővé tennék a Pampers műanyag popsitörlő tároló dobozt, én biztosan megvásárolnám :)

Eperke137 • 14/09/2018 - 08:25 -kor

Le a kalappal az ötletgazda előtt . Kimás tudnád a legjobban tesztelni a pelusokat , mint az anyukák és apukák . A felhaznàlók. Igazán hiánypótló ötlet volt ez. Reklám szempontjából sem utolsó, hiszen a szájhagyomány, és a tapasztalat mindig erősebb reklám , mint bármi más :) köszönjük nektek .

szszandra89 • 18/09/2018 - 08:20 -kor

Nagyon örülök, hogy a Pampers VIP Klub tagja lehetek!
Nagyon szívesen le fogom írni a véleményemet a márkáról, termékekről kapcsolatban,hiszen hamarosan megszületik a kis tesztalany is :) akinek beszerzésre került ebből a márkából a pelusa és törlőkendője.
És persze mások véleményét is szívesen olvasgatom a márkával kapcsolatban.

Szyszy89 • 18/09/2018 - 21:31 -kor

Eszter85

Ez a kuponos dolog tényleg szuper ötlet,viszont kiegészítesként még az is szuper lenne ha x üzletben is felhasználható lenne!🤗nem csak online.

Szyszy89 • 18/09/2018 - 21:34 -kor

Egyébként azt láttátok hogy a pampers gyártott nagyon cuki szuper mini pelust koraszülötteknek?!
Ez tök szupi kis találmány a szegény pici koraszülött babaknak.!
Más márkától ilyet még nem láttam😊😊

Szyszy89 • 18/09/2018 - 21:45 -kor

cami-mami •
Az elején mindenképpen a sima pelust használjatok mert hat ugye pants csak 6kg sulytól kapható.
Viszont nem minden esetben a súlyhatárra kell alapozni,mert hát nem minden baba kisgyermek egyforma alkattal rendelkezik...ha vékonyabb a baba akkor lehet hogy erdemes még a kisebb méretet használni mert különben kifolyhat a benne lévő🙈🤣
Viszont ha már forgolódik a kicsi én mindenképpen ajánlom a pants kipróbálását mert ez egy megváltás de tényleg!!!
Saját tapasztalat😉nagyon szuper találmány és nagy a nedvszívóképessége.
Én személy szerint nem szoktam este átpelenkázni a kicsit sem meg a nagyot sem mert engem a kórházban így tanítottak a gyermekágyon hogy ne ébresszük meg ha nem muszály,viszont ezt sok pelussal nem lehet megtenni....Nos! A pampers-el meglehet😉soha nem volt még átázva egyik gyermekem sem..pedig a nagyobbik az?esti tejcsikével meg a hajnalival együtt több mint fél litert megiszik..

Ha kipróbáltátok várom a tapasztalatot😉😉😊

katica • 19/09/2018 - 11:42 -kor

Valaki a hozzászólók között már megemlítette, hogy nagyon jó lenne, ha a másik nagy márkához hasonlóan létrehoznának egy klubot, akár itt a VIP keretein belül, ahol a Pampers termékek vásárlása után pontokat kapnánk amit aztán különböző babás termékekre lehetne beváltani. Tudom, hogy akinek szüksége van rá úgyis megveszi a pelust és a popsitörlőt, de szerintem ez is ösztönző lenne azoknak is, akik máskor talán éppen a választható ajándékok miatt választanak más márkát!
Amit még nagyon jó ötletnek tartanék, pl. méretenként 5-6 darabos tesztcsomagokat a Pampers összes forgalomba lévő pelenkájából bevezetni, de akár popsitörlőkkel együtt, hogy ki lehessen próbálni, kinek melyik fajta jön be és mégse kell megvenni egy egész csomaggal abból ami nem annyira tetszett.
Nekünk például a Pampers active baby dry sokkal jobban bevált mint a Pampers premium care, nemsokára pedig a Pampers Pants-et próbáljuk ki.
Ezek csak tippek persze, de érdemes lenne megfontolni! ;)

katica • 28/09/2018 - 09:23 -kor

brbvaa: érdemes a Pampers oldalát figyelni, egy ideje Pampers Pants 3-as méretű termékmintát lehet kérni, én is egy tévé reklámban láttam! Pár héten belül küldik, mi már meg is kaptuk és szuper! Persze nekünk most éppen a 3-as méret aktuális :)
Itt a link a termékmintához: https://www.pampers.hu/kupon-ajanlatok

meliszke Verified 10/10/2018 - 18:23 -kor

Pampers használók vagyunk.
Köszönöm,hogy kipróbálhattam a Pants pelenkát,nagyon jó.Jó lenne,ha a többi pelenkának is olyan gumis lenne a hátulja,mert akkor a derekánál nem jönne ki a kaki.

meliszke Verified 24/10/2018 - 19:13 -kor

Pampers pelenkát használunk. Törlőkendőt is a Pampers sensitivet használjuk. Nekünk ez vált be. Törlőkendőt másfajtákat is próbáltunk, mert babalátogatóktól kaptunk sokfélét, de nekünk a Pampers vált be. Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattuk a pants pelenkát is, nagyon szuper pelenka.A többi pelenkánál is alkalmazhatnák a gumis derekat. Jó lenne pelenkákat próbálni, meg jó lenne ha visszahoznák a pontgyűjtést, vagy, hogy logokat kellene gyűjteni ajándékokért, meg az is jó lenne, ha lehetne kedvezményes kúponokat kapni. Ezek jobban ösztönözné a vásárlókat, hogy ezt a terméket válasszák.Jó lenne ha a törlőkendőhöz tárolódobozt is gyártanának.

Lily • 17/12/2018 - 12:06 -kor

@meliszke: Köszönjük, hogy megosztottad velünk észrevételeidet! Igyekszünk minél jobban megfelelni a vásárlói igényeknek, ezért is hoztuk létre ezt az oldalt, hogy elmondhassátok javaslataitokat. A terméktesztelésre remek lehetőséget adnak VIP-projektjeink, de a Pampers.hu-t is érdemes figyelemmel kísérni ajánlatainkért. ;)

Lily • 30/10/2018 - 14:14 -kor

@Mindenki: Nagyon örülünk neki, hogy elnyerte tetszéseteket az oldalunk! :) A Küldetések célja valóban az, hogy személyes véleményetek eljusson a Pampers központi csapatához. :)

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása