Pampers active baby

VIP-projektünkben 500 Pampers anyukával és apukával tesztelhettük a megújult active baby pelenkákat.

06/11/2018 to 01/01/2019

Lily 07/12/2018 - 11:15 -kor

Pampers active babyvel az egész család egészséges álmáért

A zavartalan éjszakai pihenés nem csak a kisbabák fejlődése szempontjából fontos, hiszen alvásuk minősége kihat az egész családra. A szülők összesen akár 44 napnyi alvást veszíthetnek el az újszülöttek első évében, ami hetente 20 óra kiesést jelent. A csecsemők mindennapjaiban fontos szerepe van az alvásnak abban, hogyan reagálnak környezetükre, emellett pedig fizikai, mentális és érzelmi fejlődésükben is kulcsszerepet játszik.

Pampers active babyvel az egész család álmáért

A pihentető alvás…

  • Elősegíti testünk regenerálódását azzal, hogy lelassítja a szív és vesék működését, ellazítja az izmokat és csökkenti az idegrendszerbe áramló ingereket.
  • Növekedési hormont és melatonint szabadít fel, mely fontos szerepet játszik immunrendszerünk működésében.
  • Hozzájárul ahhoz, hogy aktívabbak lehessünk napközben.
  • Támogatja a gyerekek memóriáját, koncentrációját, a tanulási folyamatokat és segít az új információk elraktározásában.
  • Segít a babáknak feldolgozni és rendszerezni a nap folyamán szerzett új élményeket.
  • Nagyon hatásos menekülés lehet az érzelem- és információtúláradás elöl; ez különösen fontos lehet az újszülöttek első hónapjaiban, mikor hatalmas mennyiségű új ingernek vannak kitéve.

Egy, a csecsemők alvás ciklusait vizsgáló tanulmány szerint a kisbabák érzékenyebbek az ébredésre akkor, amikor bepisilnek. A kényelemérzet változása, például a nedves pelenka vagy az irritáció növelheti az alvászavarok kialakulásának valószínűségét.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a lehető legjobb feltételeket nyújtsuk kisbabánk számára, hogy átaludhassa az éjszakát. A kisbabák hajlamosak a mozgolódásra és vándorlásra éjszaka, tehát tökéletesen illeszkedő, nedvszívó és légáteresztő pelenkára van szükségük. Mindezt azért, hogy zavartalan, békés éjszakai alvásban legyen részük, és élvezhessék az ebből származó előnyöket.

Miért válasszuk a Pamperst, mely akár 12 órán át tartó szárazságot nyújt egész éjjel?

Egy izgő-mozgó, forgolódó baba is alhat nyugodtan, ha a pelenkája segít, hogy egész éjszaka szárazon maradhasson. Nem számít, hányszor váltanak pozíciót csöppségeink, a Pampers pelenka (illeszkedésének köszönhetően) végig kényelmes, légáteresztő és száraz marad. Így egy nedves pelenka sem állhat az apróságok megérdemelt pihenésének útjába!

@Mindenki: Mit gondoltok a leírtakról? Egyetértetek azzal, hogy az alvás kulcsfontosságú a babák és a szülők kiegyensúlyozottságához?

8 hozzászólás

csikicsi Verified 07/12/2018 - 13:13 -kor

Egyetértek vele, már csak azért is, mert mikor rosszul alszik a kislányom (pl fogzás miatt), rosszul kel és ranyomnja egész napra a bélyegét, nyűgös, fáradt olyankor, ezaltal az egész család az. Ha jól alszik, mosolyogva ébred, egész nap jó kedve van, mi is kipihentebbek, kiegyensúlyozottabbak vagyunk :)

Lilla27 Verified 07/12/2018 - 18:43 -kor

Szintén egyetértek ezzel! Nem tudom, hogy az új pelusnak köszönhetően, vagy mert végre nem jön egy fogunk se, de a héten a kislányom sokkal jobban alszik! Így nekem is több türelmem volt hozzá, ő is sokkal többet játszik egyedül, nem akar mindig rajtam lógni és nagyon jó kedvű :) Örülnék ha minden hetünk hasonlóan telne, de hát majd pár év múlva :)

Lily • 12/12/2018 - 15:48 -kor

@Lilla27: Örülünk, hogy volt egy kis szusszanásnyi időd is magadra, és hogy a kisbabád is jobb kedvű volt. Még sok ilyen hetet kívánunk. :)

gagea Verified 07/12/2018 - 19:38 -kor

Evidens kérdés, persze, hogy fontos. Egy nyűgös gyerek - nyűgös és kialvatlan anya sosem jó párosítás :D

Szezy • 08/12/2018 - 08:29 -kor

Egyetértek , hisz az alvás minősége, hossza mindenkire kihatással van . :D ! Szerintem szülőként a legrosszabb azon bosszankodni, hogy a gyerek ataludta volna az éjszakát ha nincs csurig tele a pelus , és a pelus el is bírná.

szucsmonika • 10/12/2018 - 10:24 -kor

Igen,nagyon fontos a jó pihentető alvás mint a baba mint a mama részéről.Pelenka csere nálunk félálomba történik.Már jelzi,hogy neki kényelmetlen,forgolodik.Utánna alszik tovább mintha semmi nem történt volna.

Szyszy89 • 13/12/2018 - 21:24 -kor

Hú!Hát az biztos hogy ha egy pici nyugodtan alszik akkor kicsit talán minden másképp megy a nappal folyamán😊Bár ezt én sajnos😅2.5 éve nem tudom átérezni mert a 2.5 éves kislányom még most is kel éjszaka..plussz melle az 5 hónapos kisfiam is!🙄Én nem tartozom a mázlista Anyukák köze🤣de sebaj..
Főleg most hogy mind a kettő beteg😔
Na most mi is tesztelgetjük a pelust,viszont első napokban nekünk kifolyt a pisi volt hogy már az éjszaka közepén mikor kijött a kislányom az egész ruhája pisis volt,és szét volt jőve a gumirozás oldalt!
Nem tudom hogy ez most a méret miatt lehet?lehet hogy más .éret kéne neki vagy ez a mennyiség már sok lehet?

Lily • 14/12/2018 - 10:44 -kor

@Szyszy89: Lehet, hogy meg kellene próbálni egy nagyobb méretet, ami több nedvesség felszívására képes. :)

vinicky Verified 14/12/2018 - 22:42 -kor

Teljesen egyet értek vele :) Bár szerencsém van mert az én lányaim szinte a kezdetektől átalusszák az éjszakát. Vagy lehet nem is szerencse kérdése hiszen a kezdetektől pamperst használunk ;)

Marika861211 Verified 19/12/2018 - 07:31 -kor

Én annyira irigykedek minden anyukára, akinek alszik a gyermeke. 😂
Az én kislányom már 16 hónapos, de nem alussza át az éjszakát, ami nagyon megterhelő ennyi idő után. Nehéz helyt állni a mindennapokban, amikor az ember már teljesen kimerült. 😔

Lily • 19/12/2018 - 10:55 -kor

@Marika861211: Megértjük, fáradtan valóban nehéz odatenni magunkat - akár otthon, akár az irodában. Reméljük, hogy hamar változni fog a helyzet, és mindketten pihenten ébredtek majd!

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása