Rólunk

Próbálj ki VIP Klubtagként ingyenesen Pampers termékeket, és oszd meg tapasztalataidat más kisgyermekes családokkal is!

Pampers VIP Klub

A klubtagságnak számos előnye van, például közvetlenül kapcsolatba kerülhetsz a márkával, így Te is aktívan részt vehetsz annak alakításában - miközben jól érzed magad a többi kisgyermekes anyuka, apuka, vagy nagyszülő társaságában. Klubtagként a következő aktivitásokban vehetsz részt:

Pampers VIP-projektek

Projektjeinkben lehetőséget kaphatsz a Pampers termékeinek ingyenes kipróbálására (akár még azelőtt, hogy azok elérhetőek lennének a boltokban). Elmondhatod őszinte tapasztalataidat, és beszélgethetsz a többi klubtaggal.

Nem csak Te profitálsz a részvételből, hiszen élményeidet (és az esetleges termékmintákat) megoszthatod a Hozzád közel állókkal, valamint Facebook barátaiddal és Instagram vagy YouTube követőiddel.

Hogyan válhatok én is Klubtaggá?

Regisztrálj ingyenesen és csatlakozz a Pampers VIP Klubhoz! Miután regisztráltál, tagságodat felhasználva jelentkezhetsz a Pampers VIP-projektekre, teljesítheted a Küldetéseket és megoszthatod velünk kedvenc Pampers Pillanataidat is. Személyes adataid pedig biztonságban vannak nálunk, mert mindig a legfrissebb jogi előírásoknak megfelelően kezeljük őket.

Jó szórakozást!

Regisztrálok

Sütik elfogadása