Pampers Pillanatok

Varázslatos pillanataid kisbabáddal

A hónap Pillanatai decemberben. Gratulálunk Bettike, Aquincum és Mvv VIP Klubtagoknak! A hónap Pillanatai decemberben. Gratulálunk Bettike, Aquincum és Mvv VIP Klubtagoknak!

A hónap témája: Téli móka

Bár a hóra még várnunk kell, a csípős, hideg téli idő már beköszöntött. Ilyenkor nem szívesen merészkedünk ki, vagy ha mégis elhagyjuk az otthon melegét, csöppségeinket sok-sok puha rétegbe öltöztetjük úgy, hogy csak az orruk hegye látszik ki a ruharengeteg alól.
Ti mivel foglaljátok le ilyenkor a kicsiket? Milyen játékokat találtok ki, hogy változatosan teljenek a mindennapok? Mutassátok meg nekünk legszebb januári pillanataitokat, és mint mindig, a három legjobb képet most is 1-1 Pampers Pants pelenkacsomaggal jutalmazzuk!

Beküldési határidő: 2020. február 2.

Szeretnéd megnyerni a 3 Pampers Pants pelenkacsomag egyikét?

  1. Készíts egy képet vagy videót a hónap témájával kapcsolatban, majd tedd közzé közösségi oldalaid egyikén.

  2. Ne felejtsd el használni az #télimóka #pampersvipklub és #pamperspillanatok hashtageket!

  3. Ügyelj arra is, hogy bejegyzésed nyilvános legyen! Így tudod nyilvánosra állítani bejegyzésedet.

  4. Végezetül töltsd fel nekünk is a képet a lenti gombra kattintva. (A feltöltéshez be kell jelentkezned.) A részletes Játékszabályzatot itt tudod elolvasni.

Pampers Pillanat feltöltése

A család ❤️

Ezen a szép napsütéses januári délutánon a család apraja - nagyja felkerekedett egy nagy sétára. Hó hiányában azonban szánkó helyett a kismotor került elő. Ilyenkor nagyokat sétálunk és beszélgetünk.

Karácsonyfa feldolgozása :)

A kisfiunk a nagyitól játék láncfűrészt kapott. Mindenképpen ki kellett próbálnia...de már előtte egy pár nap mindig azt hajtogatta, hogy a fának bamm...azt hittük viccel, de nem, ledöntötte :)

Kattints ide saját Pampers Pillanatod megosztásához:

Sütik elfogadása