Mira 21/02/2020 - 10:30 -kor

#23 Küldetés: 7 jó tett

A Pampers szeretne még többet tenni a kicsikért, a jelenükért és a jövőjükért. Ezért indítottuk el a "7 jó tett" elnevezésű programunkat, melynek segítségével tovább fejlesztjük termékeink életciklusát, illetve pozitívan hatunk a társadalomra és a környezetünkre.

Tudtad-e, hogy...

 • A Pampers modern innovációinak köszönhetően ma már átlagosan babánként 30 kilogrammal kevesebb pelenka-alapanyag* kerül felhasználásra a Pampers termékeivel.

  A Pampers modern innovációinak köszönhetően ma már átlagosan babánként 30 kilogrammal kevesebb pelenka-alapanyag kerül felhasználásra a Pampers termékeivel. (A 2016-ban legtöbbet eladott pelenkához képest)

 • A Pampers újrahaszonsító gyára évente 10 000 tonna elhasznált termékből állít elő újat.

  A Pampers újrahaszonsító gyára évente 10 000 tonna elhasznált termékből állít elő újat.

 • A Pampers Pure pelenkák és törlőkendők 100%-ban megújuló árammal, felelős forrásból származó, növényi alapanyagok felhasználásával készülnek (mint például cellulóz, pamut vagy cukornád-származék)

  A Pampers Pure pelenkák és törlőkendők 100%-ban megújuló árammal, felelős forrásból származó, növényi alapanyagok felhasználásával készülnek (mint például cellulóz, pamut vagy cukornád-származék)

 • Az UNICEF-fel karöltve a Pampers 24 országban segített a szülőágyi és az újszülöttkori tetanusz felszámolásában. 2019 márciusában egy újabb ország, Csád menekült meg a halálos kor elől, amely nagyjából 880 ezer újszülött** életét jelenti 2016 óta.

  Az UNICEF-fel karöltve a Pampers 24 országban segített a szülőágyi és az újszülöttkori tetanusz felszámolásában. 2019 márciusában egy újabb ország, Csád menekült meg a halálos kor elől, amely nagyjából 880 ezer újszülött** életét jelenti 2016 óta. (A WHO és UNICEF becsült adata, 2019 február)

7 jó tett

Törekszünk a 100%-ig biztonságos termékek előállítására valamint az átláthatóságra

Törekszünk a 100%-ig biztonságos termékek előállítására valamint az átláthatóságra

Nemcsak termékeink kiváló teljesítményét, de a babák kényelmét valamint biztonságát is garantáljuk, hiszen alapanyagainkat szigorú ellenőrzés mellett toxikológusok válogatják össze.

Garanciát vállalunk a fenntartható forrásból származó alapanyagokra, a gyártásra és szállításra

Garanciát vállalunk a fenntartható forrásból származó alapanyagokra, a gyártásra és szállításra

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy termékeink életciklusát minden lépésnél innovációk révén megújítsuk. Ennek következtében 2020-ra gyáraink a szemétlerakóhelyeket nullára redukálják, miközben 2030-ra 100%-ban megújuló áramot* használnak.

Pelenkáink és törlőkendőink előállításához még több fenntartható anyagot használunk fel

Pelenkáink és törlőkendőink előállításához még több fenntartható anyagot használunk fel

Tudatosan haladunk afelé, hogy 2030-ra minden termékünk 50%-ban tartalmazzon természetes és környezetbarát alapanyagokat.

Törekszünk a kevesebb hulladéktermeléssel járó, fenntartható csomagolásra

Törekszünk a kevesebb hulladéktermeléssel járó, fenntartható csomagolásra

Célunk, hogy 2025-re 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült csomagolóanyagokat fejlesszünk ki.

Babák millióinak adunk esélyt a boldog és egészséges fejlődésre

Babák millióinak adunk esélyt a boldog és egészséges fejlődésre

Lehetővé tesszük, hogy a koraszülött pelenkák az évente több millió, idő előtt érkezett csecsemőhöz eljussanak. A koraszülött pelenkákat Magyarországon is eljuttatjuk a kórházaknak adomány formájában.

Vezető szerepet töltünk be a pelenkák és törlőkendők újrahasznosításában, amely nemcsak a Pampers termékeket érinti

Vezető szerepet töltünk be a pelenkák és törlőkendők újrahasznosításában, amely nemcsak a Pampers termékeket érinti

A Pampers az első márka, amely az elhasznált pelenkákat újrahasznosítja. Az első újrahasznosítással foglalkozó nagyüzem Olaszországban nyitotta meg kapuit.

Továbbra is keressük a fenntartható megoldásokat pelenkáink gyártásához

Továbbra is keressük a fenntartható megoldásokat pelenkáink gyártásához

Babánként a pelenka-viselési időszak alatt 30%-kal szeretnénk csökkenteni** a pelenka-alapanyag felhasználást.

*Megvásárolt megújuló áram
**Egy átlagos eldobható pelenkához képest

Osszátok meg velünk véleményeteket a környezetbarát pelenkákról!

Szeretnénk, ha a fenntarthatóság felé vezető úton Ti, anyukák és apukák is velünk tartanátok. Éppen ezért szeretnénk megtudni Tőletek, hogy mit jelent nektek a fenntarthatóság és a környezetvédelem a pelenkákkal kapcsolatban. Osszátok meg velünk gondolataitokat velünk legújabb Küldetésünkben, hogy együtt formálhassuk a Pampers termékek és a kisbabáink jövőjét!

Teljesítem a Küldetést!

@Mindenki: Mit gondoltok a Pampers "7 jó tett" programjáról?

Mira 10/02/2020 - 10:00 -kor

#22 Küldetés

A Pampers a felelősségteljes növekedés híve, ezért fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk a világra, melyben csöppségeink felcseperednek. Elköteleztük magunkat az erőforrások megóvása mellett, és azért dolgozunk nap mint nap, hogy csökkentsünk termékeink környezetre gyakorolt hatását. A Pampers Pure Protection pelenka is ebben a szellemben született meg.

#22 Küldetés

A Pampers Pure Protection pelenkák 100%-ban megújuló áram, valamint fenntartható forrásból származó, puha bélésanyagok felhasználásával készülnek. Mivel kisbabád bőre megérdemli a kompromisszumok nélküli, szeretetteljes gondoskodást, ezért a Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át tartó, megbízható szárazságot nyújt számára. A termékjellemzőket, – mint például a bájos minták vagy a nedvességjelző csík – mamák és babák egyaránt kedvelik.

Mitől különlegesek a Pampers Pure Protection pelenkák?

 1. 100% Pampers védelem

  Nem kell kompromisszumokat kötnöd! A Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át megbízható védelmet nyújt; a nedvességjelző csík segítségével pedig tudni fogod, mikor jött el a pelenkacsere ideje.

 2. Pamut alapú

  Pamut, valamint puha, növényi eredetű rostok felhasználásával készül. Fenntartható forrásból származó puha bélésanyagot és más egyéb, gondosan megválogatott alapanyagot tartalmaz.

 3. 0% illatanyag és klórtartalmú fehérítő

  A Pampers Pure Protection pelenkák nem tartalmaznak balzsamot, valamint egyetlen allergént sem, mely az ún. EU 26 illatanyaglistán szerepel.

 4. Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Szeretetteljes gondoskodás a kisbabák érzékeny bőréről.

 5. Újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb kinyert anyag

  A tavalyi évben, a gyártás során felhasznált anyagok 99,35%-a újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb melléktermékként kinyert anyag volt.

Közvélemény-kutatás

Nyerj Pampers Pure Protection pelenkát!
Vegyél részt februári Pampers Pillanatok játékunkban, és nyerd meg a 3 db egy hónapra elegendő Pampers Pure Protection pelenkacsomag egyikét! Kattints ide a részletekért!

@Mindenki: Próbáltátok már a Pampers Pure Protection pelenkákat? Mi a véleményetek róluk? Van bármi, amit hiányoltok belőle? Írjátok meg nekünk hozzászólásokban!

Mira 07/01/2020 - 14:00 -kor

#21 Küldetés

Legújabb Küldetésünkben az online pelenkavásárlással kapcsolatos véleményetekre, tapasztataltaitokra vagyunk kíváncsiak.

#21 Küldetés

Bár a megjelenése után még sokan és sokáig tartózkodtak a webáruházaktól, mostanra már teljesen elterjedté vált bevásárlásaink online lebonyolítása. Pelenkabeszerzéskor különösen jól jön ez a lehetőség, hiszen nagyobb csomag vásárlásakor már nem csak 1-2 kg pelust kell hazacipelnünk, ami egy kisbaba mellett nem könnyű feladat.

Legújabb küldetésünkben megoszthatjátok a Pampers csapatával véleményeteket az online vásárlással kapcsolatban. Ti szoktatok online vásárolni? Milyen előnyei és milyen hátrányai vannak a webáruházaknak a hagyományos boltokkal szemben? Mondjátok el nekünk rövid kérdőívünkben:

Huszonegyedik Küldetésünk lezárult.

A Küldetés eredményei

 • A pelenkahasználó VIP Klubtagok 96%-a csak eldobható pelenkát használ
 • 75% vásárol pelenkát online
 • Azért szerettek online vásárolni, mert a pelenkákat házhoz szállítják, kedvező ajánlatokra lehet bukkani, a vásárlás pedig gyors és egyszerű
 • Ugyanakkor nem szeretitek, hogy a szállításért gyakran külön kell fizetni, nem mindenhol lehet pontokat gyűjteni, és néhány oldalon nem érzitek biztonságosnak a felajánlott fizetési módszereket
 • Ha pedig pelenkákról van szó, elsősorban a kisgyermekes barátaitok véleményében bíztok, de sokan hallgattok az online értékelésekre és a babákkal kapcsolatos oldalakra is

@Mindenki: Ti melyik webáruházban szoktátok kifogni a legjobb akciókat Pampers pelenkákra?

Mira 20/12/2019 - 14:24 -kor

Kellemes ünnepeket kíván a Pampers VIP Klub!

Egy újabb esztendő végéhez közeledünk, azonban a szilveszter előtt még hátravan az év legszebb ünnepe: a karácsony.

Szeretnénk megköszönni minden Klubtagnak, hogy 2019-ben is itt voltatok, és megosztottátok velünk és egymással csöppségetek cseperedésének legszebb pillanatait. Egyúttal szeretnénk Nektek és szeretteiteknek meghitt, pihenésben és boldog pillanatokban gazdag ünnepeket kívánni a Pampers VIP Klub csapata nevében.

Karácsonyi sablonok

Három aprócska ajándékkal is készültünk Nektek karácsony alkalmából. Karácsonyi Instagram és Facebook sablonjainkat megtaláljátok a VIP-ajándékok menüpontban, belépés után pedig ingyenesen letölthetitek és felhasználhatjátok őket.

 • Karácsonyi kívánságlista: Ha a Ti családi és baráti köreitekben is nagy fejtörést okoz az ajándékozás, ez a sablon különösen hasznos lehet! Töltsd ki csöppségeid számára, így biztosan nem lesz olyan ajándék a fa alatt, melynek ne örülnének a gyerekek. 😉
 • Karácsonyi Bingo: Dobd fel Instagram vagy Facebook profilodat ezzel a bájos sablonnal, és jelöld be azokat a dolgokat, amiket már kipipáltál idén karácsonykor!
 • Karácsonyi célok: Bár az ünnepeknek a családról és a szeretetről kellene szólnia, gyakran nem úgy alakul a készülődés, ahogy terveztük. Tartsd szem előtt azt, ami igazán fontos Számodra, és készíts listát azokról a dolgokról, amikre mindenképpen szeretnél időt fordítani!

A sablonokat regisztráció/bejelentkezés után itt tudjátok letölteni:

Letöltöm a karácsonyi sablonokat!


@Mindenki: Ti milyen karácsonyi hagyományokat őriztetek meg gyermekkorotokból és milyen új szokásokat teremtettetek a saját családotokban?

Mira 16/12/2019 - 12:40 -kor

#19 Küldetés

Már egy hét sincs hátra az ünnepekig, így bizonyára a legtöbben már karácsonyi lázban égtek. Bár sok családban a készülődés még mindig sok stresszel és rohanással jár, bízunk benne, hogy mindannyian tudtok majd pihenni az ünnepek alatt, hiszen a szeretet ünnepe nem a költekezésről szól, hanem a családról és az együttlétről.

#19 Küldetés

Évről évre egyre korábban lepik el a boltokat a karácsonyi dekorációk és az ajándékozásra emlékeztető reklámok, ami sokakat bosszanthat. Ugyanakkor arra is lehetőséget ad, hogy időben átgondolhassuk, kinek mit tegyünk a fa alá. Egyes családokban csak a kicsiket szokás megajándékozni, mások listát írnak azokról a dolgokról, melyeknek örülnének, és vannak olyanok is, akik inkább élményt vagy kézzel készített dolgokat szeretnek adni és kapni.

Pelenkát ajándékba?

Minden szülő tudja, hogy nem létezik olyan, hogy "túl sok pelenka". Mindig rekordgyorsasággal ürülnek ki a csomagok, egy-egy nagyobb beszerzés pedig megterhelheti a pénztárcánkat. Egy nagy csomag pelenka bizonyára minden kisbabás családban hasznos ajándék lenne, de megfelelő is karácsonykor? Vannak, akik őszintén örülnének egy ilyen ajándéknak, hiszen biztosan elfogyna, és nem végezné a kukában, a szekrény mélyén vagy továbbadott ajándékként. Másoknak azonban az ilyen jellegű ajándékok túl hétköznapiak, és a személyesebb meglepetéseket részesítik előnyben. Ti mit gondoltok a témáról?

Közvélemény-kutatás

Szerinted megfelelő ajándék lehet a pelenka karácsonyra?

Igen, megfelelő ajándék a gyerekeknek

237 Szavazatok, 37%

Igen, jó ötlet, de a szülőknek

360 Szavazatok, 56%

Nem, szerintem nem elfogadott pelenkát ajándékozni

45 Szavazatok, 7%

@Mindenki: Ti ajándékoztatok már pelenkát? Vagy kaptatok már esetleg pelust karácsonyra? A hasznos vagy a személyes ajándékoknak örültök inkább?

Sütik elfogadása