Gyakran Ismételt Kérdések

Olvasd el válaszainkat a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

Általános tudnivalók

Mi az a Pampers VIP Klub?

A Pampers VIP Klub regisztrált tagjaként lehetőséged nyílik ingyenesen kipróbálni a Pampers termékeit, élményeidet pedig megoszthatod családoddal, barátaiddal és közösségi média követőiddel. Közvetlen visszajelzést adhatsz a Pampers csapatának, ezenkívül a kisbabáddal eltöltött varázslatos pillanatokba is bepillantást engedhetsz nekünk és a többi Klubtagnak.

Hogyan működik?

Ahhoz, hogy részt vehess az aktivitásokban, először regisztrálnod kell a pampersvipklub.hu oldalon. Ezután lehetőséged nyílik jelentkezni különböző témájú VIP-projektjeinkre, melyekben akár Pampers termékeket is kipróbálhatsz, teljesen ingyenesen. Ezenkívül részt vehetsz rendszeres Pampers Küldetésekben (pl. rövid kérdőívek kitöltése vagy más egyszerű feladat az oldalon), illetve megoszthatod a Klubtagokkal és a márkával varázslatos családi pillanataitokat a tematikus Pampers Pillanatok pályázatok során. A személyes adataidat bármikor módosíthatod Profilodban.

Hogy tudok csatlakozni?

Egyszerűen, csak regisztrálnod kell.

A részvétel teljesen ingyenes?

Igen. A regisztráció és a klubtagság teljesen ingyenes - tehát a részvételnek semmilyen költsége nincs.

Be tudok lépni az oldalra a pampers.hu oldalon megadott adataimmal?

Sajnos most még nem. Jelenleg nem lehetséges az adataid mozgatása egyik platformról a másikra, ezért azt ajánljuk, hogy ugyanazzal az e-mail címmel és jelszóval regisztrálj, melyeket a pampers.hu oldalon is használsz (így könnyebb megjegyezni, illetve a jövőben egyszerűbbé válik a két profil összefésülése).

Kapok klubkártyát is?

Nem, a klubtagságod a Profilodban, illetve személyes Nyitóoldaladon látható, ezért nem szükséges kártya a részvételhez.

VIP-projektek

Hogyan jelentkezhetek a Pampers VIP-projektekre?

Személyes kezelőfelületeden látni fogod a projektekhez tartozó értesítéseket, meghívókat - itt a linkre kattintva jelentkezhetsz majd. Ezenkívül e-mailben is értesítünk, ha lehetőséged nyílik részt venni egy VIP-projektben. Az induló és a futó VIP-projektekről a Nyitóoldalon tájékozódhatsz.

Melyik Pampers VIP-projektekben vehetek részt?

Mindegyikben - hiszen akkor is bekapcsolódhatsz a beszélgetésbe, ha Te éppen nem kaptál termékmintát, és ugyanúgy megoszthatod véleményedet a Blogon.

Küldetések

Hogyan tudok részt venni egy Pampers Küldetésben?

Bejelentkezés után Profilodban láthatod majd, ha egy új Küldetés elérhetővé válik. E-mailben is kapsz értesítést az újdonságokról, de a Nyitóoldalon és a Profilodban minden aktualitást megtalálsz.

Pampers Pillanatok

Hogyan tudok megosztani egy Pampers Pillanatot?

Gyorsan és egyszerűen: kattints a Pampers Pillanatok menüpontra, ahol meg tudod velünk osztani a Te Pampers Pillanataidat.

Mikor lesz közzétéve a beküldött Pampers Pillanatom?

Minden egyes Pampers Pillanatot átnézünk és moderálunk. Amint közzétesszük tartalmadat az oldalon, e-mailben értesítünk róla. A lényeg, hogy csak úgy tudod velünk megosztani kedvenc Pillanataidat, ha előtte nyilvános posztban megosztottad őket valamelyik közösségi média felületeden (Facebook, Instagram vagy YouTube) - ugyanis ezt a linket küldöd el nekünk.

Hogyan választjátok ki "a hónap Pampers Pillanata" nyerteseit?

A hónap Pampers Pillanata két fő szempont szerint kerül kiválasztásra:

  • a Klubtagoktól kapott szavazatok száma alapján, illetve
  • milyen mértékben felel meg a pályázat a Pampers VIP Klub által meghatározott havi témakör kritériumainak és az általános Részvételi feltételeknek.

Küldhetek e-mailben fényképet és videót is?

E-mailben nem tudsz nekünk Pampers Pillanatot küldeni. A Pampers Pillanatok csak akkor oszthatók meg a VIP Klub felületén (egy link segítségével), ha előtte már bárki számára elérhető módon közzétetted őket Facebookon, Instagramon vagy YouTube-on.

Pampers pelenkák

Minden összetevő és felhasznált anyag biztonságos?

A Pampers pelenkákat és törlőkendőket szigorú teszteknek vetettük alá, melyek során bebizonyosodott, hogy biztonságosak. Pelenkáinkat világszerte naponta több millió kisbaba viseli.

Okozhat a Pampers pelenkakiütést?

A Pampers pelenkákban nincs olyan összetevő, mely pelenkakiütést okoz. A modern, magas nedvszívó képességű pelenkák segítenek megőrizni kisbabánk bőrének egészségét.

Mi okozza a bőrirritációt?

Sajnos a pelenkakiütés nagyon gyakori jelenség, melynek számos oka lehet: akár egy új típusú étel, vagy gyógyszer bevezetése. A 4 és 15 hónapos közötti kisbabák több mint fele átesik a pelenkakiütés kellemetlenségein, illetve a teljes szobatisztaság elérése előtt majdnem minden kisgyermek bőrén keletkezik pelenkakiütés. A kiütéseket elkerülhetjük, ha a piszkos pelenkát azonnal cseréljük, valamint megfelelően ápoljuk a baba bőrét.

Miért szivárog a pelenka tartalma?

Mivel minden kisbaba különböző, ezért ugyanaz a típusú pelenka is másként illeszkedik a testük vonalaihoz. Több ezer baba méreteit összesítettük a Pampers központban annak érdekében, hogy olyan jól illeszkedő pelenkákat fejlesszünk ki, melyek megelőzik a szivárgást. Néha azonban ennek ellenére is előfordulhat szivárgás, például ha a pelenka szélei befelé fordulnak. Ha ujjainkkal megigazítjuk a széleket a lábaknál és a csípőnél, biztosabb illeszkedést kaphatunk.

A pelenkák akkor is szivároghatnak, ha a bennük található nedvszívó réteg kapacitása nem egyezik babánk vizeletének mennyiségével. Ha kisbabád súlya a pelenka mérettáblázatának felső szakaszában van, szivárgás esetén válthatsz az eggyel nagyobb méretű pelenkára, melyben több nedvszívó anyag található.

A Pampers pelusokon található színes minták biztonságosak kisbabám bőrére nézve?

Igen. Minden színezőanyag szigorú teszteken esett át, melyek során biztonságosnak minősítették őket. Ezek a festékek allergénmentesek és gyengédek a bőrhöz. Élelmiszerek csomagolásához, valamint színezett kontaktlencsékhez is használják őket.

Amikor változik egy Pampers pelenka kialakítása vagy összetétele, végeznek biztonsági teszteket?

Minden változtatáshoz csak olyan anyagot vagy összetevőt használunk, melyek sikeresen átmentek a szigorú biztonsági teszteken. Ezenkívül olyan teszteket is végzünk, melyek során kisgyermekes szülők mindennapi helyzetekben használják a pelusokat. Termékeink a legszigorúbb biztonsági és minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

A Pampers pelenkák tartalmazhatnak olyan kémiai anyagot, mely égést okozhat?

Nem. A Pampers pelenkákhoz és törlőkendőkhöz használt anyagokat szigorú biztonsági teszteknek vetették alá. Ezeket az anyagokat más pelenka- és törlőkendőgyártók is alkalmazzák, így nap mint nap több millió kisbaba viseli őket.

Pampers nedves törlőkendők

A Pampers törlőkendők tényleg elég gyengédek a kisbabák érzékeny bőréhez?

Igen. Klinikai teszteken bizonyították, hogy a Pampers törlőkendők nem okoznak irritációt vagy allergiás reakciókat, így megfelelőek az érzékeny bőr ápolásához.

Használhatok Pampers törlőkendőt kisbabám arcának és kezeinek tisztításához?

Igen. Annak ellenére, hogy a Pampers törlőkendőket elsősorban pelenkacseréhez fejlesztették ki, annyira gyengédek a baba bőréhez, hogy más testrészeken is lehet őket alkalmazni - így például az arcukat is megtörölhetjük a termékkel.

Sütik elfogadása