Mira 25/03/2020 - 10:00 -kor

Tévhitek a Pampers Pants bugyipelenkáról

Szülőként nap mint nap rengeteg mendemondával találkozunk a kisbabákkal és a gyermekneveléssel kapcsolatban. Biztosan Ti is hallottátok már a „ne szaladj rögtön, ha sír, mert soha nem tanulja meg megnyugtatni magát” vagy a „minél fáradtabb, annál jobban fog aludni éjszaka” és más, ezekhez hasonló tanácsokat. Lehet, hogy meglepő, de a Pampers Pants pelenkákkal kapcsolatban is léteznek már ilyen tévhitek! Készen állsz arra, hogy lerántsuk róluk a leplet? Akkor olvass tovább!

 1. A kisbabám még túl kicsi a Pants bugyipelenkához

  A legnagyobb hiedelem, mely körüllengi a bugyipelenkákat, hogy a Pampers Pants pelusok a nagyobb babákra valók, akik már elkezdték tanulni a bili használatát. Előző Küldetésünkből kiderült, hogy a Pampers VIP Klub 17%-a* egyetért ezzel az állítással. Való igaz, hogy a Pampers Pants pelusok nagyon hasznosak lehetnek ennél a mérföldkőnél, azonban a bugyipelenkák ideje sokkal hamarabb eljön a kisbabák életében. Amint csöppséged megteszi az első önálló mozdulatait, a pelenkacserék egyre nehezebbé válnak a kis örökmozgókkal – innen tudod, hogy ideje Pampers Pants pelusra váltani! 3-as mérettől elérhetőek, így mire kisbabád megtanul átfordulni, már el is kezdhetitek használni őket!

 2. A Pampers Pants pelusok nappalra valók

  A második tévhit, hogy a bugyipelenka nappali viselet, melyet a nagy felfedezésekhez és a játékhoz fejlesztették ki. Ez az állítás azonban szintén hamis! A kisbabák kétszer annyit mozognak álmukban, mint a felnőttek, ezért éjszaka is legalább annyira fontos a szivárgás elleni védelem, mint nappal. A Pampers Pants bugyipelenka szuper nedvszívó magja magába zárja a nedvességet, míg a 360°-os illeszkedés megakadályozza a szivárgást a combjuknál és a hasuknál. A VIP Klubtagok 43%-a úgy gondolta, hogy éjszakára a tépőzáras pelusok a legjobbak. Azonban míg a tépőzáras pelenkák meglazulhatnak kisbabád pocakján, addig a Pamper Pants pelusok követik kisbabád alakját – így nem csak nappal, hanem éjszaka is kiváló illeszkedést és szivárgás elleni védelmet nyújtanak az apróságoknak.

 3. Nincs szükségünk bugyipelenkára, mert a kisbabám mindig nyugodtan tűri a peluscserét

  Noha nagyon szerencsés helyzetben vagy, a Pants pelusok nem csak azért szuperek, mert könnyen és gyorsan lehet őket cserélni. A kisbabák pocakja evés után kikerekedik, majd alvás közben visszahúzódik – a különbség pedig akár több centiméter is lehet a pocijuk átmérőjében. Korábbi felmérésünkből kiderült, hogy 22%* szerint a tépőzáras pelusok jobban védenek a szivárgás ellen. Azonban a tépőzáras pelusokkal ellentétben a Pampers Pants pelusok rugalmas derékgumírozása kiválóan illeszkedik a babák alakjához és mozgásához, így mindig a helyén marad, miközben komfortosan öleli a kicsik pocakját. A Pampers Pants bugyipelenkákban kisbabád így mindig szabadon mozoghat, ami létfontosságú a fejlődésükhöz.

*414 Pampers VIP Klubtag véleménye alapján

A Pampers Pants pelusok 360°-os illeszkedése gondoskodik arról, hogy kisbabád mindig maximális kényelemben legyen - nappal és éjszaka. A tépőzáras pelenkákkal ellentétben nem szorít, de nem is lazul ki, minden helyzetben kiválóan simul kisbabád alakjához, így véd a szivárgás ellen. A feladásuk pedig egyszerűbb nem is lehetne, nem kell aggódnod, hogy túl szorosra vagy lazára állítod a füleket. Csak felhúzod mint egy nadrágot, és már kész is!

Közvélemény-kutatás

@Mindenki: Ti meglepődtetek a tévhitekben vagy Ti is hittetek bennük? Írjátok meg hozzászólásban!

Mira 09/03/2020 - 14:30 -kor

#24 Küldetés

Kedves Pampers Anyukák és Apukák!

Már javában dolgozunk legújabb VIP-projektünkön, azonban mielőtt elárulnánk, miről is van szó, szükségünk van a Ti segítségetekre!

#24 Küldetés

Szeretnénk Titeket is bevonni közelgő VIP-projektünk előkészületeibe, ezért arra kérünk Titeket, hogy töltsétek ki kérdőívünket, melyben az egyik Pampers pelussal kapcsolatban oszthatjátok meg véleményeteket.

A Küldetés lezárult. A felmérés eredményeit hamarosan közzétesszük.

@Mindenki: Ti melyik Pampers pelust tesztelnétek legszívesebben egy VIP-projekt keretei között?

Mira 21/02/2020 - 10:30 -kor

#23 Küldetés: 7 jó tett

A Pampers szeretne még többet tenni a kicsikért, a jelenükért és a jövőjükért. Ezért indítottuk el a "7 jó tett" elnevezésű programunkat, melynek segítségével tovább fejlesztjük termékeink életciklusát, illetve pozitívan hatunk a társadalomra és a környezetünkre.

Tudtad-e, hogy...

 • A Pampers modern innovációinak köszönhetően ma már átlagosan babánként 30 kilogrammal kevesebb pelenka-alapanyag* kerül felhasználásra a Pampers termékeivel.

  A Pampers modern innovációinak köszönhetően ma már átlagosan babánként 30 kilogrammal kevesebb pelenka-alapanyag kerül felhasználásra a Pampers termékeivel. (A 2016-ban legtöbbet eladott pelenkához képest)

 • A Pampers újrahaszonsító gyára évente 10 000 tonna elhasznált termékből állít elő újat.

  A Pampers újrahaszonsító gyára évente 10 000 tonna elhasznált termékből állít elő újat.

 • A Pampers Pure pelenkák és törlőkendők 100%-ban megújuló árammal, felelős forrásból származó, növényi alapanyagok felhasználásával készülnek (mint például cellulóz, pamut vagy cukornád-származék)

  A Pampers Pure pelenkák és törlőkendők 100%-ban megújuló árammal, felelős forrásból származó, növényi alapanyagok felhasználásával készülnek (mint például cellulóz, pamut vagy cukornád-származék)

 • Az UNICEF-fel karöltve a Pampers 24 országban segített a szülőágyi és az újszülöttkori tetanusz felszámolásában. 2019 márciusában egy újabb ország, Csád menekült meg a halálos kor elől, amely nagyjából 880 ezer újszülött** életét jelenti 2016 óta.

  Az UNICEF-fel karöltve a Pampers 24 országban segített a szülőágyi és az újszülöttkori tetanusz felszámolásában. 2019 márciusában egy újabb ország, Csád menekült meg a halálos kor elől, amely nagyjából 880 ezer újszülött** életét jelenti 2016 óta. (A WHO és UNICEF becsült adata, 2019 február)

7 jó tett

Törekszünk a 100%-ig biztonságos termékek előállítására valamint az átláthatóságra

Törekszünk a 100%-ig biztonságos termékek előállítására valamint az átláthatóságra

Nemcsak termékeink kiváló teljesítményét, de a babák kényelmét valamint biztonságát is garantáljuk, hiszen alapanyagainkat szigorú ellenőrzés mellett toxikológusok válogatják össze.

Garanciát vállalunk a fenntartható forrásból származó alapanyagokra, a gyártásra és szállításra

Garanciát vállalunk a fenntartható forrásból származó alapanyagokra, a gyártásra és szállításra

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy termékeink életciklusát minden lépésnél innovációk révén megújítsuk. Ennek következtében 2020-ra gyáraink a szemétlerakóhelyeket nullára redukálják, miközben 2030-ra 100%-ban megújuló áramot* használnak.

Pelenkáink és törlőkendőink előállításához még több fenntartható anyagot használunk fel

Pelenkáink és törlőkendőink előállításához még több fenntartható anyagot használunk fel

Tudatosan haladunk afelé, hogy 2030-ra minden termékünk 50%-ban tartalmazzon természetes és környezetbarát alapanyagokat.

Törekszünk a kevesebb hulladéktermeléssel járó, fenntartható csomagolásra

Törekszünk a kevesebb hulladéktermeléssel járó, fenntartható csomagolásra

Célunk, hogy 2025-re 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült csomagolóanyagokat fejlesszünk ki.

Babák millióinak adunk esélyt a boldog és egészséges fejlődésre

Babák millióinak adunk esélyt a boldog és egészséges fejlődésre

Lehetővé tesszük, hogy a koraszülött pelenkák az évente több millió, idő előtt érkezett csecsemőhöz eljussanak. A koraszülött pelenkákat Magyarországon is eljuttatjuk a kórházaknak adomány formájában.

Vezető szerepet töltünk be a pelenkák és törlőkendők újrahasznosításában, amely nemcsak a Pampers termékeket érinti

Vezető szerepet töltünk be a pelenkák és törlőkendők újrahasznosításában, amely nemcsak a Pampers termékeket érinti

A Pampers az első márka, amely az elhasznált pelenkákat újrahasznosítja. Az első újrahasznosítással foglalkozó nagyüzem Olaszországban nyitotta meg kapuit.

Továbbra is keressük a fenntartható megoldásokat pelenkáink gyártásához

Továbbra is keressük a fenntartható megoldásokat pelenkáink gyártásához

Babánként a pelenka-viselési időszak alatt 30%-kal szeretnénk csökkenteni** a pelenka-alapanyag felhasználást.

*Megvásárolt megújuló áram
**Egy átlagos eldobható pelenkához képest

Osszátok meg velünk véleményeteket a környezetbarát pelenkákról!

Szeretnénk, ha a fenntarthatóság felé vezető úton Ti, anyukák és apukák is velünk tartanátok. Éppen ezért szeretnénk megtudni Tőletek, hogy mit jelent nektek a fenntarthatóság és a környezetvédelem a pelenkákkal kapcsolatban. Osszátok meg velünk gondolataitokat velünk legújabb Küldetésünkben, hogy együtt formálhassuk a Pampers termékek és a kisbabáink jövőjét!

Teljesítem a Küldetést!

@Mindenki: Mit gondoltok a Pampers "7 jó tett" programjáról?

Mira 10/02/2020 - 10:00 -kor

#22 Küldetés

A Pampers a felelősségteljes növekedés híve, ezért fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk a világra, melyben csöppségeink felcseperednek. Elköteleztük magunkat az erőforrások megóvása mellett, és azért dolgozunk nap mint nap, hogy csökkentsünk termékeink környezetre gyakorolt hatását. A Pampers Pure Protection pelenka is ebben a szellemben született meg.

#22 Küldetés

A Pampers Pure Protection pelenkák 100%-ban megújuló áram, valamint fenntartható forrásból származó, puha bélésanyagok felhasználásával készülnek. Mivel kisbabád bőre megérdemli a kompromisszumok nélküli, szeretetteljes gondoskodást, ezért a Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át tartó, megbízható szárazságot nyújt számára. A termékjellemzőket, – mint például a bájos minták vagy a nedvességjelző csík – mamák és babák egyaránt kedvelik.

Mitől különlegesek a Pampers Pure Protection pelenkák?

 1. 100% Pampers védelem

  Nem kell kompromisszumokat kötnöd! A Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át megbízható védelmet nyújt; a nedvességjelző csík segítségével pedig tudni fogod, mikor jött el a pelenkacsere ideje.

 2. Pamut alapú

  Pamut, valamint puha, növényi eredetű rostok felhasználásával készül. Fenntartható forrásból származó puha bélésanyagot és más egyéb, gondosan megválogatott alapanyagot tartalmaz.

 3. 0% illatanyag és klórtartalmú fehérítő

  A Pampers Pure Protection pelenkák nem tartalmaznak balzsamot, valamint egyetlen allergént sem, mely az ún. EU 26 illatanyaglistán szerepel.

 4. Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Szeretetteljes gondoskodás a kisbabák érzékeny bőréről.

 5. Újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb kinyert anyag

  A tavalyi évben, a gyártás során felhasznált anyagok 99,35%-a újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb melléktermékként kinyert anyag volt.

Közvélemény-kutatás

Mi a legszimpatikusabb Számotokra a Pampers Pure Protection pelenkákban?

100% Pampers védelem

78 Szavazatok, 43%

Növényi eredetű alapanyagok

37 Szavazatok, 20%

0% illatanyag

14 Szavazatok, 8%

0% klórtartalmú fehérítő

25 Szavazatok, 14%

Fenntartható gyártási folyamat

21 Szavazatok, 11%

Nedvességjelző csík

8 Szavazatok, 4%

Nyerj Pampers Pure Protection pelenkát!
Vegyél részt februári Pampers Pillanatok játékunkban, és nyerd meg a 3 db egy hónapra elegendő Pampers Pure Protection pelenkacsomag egyikét! Kattints ide a részletekért!

@Mindenki: Próbáltátok már a Pampers Pure Protection pelenkákat? Mi a véleményetek róluk? Van bármi, amit hiányoltok belőle? Írjátok meg nekünk hozzászólásokban!

Mira 07/01/2020 - 14:00 -kor

#21 Küldetés

Legújabb Küldetésünkben az online pelenkavásárlással kapcsolatos véleményetekre, tapasztataltaitokra vagyunk kíváncsiak.

#21 Küldetés

Bár a megjelenése után még sokan és sokáig tartózkodtak a webáruházaktól, mostanra már teljesen elterjedté vált bevásárlásaink online lebonyolítása. Pelenkabeszerzéskor különösen jól jön ez a lehetőség, hiszen nagyobb csomag vásárlásakor már nem csak 1-2 kg pelust kell hazacipelnünk, ami egy kisbaba mellett nem könnyű feladat.

Legújabb küldetésünkben megoszthatjátok a Pampers csapatával véleményeteket az online vásárlással kapcsolatban. Ti szoktatok online vásárolni? Milyen előnyei és milyen hátrányai vannak a webáruházaknak a hagyományos boltokkal szemben? Mondjátok el nekünk rövid kérdőívünkben:

Huszonegyedik Küldetésünk lezárult.

A Küldetés eredményei

 • A pelenkahasználó VIP Klubtagok 96%-a csak eldobható pelenkát használ
 • 75% vásárol pelenkát online
 • Azért szerettek online vásárolni, mert a pelenkákat házhoz szállítják, kedvező ajánlatokra lehet bukkani, a vásárlás pedig gyors és egyszerű
 • Ugyanakkor nem szeretitek, hogy a szállításért gyakran külön kell fizetni, nem mindenhol lehet pontokat gyűjteni, és néhány oldalon nem érzitek biztonságosnak a felajánlott fizetési módszereket
 • Ha pedig pelenkákról van szó, elsősorban a kisgyermekes barátaitok véleményében bíztok, de sokan hallgattok az online értékelésekre és a babákkal kapcsolatos oldalakra is

@Mindenki: Ti melyik webáruházban szoktátok kifogni a legjobb akciókat Pampers pelenkákra?

Sütik elfogadása