Lily 14/12/2018 - 10:21 -kor

Itt az idő, hogy értékeljük a Pampers active baby pelenkákat!

Már két hete teszteljük a Pampers active baby pelenkákat, így ez idő alatt igazi szakértőkké válhattunk. Ideje, hogy véleményünket most másokkal is megosszuk online!

Itt az idő, hogy értékeljük a Pampers active baby pelenkákat!

A tesztelés során szerzett tapasztalataink tömör összefoglalásával tanácsot adhatunk azoknak a szülőknek, akik még keresik a tökéletes pelenkát kisbabájuk számára, és velünk ellentétben nem volt lehetőségük kipróbálni a Pampers active baby pelenkákat.

Ne feledjétek, hogy csak a pelenkával kapcsolatos tapasztalataink és őszinte benyomásaink megosztásával nyújthatunk hasznos információt azok számára, akik nem tudják, milyen pelenkát válasszanak.

Összegyűjtöttünk pár tippet a hasznos értékelések írásához:

  • Használd saját szavaidat
  • Mutasd be, miért vált be kisbabádnak és Neked a pelenka
  • Fogalmazz röviden és világosan: maximum 4 mondat elég ahhoz, hogy kiemeljük a számunkra legfontosabb tulajdonságokat
  • Ne másoljátok be az általunk közzétett leírásokat, vagy amiket a reklámban hallottatok, a szülők a Ti véleményetekre kíváncsiak

A következő oldalakon értékelhetitek a Pampers active baby pelenkát, de a felsoroltak mellett természetesen más fórumokon is beszélhettek a pelenkákról.

Fontos, hogy az értékelések linkjét velünk is megosszátok, melyhez az Online riportot tudjátok használni. Csak másoljátok be az értékelésetek vagy az oldal URL linkjét, valamint a felhasználóneveket, mellyel a bejegyzést közzétettétek, hogy könnyedén megtalálhassuk a munkátokat.

@Mindenki: Milyen tapasztalatokat gyűjtöttetek a Pampers active baby pelenkákkal kapcsolatban? Írtatok már értékeléseket?

13 hozzászólás

Nagyniki Verified 14/12/2018 - 16:25 -kor

Szuper a pelus! Este 8 körül adom rá és reggel 7 körül cseréljük, amikor felébred. Soha nem volt még balesetes az éjszaka. Jókedvűen ébred, nem lesz piros a popsija sem. Nekünk bevált 😊

Andicu Verified 14/12/2018 - 20:29 -kor

Sziasztok ! Most , hogy vissza vettem Maja éjszakai víz mennyiségét , már kibírja a pelus a 12-13 órát is 😊 Ahhoz képest , hogy ilyen szuper vékony a 180-200 ml vizet megtartja 😉 Nappal is használjuk és teljesen szuper , 5 órát is kibír, pedig Maja nagyon aktív babó ! 😊 Úgyhogy így megvagyunk vele elégedve !

Snufika48 • 15/12/2018 - 12:04 -kor

Maximálisan meg vagyunk elégedve! Nyugodt, száraz éjszakák, köszönjük!

Snufika48 • 15/12/2018 - 12:06 -kor

(Az online riport nem működik, mi a teendőm?)

Lily • 17/12/2018 - 13:21 -kor

@Snufika48: Milyen problémát tapasztalsz pontosan? Ha gondolod, írj egy e-mailt a team@pampersvipklub.hu-ra és csatolj egy képernyőképet, hogy megvizsgálhassuk a problémát. :)

Ginacica90 Verified 15/12/2018 - 17:54 -kor

Mi is jelentkezünk 😊 A mai nappal elfogyott a csomag. Nagyon jó volt. Bírta az éjszakákat, kényelmes is volt neki. Nem lett kiütéses se, pedig nagyon érzékeny a bőre 😊 Én csak ajánlani tudom :)

Emoke Verified 16/12/2018 - 14:32 -kor

Az online riport nekem nem működik, azt írja az oldal nem található. Az adott oldalakon írtam értékelést a saját nevemmel. Nekünk bevált, a réginek nem szerettük a szagát, erős és nem is jó. Az új típusnak enyhébb, kellemesebb az illata. Nem ázott át 12 óra éjszaka után sem, a kisfiam bőre száraz maradt, a popsi krém sem ázott le a bőréről.

Lily • 17/12/2018 - 13:37 -kor

@Emoke: Bejelentkezés után kérünk, kattints ide:
https://www.pampersvipklub.hu/hu/profilom/pampers-active-baby/online-riport

Ha továbbra sem működik, kérünk, küldj egy képernyőképet a team@pampersvipklub,hu-ra!

BeuciDorcija Verified 17/12/2018 - 14:41 -kor

Igen írtam értékelést: -->Mikor kibontottam a csomagolást kellemes illat csapott meg. Más pelenka márkánál lehet tapasztalni az " anyag szagot". Itt viszont NEM. A peluson aranyos minták vannak. Valóban száraz marad a popója a kicsinek és nem pirosodik ki. Érdemes kipróbálni, szerintem be fog válni.
Dm-nél fel tudtam tölteni. Rossmann is volt a projektmenetrendbe, de ott én nem találtam rá lehetőséget.
Emagnál csak tölti...tölti de nem történik semmi. (homokórázik) Edigital valóban még nincs lehetőség az új termék értékelésére. A Pampers.hu nál pedig azt írja, hogy :Nem megfelelő a mező formátuma.

Lily • 18/12/2018 - 10:13 -kor

@BeuciDorcija: Köszönjük a visszajelzést! :) Örülünk, hogy a pelus illata is tetszik. A Rossmann oldalán projektünk ideje alatt megszűnt az értékelési lehetőség. Az Emag esetén reméljük, hogy moderálásra vár értékelésed, a Pampers.hu-n pedig nem tudjuk, hogy milyen hiba történhetett. Esetleg ha van hozzá kedved, erre az oldalra nézz vissza később - reméljük, már működni fog.

csikicsi Verified 17/12/2018 - 16:55 -kor

Snufika48
Az itteni link nekem se működik egy korábbi blogbejegyzésben lévő működik.
https://www.pampersvipklub.hu/hu/profilom/pampers-active-baby/online-riport

Lily • 18/12/2018 - 10:42 -kor

@csikicsi: Már javítottuk a linket, itt is működik. Köszönjük, hogy jeleztétek! A jobb alsó plusz jelre kattintva is elérhető az online riport.

csikicsi Verified 17/12/2018 - 16:57 -kor

Írtam már ertekeleseket, amit visszaigazoltak, fel is töltöttem az online riportba.
Nekunk teljesen bevált éjszakára (nappal továbbra is Pantset hasznaljuk, éjszaka ezt a típust, nem ázott át egyszer se)

Marika861211 Verified 19/12/2018 - 07:44 -kor

Nálunk is elfogyott a pelus. Sajnos én nem fogok tudni jó értékeléseket írni, pedig nagyon bíztam az új fejlesztésben. Több átázásunk is volt, leginkább éjjel, pedig a méret jó volt. A fejlesztőknek arra kellene kitalálniuk valamit, hogy a pelenka a nedvességet elvezesse a pelus hátuljába is. Nekünk minden pelus hátulja száraz maradt, miközben az eleje tele lett, itt folyt ki a pisi. A nagy ivó kislányomnál amúgy maximum 6 órát bírt ki átázás nélkül. 😕

Lily • 19/12/2018 - 10:57 -kor

@Marika861211: Köszönjük, hogy megosztottad velünk őszinte tapasztalataidat! Sajnáljuk, hogy a jó méret ellenére is átázott a pelus.

Lilla27 Verified 19/12/2018 - 19:28 -kor

Mi a kezdetektől Pampers-t használunk, mindig elégedett voltam vele. Az új pelussal sincs igazán gond, éjjel sose kellett még cserélni, egyszer kétszer előfordult, hogy apa pelenkázott és nem jól volt rajta a kislányunkon, akkor kicsit kifolyt a pisi. Nem nagyon tudtam összehasonlítani a régivel mert az pont elfogyott amikor ezt kaptuk, de 1-2 darabot még találtam és próbáltam összehasonlítani, azokban valahogy jobban eloszlott nekünk a pisi, de ez igazából nem nagyon befolyásolja a hatékonyságát.
Amit negatívumként említenék, az a méretezés. 8,5 kg körül van a kislányom, de a 3-as méret már nem lesz ránk jó sokáig, 10 kg-ig biztosan nem. Ez a korábban használt méreteknél is így volt, még az előtt váltanunk kellett hogy megközelítettük volna a ráírt súlyt, pedig vékony testalkatú a kislányom.

Lily • 20/12/2018 - 11:24 -kor

@Lilla27: Ha megnézed a mérettáblázatod, láthatod, hogy átfedések vannak a pelnkák között. Ez azért van, mert a méret nemcsak a súlytól, hanem a baba formájától is függ. Így aszerint tudsz pelenkaméretet választani, hogy figyelembe veszed azt is, mennyire keskeny vagy éppen husis kisbabád csípője és combja.

gagea Verified 24/12/2018 - 20:31 -kor

Emag nem enged véleményt írni, DM viszont elfogadta....

Angelika86 • 03/01/2019 - 11:41 -kor

Sziasztok.
Én is írtam értékeléseket, remélem sikerült jól feltöltenem az online riportban is. Egyedül az emagon nem sikerült, már több mint két hete van függőben az értékelésem.
A pelenkával nagyon elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom mindenkinek, de én már nem fogok ilyet használni, áttérek a Pampers pantsre, nagyon nehéz az örökmozgó gyerekeket átpelenkázni.
Köszönöm a lehetőséget a tesztelésre.

Vissza a tetejére

Sütik elfogadása