Lily 21/12/2018 - 10:30 -kor

Projektünk legszebb pillanatai a Pampers active baby pelenkákkal.

Pampers active baby pelenkák projektünk utolsó napjához érkeztünk. Szeretnénk Nektek köszönetet mondani aktív részvételekért- a rengeteg aranyos képért, amit a tesztelésről küldtetek, az online riportokban és hozzászólásokban megosztott tapasztalataitokért és azért, hogy közösen ismertebbé tehettük a megújult Pampers active baby pelenkákat szülőtársaink és barátaink körében. Utolsó bejegyzésünkben most összegyűjtöttük a Pampers active baby pelenkák tesztelésének legszebb pillanatait:

Projektünk legszebb pillanatai a Pampers active baby pelenkákkal.

brbvaa nagyon pozitív tapasztalatokkal zárta a tesztelést:

Meglepően jó! Eddig sem csalódtunk a Pampersben, de ez a pelus maga a csoda :) Nagyon vékony, de hihetetlenül sok folyadékot felvesz, bent tartja úgy, hogy a babám bőre tényleg kb. száraz marad. Talán a legjobb pelus amit valaha használtunk.

imreesgyongyi is elégedettek voltak:

Engem meggyőzött, szuper! Azt hiszem, mi átváltunk a Pampers-re ezentúl. ❤️ Hihetetlen, hogy milyen vékony és könnyű, de rengeteg folyadékot képes megtartani. Jól zár, puha, kényelmesnek bizonyult a gyermeken.

Továbbra is várjuk online riportjaitokat az értékelésekről és közösségi média tartalmaitokról, a projekt alatt készült képeiteket és további tapasztalataitokat a pelenkákkal kapcsolatban, melyeket megoszthattok velünk hozzászólások formájában.

Ne feledjétek, hogy mától tölthetitek ki a Záró felmérést, melyben összegezhetitek véleményeteket és értékelhetitek a termékeket. Minden visszajelzés nagyon fontos a Pampers számára, így kérünk Titeket, szánjatok most pár percet a kérdőív kitöltésére. A Záró felmérést a későbbiekben is megtalálhatjátok a profilotokon.

Kitöltöm a Záró felmérést

@Mindenki: Nektek mi tetszett legjobban közös projektünkben?

7 hozzászólás

Szyszy89 • 21/12/2018 - 14:17 -kor

Bár sajnos a sok betegeskedés miatt nem tudtam annyit jelen lenni mint egyébként de a tesztelés nem maradt el es a tapasztalataimat megosztottam veletek,de jo volt olvasni mennyi babának segít és teszi nyugodtabbá a perceit!
És a többi szülö tapasztalatát illetve végignézni a sok csöppség boldog képeit!:)

Ancsa Verified 21/12/2018 - 14:26 -kor

Nagyon megvoltunk elégedve rengeteg folyadekot képes felszivni pedig milyen vékony.A minta és a tepozar is nagyon. Minden reggel száraz volt a bőre😊!!! Eddig is csak a pamperst használtuk de ezek utan is 100%-ig kitartunk mellete.☺☺

Dagi6818 Verified 21/12/2018 - 15:06 -kor

Az értékeléseim még nem látszanak. Később is fel tudom tölteni az url-jüket?

Marika861211 Verified 21/12/2018 - 16:18 -kor

Nagyon szépen köszönjük, hogy kislányommal bekerülhettünk a projektcsapatba. Nekünk sajnos ez az új fejlesztés most nem vált be, de élveztük, hogy a tesztelés részesei lehettünk.:)

BeuciDorcija Verified 24/12/2018 - 09:02 -kor

Szuper volt minden perce a tesztelésnek. Nem ért csalódás 🤗

gagea Verified 24/12/2018 - 20:46 -kor

Liberot használtam, de teljesen meggyőzött az új Pampers, mindenkinek csak ajánlom!

Lanmeli • 02/01/2019 - 01:17 -kor

Szuper, hogy részt vehettem a tesztelésben! Aznap, mikor megérkezett a próba csomag két barátnőm jött hozzám látogatóba, egyik babával másik terhesen, tehát egyből igyekeztem őket meggyőzni a pampers minőségéről és a babás barátnőmnek adtam is kipróbálásra terméket! A karácsonyi szünetben több babás barátnővel találkoztam és velük is beszélgettem az új pelusról! Nekem nagyon tetszett, hogy pehelykönnyű a pelus és mégis sok folyadékot elbír. Az illatát pedig imádom. :)

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása