Mira 06/12/2019 - 10:00 -kor

#18 Küldetés

Október végén 500 VIP Klubtag anyuka és apuka tesztelhette kisbabájával az új Pampers Active Baby pelenkákat. Legújabb Küldetésünkben arra vagyunk kíváncsiak, Ti mit gondoltok a megújult pelusokról.

Az Active Baby VIP-projekt résztvevőinek képei

Kétszer erősebb védőgátak

Kétszer erősebb* védőgátak

A megújult Pampers Active Baby pelenkák 2x erősebb* védőgátakkal rendelkeznek a szivárgás elleni védelemért, így nem kell aggódnod a kellemetlen helyzetek miatt: nem számít, hol vagytok, vagy mit csinál éppen kisbabád, a Pampers gondoskodik a nedvesség elvezetéséről, így Te és csöppséged nyugodtan kikapcsolódhattok, és élvezhetitek a nap minden pillanatát.
*A korábbi, 1-estől 5-ös méretig elérhető Active Baby pelenkákkal összehasonlítva.

A teszt eredményei*:

 • 91% ajánlaná barátainak és ismerőseinek a Pampers Active Baby pelenkát.
 • 92% egyetért azzal, hogy a Pampers Active Baby pelenkák az otthonukon kívül is gondoskodnak kisbabáik szivárgásmentes védelemről.
 • 83% egyetért azzal, hogy a korábbi Pampers Active Baby pelenkához képest az új Pampers Active Baby pelenka még jobb minőségű.

*A Záró felmérést kitöltő 404 tesztelő véleménye alapján.

A résztvevők tapasztalatai:

Szandy0629 VIP Klubtag:

Nekünk bevált nagyon, meg vagyok elégedve vele. Kisfiam 13 hónapos, rengeteget iszik, este is iszik és este 9-től reggel 7-ig simán kibírta. Ami nagyon tetszik, hogy nagyon vékony a pelenka szinte észrevehetetlen :) Biztos veszek ilyen pelenkát.

Marika861211 VIP Klubtag:

Nálunk a pelenka kibírta a 14 órás éjszakát, az 5 órás vonatutat és a napi bölcsődés rohangálást is. Elégedett vagyok, a kis örökmozgóm kényelmesen szaladgálhat egész nap, tudom, hogy nem fog átázni a pelenka. Sokkal jobb lett, mint régen volt. :)

Zsu VIP Klubtag:

Szuper, vékony pelus, amiben láthatóan jobban érzi magát a fiam és ismét szárazak a reggelek. Nekünk nagyon bevált, ezentúl ezt fogjuk használni!

Közvélemény-kutatás

@Mindenki: Ti próbáltátok már a megújult Active Baby pelenkát? Mi a véleményetek róla?

Mira 06/11/2019 - 12:30 -kor

#17 Küldetés

Legújabb Küldetésünkben azt szeretnénk Veletek kitárgyalni, hogy mi jelenti számotokra a legnagyobb kihívást, ha csöppségeitekkel együtt mozdultok ki otthonról.

#17 Küldetés

Otthonról elindulni kisgyermekkel legalább akkora tervezést igényel, mintha egy többhetes nyaralás előtt állnánk (nem is beszélve arról, ha nemcsak egy gyerkőccel van dolgunk). Babakocsi, cumi, cumisüveg, sapka, melegruha, harapnivaló, pelenka, nedves törlőkendő és még sorolhatnánk a listát, melyből valamiért garantáltan a kapuból fordulunk vissza. Ha a bepakolás megvolt, és még nem izzadtunk le, hátravan még az öltöztetés, mely a kis rosszcsontok hangulatától függően a rekordnak számító 5 perctől akár félóráig is terjedhet. Az igazi kihívás azonban gyakran az otthononkon kívül fogad minket, így nem csoda, hogy legszívesebben inkább nem is szervezünk hosszabb programokat.

@Mindenki: Ti milyen nehézségekkel néztek szembe, ha kimozdultok kisbabátokkal?

Közvélemény-kutatás

Mi a legnagyobb kihívás, amivel kisbabáddal otthonotokon kívül találkoztok?

Nincs mindenhol pelenkázó

68 Szavazatok, 36%

Nincs mindenhol olyan hely anyukák számára, ahol szoptatni lehetne

52 Szavazatok, 28%

Hangzavar

3 Szavazatok, 2%

Szennyezett levegő

4 Szavazatok, 2%

Nincs rámpa/felvonó a babakocsi számára

54 Szavazatok, 29%

Egyéb (hozzászólásban kifejtem)

8 Szavazatok, 4%

Mira 08/10/2019 - 16:55 -kor

#16 Küldetés

Hívd meg barátaidat a Pampers VIP Klubba!

A Pampers VIP Klub indulása óta az elmúlt egy évben összesen négy VIP-projektben, tizenöt Küldetésben és tizenkét Pampers Pillanatok játékban vehettetek részt. Ezúton is köszönjük, hogy velünk vagytok, és visszajelzéseitekkel, történeteitekkel segítetek nekünk abban, hogy a Pampers a Ti igényeiteknek megfelelően fejlődhessen.

Hívd meg barátaidat a Pampers VIP Klubba!

A Pampers minden kisbaba boldog és egészséges fejlődésének elkötelezett híve, ezért folyamatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén és megújításán. Meghallgattuk korábbi visszajelzéseiteket a Pampers Active Baby pelenkákkal kapcsolatban, így a megújult Active Baby pelusok már 2x erősebb* védőgátakkal rendelkeznek a szivárgás elleni védelemért, amit most Ti is kipróbálhattok!

Jelentkezzetek október 13-ig legújabb VIP-projektünkre, ahol 500 szerencsés anyuka és apuka tesztelheti kisbabájával az új Pampers Active Baby pelenkákat!

*A korábbi, 1-estől 5-ös méretig elérhető Active Baby pelenkákkal összehasonlítva.

Hívd meg barátaidat a Pampers VIP Klubba!

Minél többen vagyunk, annál jobb közösséggé válik a Pampers VIP Klub, és annál erősebb lesz a hangunk! Hívd meg kisbabás vagy várandós ismerőseidet a Pampers VIP Klubba, és köszönetképpen az október 22-ig legtöbb tagot toborzó 3 klubtagot megajándékozzuk egy-egy Pampers Active Baby pelenkacsomaggal!

Hívd meg barátaidat a Pampers VIP Klubba!

Hogyan hívhatsz meg új tagokat?

 1. Jelentkezz be Pampers VIP Klub fiókodba.
 2. Kattints a menüsor jobb felső sarkában, a neved mellett található kis nyilacskára.
 3. Válaszd ki a Meghívás menüpontot. Ha a "másolás a vágólapra" gombra kattintasz, a linket nemcsak Messengeren vagy e-mailben, de akár Facebook csoportokban és fórumokon is megoszthatod.
 4. Ha valaki sikeresen regisztrál a Te linked által, látni fogjuk profilodnál, hogy hány új tagot hívtál meg a Pampers VIP Klubba.

A részletes Játékszabályzat ide kattintva érhető el.


Nyertesek

A játék lezárult. Gratulálunk a nyerteseknek!

 1. Aniii13 - 101 új tagot hívott meg
 2. gozonliana - 91 új tagot hívott meg
 3. Henike0041 - 56 új tagott hívott meg
 4. Dotti96 - 56 új tagot hívott meg

@Mindenki: Ti meséltetek már barátaitoknak a Pampers VIP Klubról?

Mira 05/09/2019 - 17:00 -kor

#15 Küldetés

A Pampers VIP Klub Rólatok szól - anyákról, apákról, nagyszülőkről és mindenkiről, aki szereti a Pampers márkát. Fontos számunkra, hogy az oldal életét Veletek együtt alakítsuk, ezért számítunk most is a Ti véleményetekre!

#15 Küldetés

Legújabb Küldetésünkben azt szeretnénk megtudni, mit gondoltok a havonta új témával jelentkező Pampers Pillanatok játékunkról. Részt szoktatok venni benne? Ha igen, milyen témáknak örülnétek? Ha nem, miért nem?

A Pampers VIP Klub életének első évében már 10 csomag Pampers Pants pelenka talált gazdára, augusztusól pedig már havi három csomag bugyipelus keresi gazdáját.

Tizenötödik Küldetésünk lezárult.


@Mindenki: Mit gondoltok a Pampers Pillanatok játékokról? Ti szeretitek a nyereményjátékokat?

Mira 14/08/2019 - 18:00 -kor

#14 Küldetés

A bilire szoktatás fontos állomás a pici és a szülők életében egyaránt. Kétségtelen, hogy rengeteg türelemre és kreativitásra lesz szükségünk, hiszen nem egy zökkenőmentes folyamat. A pozitív hozzáállás és bátorítás azonban csodákra képes!

#14 Küldetés

Mikor kezdjünk hozzá?

A szobatisztaságra való megérés átlagosan 2-3 éves korban jön el, azonban minden gyermek más. Néhányan már hónapokkal korábban készen állnak, míg mások még 4 évesen is pelenkásak. Fontos, hogy ne erőltessük a bilire szoktatást, ha gyermekünk még nem áll készen erre a lépésre. Legyünk türelmesek, és figyeljünk a jelekre:

 • Az első jel, hogy amint a gyermek elkezdi átvenni az irányítást a bél- és a hólyagmozgások felett, a piszkos pelenkák száma elkezd csökkenni.
 • Amint tudatosabbá válik a teste működésével kapcsolatban, jelezni fogja, hogy pelenkacserére van szüksége, mivel egyre jobban zavarja a piszkos pelenka érzése.
 • Sok gyerek inkább félrevonul, amikor bepiszkítja a pelenkát, nem marad a középpontban. Ha gyermekünket egy sarokban guggolva, vagy egyedül a hálószobájában találjuk, elkezdhetjük a bilivel történő barátkozást.

Csináljunk kedvet hozzá!

Néhány gyermek elég könnyen rászoktatható a szobatisztaságra, de vannak olyanok is, akiknek szüksége lehet egy kis plusz törődésre és figyelemre.

 • Jó ötlet lehet a kicsit is bevonni a bili és WC szűkítő kiválasztásba. Ez egy egyszerű módja annak, hogy ő is izgatottan tekintsen a szobatisztaságra nevelés folyamatára. Élvezni fogja, hogy részt vehet a szín és a forma válogatásban, és a tudatot, hogy ez a bili csak az övé lesz. Az is jó ötlet, ha engedjük, hogy a kicsi kedvére kidekorálja a bilit csillogó matricákkal, így a használat öröm lesz számára.
 • Tegyünk a bili köré néhány olyan plüssállatot, amiket a gyerek választ magának társaságként. Ez arra fogja ösztönözni őt, hogy megmutassa a „bili-cimboráknak” a bili használatának módját.
 • Az is előfordulhat, hogy a kicsi már megpróbálta önállóan használni a WC-t. Ebben az esetben kiemelten dicsérjük meg!
 • A gyermekeket emlékeztetni kell arra, hogy rendszeresen tartsanak bili szüneteket. Annyira bele tudnak feledkezni a játékba, hogy gyakran nem veszik észre, hogy ki kell menniük, csak amikor már túl késő. Próbáljunk meg egy rutint kialakítani gyermekünknél, ami arra készteti őt, hogy például minden étkezéskor és lefekvés előtt menjen el bilizni, így megtanulja, mikor jön el a „bili idő”.
 • Ha bármilyen stresszes esemény közepén vagyunk, például egy költözködés, inkább várjuk meg, amíg teljes figyelemmel a kérdésre nem tudunk összpontosítani!
 • Teljesen normális, ha néha becsúszik egy-egy „baleset”. Soha ne legyünk mérgesek és soha ne büntessük a gyermeket. Inkább legyünk pozitívak, és mondjuk el neki, hogy balesetek márpedig előfordulhatnak.

A Pampers Pants és Premium Care Pants bugyipelenkák a szobatisztaságra való nevelés folyamatában is segítséget nyújtanak

A kis örökmozgók szüleinek valószínűleg már nem kell bemutatni a Pampers bugyipelenkákat, melyek megkönnyítik a pelenkacserét, amint a csöppségek kúszva-mászva felfedezőútra indulnak a nagyvilágban. A bugyipelenkák azonban akkor is nagy segítséget nyújthatnak, mikor elérkezettnek látjuk az időt csöppségünk bilire szoktatására.

 • Növelik a kicsik önbizalmát, mivel kialakításuk a felnőttek alsóneműjéhez hasonlít, ezáltal „felnőttesebbnek” érzik magukat.
 • Biztonságot nyújtanak, így nem kell aggódni a „balesetek” miatt.
 • Egyszerű a használatuk, ezáltal a kicsik egyedül is fel és le tudják húzni, ami segít nekik az önállóságban.
 • Elősegítik a WC használatát, hiszen a kicsik is le tudják tolni, így maguktól is ráülhetnek a bilire vagy WC-re.

Szeretnéd kipróbálni a Pampers Pants bugyipelenkákat?
Vegyél részt Pampers Pillanatok játékunkban, ahol egy hónapra elegendő Pampers Pants bugyipelenkát nyerhetsz!

Közvélemény-kutatás

Te tervezel bugyipelenkát használni kisbabáddal a szobatisztaságra való nevelés alatt?

Már most is bugyipelust használunk, így mindenképpen

69 Szavazatok, 50%

Még nem használunk, de mindenképpen fogunk

54 Szavazatok, 39%

Csak akkor, ha másképp nem megy

10 Szavazatok, 7%

Nem, egyáltalán nem tervezzük

5 Szavazatok, 4%

@Mindenki: Ti mikorra tervezitek a szobatisztaságra való nevelést kisbabátokkal?

Sütik elfogadása