Mira 10/02/2020 - 10:00 -kor

#22 Küldetés

A Pampers a felelősségteljes növekedés híve, ezért fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk a világra, melyben csöppségeink felcseperednek. Elköteleztük magunkat az erőforrások megóvása mellett, és azért dolgozunk nap mint nap, hogy csökkentsünk termékeink környezetre gyakorolt hatását. A Pampers Pure Protection pelenka is ebben a szellemben született meg.

#22 Küldetés

A Pampers Pure Protection pelenkák 100%-ban megújuló áram, valamint fenntartható forrásból származó, puha bélésanyagok felhasználásával készülnek. Mivel kisbabád bőre megérdemli a kompromisszumok nélküli, szeretetteljes gondoskodást, ezért a Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át tartó, megbízható szárazságot nyújt számára. A termékjellemzőket, – mint például a bájos minták vagy a nedvességjelző csík – mamák és babák egyaránt kedvelik.

Mitől különlegesek a Pampers Pure Protection pelenkák?

 1. 100% Pampers védelem

  Nem kell kompromisszumokat kötnöd! A Pampers Pure Protection pelenka akár 12 órán át megbízható védelmet nyújt; a nedvességjelző csík segítségével pedig tudni fogod, mikor jött el a pelenkacsere ideje.

 2. Pamut alapú

  Pamut, valamint puha, növényi eredetű rostok felhasználásával készül. Fenntartható forrásból származó puha bélésanyagot és más egyéb, gondosan megválogatott alapanyagot tartalmaz.

 3. 0% illatanyag és klórtartalmú fehérítő

  A Pampers Pure Protection pelenkák nem tartalmaznak balzsamot, valamint egyetlen allergént sem, mely az ún. EU 26 illatanyaglistán szerepel.

 4. Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Szeretetteljes gondoskodás a kisbabák érzékeny bőréről.

 5. Újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb kinyert anyag

  A tavalyi évben, a gyártás során felhasznált anyagok 99,35%-a újrahasznált, újrahasznosított vagy egyéb melléktermékként kinyert anyag volt.

Közvélemény-kutatás

Nyerj Pampers Pure Protection pelenkát!
Vegyél részt februári Pampers Pillanatok játékunkban, és nyerd meg a 3 db egy hónapra elegendő Pampers Pure Protection pelenkacsomag egyikét! Kattints ide a részletekért!

@Mindenki: Próbáltátok már a Pampers Pure Protection pelenkákat? Mi a véleményetek róluk? Van bármi, amit hiányoltok belőle? Írjátok meg nekünk hozzászólásokban!

Mira 07/01/2020 - 14:00 -kor

#21 Küldetés

Legújabb Küldetésünkben az online pelenkavásárlással kapcsolatos véleményetekre, tapasztataltaitokra vagyunk kíváncsiak.

#21 Küldetés

Bár a megjelenése után még sokan és sokáig tartózkodtak a webáruházaktól, mostanra már teljesen elterjedté vált bevásárlásaink online lebonyolítása. Pelenkabeszerzéskor különösen jól jön ez a lehetőség, hiszen nagyobb csomag vásárlásakor már nem csak 1-2 kg pelust kell hazacipelnünk, ami egy kisbaba mellett nem könnyű feladat.

Legújabb küldetésünkben megoszthatjátok a Pampers csapatával véleményeteket az online vásárlással kapcsolatban. Ti szoktatok online vásárolni? Milyen előnyei és milyen hátrányai vannak a webáruházaknak a hagyományos boltokkal szemben? Mondjátok el nekünk rövid kérdőívünkben:

Huszonegyedik Küldetésünk lezárult.

A Küldetés eredményei

 • A pelenkahasználó VIP Klubtagok 96%-a csak eldobható pelenkát használ
 • 75% vásárol pelenkát online
 • Azért szerettek online vásárolni, mert a pelenkákat házhoz szállítják, kedvező ajánlatokra lehet bukkani, a vásárlás pedig gyors és egyszerű
 • Ugyanakkor nem szeretitek, hogy a szállításért gyakran külön kell fizetni, nem mindenhol lehet pontokat gyűjteni, és néhány oldalon nem érzitek biztonságosnak a felajánlott fizetési módszereket
 • Ha pedig pelenkákról van szó, elsősorban a kisgyermekes barátaitok véleményében bíztok, de sokan hallgattok az online értékelésekre és a babákkal kapcsolatos oldalakra is

@Mindenki: Ti melyik webáruházban szoktátok kifogni a legjobb akciókat Pampers pelenkákra?

Mira 20/12/2019 - 14:24 -kor

Kellemes ünnepeket kíván a Pampers VIP Klub!

Egy újabb esztendő végéhez közeledünk, azonban a szilveszter előtt még hátravan az év legszebb ünnepe: a karácsony.

Szeretnénk megköszönni minden Klubtagnak, hogy 2019-ben is itt voltatok, és megosztottátok velünk és egymással csöppségetek cseperedésének legszebb pillanatait. Egyúttal szeretnénk Nektek és szeretteiteknek meghitt, pihenésben és boldog pillanatokban gazdag ünnepeket kívánni a Pampers VIP Klub csapata nevében.

Karácsonyi sablonok

Három aprócska ajándékkal is készültünk Nektek karácsony alkalmából. Karácsonyi Instagram és Facebook sablonjainkat megtaláljátok a VIP-ajándékok menüpontban, belépés után pedig ingyenesen letölthetitek és felhasználhatjátok őket.

 • Karácsonyi kívánságlista: Ha a Ti családi és baráti köreitekben is nagy fejtörést okoz az ajándékozás, ez a sablon különösen hasznos lehet! Töltsd ki csöppségeid számára, így biztosan nem lesz olyan ajándék a fa alatt, melynek ne örülnének a gyerekek. 😉
 • Karácsonyi Bingo: Dobd fel Instagram vagy Facebook profilodat ezzel a bájos sablonnal, és jelöld be azokat a dolgokat, amiket már kipipáltál idén karácsonykor!
 • Karácsonyi célok: Bár az ünnepeknek a családról és a szeretetről kellene szólnia, gyakran nem úgy alakul a készülődés, ahogy terveztük. Tartsd szem előtt azt, ami igazán fontos Számodra, és készíts listát azokról a dolgokról, amikre mindenképpen szeretnél időt fordítani!

A sablonokat regisztráció/bejelentkezés után itt tudjátok letölteni:

Letöltöm a karácsonyi sablonokat!


@Mindenki: Ti milyen karácsonyi hagyományokat őriztetek meg gyermekkorotokból és milyen új szokásokat teremtettetek a saját családotokban?

Mira 16/12/2019 - 12:40 -kor

#19 Küldetés

Már egy hét sincs hátra az ünnepekig, így bizonyára a legtöbben már karácsonyi lázban égtek. Bár sok családban a készülődés még mindig sok stresszel és rohanással jár, bízunk benne, hogy mindannyian tudtok majd pihenni az ünnepek alatt, hiszen a szeretet ünnepe nem a költekezésről szól, hanem a családról és az együttlétről.

#19 Küldetés

Évről évre egyre korábban lepik el a boltokat a karácsonyi dekorációk és az ajándékozásra emlékeztető reklámok, ami sokakat bosszanthat. Ugyanakkor arra is lehetőséget ad, hogy időben átgondolhassuk, kinek mit tegyünk a fa alá. Egyes családokban csak a kicsiket szokás megajándékozni, mások listát írnak azokról a dolgokról, melyeknek örülnének, és vannak olyanok is, akik inkább élményt vagy kézzel készített dolgokat szeretnek adni és kapni.

Pelenkát ajándékba?

Minden szülő tudja, hogy nem létezik olyan, hogy "túl sok pelenka". Mindig rekordgyorsasággal ürülnek ki a csomagok, egy-egy nagyobb beszerzés pedig megterhelheti a pénztárcánkat. Egy nagy csomag pelenka bizonyára minden kisbabás családban hasznos ajándék lenne, de megfelelő is karácsonykor? Vannak, akik őszintén örülnének egy ilyen ajándéknak, hiszen biztosan elfogyna, és nem végezné a kukában, a szekrény mélyén vagy továbbadott ajándékként. Másoknak azonban az ilyen jellegű ajándékok túl hétköznapiak, és a személyesebb meglepetéseket részesítik előnyben. Ti mit gondoltok a témáról?

Közvélemény-kutatás

Szerinted megfelelő ajándék lehet a pelenka karácsonyra?

Igen, megfelelő ajándék a gyerekeknek

237 Szavazatok, 37%

Igen, jó ötlet, de a szülőknek

360 Szavazatok, 56%

Nem, szerintem nem elfogadott pelenkát ajándékozni

45 Szavazatok, 7%

@Mindenki: Ti ajándékoztatok már pelenkát? Vagy kaptatok már esetleg pelust karácsonyra? A hasznos vagy a személyes ajándékoknak örültök inkább?

Mira 06/12/2019 - 10:00 -kor

#18 Küldetés

Október végén 500 VIP Klubtag anyuka és apuka tesztelhette kisbabájával az új Pampers Active Baby pelenkákat. Legújabb Küldetésünkben arra vagyunk kíváncsiak, Ti mit gondoltok a megújult pelusokról.

Az Active Baby VIP-projekt résztvevőinek képei

Kétszer erősebb védőgátak

Kétszer erősebb* védőgátak

A megújult Pampers Active Baby pelenkák 2x erősebb* védőgátakkal rendelkeznek a szivárgás elleni védelemért, így nem kell aggódnod a kellemetlen helyzetek miatt: nem számít, hol vagytok, vagy mit csinál éppen kisbabád, a Pampers gondoskodik a nedvesség elvezetéséről, így Te és csöppséged nyugodtan kikapcsolódhattok, és élvezhetitek a nap minden pillanatát.
*A korábbi, 1-estől 5-ös méretig elérhető Active Baby pelenkákkal összehasonlítva.

A teszt eredményei*:

 • 91% ajánlaná barátainak és ismerőseinek a Pampers Active Baby pelenkát.
 • 92% egyetért azzal, hogy a Pampers Active Baby pelenkák az otthonukon kívül is gondoskodnak kisbabáik szivárgásmentes védelemről.
 • 83% egyetért azzal, hogy a korábbi Pampers Active Baby pelenkához képest az új Pampers Active Baby pelenka még jobb minőségű.

*A Záró felmérést kitöltő 404 tesztelő véleménye alapján.

A résztvevők tapasztalatai:

Szandy0629 VIP Klubtag:

Nekünk bevált nagyon, meg vagyok elégedve vele. Kisfiam 13 hónapos, rengeteget iszik, este is iszik és este 9-től reggel 7-ig simán kibírta. Ami nagyon tetszik, hogy nagyon vékony a pelenka szinte észrevehetetlen :) Biztos veszek ilyen pelenkát.

Marika861211 VIP Klubtag:

Nálunk a pelenka kibírta a 14 órás éjszakát, az 5 órás vonatutat és a napi bölcsődés rohangálást is. Elégedett vagyok, a kis örökmozgóm kényelmesen szaladgálhat egész nap, tudom, hogy nem fog átázni a pelenka. Sokkal jobb lett, mint régen volt. :)

Zsu VIP Klubtag:

Szuper, vékony pelus, amiben láthatóan jobban érzi magát a fiam és ismét szárazak a reggelek. Nekünk nagyon bevált, ezentúl ezt fogjuk használni!

Közvélemény-kutatás

Milyen típusú Pampers pelenkát használtok leginkább?

Active Baby

46 Szavazatok, 41%

Pants

19 Szavazatok, 17%

Premium Care

30 Szavazatok, 27%

Premium Care Pants

3 Szavazatok, 3%

Pure

3 Szavazatok, 3%

Sleep & Play

4 Szavazatok, 4%

Nem Pampers pelenkát használunk jelenleg

7 Szavazatok, 6%

@Mindenki: Ti próbáltátok már a megújult Active Baby pelenkát? Mi a véleményetek róla?

Sütik elfogadása