Oszd meg velünk Pampers Pillanatodat!

Ahhoz, hogy megoszd velünk Pampers Pillanatodat, közösségi média bejegyzésedet nyilvános láthatóságúvá kell állítanod. Megmutatjuk, hogyan kezeld a beállításokat annak érdekében, hogy részt vehess a pályázatban:

Facebook

Közvetlenül bejegyzésed alatt át tudod állítani annak láthatóságát - akkor is, ha Profilod alap beállítása nem nyilvános. Kattints a gombra, és állítsd nyilvánosra a láthatóságot.

Figyelem: a Facebook emlékszik legutóbbi beállításaidra, így ha következő bejegyzésedet csak barátaidnak címeznéd, állítsd át a láthatóságot az "Ismerősök" opcióra.

Instagram

Ha nyilvános Instagram fiókkal rendelkezel, akkor bejegyzéseid mindig láthatóak. Ha privát fiókod van, akkor ezt a Profil beállítások között tudod átállítani.

Privát fiók esetén akkor tudsz egyes posztokat nyilvánossá tenni, ha azt Facebook fiókoddal osztod meg (nyilvános láthatósággal). Ehhez össze kell kapcsolnod Instagram és Facebook fiókjaidat. Ehhez kérjük, kövesd az alábbi lépéseket (iOS és Android esetén):

YouTube

Mielőtt feltöltesz egy videót, be tudod állítani azt, hogy ki láthatja majd. A beállításoknál kattints a "Nyilvános" opcióra.

Az oldalon a nyilvános láthatóság alapbeállításként szerepel, így ha feltöltöd egyik kedvenc Pampers Pillanatodat, mi is láthatjuk majd. Ez a beállítás később is módosítható.

Oszd meg velünk Pampers Pillanatodat!

Sütik elfogadása